Magija pradedantiesiems

Pradėjo Beelzebub, gegužės 14, 2012, 19:18:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

faustas

kodel man nepavyko ir kodel neleidzia daugiau magiju padaryti?

.L.U.T.H.O.R.

Kas tau nepavyko ir kas tau neleidžia? :)

Vendigo

Citata iš: faustas  lapkričio 16, 2015, 15:47:33kodel man nepavyko ir kodel neleidzia daugiau magiju padaryti?
Net turėdamas vinį ir plaktuką, tu vinį gali kreivai įkalti ar iš viso per pirštus sau užvažiuoti... O čia tu neturi nei "vinių", nei "plaktukų" ir nori, kad viskas iš karto pavyktu?

Juo

Puikios diskusijos  :)

Kvantinės fizikos pradžiamokslis žaliems.


Supernatural

Puikus pastebejimas del tiksliuku. Cia sutinku visu simtu procentu. Tiksliukai labiau raganiai nei magai, cia irgi faktas. Manau matematines ir fizikines zinios bei magija, sumoj juos daro panasesnius i alchemikus, kurie gali savo ziniomis tobulinti tam tikras sritis, jas praplesti ir panasiai. Zinoma, nesakau, kad to negali ir kiti, tiesiog pastebejimas.

Anina

Norintiems pradėti praktikuoti magiją, pirmiausia rekomenduočiau atsakyti sau į klausimus: kam man reikalinga magija? Ką ruošiuos su ja daryti? Kokiu tikslu noriu ją praktikuoti?
Taip pat, vienas pirmųjų darbų  - išsikuopti savo vidinį šiukšlynėlį :) T.y., užsiimti rimta savianalize, pasigydyti psichologines traumas, išsiaiškint savo baimes ir jas įveikti, atsikratyt nuoskaudų, išmokt valdyt savo mintis, emocijas, išsiugdyt kritinį mąstymą, vidinę pusiausvyrą. Praktikuoti koncentraciją, vidinio monologo stabdymą, atsipalaidavimą. Ugdyti valią, ištvermę. Apsišarvuoti kantrybe. Nelaukti staigių rezultatų. Jei žmogus yra linkęs greitai mesti pradėtus darbus ar staigiai nusivilti mažom nesėkmėm, į magiją jam net neverta dairytis. Magas turi turėti stabilią psichiką ir tvirtą stuburą, mokėt greitai atsistatyt po stresų, pastoviai būti geroje energetinėje formoje.
Na, o antras žingsnis - susipažinimas su pagrindiniais magijos dėsniais ir principais.
Po viso šito seka kiti žingsniai - teorijos rinkimas, savo krypties paieška, pasaulėžiūros formavimas. Ir tik daug vėliau - praktika.
Tiesiog noriu pasakyti, kad nereikia skubėti su praktika magijoje, kol nėra bent nedidelio pagrindų, teorinių žinių bagažo. O ir tos pirmos praktikos neturėtų būti kažkokios sudėtingos. Nepamirškim, kad tuščias smalsumas magijoje nemėgstamas ir gali turėti nemalonias pasekmes :)

Creative


Belekasnu

O jeigu noriu greit burta padaryt kad mergina isimyletu galiu pabandyti nieko nepridirbsiu?"

Seratna

Citata iš: Belekasnu  sausio 31, 2018, 15:52:43O jeigu noriu greit burta padaryt kad mergina isimyletu galiu pabandyti nieko nepridirbsiu?"
ahhh, apzavai, gyveni svajoniu pasaulyje kuri laika, o poto net nesupranti kas atsitiko ir kur viskas pradingo. Veikia, bet jai tikrai mergina patinka, geriau jau pasitelk savo pacio zavesi, nes tai truks tik neilga laika :)

eziukasruke

Citata iš: Belekasnu  sausio 31, 2018, 15:52:43O jeigu noriu greit burta padaryt kad mergina isimyletu galiu pabandyti nieko nepridirbsiu?"
Gal suveiks, gal ne. Bet jei ir bus poveikis, tai turbūt silpnas ir trumpalaikis. Mano asmenine nuomone, tikrai veikiančius ir stiprius ritualus gali padaryti tik ilgai magiją praktikuojantys žmonės. Reikia ir žinių, ir nusiteikimo, ir praktikos. O ne taip, kad va sugalvojau, susiradau, greitai padariau ir turi suveikt.

mantukslisxxx

Geras naudingas straipsnis

Santykiu sritis

To neismoksit nei vienas. Tai atsinesama gimstant, tai duotybe, tai-misija.

.L.U.T.H.O.R.

To gali išmokti kiekvienas. Tai visatos duotybė, esam visatos vaikai ir tą turim.

Monikaiva

Kaip butu galima su jumis susisiekti?

WhiteFox

Citata iš: Santykiu sritis  balandžio 05, 2018, 14:28:30To neismoksit nei vienas. Tai atsinesama gimstant, tai duotybe, tai-misija.

Ir kaip tai pasireiskia?

Aukštyn