Meilės magija

Pradėjo Donutszz, balandžio 12, 2018, 14:45:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Donutszz

Sveiki, gal kas žinote išbandytų meilės kerų, kurie tikrai padeda. Visko pasakot tikrai nežadu, bet pasakysiu tik tiek, kad neperseniausiai paliko vaikinas prie kurio esu tikrai labai prisirišus. Jeigu galima, pasiūlykit kuo stipresnius kerus. Beje, visas pasėkmes žinau, kartoti nereikia. Tačiau, kitose temose nieko neradau. Labai tikiuosi, kad kas nors iš jūsų patars ką nors

Nugalėtojas

Domintu ir mane tik, kad niekas nieko nerašo :D

.L.U.T.H.O.R.

Nežinot jūs tų pasekmių, cha. Gyvenimas niekada nebus toks kaip buvęs anksčiau. Pabūkit ramiai pusę metų ar metus, tada pradėkit galvot ar tikrai reikia to buvusio vaikino ar merginos.

Nugalėtojas

Sveiki nežinau kaip pasakyti , bet ir man reiktų burto kažkokio , nežinau niekaip negaliu pamiršti, bet kartais pagalvoju ar tikrai veikia ta magija? Sakysit laiko reikia ir pamirši jau bandžiau ir taip ir taip gal tikrai kažkas žino  baltają kažkokia magija kaip būtų galima į savo pusę pritraukti mergina?

Supernatural

cia diskusiju forumas kiek as suprantu, informacijos dalijimosi, o ne prasymu ir pageidavimu koncertas. jau buvau davus keru - gavau perspejimu, kad to nedaryciau - tai kam man kazka duot uz nieka? nu tikrai?

Aukštyn