Vudu Magija

Pradėjo Beelzebub, liepos 16, 2012, 15:07:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Supernatural

Stipri magija, veikia visu 100%. Beje voodoo -tai labiau meilės magija. Ypač stiprūs meilės kerai. Išbandyta jau. Lėlytės savo padaro kaip nebūtų keista

Supernatural

Na ką gi, mano voodoo vėl suveikė :D :D aš kartais džiaugiuosi, kai magija padeda kitiems žmonėms išpildyti jų širdies norą (vieną). Tik šįkart labai greitai jau kažkaip.

vaivaval1

@Supernatural galetum tuo meiles Burtu pasidalinti ?atsilyginciau

Braškė

@Supernatural gal galėčiau su tavimi pasikonsultuoti? Reiktų pagalbos, skolinga nelikčiau :)

Braškė

@vaivaval1 gal radai kas padėtų su Vudu magija? :)

vaivaval1

@Braškė radau angliskai daug ritualu  :)

Joli

Citata iš: Supernatural  sausio 04, 2017, 22:50:52Na ką gi, mano voodoo vėl suveikė :D :D aš kartais džiaugiuosi, kai magija padeda kitiems žmonėms išpildyti jų širdies norą (vieną). Tik šįkart labai greitai jau kažkaip
Sveiki, gal galite man pagelbėti šiuo klausimu, širdies noru ?

Edvarde

Citata iš: Supernatural  sausio 04, 2017, 22:50:52Na ką gi, mano voodoo vėl suveikė :D :D aš kartais džiaugiuosi, kai magija padeda kitiems žmonėms išpildyti jų širdies norą (vieną). Tik šįkart labai greitai jau kažkaip.
o idomu ar ta lele reikia uzkasti norimo pritraukti zmogaus teritorijoje,ar laikyti namuose? 🙂Tiesiog idomu ar nebaisu ja laikyti namuose ? O jei uzkasi tai rodos palaidoji zmogu 😃

Scarface

Citata iš: Supernatural  sausio 04, 2017, 22:50:52Na ką gi, mano voodoo vėl suveikė :D :D aš kartais džiaugiuosi, kai magija padeda kitiems žmonėms išpildyti jų širdies norą (vieną). Tik šįkart labai greitai jau kažkaip.
Kaip su tavim susisiekt būtu galima?

Supernatural

Šiaip dėl vudu pasakysiu dar ir tiek, kad jei pakenkimą norima daryti - reikia ir atitinkamo įtūžio. Jei be jo bandyt  ritualą atlikti - tai užsidelsia laike viskas. Pasakysiu iš patirties - taip, žmogus pradėjo žegnotis, taip, meldžias dėl kažko, dievų šaukiasi - reiškia poveikis yra, bet į kapus dar neatgulė, reiškia- sulėtėjęs..ieškojau priežasties, radau. Bandysiu pašalinti trukumą ir pakartoti viską. Turbūt medžiagos netiko kažkurios - nebuvo pakankamai grynos.

Simuliux

Tikrai idomus postas. Aciu kad pasidalinai. Taip pat ka as skaiciau internete, tai yra manoma kad per tas Salem witch trials salia buvusios tamsiaodes verges uzsieminejo vudu ir prakeike/uzkerejo Salem merginas ir todel jos pradejo elgtis keistai.

Supernatural

kaip jūs įsivaizduojat frazę - pasidalinti vudu ritualu - nu galim, bet tingės visi rašyti kaip ji atlikti ir kokius ženklus piešti :D nes ten irgi žinot reik nemažai. niekas nuo nulio nerašys gi - ne pirma klasė ir ne darželis :) pamatytumėt jūs mano bagažinę - tai daugiau klausimų kiltų, kam tas ar anas :) :)  nu bet nepradėsim gi aiškintis tiems, kas mėgėjas, dar net ne mėgėjas - šiaip nemokamos info medžiotojas:) prisidaro paskui nesąmonių, kažkokiu mistiniu būdu atsiranda palei mus - nu gi mes suuosim savo magijas vienokias ar kitokias ir sako - vajė, ne taip suveikė - faktas, nes reik mokėt atlikti - net mes ne visus mokam e tinkamai atlikti - tai jų ir nesiimame. Čia tas pats, kad vaikui į nagus paduot benzino bakelį ir jau uždegtą degtuką ir sakyt - užgesink degtuką benzo bake :)

Aukštyn