kas man yra ?

Pradėjo gabrielle, kovo 14, 2019, 00:11:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

gabrielle

sveiki nezinau  ka galvoti, kaip elgtis. Pastaruoju metu jauciuosi lyg buciau praradusi visa dziaugsma savyje, mane erzina menkniekiai.  Anksciau man sekesi ganetinai gerai o pastaruoju metu atrodo viskas slysta is ranku. Bet ne apie tai norejau rasyti .Jau kuri laika man atrodo jog as esu apsesta arba jog manyje gyvena dar viena siela. Galbut pasirodysiu ,kaip psichine ligone bet kartais galvoje  skamba keli balsai. kaikada jie  man padeda nusiraminti ,o kaikada net pati nejausdama pradedu daryti tai ka balsai snabzda. siandien ivyko labai keistas dalykas. susitikusi su draugemis  mes kartu sedejome ir pradejome juoktis ,tiksliai nepamenu is ko . viena drauge isitrauke telefona ir pradejo filmuoti . kai pasakiau kitai draugei viena fraze ir isklausiau telefono irase save ,mane apeme siaubas , toks vaizdas jog ne tik ne as ten kalbu bet ir jog kalba yra ne lietuviu o kazkokia kita...visa oda pagaugais nuejo ...Taip pat apima jausmas jog mane visur kazkas stebi nepalieka vienos , namuose negaliu buti su atidarytomis durimis nes mane apima panika .o dar keisciau jog girdziu garsus sklindancius is virtuves kuriu niekas negirdi .pvz kaip atsidaro stalciai ar juda kedes . retkarciais buna apima noras zudyti ar kenkti kitiems . Draugams ,seimos nariams ar net gi paciai sau norisi pralieti krauja , o del to ziauriai nesmagiai jauciuosi . Vaikysteje buvau labai rami ir gera mergaite, kuri net muses nenuskriaustu . atrodo noriu buti gera ir linketi gero zmonems ,bet neiseina toks vaizdas kuna ir siela valdo kiti . prasau padekite man issiaiskinti kas man ar apsedimas ar man tiesiog reikalingas psichiatras. o galbut dar kazkas labai butu malonu isgirsti jusu nuomone

elteide

nuo kada, kokių įvykių taip pasidarė?
balsai gali būti ir psichinio sutrikimo simptomas .pvz. šizofrenija
...
pabandyk susisiekti su kapiljonu Valkausku , jis daro egzortus , išlaisvinimus..

gabrielle

@elteide  manyciau viskas prasidejo po mano 15 gimtadienio kazkaip viskas slydo is ranku ,bet to nesureiksminau, o dabar atejus 18-iems mano gyvenimo metams viskas tarsi pasikeite. Ivykiu , kurie butu pakeite mano gyvenima kaip ir po nebuvo.visa laika  viskas ejo sava vaga.  Labai aciu jums, jog davete tam tikrus kontaktus

GiedrasNevienas

patyres kaip ir viska ka pasakoji.  p.s sizofrenija neegzistuoja, visi tie samones sutrikimai dazniausiai buna apsedimas ,arba AI masinos darbas per panasiai kaip radijo bangas siunciamus signalus mums, arba didelis disbalansas viename ar keliuose tavo kunuose. pradejo gyvenime sunkiai sektis nes speju pakilo tavo samone, pradejai kitaip ziuret ir suvokti i sita pasauli, bei nori daryti kazka naudingo ir gero? bet kuo toliau tuo sunkiau? jei pataikyta tai didesne tikimybe kad kenti nuo AI. Jeigu turi kazkoki polinki, uzsistagnavusia energija(galima ivardint kaip trauma) ar priklausomybe zemesnem vibracijom tai realesne tikimybe kad apsedimas.

klajunas

Panašu, kad esi integruota į telepatinę sistemą, kurią sudaro DI valdomų sąmonių tinklas. Neįsikalk į galvą jokių šizofrenijų, nes tai tik priedanga, nėra jokios psichiatrijos mokslo ir jokių psichinių sutrikimų, yra tik psichotroninė kontrolė. Deja, matyt tapai projektu, todėl reikia atidžiai sekti gyvenimo scenarijų, kokia kryptimi jis kreipiamas, nes gali nuvesti gyvenimą netinkamu keliu. Netikėk jokiomis priedangos versijomis, balsai nėra sutrikimas - aš kalbuosi su savo bendruomene mintimis, vaizdais ir balsais jau daug metų. Tai yra telepatinis ryšys. Iš pradžių jis būna užmaskuotas po spec. efektais. Neik pas jokius egzorzistus, jie šarlatanai. Telieka išsiaiškinti ar esi integruota į gerąją ar blogąją sistemą.

Paskaityk diskusiją forume apie Targeted Individuals:

https://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4845.0

a.t.sielis

Citata iš: gabrielle  kovo 14, 2019, 00:11:21prasau padekite man issiaiskinti kas man ar apsedimas ar man tiesiog reikalingas psichiatras. o galbut dar kazkas labai butu malonu isgirsti jusu nuomone
Panašu į apsėdimą arba tai, ką vadina šizofrenija. Man bet kuriuo atveju visa tai panašu į apsėdimą ar proto jautrumą kažkokiems negatyviems, trikdantiems nematomiems būties lygmenims.

Pradžiai gal reiktų bandyti laikytis geros aplinkos, geros draugijos, gero bendravimo, tinkamo užimtumo, tinkamo dienos režimo ir valgymo, svaigalų nevartojimo, švaros, ir tada žiūrėti, ar tie reiškiniai išlieka. Iš jūsų aprašymo matyti, kad šiuo metu jūsų vidus jautrus negatyvams, kad ir kas tie negatyvai būtų.

Negatyvios jėgos ir reiškiniai kabinasi prie susilpnėjusių žmonių. Vadinasi, reikia gyventi tvarkingai, švariai, su geru užimtumu ir bendravimu, ir iš to silpnumo lygmens išsikapstyti.

Jeigu pagerinus situaciją, reiškiniai vis vien išliks, rekomenduoju ilgesnius pabuvimus su tikinčiaisiais ir Dievo namuose, jeigu ir tai nepadeda, tada kalbėtis su psichologu.

Nežinau kokia konkrečiai jūsų situacija ir priežastys, bet apskritai nuoširdi kasdieninė malda ir prašymas Dievui apsaugoti nuo to tikrai nepakenks, o gali labai padėti. Rekomenduoju kiekvienam lietuviui perskaityti Lenkijos-Lietuvos regiono vietinės šventosios Šv. Faustinos dienoraštį "Dievo gailestingumas mano sieloje" https://katalikuleidiniai.lt/produktas/dienorastis/ . Tai labai dvasiškai galinga knyga, kurios vien perskaitymas gali apvalyti ir pakeisti kiekvieno lietuvio gyvenimą į gerąją pusę ir išspręsti visas esmines problemas.

klajunas

Siūlau neįklimpti į jokį religinį liūną, nes ten išsigelbėjimo nerasi, tik melagingas teorijas ir pakištinius paaiškinimus. Bet savo horizontą plėsti reikėtų, ne ieškant kažkur išsigelbėjimo, nes jo niekas nepasiūlys, bet tam, kad suprastum kur esi ir kas vyksta. Tai, kas tave veikia yra technologija už kurios stovi labai blogi žmonės, o jų jokiomis maldomis nepaveiksi, nes jų tikslas psyopas - psichologinė operacija. Šioms operacijoms yra priedangos visose organizacijose, taip pat ir religinėse.

a.t.sielis

Kūrėjo niekas nepaneigs, todėl ir religija, kylanti iš Kūrėjo, nėra apgavystė.

klajunas

Žmogiškame suvokime galimos dvi logikos, subjektinė ir procesinė. Yra kūrėjas arba kūrimas. Tai yra, kūrimas galimas ir be kūrėjo, kaip "įgimtas" realybės gebėjimas.

Taip pat kūrėjas yra tik tuščias žodis be jokio konkretaus turinio, kurio visa esmė yra logikoje, kurią į jį įdedame. Kūrėjas, o ne kūrimas yra galimybė, o religijos kylančios iš šios idėjos tėra interpretacijų ir versijų kratinys.

Kaip vadinti tuos kurie "tiki" kūrimu be kūrėjo?

a.t.sielis

"Tikėti" kūrimu be kūrėjo tai tas pats, kas tikėti mintimi be proto. Yra mintis, yra ir protas, nors ir kaip tai atrodytų neatskiriama.

Vytautas

Citata iš: a.t.sielis  kovo 19, 2019, 17:47:50Kūrėjo niekas nepaneigs, todėl ir religija, kylanti iš Kūrėjo, nėra apgavystė.
"Padarykime žmogų pagal mūsų paveikslą ir panašumą..." čia gabaliukas iš biblijos jei ką. Yra žodis "mūsų" tai kaip čia gaunasi? Kūrėjas ar kūrėjai? :) Kitas momentas - ruošiasi žmogų padaryti pagal savo panašumą. Tai kūrėjai materialūs ir jokie kūrėjai o tik protingesnės būtybės kurios gali sukurti biologinį pasaulį. Tiesiog jiems duotos tokios žinios. :)   




a.t.sielis

Vytautai, ne viską, kas parašyta Biblijoje, reikia paraidžiui traktuoti.

Ar materialus ar koks, bet kūrėjas vis vien kūrėjas, aktyvusis, dominuojantis būties pradas. Visi kiti pradai yra jo dominuojami ir priklauso jam. Būtis yra vientisa, todėl kūrėjas yra būtis, o visi kiti pradai yra jo būties dalys.

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  kovo 19, 2019, 20:36:06"Tikėti" kūrimu be kūrėjo tai tas pats, kas tikėti mintimi be proto. Yra mintis, yra ir protas, nors ir kaip tai atrodytų neatskiriama.
Nesiginčykim, nes beprasmiška. Tik dar viena pastabėlė - mintis ir yra protas, tam tikras kognityvinės substancijos veiksmas. Tai, ką vadini "protu" yra žemesnių kokybių už mintį, nes veikia nesąmoningai ir nekontroliuojamai, anapus minčių. Ar matai ir kontroliuoji visą procesą nuo A iki Z kuris sulipdo mintį. Kūrėjas yra lygiai toks pats žemesnis principas už tai, kas gaunasi proceso rezultate, nes jam trūksta esminės kokybės kurią turi rezultatas, to pagrindo kokybės visai kitos, nepaimamos iš žmogaus.

Kad susirinktų mintis, turi žybtelėti tam tikros grupės neuronų, bet tai yra žemesnė kokybė už tai, kas gaunama rezultate sąmonėje. Todėl to negalima laikyti subjektu, greičiau tam tikras struktūrinis procesas, kūrimas, vos ne mechaninis surinkimas, už kurio niekas nestovi.

Aš pasisakau prieš šio proceso garbinimą. Galbūt būtų naudinga jį pažinti.

elteide

#13
kovo 19, 2019, 22:18:38 Redagavimas: kovo 19, 2019, 22:20:15 by elteide
Citata iš: Vytautas  kovo 19, 2019, 21:03:43"Padarykime žmogų pagal mūsų paveikslą ir panašumą..." čia gabaliukas iš biblijos jei ką. Yra žodis "mūsų" tai kaip čia gaunasi? Kūrėjas ar kūrėjai? :) Kitas momentas - ruošiasi žmogų padaryti pagal savo panašumą. Tai kūrėjai materialūs ir jokie kūrėjai o tik protingesnės būtybės kurios gali sukurti biologinį pasaulį. Tiesiog jiems duotos tokios žinios. :)   




tai gali reik6ti , kad Dievas dvieju poliu, pradu tt yra  ir kalba daugiskaita
o ne tai kad ateiviu grupe Menulio bazej sukure zmogu ...

Vytautas

#14
kovo 20, 2019, 08:59:46 Redagavimas: kovo 20, 2019, 09:52:28 by Vytautas
Citata iš: a.t.sielis  kovo 19, 2019, 21:55:10Būtis yra vientisa, todėl kūrėjas yra būtis, o visi kiti pradai yra jo būties dalys.
Patikslinsiu - materialus pasaulis yra vientisas. Bet norint sukurti materiją reikia būti jos "išorėje" kažkam. Stalius negali pagaminti stalo būdamas medienoje. Stalius iš viso negali būti medienoje. Lygiai taip pat neįmanoma būti materijoje ir ją sukurti. Būnat materijoje ją galima tik keisti.

Kitas momentas. Biblijoje kalba eina apie kažką materialaus. Mozė ant kalno ir susitikimų palapinėje kalba su kažkuo. Tas kažkas ateina fiziniam pavidale tik nerodo savo veido. :) Bet materijos kūrėjai niekaip negali būti materijoje. Jie privalo būti išorėje kad palaikyti jos egzistavimą.

Trečias momentas. Šis biologinis pasaulis sukurtas žiauriai ne tobulai, nors tikintys nesigilina į esmę ir viską laiko tobulumo viršūne ir už tai garbiną tą ar tuos kurie sukūrė biologinį pasaulį. Bet norint egzistuoti reikia nužudyti ir suvalgyti kitą gyvybę. O tai yra visiškas tobulumo absurdas. Labiau ne tobulai neįmanoma sukurti. Ir klausimas ar tai sukūrė tikri kūrėjai ar tik tikrų kūrėjų kad ir tobuli bei turintis  labai gilias materijos žinias kūriniai? Taip biologinis pasaulis sukurtas tik protingesnių būtybių kurias žmonės vadina dievu ar dievais. Bet tai tik kūrėjų iš ne materijos kūriniai sukūrę jau savo kūrinius - žmonės. Maža to jie tai padarė žiauriai ne tobulai. Jokio pomirtinio gyvenimo dėl tokios konstrukcijos taip pat nėra. Ar žmonės robotams kuria pomirtinį gyvenimą? Tiesiog išmeta į metalo laužą arba išlydo. :) Be to atkreipkit dėmesį į senus žmonės. Kai kurie tapatybės prasme jau mirę nors kūnai dar gyvi. Žmogaus kūnas ir jo tapatybė arba "aš" neatsiejami. Nemalonu kad taip yra bet taip yra.

Aukštyn