Ar prievarta griebtis burtu vyrui pritraukt yra gerai ?

Pradėjo Santykiu sritis, sausio 25, 2018, 20:20:20

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Santykiu sritis

Sveiki,

Kodel moterys, absoliuciai nepazindamos gyvenimo ir vyru- isteka. Po to stebisi, kad sitas eina i kaire. Ir tada griebiasi burtu, kad per prievarta ji pritraukt atgal. Kur logika ????? Ar taip reikia daryti ?????

.L.U.T.H.O.R.

@Santykiu sritis Atsakymas į reikia ar nereikia priklausys nuo tavo požiūrio į gyvenimą. O kodėl teka ir kodėl puola į burtus, tai atsakymas toks pats tikriausiai. Naivumas. Pradžioje naiviai tiki, kad vyras jas mylės visą gyvenimą. O vėliau naiviai tiki, kad su burtais gali susigrąžinti seniau buvusį gyvenimą.

Santykiu sritis

Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  birželio 10, 2018, 19:43:49@Santykiu sritis Atsakymas į reikia ar nereikia priklausys nuo tavo požiūrio į gyvenimą. O kodėl teka ir kodėl puola į burtus, tai atsakymas toks pats tikriausiai. Naivumas. Pradžioje naiviai tiki, kad vyras jas mylės visą gyvenimą. O vėliau naiviai tiki, kad su burtais gali susigrąžinti seniau buvusį gyvenimą.
Pasauliukas pasmerktas.

a.t.sielis

Žmonėms, kuriems reikia burtų, reikia stebuklų, kurie sutvarkytų jų gyvenimą.

Bet jie nekelia klausimo, kodėl jų gyvenimas problematiškas, ir kokia yra galutinė "magija", kuri viską sutvarkytų.

Jie nekelia klausimų apie apskritai problematišką šio pasaulio pobūdį. Jie tik nori žūtbūt ir greitai išspręsti vieną problemą.

Bet už tos problemos, bus dar viena ir dar viena ir dar viena, begalybė, tarsi nesibaigiančios jūros bangos.

"Įsimylėjėlius" galima kažkiek pateisinti: kai "meilė" atima protą, jie žūtbūt siekia "meilės" išpildymo.

Kaip pagydyti "beprotį"? Ką jam pasakyti, kad jis atsitokėtų? Sunkus atvejis, bepročiui niekas negali padėti. Po kurio laiko jie atsitokėja, viską lemia laikas ir situacijos.

Jeigu nenori prarasti daug laiko, žmogus iš anksto turi būti pasiruošęs išeiti iš beprotybės būsenos savo paties pastangomis. Jis turi nenorėti būti beprotybės būsenoje, o ne ją išpildyti.

Santykiu sritis

Kaip galima tiketi, jog galima zmogu priristi prie saves...

a.t.sielis

Praradę suvokimą, todėl tuo tiki. Tai aistra, iliuzija, nebesuvokia tikrosios dalykų padėties. Netikri dalykai pradeda atrodyti tikri, o tikri pradeda atrodyti netikri.

Supernatural

kokia nesąmonė..juokas net paėmė...mano atveju ir mastymu - geros ir stiprios moterys visai nenori ištekėti ir neketina tapti namų šeimininkėmis, tokios ir magijos neima, kad išlaikyti kažką ar taisyti, kad genda...jos trenkia durimis ir susikuria kitą gyvenimą :) prie jų vyrai patys lipte limpa ir bėda atsiranda tame , kaip atsikratyti jų, o ne pritraukti :) tik silpnas žmogus negeba pats susitvarkyti..stiprieji šių bėdų net nepažįsta

boba

Na aš tai ruošiuosi vyrą turėti. Tvarkytis, valytis, valgyt daryti, dar seksu vyrą aprūpinti. Ir eiti dar į darbą. Ruošiuosi visą tą naštą sau užsikrauti. O ką? Žinoma žinau būdų kaip vyrą pririšti magiškai, bet to niekad nedarysiu... Jau kaip bus taip ir bus.  Tiek to.

Zuikelis

Citata iš: Santykiu sritis  birželio 24, 2018, 15:31:40Kaip galima tiketi, jog galima zmogu priristi prie saves...
Citata iš: Supernatural  rugsėjo 20, 2018, 18:52:04kokia nesąmonė..juokas net paėmė...mano atveju ir mastymu - geros ir stiprios moterys visai nenori ištekėti ir neketina tapti namų šeimininkėmis, tokios ir magijos neima, kad išlaikyti kažką ar taisyti, kad genda...jos trenkia durimis ir susikuria kitą gyvenimą :) prie jų vyrai patys lipte limpa ir bėda atsiranda tame , kaip atsikratyti jų, o ne pritraukti :) tik silpnas žmogus negeba pats susitvarkyti..stiprieji šių bėdų net nepažįsta

Zuikelis

O man reikia kad mylimasis grištu ,pas mane  ir man atrodo ,kad nieko čia blogo.Taigi jai kaž žinote kokiu veiksmingu burtu ,dėkinga bučiau jai pasidalintumėt.😀

Santykiu sritis

Citata iš: Zuikelis  rugsėjo 24, 2018, 09:09:57O man reikia kad mylimasis grištu ,pas mane  ir man atrodo ,kad nieko čia blogo.Taigi jai kaž žinote kokiu veiksmingu burtu ,dėkinga bučiau jai pasidalintumėt.😀
Cia labai paprasta.

Santykiu sritis

Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  birželio 10, 2018, 19:43:49@Santykiu sritis Atsakymas į reikia ar nereikia priklausys nuo tavo požiūrio į gyvenimą. O kodėl teka ir kodėl puola į burtus, tai atsakymas toks pats tikriausiai. Naivumas. Pradžioje naiviai tiki, kad vyras jas mylės visą gyvenimą. O vėliau naiviai tiki, kad su burtais gali susigrąžinti seniau buvusį gyvenimą.
Sveiki, kodel neimanoma patalpinti skelbimo ? Kodel neveikia talpinimas skelbimu lentoje ? Is anksto dekoju uz atsakyma.

Santykiu sritis

Citata iš: boba  rugsėjo 20, 2018, 18:56:24Na aš tai ruošiuosi vyrą turėti. Tvarkytis, valytis, valgyt daryti, dar seksu vyrą aprūpinti. Ir eiti dar į darbą. Ruošiuosi visą tą naštą sau užsikrauti. O ką? Žinoma žinau būdų kaip vyrą pririšti magiškai, bet to niekad nedarysiu... Jau kaip bus taip ir bus.  Tiek to.
Esi tokia uztikrinta, nenori pasitikrinti, nes uztikrinti taip pat yra pazeidziami.

vytra

#13
rugsėjo 25, 2018, 17:16:11 Redagavimas: rugsėjo 25, 2018, 17:19:22 by vytra
Citata iš: Santykiu sritis  birželio 24, 2018, 15:31:40Kaip galima tiketi, jog galima zmogu priristi prie saves?
- pririšti galima įvairiomis virvėmis, bet tai vadinama SEX vergove ir smerktina visuotinai.

Citata iš: Supernatural  rugsėjo 20, 2018, 18:52:04kokia nesąmonė.. juokas net paėmė visą.. mano atveju - geros ir stiprios moterys visai nenori ištekėti ir neketina tapti namų šeimininkėmis.
- na tavo minimos "moterys" nėra moterys, žmonių sampratoje jos vadinamos "amazonėmis".

:(

Aukštyn