Kaip priversti priklausyti tik man?

Pradėjo Nahimana, lapkričio 23, 2015, 21:40:15

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Nahimana

Kaip priversti žmogų ne mylėti(nes ir taip myli), tačiau PRIKLAUSYTI tik man ir palikti dukrą?

MOralų nereikia. Noriu geros senos juodosios magijos.

Teroras

Citata iš: Nahimana  lapkričio 23, 2015, 21:40:15Kaip priversti žmogų ne mylėti(nes ir taip myli), tačiau PRIKLAUSYTI tik man ir palikti dukrą?
Ka turi omenyje sakydamas "priklausyti"?

TinSoldier

Manau, kad patikimiau už magiją būtų nuošalus rūsiukas, stiprios grandinės ir izoliacinė juosta.

paragraf 78

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 23, 2015, 22:14:38Manau, kad patikimiau už magiją būtų nuošalus rūsiukas, stiprios grandinės ir izoliacinė juosta.
Bet prieš tai reikėtų pasirūpinti chloroformu, virvėmis ir automobiliu su didesne bagažine

.L.U.T.H.O.R.


Juozas

Citata iš: Legionas  lapkričio 23, 2015, 22:31:30PM @Nahimana
Nesuprantu kodėl būtinai PM? Negalima būtų to čia parašyti? Jugi tam ir renkasi čia žmonės, kad pasidalintų info

.L.U.T.H.O.R.

Kiekviena situacija individuali. Ir ne visų akims skirta. Rašyčiau čia, bet nebėra tos funkcijos kad matytų žmonės nuo tam tikro pranešimų skaičiaus. 

Vendigo

Gal ir galėčiau ką nors tinkamo pasiūlyti, bet nelabai supratau ko būtent norite rašydami "priklausyti". Patikslinkite.

Nahimana

Citata iš: Vendigo  lapkričio 26, 2015, 10:52:38Gal ir galėčiau ką nors tinkamo pasiūlyti, bet nelabai supratau ko būtent norite rašydami "priklausyti". Patikslinkite.
Priklausymas yra absoliutus prielankumas ir palankumas mano asmeniui.

paragraf 78

Reikia per pilnatį nusinešti juodą gaidį į trijų kelių sankryžą. Per patį kelių susikirtimą padėti to asmens nuotrauką. Juodu peiliu apsuktu nuo žaizdos nuimtu bintu perpjauti gaidžiui gerklę recituojant: Enkhq stankqh vitaha santaka tribushet kalaka santa krivilikus. Amenus
Tada tris kartus peiliu apibrėžti ratą ant žemės, o ore į keturis bokšto saugotojus nubrėžti pentagramas.
Tada neapsisukant nueiti palikus gaidį ant nuotraukos.
Per kitą pilnatį žmogus pats pas tave atšliauš maldaudamas būti tavo priklausomybėje.

Teroras

Kodel butent juoda gaidi? Ka simbolizuoja?

.L.U.T.H.O.R.

@paragraf 78 gali išverst tuos žodžius recituojamus?:D

Supernatural

Mmm...zinau situos kerus, kai issiskiri su vyru, o jis tave ir toliau myli be galo, net kitu moteru nereikia, nieko nereikia...tik taves vienos...deja yra salutinis poveikis, kai isipina vaikai, per ta didele meile jiems gimsta jausmas, kad tik per vaika tegali susisieti su tavimi, todel jie ciumpa vaikus i savo nasrus ir juos naudoja kovai pries tave, tai baisu, tada nieko kito nelieka kaip mirties prakeiksmas, kuris suveikia per pusmeti, bet del vaiku- viska galima juk...jei vaiku pas jus nebuvo, vyras visam gyvenimui myles tave, net jei is principo ir ves kita, ji visada trauks pas tave ir jis bus pasirenges tau pirstelaiis spragtelejus atlekt is bet kur, toki fenomena stebiu jau 17ka metu :) kartotini fenomena apie 3 jau metus, o salutinio poveikio niuansai su dar kitu zmogumi paaiskejo per metus tik po 11kos metu, kad jis negali ir neketina atsisakyti zmogaus, net panaudota buvo vudu magija, suseke mano kortos ta magija ir dabar kaip sakoma galima mirties prakeiksmu sugrazinti visa reverse uzkeikima jam paciam atgal..ir suveiks, nes bus panaudota jo paties siusta blogoji energija, o jos sugrazinimas atgal savininkui juk nelaikomas juodaja magija :) vat islaukus toki perioda- pamatome riba tarp juodosios ir baltosios magijos, kai blogio grazinimas atgal nebelaikomas juodaja magija, o mirties uzkeikimas tampa issigelbejimu skriaudejui. Beje stipriausia magija- ritualine kapiniu magija. Viska teisingai atlikus, rezultatai matomi nedelsiant.

Supernatural

Paprasta kasdiene magija meilei gerai atspindi lotyniski uzkeikimai. Taip pat vudu labai neblogai veikia, labai netgi veikia. Salutinis poveikis is vudu tas, jog sugrys ne tik ta o vyras ar moteris, bet ir visi kiti, kuriems kazkada patikai labiau nei gatves praeive, tarsi is visu kampu islenda menesio begyje visi, vat ten tai cirkai prasideda.

modziukas

@Supernatural idomu pasidare su tuo vudu, gal galima placiau?

Aukštyn