Meetas

Pradėjo 2012, lapkričio 20, 2011, 21:11:18

« ankstesnis - sekantis »

Ar dalyvautum meete: Sausio 28 d. (šeštadienį) Kaune?

Taip
Ne
Žemyn

Master

Na aš tik pasisakiau. Nereikia čia pulti. Bet žinoma, Lietuva toks kraštas kur kiekvienas pasiruošęs perkasti gerklę nors kiek nesutikančiam :D . (Che, che momentas kai didžiuojuosi savo dalinai nelietuviškomis šaknimis.Fk yeah...).
O jei rimtai, nustatyta data man paprasčiausiai netinka, o kitu atveju dalyvauti labai norėčiai. Nors ir atstumas gan nežmoniškas, bet su tuo kaip nors susitvarkyčau. Bet ką čia vieno žmogaus interesai... Anyway, nesvarbu. Jūs tęskit. Aš tiesiog etiškai pasišalinu (:

2Pacas

Per greit viskas cia:D Kad geras meetas gautus reikia koki menesiuka pries paskelbt kad visi pamatyt spetu,susiruost susiplanuot viska ir t.t.t O ne kaip db bam bam, ir po poros dieneliu jau tinkates tai man atrodo 2 ir butumet..Kaip pasimatimas jum gautusi..Druwai ir Tarka:D

Iron Tara

Master, žinojau, kad pagalvosi, jog puolu, bet juk specialiai parašiau žemiau, kad nesupyktum;)

Aš tik norėjau parodyt kaip judinami reikalai tokiu atveju, kaip kažkas konkrečiai pasiūloma. Na, o datą tai prašom laisvai koreguot, ji juk nėra po parašu. ;)

Master

Jeigu manei, kad manysiu, kad puoli, tuo atveju tu išties tą darei. Nes tai buvo racionalus sprendimas. Taip, kad tai ne pasiteisinimas. Nors man tai ir nerūpi.
Šaunu, o aš jau ir minėjau, kad tą reikalą palieku ramybėje. Rinkitės kaip jums patogiau. Ir išvis bent jau organizuokite. (: Tikrai nenoriu kažko griauti. Būtent dėl tos priežasties pareikšdama norinti demokratijos nieko daugiau nebedėsčiau.

Stasys

Pala pala, kodėl iškart kauns?  :-[

paragraf 78

Gal ramiai apsvarstom?
Galėtume įvairovės dėlei meetą daryti Vilniuje, nes Kaune buvo du pastarieji meetai

Master

Arba dėl to, kad pats iš Kauno persikraustei į Vilnių? :D Ech, kaip neteisinga (:

Marius

Pritariu paragrafui..gal net aš atslinkčiau,jei diena būtų tinkama..

paragraf 78

Man tai iš esmės jokio skirtumo, tarp kauno ir vilniaus nedidelis atstumas. Tiesiog praeitą kartą viulniečiai verkšleno kad per toli važiuoti ir tarėmės kad sekantį darysime vilniuje :)

Master

Ach, na tada suprantama. Nors šiaip manyčiau, kad pirmiausia reiktų numatyti dalyvaujančius, o tuomet pagal daugumą ieškoti susitikimo taško. (:
Bet heh, negalvokite, kad prieštarauju...

Stasys

Aš dalyvauju!!

Aukštyn