Keistas sapnas.

Pradėjo Aiste23, lapkričio 15, 2012, 17:47:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Aiste23

mano sapnas buvo labai gilus..niekada nieko panašaus nesapnavau.sapne mane kažkas lietė, visa sapna kažko bijojau nes veiksmas buvo labai itemptas visa laika valde baime kažko, negaliu pasakyti ko. tik sapne buvau liečiama kažko nematomo.o kas keisčiausia kad jutau prisilietimus spane, tai turbut normalu, tik nezinau ar normalu kai sapne jauti  kad nuo kūno nuslenka kraštas antklodės ir pabundi kad taip ir yra jos kraštas buvo atidengtas nuo mano kūno. atrodo lyg iš kokio siaubo filmo..bet taip buvo..ir visa tai kartojas tik baisiau...:( bijau net miegot..

Benamis

Citata iš: Aiste23  lapkričio 15, 2012, 17:47:37
ir visa tai kartojas tik baisiau...:(


Kaip suprasti kartojasi? Kiekviena nakti tas pats sapnas? O del antklodes, tai nepagalvojai, kad galbut pati per miegus ja "nustumi"? :)

paragraf 78

Nematau čia nieko mistiško. Tiesiog pasamonė šėlsta nes kažko labai bijai bet sau negali pripažinti.
O kad anklodę nusitempei pati ir gi faktas kaip blynas.

Aiste23

idomu ko cia bijot jei nera ko.. bet bent aciu kad nuraminot..tikiuosi kad tai tik parpasti sapnai kupini baimes.. ir nieko mistisko..

paragraf 78

Maža ko pasąmoningai gali bijoti: egzamino, pasimatymo, šiaip kompleksai kokie. Esmė kad sąmoningai gali nieko nesuvokti, bet pasąmonė šėlsta ir tai dažniausiai pasireiškia per sapnus

Skunk

Zmogaus pasamone gali pridirbti ir apgauti zmogu kaip tik nori, ypac miego metu. Pavyzdziui man paciam buvo ivykis, kai sapnavau, kad nukritau butent ant rankos ir labai skaudejo, is skausmo net atsibudau, pasirodo miegojau ant rankos, ji taip nutirpo, kad pradejo stipriai skaudet, o pasamone  mat ''prikure'' , kad nukritau butent ant rankos.  :D

omcikas

pries miega nevalgyk, pastebejau jei bent pora val pries miega pavalgau tai labai didele tikimybe,kad susapnuosiu kosmara.. Ir seip pries miega geriau vietoj siaubeko ar veiksmo filmo pasirink ka nors ramesnio. Arba ramios muzikos paklausyk :)

Aukštyn