Kapu magija!!???sos

Pradėjo Ritak, balandžio 09, 2019, 15:52:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ritak

Sweiki, noreciau sulaukti is Tikrai zinancio zmogaus pagalbos!!! Kas zino ar galetu padeti tikraj!!!🙏🏼😳
Mociutes ir proseneles vidury kapo radom mazdaug pusmetrio medines tvoros kuola ikalta vidury kapo!!!!! Labai tiksliai ikalta vidury paciam centre....uz kapo paminklo- galvos...Radom 12 baltu kiausinio formos apvaliu akmenu!!! Taip pat wirs kapo virsugalvyje auganciose tujose priraisiota silkiniu juodu siulu....su plunksmom ir dar nz kuom.....
Nezinodami istraukem ta kuola ir numetem ant kryzkeles salia esanciu kapu....tuos akmenis imetem i tekanty upely....siulus ir aplinkuij visokias degancias sukles sudeginom prie kapo....dar nuemem zemes nuo wiso kapo nes zele augo zolyte tokie kaip raudoni dobiliukai kaip kilimas-tik nuravi ir vel!!!!!
Kazka ne taip padarem!!!???viskas kas pradejo ziauriai nesisekti dvjem seimom....nei tevams nei ju vaikams...su sveikata darbais pinigais ir net noru gyventi!!!!!
Gal zinute kaip wisa tai istaisyti!????ar pAs ka kreiptis pagalbos!!!! Kad bent daly wiso sito sudo kas uzdejo gryztu siuntejui.....🥺🥺🥺🥺kad  baigtusi kapstymaisi is nuolatiniu problemu.....
Aciu uz bet kokia info.....

SPACE

Kuriam LT regione kapas. ir bet tačiau bobutė buvo nelietuvė?

Ritak

#2
balandžio 09, 2019, 19:24:38 Redagavimas: balandžio 14, 2019, 19:22:04 by .L.U.T.H.O.R.
Utenos rajonas....ir maciute su savo mama (prosenele man) Tikros lietuves buvo

Jeigu kas zinoti kokia info apie tai prasau susisiekite su manim.....

SPACE

Hm, keista, nes ant lietuvių kapų tokie ritualai nedaromi, nes lietuviai išeina visai anapus. Kitos tautos, kadangi krikštytos, tam tikra sielos dalis lieka kape.

Naujovė

#4
balandžio 09, 2019, 23:43:09 Redagavimas: balandžio 09, 2019, 23:46:52 by Naujovė
  Žiauru... na jūs bent matėte savo akimis kas buvo daryta ir dėl ko šeimų gyvenimai pasisuko bloga kryptimi. O pas mus pasisuko labai blogai ir neaišku kas buvo daryta. Gaudyk vėją laukuose.
  Linkiu surasti žmogų, kuris realiai padėtų. Šiaip įdomu ar čia yra žmonių, kurie galėtų/mokėtų nuimti juodosios magijos padarinius.
 

SPACE

Nekromantinio užkeikimo neįmanoma nuimti, galima tik pralaukti, kol praeis. Ten mieste pabandyk, kad perskaitytų taro kortas. Pirmą kartą paskambinus, moteris sakys, kad šiandien nebeturi vietų, antrą kartą paskambinus kitai, jinai pagalvos, ir pasakys, kad galima. Jei ir antrą kartą atsakytų, reiškia diena uždaryta ir bandyk kurią kitą dieną. ten bus tokios moterys kaukazietiškos išvaizdos su rusiškom pavardėm. Ir kas svarbu, įsidėmėk pirmas 3 kortas iškritusias, ir jei netingėsi, pasakyk čia.

Ritak

#6
balandžio 10, 2019, 18:06:46 Redagavimas: balandžio 14, 2019, 19:22:36 by .L.U.T.H.O.R.
cia kaip suprantu tai bus galima rasti tas moteris utenos mieste? Kazkaip...?

Butinai parasysiu cia kas iskris per kortos!!! Ir ka reiktu daryti tokiais atvejais?

Tai gal zinote kas nors ka reiskia 12baltu apvaliu kiausinio formos akmenukai kruvyteje palikti? Ka reikia daryti radus toky radiny? Isnesti is kapu? Ar ne...?
(Mes jau padarem....I tekanty vandeny sumetem...tai kas atrode tuo metu...isnesem is kapu....):

SPACE

Kortos parodys daugmaž kokia ateitis yra numatyta visiem žmonėm kažkur mėnesį į priekį, man to reikia, kad sumodeliuoti kokį nors ateities modelį. Ta moteris ne iš Utenos, ji pasamdyta, ji mėnesio dviejų bėgyje mirs, tokių dalykų daryti negalima. Na jie eina va bank, tai ir mes eisim va bank.

Ritak

#8
balandžio 10, 2019, 18:29:21 Redagavimas: balandžio 14, 2019, 19:21:43 by .L.U.T.H.O.R.
Tai jeigu geraj suprantu tas kas padare wisa sita turi mirti ? Ar cia bus kazkam is mano seimos nariu mirtis?

Tai gal kazkokios apsaugos mano seimos reikia arba galima susilpninti kazkaip visa sita bent kazkiek? Juk galima grazinti tam zmoguj kas tai wisa tai padare?!!! Nes mes jau Savo atkentejom.....

Ritak

....suprantu kad Sioje grupeje nlb kas Nutuokia apie tokius dalykus.....Sauk neprases pagalbos....tikraj yra zinanciu bet tylinciu....Aciu uz bet kokia info....

SPACE

Rita, niekam iš tavo šeimos narių mirtis negresia, nes kiek matau tavo šeimos karma gera. Taip, tam žmogui, kur darė ritualą bus.
Gali panamdyti tokį dalyką: padėk probobutės foto ir aplink 6 žvakes, apie 11 val. vakaro, apie 6 ryto žvakės bus jau beveik sudegusios, gali būti, kad probobutė prisisapnuos ir pasakys kas ten yra.

Naujovė

Ar suradote kas padėtų? Ar išsprendėte ką nors?

arkliukas

Čia ne kapų magija, o kapo išniekinimas ir derėtų rašyti policijai pareiškimą. Tikimybė, kad kažką ras, nėra didelė, bet visada yra tikimybė, jog išniekintoją gali rasti, ypač, jeigu kapinės prižiūrimos kažkokio sargo normaliai, žmonės gyvena ne per toliausiai. Suėmimas, bauda (o su geru advokatu galima ir lygtinai padaryti), įrašas pagal BK būtų pati geriausia bausmė tokiems gyvuliams, drįstantiems save žmonėmis vadinti. O dabar čia virkaujat lyg kažką kažkur užkeikė. Supraskite, visos nesėkmės, kaip ir sėkmės, yra jūsų galvose, o ne kažkas čia kažką gali prakeikti. Tad su tais savo burtais ir linkėjimais galite nieko ir nepasiekti. O va žemiškos bausmės už padarytą nusikaltimą - pačios realiausios. Ir čia ne kokia administracinė būtų, o baudžiamoji, tad su BK jau būtų ir darbą sunkiau rasti, didelė dalis darbdavių su BK žmogaus ne tik nedarbina, bet ir išmeta.

Supernatural

zinoma, kad imanoma  :) blogiausiu atveju - permesti kitiems.

Citata:
Nekromantinio užkeikimo neįmanoma nuimti, galima tik pralaukti, kol praeis. Ten mieste pabandyk, kad perskaitytų taro kortas. Pirmą kartą paskambinus, moteris sakys, kad šiandien nebeturi vietų, antrą kartą paskambinus kitai, jinai pagalvos, ir pasakys, kad galima. Jei ir antrą kartą atsakytų, reiškia diena uždaryta ir bandyk kurią kitą dieną. ten bus tokios moterys kaukazietiškos išvaizdos su rusiškom pavardėm. Ir kas svarbu, įsidėmėk pirmas 3 kortas iškritusias, ir jei netingėsi, pasakyk čia.

[/quote]

Supernatural

Vat ir ne, paminklu vartymas ar kapo rausimas prilyginamas BK str.,  bet tikrai ne medinio kuolelio ismeigimas ar siulelio palikimas. Is esmes tai "uzmarinavimo" magija, ji panaikinama arba perkeliama tokio pat vardo mirusiam asmeniui, kaip ta padaryti-jau istisas menas. Paprastai tariant, tokie dalykai daromi kazkokiam konkreciam terminui, jums reikia ji zinoti. Dar viena is pastabu, kad tikrai kazkas teisingai pastebejo, kad tai slavu sentikiu magija, ka teigciau ir as pagal "radini", ten bus greiciausiai berzo lentele- kuolas (kur sakote, kad tvoros..), ji skirta suvaldyti kai kuriuos zmones arba kerstui dazniausiai. Po kuolu ar radote foto? Ji arba po juo, arba prie kapo koju turi buti, arba iskart po paminklu?!? Buteliu radote duzenu bent ar kamsteliu?

Aukštyn