Sapnu reiksmes

Pradėjo Benamis, rugsėjo 26, 2012, 22:26:44

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Visai neseniai Anomalija atidare savo sapnininka http://anomalija.lt/sapnai/, o forume pastebejau, kad nera temos apie sapnininkus/sapnu reiksmes ir pns. :)

Todel butu visai idomu isgirsti Jusu nuomones sia tema :) Tikite? Ne? Kodel? Pats namie turiu Vangos sapnininka, tai prisipazinsiu, kad kartais pavartau ji, kai ka nors susapnuoju keisto :)

Taip pat tikriausiai daug is Jusu yra girdeje, kad jeigu sapne iskrenta dantys - galima mirtis Jusu pazistamu rate, jeigu dantys su krauju - galima mirtis artimo zmogaus (dazniausiai tu kurie yra jusu kraujo gimines). Idomu tai, kad sapnai su dantimis pvz. mano mamai visuomet issipildydavo. Jeigu susapnuodavo - laiduotuves garantuotos :-\

.L.U.T.H.O.R.

Manau yra archetipai ar kažkas tokio, kurie yra daugmaž universalūs. Bet dažniausiai manau, žmogus turi pagal save interpretuoti. Ką kiekvienas simbolis reiškia. Nes visokie sapnininkai kaip ir horoskopai yra savęs programavimas.

Neisha

Labai įdomu, ką reiškia, kai tą patį sapną sapnuoji jau antrą kartą, tik šį kartą su daugiau detalių? :)

.L.U.T.H.O.R.

Kažkas neduoda ramybės. Arba kažkoks įvykis gyvenime išsirutuliojo daugiau.

Benamis

Citata iš: Neisha  spalio 01, 2012, 12:13:56
Labai įdomu, ką reiškia, kai tą patį sapną sapnuoji jau antrą kartą, tik šį kartą su daugiau detalių? :)


Ka sapnavai? :)

Neisha

Tokį, rodos, visiškai nereikšmingą sapną :) kad važiavau į Vilnių fotografuoti šuniukų ir vaikščiojau ant daugiabučių namų stogų. Tada supratau, kad sapnuoju ir pabudau.

Neisha

O žinot, mano sapnas pildosi, arba čia vėlgi geras sutapimas :) sekmadienį važiuoju į Vilnių pasiimti kalytės laikinai globai, tuo pačiu pafotografuosiu kitus šunis... :)

Neziniukas

Man irgi per pastarąsias dvi savaites pasitakė du, labai panašūs sapnai (nu gal labiau viena detale panašūs). Abejuose iš labai didelio aukščio šokau į vandenį :? Gal šis veiksmas turi kokia konrečią reikšmę? būtų įdomu sužinoti...

Aukštyn