Reikia patarimo dėl burėjos

Pradėjo Alllvyyydas, sausio 05, 2017, 18:26:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Alllvyyydas

Sveiki. Ar tiesa kad eiti pas burėją yra nuodėmė prieš dievą ir kad po apsilankymo gali pradėti dar labiau nesisekti? Ir ar visos mėnesio dienos yra tinkamos burtams? Pvz. 13 mėn diena ir pan. Ačiu už atsakymus :)

Supernatural

Netiesa, bureja nesusijusi su religija ir/ar tikejimu. Taip pat reikia skirti burejas nuo raganu :) ragana niekad saves nelaikys tik bureja, o bureja niekada nebus ragana. Bet kuri ragana ivaldziusi kortas, cia faktas, ragana ivaldziusi ir runas, ragana ivaldziusi ir magija. Burejos magijos nevaldo. Atsimink viena, niekada is burejos nieko neimk, pradzioj tau seksis, na pvz pinigai ar meile kokia, bet paskui- duobe...jos gudrios siuo klausimu, cia atsargiai jau reik

Anina

Alllvyyydas, sveiki! Pabandysiu atsakyti į jūsų klausimus.

 "Ar tiesa kad eiti pas burėją yra nuodėmė prieš dievą ir kad po apsilankymo gali pradėti dar labiau nesisekti?"

Viskas priklauso nuo žmogaus pasaulėžiūros. Jei žmogus yra uolus krikščionis, tai, kaip žinia, krikščionybė oficialiai nepritaria burtams, magijai ir pan., priskiria tai nederamiems veiksmams. Tad, manau, tokiam žmogui apsilankymas pas būrėją gali sukelti vidinį įsitikinimų konfliktą :) O bet kokia vidinė sumaištis visada neigiamai atsiliepia žmogaus savijautai, atitinkamai - sveikatai ir gyvenimo kokybei. Žmogui, kuris tiki, kad tai - nuodėmė, nerekomenduočiau laužyti savų vertybių, o pagalbos geriau kreiptis į tas jėgas, kurias išpažįsta jo religija ( krikščionims - į Jėzų Kristų, Mariją, Angelus sargus, šventuosius ir t.t. )

Jei žmogaus įsitikinimai yra laisvesni, manau, geras specialistas ( ekstrasensas, būrėjas, magas, bioenergetikas ), gali tikrai padėti, parodyti išeitį iš sudėtingų situacijų, padėti pasveikti ar išspręsti kažkokias asmenines problemas. Tai čia tuo atveju, jei žmogus kreipiasi, norėdamas padėti sau ar artimiesiems, neturėdamas tikslo kam nors pakenkti. Štai jeigu kreipiamasi į juodąjį magą, siekiant ką nors pririšti prie savęs, prakeikti, atlikti kokį nors kitą magišką veiksmą su tikslu įsikišti į kito žmogaus gyvenimą, palaužiant jo laisvą valią, toks atvejis yra rimtas visuotinės etikos pažeidimas. Tokiu atveju galimos net labai nemalonios pasekmės, nes egzistuoja paprastas karmos dėsnis "Ką pasėsi, tą ir pjausi". Jeigu grubiai kišies į kito žmogaus gyvenimą, gausi iš Visatos atitinkamą atsaką. Gali tikrai imti nesisekti, pašlyti sveikata, sugriūti svarbūs santykiai. Ir net nebūtinai iš karto, o vėliau, kai to mažiausiai žmogus tikisi.

Dėl tinkamų mėnesio dienų burtams. Čia įvairiai. Priklauso nuo to, kokiai tradicijai magas/būrėjas priklauso, ką išpažįsta ir kokias darbo metodikas taiko. Mano pačios nuomone - jokio skirtumo, kada atliekami maginiai veiksmai. Svarbiausia - ketinimas, intencija, siekis, motyvacija ir tikėjimas tuo, ką darai. Plius, aišku, įdėtos energijos kiekis.

paragraf 78

Citata iš: Supernatural  sausio 05, 2017, 21:31:56Netiesa, bureja nesusijusi su religija ir/ar tikejimu
Tam kad kažkas būtų nuodėmė ir neturi būti susijęs su tikėjimu.
Temos autorei: praktiškai visos senosios religijos burtininkavimą ar lankymąsį pas būrėjus, magus, užkeikėjus ir t.t. laiko nuodėme.

Vitus

Citata iš: Supernatural  sausio 05, 2017, 21:31:56Netiesa, bureja nesusijusi su religija ir/ar tikejimu. Taip pat reikia skirti burejas nuo raganu :) ragana niekad saves nelaikys tik bureja, o bureja niekada nebus ragana.
Abejoju ar tai tiesa. Mano praktika sako ką kitką: pradžioje visos užburia, o paskui pamažu tampa raganomis :)

Nixo

#5
balandžio 27, 2017, 21:46:43 Redagavimas: balandžio 27, 2017, 22:57:32 by Benamis
Citata iš: Supernatural  sausio 05, 2017, 21:31:56Netiesa, bureja nesusijusi su religija ir/ar tikejimu. Taip pat reikia skirti burejas nuo raganu :)
Sveiki gerb. Supernatural, jau daugel laiko skaitau šį interneto puslapį ir man prireikė Jūsų pagalbos... Norėčiau pasikonsultuoti su Jumis. Pašau parašykite man, nes aš kaip naujokas šiame forume negaliu niekam rašyti. Turiu bėda dėl meilės... Pats labai tikiu angelais, diena kai man padarė archangelo Mykolo tattoo, ant rydienos papuoliau į avariją, kuomet mano automobilį taranavo važiuojant per žalią šviesą, bet smūgis buvo toks didelis, jog atsidūriau toli.... ir iš automobilio išlipau tik išspyręs duris su koja, bei priėjau ir paklausiau tos moters įvažiavusios į mane kaip Jūs jaučiatės... likau gyvas, nors galbūt neturėjau...

elteide

idomu išgirst daugiau nuomonių

Santykiu sritis

Citata iš: Supernatural  sausio 05, 2017, 21:31:56Netiesa, bureja nesusijusi su religija ir/ar tikejimu. Taip pat reikia skirti burejas nuo raganu :) ragana niekad saves nelaikys tik bureja, o bureja niekada nebus ragana. Bet kuri ragana ivaldziusi kortas, cia faktas, ragana ivaldziusi ir runas, ragana ivaldziusi ir magija. Burejos magijos nevaldo. Atsimink viena, niekada is burejos nieko neimk, pradzioj tau seksis, na pvz pinigai ar meile kokia, bet paskui- duobe...jos gudrios siuo klausimu, cia atsargiai jau reik
Jus klistat.

Aukštyn