Juodoji meilės magija

Pradėjo Benamis, gruodžio 17, 2015, 21:16:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Daugelis mūsų iš savo močiučių, tetų, mamų ar draugių bent kartą esame girdėjusios apie tokį šiuolaikiniame pasaulyje, regis, sunkiai suvokiamą dalyką kaip „privaražinimas" - patinkančio vyro ar moters patraukimą juodąja magija. Kas tai - močiučių pasakos ar realūs dalykai? Tikros istorijos verčia tuo patikėti net ir didžiausius skeptikus.
 
 „Patyrusi būrėja Olga Donskaja, senojo magijos meno paveldėtoja, išspręs visas jūsų meilės problemas: pribursiu mylimąjį, atkursiu nutrūkusius santykius, išsaugosiu šeimą. Permainos nuo kreipimosi dienos - garantuotos."
 
 „Aiškiaregė iš senos magų giminės padės jums išspręsti meilės reikalus. Pašalins konkurentę. Grąžins vyrą į šeimą. Apsaugos nuo neištikimybės. Autorinė darbo metodika, sudėtingiausių situacijų sprendimai, garantuoti rezultatai."
 
 „Meilės magė Anna Romanovna. Grąžinsiu vyrą. Sunaikinsiu vyro ryšį su meiluže (1 seansas, ir jis ims jos nekęsti! Tegul kenčia ji, o ne jūs!)."
 
 „Anna Andrejevna Rubliova. Aukščiausios kategorijos adeptė. Jis išėjo pas kitą? Jis jus paliko? Išdavė? Jūs nekenčiate jo už išdavystę, bet mylite?! Norite susigrąžinti, bet nežinote, iš kur pasisemti jėgų? Išeitis yra!!! Grąžinsiu vyrą. Išsaugosiu šeimą. Padėsiu atsikratyti konkurentės (vieną kartą ir visiems laikams!). Dirbu su sudėtingais atvejais, įsisenėjusiomis problemomis."
 
 Tai ne pigių meilės romanų ištraukos, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Tokio ir panašaus turinio skelbimų gausu visuose ne itin išsilavinusiam gyventojų sluoksniui skirtuose Rusijos laikraščiuose. Šioje šalyje meilės reikalų magija labai populiari. Kartą, atsivertusi laikraščio „Komsomolskaja pravda" skelbimų skyrelį, nustėrau iš nuostabos: skelbimų su būrėjų, magių, ekstrasensių nuotraukomis - net du puslapiai. Vienos burtininkės - juodame fone tarp degančių žvakių, kitos laiko krištolinius rutulius ar kryžius...
 
 Lankytis pas likimo vingių aiškintojus - rusų kultūros dalis, gyvuojanti dar nuo pagonybės laikų. Prieš porą mėnesių Rusijoje atlikti sociologiniai tyrimai parodė, kad pas būrėjus vaikšto 20 proc. šalies gyventojų. Maža to, užsirašyti pas juos reikia iš anksto, o seanso gali tekti laukti ir porą savaičių.
 
 Maskvoje pastebėtas reiškinys atgaivino mano prisiminimus apie artimos draugės prieš porą metų išgyventą košmarą. Jos gyvenimą sujaukė juodoji magija. Tiksliau - mylimąjį burtais paviliojo kita moteris. Skamba keistai, tiesa? Suprantu, kad skeptiškai nusiteikusiems skaitytojams tai pasirodys neįtikėtina, bet aš ir neturiu tikslo įtikinti.

Draugės istorija
 
 Gintvilė su Vaidu (vardai pakeisti) draugavo beveik penkerius metus, dvejus iš jų gyveno kartu ir planavo bendrą ateitį. Vyras darbo reikalais dažnai vykdavo į Sankt Peterburgą, o mano draugė visada nekantriai jo laukdavo. Ir štai kartą, grįžęs iš komandiruotės, Vaidas Gintvilei pasirodė keistas: šaltokai apkabino, jos paruoštą vakarienę tik paknebinėjo ir nepagyrė, kaip visada darydavo. O ir žvilgsnis buvo pasikeitęs. Iš pradžių Gintvilė pamanė, kad taip Vaidas elgėsi todėl, kad pavargo važinėdamas ir dėl nesklandumų darbe. Tačiau, kai naktį vyras nesureagavo į jos norą pasimylėti ir šiurkščiai atstūmė, Gintvilė sunerimo visai rimtai. Vėlesnės kelios savaitės, kol Vaidas buvo Lietuvoje, jų santykiai lyg ir grįžo į įprastas vėžes, tik vyras vis ilgiau užtrukdavo darbe. O po kitos kelionės į Rusiją, kramsnodamas Gintvilės keptą kotletą, ištarė: „Aš įsimylėjau kitą." Moteris pasijuto lyg karštu vandeniu nuplikyta. Vaidas jautėsi kaltas, bet į klausimą: „Ar tu manęs daugiau nebemyli?", tvirtai atsakė: „Ne."
 
 Vėliau ėmę dėtis keisti dalykai pirmiausia Gintvilės mamą, o vėliau ir ją pačią privertė patikėti, kad Vaidas ne paprasčiausiai įsimylėjo kitą merginą, bet buvo apkerėtas, privaražintas (nuo rusiško žodžio "privaražytj" - užkerėti, apžavėti). Visi vyro draugai pastebėjo, kad jis tapo visai kitu žmogumi: anksčiau buvo racionalus ir tvirtas, o dabar ėmė blaškytis, nuolat jautėsi sudirgęs ir pavargęs. Tai tikrai nėra tipiški įsimylėjimo požymiai, mąstė aplinkiniai.
 
 Keisčiausia, kad Vaidas, tvirtinęs Gintvilei, kad tikrai jos nebemyli, būdamas Lietuvoje, stengdavosi pagerinti jų santykius. Beje, tuo metu mano draugės mylimąjį skambučiais ir žinutėmis atakuodavo Ana. Vieną dieną, nebegalėdama daugiau pakęsti tokios įtampos, Gintvilė, kad ir kaip stipriai mylėjo, liepė Vaidui išeiti. Jis išėjo, tačiau po kelių dienų atsiuntė žinutę, kad dabar yra Sankt Peterburge ir kad ką tik nutraukė santykius su Ana. Prašė laukti jo grįžtant. Deja, kai grįžo, košmaras tęsėsi: Vaidas sakė, kad yra labai sutrikęs, negali gyventi be Anos, o po kartu praleistos savaitės išsikraustė.
 
 Skausmo palaužta Gintvilė, nebežinodama, kaip nugalėti neviltį, mėnesiui išvažiavo pas draugę į Londoną, tačiau ten skausmas ir mylimojo ilgesys tik sustiprėjo. Taigi ji nusprendė: kovos, kad susigrąžintų Vaidą. O šis, mėgindamas pabėgti nuo nevilties, stačia galva buvo nėręs į darbą. Moteris, be jokių pretenzijų į meilę, ištiesė jam draugišką pagalbos ranką: skatino išsipasakoti, kartais net apie Aną. Kai Gintvilė visa tai man pasakodavo, tiesiog negalėdavau suvokti, kaip ji įstengia taip - nepaisydama savo ambicijų - elgtis.
 
 Vaidas buvo racionalus ir jokiais antgamtiniais dalykais netikėjo. Kai kartą Gintvilė atsargiai užsiminė, esą gali būti, kad Ana jį užkerėjo, vyras net nesileido į kalbas. Tačiau, kai net geriausias draugas pareiškė įtariąs, jog rusė jį apkerėjo, susimąstė. Draugui Vaidas buvo prasitaręs, jog Anos kūno kvapas traukia tiesiog nežmoniškai, o artumo su Gintvile akimirkomis jis tarsi iš tikrųjų regi rusaitę.
 
 Susitarusi su bičiuliais, Gintvilė net užpirko mišias už savo mylimąjį, kad Dievas suteiktų jam jėgų išsivaduoti iš juodosios magijos pinklių. Kadangi mano draugė buvo tikinti ir lankydavosi bažnyčioje, į būrėjas, kad šios panaikintų Vaido užkerėjimą, nė nesikreipė -pasikliovė malda. O kad poveikis būtų stipresnis, ėmė griežtai pasninkauti.
 
 Gintvilės pastangos nebuvo bevaisės - po keturių mėnesių Vaidas grįžo. Dar po pusmečio pora sumainė aukso žiedus. Po patirto išmėginimo jų santykiai tik sutvirtėjo, o meilė suliepsnojo naujomis spalvomis.
 
Kerai - vyrų medžioklės ginklas
 
 Viena populiariausių Lietuvoje būrėjų Vaiva Budraitytė patvirtino, kad kardinaliai pasikeitęs žmogaus elgesys yra vienas iš būdingų užkerėjimo požymių. Kai vyras ima elgtis nenatūraliai, tampa grubus, nervingas, pavargęs, agresyvus, galima manyti, kad jis užburtas. „Visi draugai, artimieji mato, kad vyras elgiasi kaip išprotėjęs: pradeda sportuoti, jaunintis, pirkti naujus kostiumus, visokias viagras ir seksualumą skatinančius vaistus", - aiškino ponia Vaiva.
 
 Į V. Budraitytę kone kas savaitę kreipiasi žmonos su prašymu grąžinti į šeimą užkerėtus sutuoktinius. Ponia Vaiva yra labai griežtai nusistačiusi prieš juodąją magiją. „Vilioti svetimą vyrą tokiais būdais yra amoralu, tai elementari vagystė", - teigia būrėja bei astrologė. Ponia Vaiva sako žinanti ne vieną atvejį, kai jaunos merginos kerais stengiasi patraukti į savo pusę vyresnio amžiaus turtuolius. Joms tai tarsi papildomas stipriosios lyties medžioklės ginklas. „Baisiausia tai, kad mergaitės nesuvokia, jog su tais vyrais laimingos nebus. Dažnai klausiu: "Ko tu nori: būti su Jonu ar būti laiminga? Turtas laimės neatneš." Tą patį sakau ir vyrams. Be abejo, tuo momentu jiems atrodo, kad su meilužėmis jie yra laimingi", - tvirtina būrėja.
 
Užkerėti vyrai ieško pagalbos
 
 Vyriausiąja Lietuvos ragana vadinama Vilija Lobačiuvienė sako, kad dažnai pas būrėjas slapta nuo žmonų ateina ir užkerėti vyrai - kai suvokia, kad dedasi keisti dalykai, nepriklausantys nuo jų valios. „Visi užkerėti vyrai kalba maždaug taip: „Aš suprantu, kad mane užbūrė - juk suvokiu, kad ta moteris turi tik gražią figūrą, o šiaip yra visiška višta, bet kažkodėl kojos mane pačios neša pas ją. Šimtą vieną kartą sau sakau, kad daugiau ten neisiu, bet vis tiek einu." Vienas net pasakojo, kad jam, kaskart važiuojant pro tokios pažįstamos namus, pasidaro labai bloga, ima svaigti galva. Užkerėtasis kaipmat užsinori pas ją pasisvečiuoti, nors tvirtina, kad nežmoniškos traukos objektas yra tiesiog turgaus boba, negraži nevala", - bendravimo su klientais įspūdžiais dalijasi V. Lobačiuvienė.
 
 Beje, stipriosios lyties atstovai į būrėjas kreipiasi ne tik norėdami išsklaidyti kerus, bet ir siekdami iš jų turėti naudos. „Kai vyras pamato, kad negali užkariauti patikusios merginos, bando privaražinti. Įsimylėję vyrai yra tikri bepročiai, su jais neįmanoma susikalbėti", - pasakoja V. Lobačiuvienė.
 
Juodosios magijos arsenalas
 
 Juodąją magiją praktikuojančios būrėjos neretai paprašo atsinešti norimo vyro nuotrauką - ši tampa pagrindiniu kerėjimo laidininku (panašiai kaip vudu lėlė). Gudrias viliokes jos pamoko ir įvairių manipuliavimo subtilumų. Pabrėžia, kad populiariausias ir veiksmingiausias kerėjimo būdas yra seksas, kai mylintis atliekami tam tikri ritualai. Vyrams magiškos pinklės spendžiamos beriant į maistą tam tikrų žolių ir priedų, prieš tai dar ir užkalbėtų. Pavergti vyro dėmesį ir juo manipuliuoti galima ir užkalbėtomis dovanomis - drabužiais ar mielais niekučiais.
 
 „Magija yra įvairių lygių. Vieną žmogų lengvai gali paveikti net paprasti buitiniai kerai, o kitam reikia aukštesnio lygio... Tai labai individualu", - pasakoja vyriausioji Lietuvos ragana.
 
Kerai - meilės išbandymas
 
 V. Lobačiuvienė pastebi, kad poros dažnai nesaugo ir nepuoselėja meilės, todėl tarp jų gali lengvai įsiterpti trečias asmuo bei magija. Tai - išmėginimas, bet nebūtinai santykiai turi baigtis skyrybomis. Sunkus laikotarpis - puiki proga prikelti snūduriuojančius jausmus. „Paprastai, kai vienas pradeda trauktis, kitas ima jį vytis. Tada meilė tiesiog suliepsnoja", - teigė būrėja.
 
 Moteris, kurios nori apginti savo gyvenimo palydovus nuo meilužių kerų, V. Lobačiuvienė pirmiausia moko elementarios bendravimo su stipriąja lytimi psichologijos. Neretai vyrai pasuka į šoną dėl sekso trūkumo. „Jei išėjo tik dėl sekso, tai seksu galima jį ir susigrąžinti", - porina būrėja ir priduria, kad apskritai Lietuvos moterys yra giliai užslėpusios savo seksualumą.
 
 Ponia Vilija prisiminė vieną atvejį, kai pagyvenusį vyrą nuviliojo jauna sekretorė. Žmona nepuolė sutuoktinio varyti iš namų, o tarė: „Duok man savaitę, ir aš tau įrodysiu, kad esu už ją pranašesnė." Moteris nutarė iš naujo užkariauti savo vyrą seksu: ėmė vilioti mylimąjį intymiais drabužiais, šokiais... Tas iš netikėtumo tiesiog nustėro - niekada nebuvo matęs tokios savo žmonos! Be abejo, meilužę pamiršo labai greitai.
 
 „Atkerėti padedanti būrėja tik porą kartų sukuria palankią situaciją. Galutinis rezultatas priklauso nuo pačios klientės ir sutuoktinius siejančio jausmo, - sakė ponia Vilija. - Jeigu jų dvasinis ryšys glaudus, jei vyras, susiradęs meilužę, vis dar pareina namo, meilužei - galas. O jei rimtai nusprendė iškeisti žmoną į kitą, tai ir negrįš..."
 
 Su pirmuoju sutuoktiniu aštuoniolika metų gyvenusi V. Budraitytė vieną dieną pajuto, kad jos vaiko tėvas yra užkerėtas. „Mes abu minučių tikslumu žinojome, kada tai atsitiko, abu tai fiziškai pajutome. Vidury dienos nei iš šio, nei iš to kaip peiliu kas tarp mūsų būtų perkirtęs", - savo išgyvenimus prisimena būrėja. Atrodytų, šiai moteriai atsikratyti kerų nesudėtinga, tačiau ji to nepadarė. „Vėliau mano vyras paklausė, kodėl nenuėmiau to privaražinimo. Atsakiau „Nebuvai to vertas." Nesistengiau, nes nebemačiau mūsų santykių perspektyvos. Tas užkerėjimas buvo paskutinis lašas", - pasakoja Vaiva.
 
Konkurentė gali ir nužudyti
 
 Nuo apžavų būrėjos žmones dažniausiai „gydo" per nuotraukas - nutraukia energinę priklausomybę nuo tų, kurie panaudojo kerus. Pasak V. Lobačiuvienės, panaikinti kerus labai sunku, kartais net neįmanoma.
 
 V. Budraitytė ir V. Lobačiuvienė sutinka, kad žmogų nuo juodosios magijos poveikio gali išgelbėti ir tikėjimas bei maldos. „Magija yra ir tikėjimo išbandymas. Ar tu, pikto gundomas, sugebėsi ištesėti prieš Dievą duotą santuokos priesaiką? Vyrams reikėtų prisiminti, kad kipšas ateina gražiu pavidalu, bet bėgiodamas paskui svetimus sijonus pirmiausia išduodi save, tampi bejėgis ir priklausomas", - atkreipia dėmesį V. Lobačiuvienė.
 
 Kiek laiko veikia užkerėjimas? „Devynis mėnesius, kaip ir nėštumas", - teigia V. Lobačiuvienė. O V. Budraitytė tvirtina, kad magijos poveikis gali net numarinti. „Meilužės ne tik užkeri vyrus, bet ir kenkia jų sutuoktinėms. Dvasiškai silpna žmona dažniausiai nusižudo, o stipri - kovoja, tik tada nelaimės ima persekioti jos vaikus", - pastebi būrėja.
 
 Mirti gali ir meilužės bei žmonos kovos taikiniu tapęs vyras. „Žinau atvejį, kai žmona būrėją prašydavo sutuoktinį grąžinti, o meilužė siekė jį nuvilioti, ir abi moterys ėjo pas tą pačią užkalbėtoją. O ši, žinodama, kad klientės kovoja dėl to paties vyro, padėdavo abiem. Aš tą pažįstamą perspėjau: "Ką tu darai, juk numarinsi vyrą!" - pasakoja Vaiva ir tuoj pat prisimena kitą panašią istoriją. - Viena graži jauna lietuvaitė tuo pačiu metu draugavo su dviem vaikinais - italu ir ispanu. Blaškėsi tarp jų niekaip negalėdama pasirinkti vieno. Po kurio laiko ji žuvo važiuodama greitkeliu iš Ispanijos į Italiją. Pietiečiai dažnai naudoja magiją. Matyt, tie vaikinai burtais ją draskė tarp savęs."
 
 Beje, stipri ir itin pavojinga ne tik pietiečių, bet ir slavių moterų magija, mat tuose kraštuose ji tiesiog klesti - neretai privaražinti patikusį vyrą dukroms pataria net mamos, močiutės ar tetos. Ir tai - savaime suprantamas dalykas. Kaip dukart du. Išskyrus religingas šeimas - šios magiją griežtai smerkia. Teigiama, kad iš rusių ar baltarusių kerų išsivaduoti beveik neįmanoma. „Baltarusijoje kone visos moterys, nepriklausomai nuo socialinio statuso, turi savo būrėją. Jau seniai žinoma: jei nori ką nors rimtai prakeikti, važiuok ten. Baltarusijoje nei Dievo, nei velnio niekas nebijo", - sako V. Budraitytė. Jos žodžius patvirtina ir mano draugė archeologė Lina Sokolovaitė (prieš dvejus metus ji su ekspedicija vyko į Baltarusiją): „Ten kiekviename kaimelyje yra bent po vieną bobutę, į kurią visi kreipiasi įvairios pagalbos: ar dantį suskaudo, ar meilės reikalai nesiklosto... Dauguma tų būrėjų žinias ir galias yra paveldėjusios iš savo tėvų, o tie - iš senelių."
 
 V. Lobačiuvienė sako, kad taip pat buvo nukentėjusi nuo konkurentės. Ši ne jos vyrą užbūrė, bet pačiai pradėjo kenkti. „Vis grasindavo, kad mane nugalabys. Tada juodosios magijos poveikį pajutau savo kailiu: ėmė persekioti nelaimės. Nemažai laiko prireikė, kol prakeiksmų atsikračiau", - prisipažįsta būrėja.
 
 Ar verta taikyti meilės magiją, kad patenkintum savo egoizmą? Ar žmogus turi teisę manipuliuoti kitu ir griauti jo likimą? To savęs paklausti turėtų kiekviena apie privaražinimą bent pagalvojanti moteris. Verta prisiminti: juodoji magija niekada nesuteikia tikros laimės, tik trumpalaikį pasitenkinimą, o už jį gali tekti mokėti visą likusį gyvenimą.
 
moteris.lt

Visažinis

Heh, kiek skaitau tiek nesuprantu. Vieni griežtai nusitatę prieš meilės magiją, o kiti (tarkim puslapyje paskelbta Šiškariovo nuomonė) sako, kad tai lyg ir nieko blogo... Tai kur aukso viduriukas?

.L.U.T.H.O.R.

Požiūrio reikalas tiesiog. 

Supernatural

Meilės magija tikrai nieko blogo, jei joje dalyvaus du, tai yra magijos prasytojas bumeranga pasiims sau iskart dar ritualo metu, nes pats save i ji itrauks. Isbandyta, poveikis toks pats, kaip ir kitai pusei. Tai vadinama salutiniu poveikiu, nes uzsakovas pats isimyli auka.

GM

Citata iš: Supernatural  spalio 30, 2016, 21:32:56Meilės magija tikrai nieko blogo, jei joje dalyvaus du, tai yra magijos prasytojas bumeranga pasiims sau iskart dar ritualo metu, nes pats save i ji itrauks. Isbandyta, poveikis toks pats, kaip ir kitai pusei. Tai vadinama salutiniu poveikiu, nes uzsakovas pats isimyli auka.
Nelabai supratau du, bet jei yra trecias kuris isarde seima tada, o tikras vyras ja myli, tai magija nepades ar kaip.?

Jurgita363

Labai idomu straipsnis
As Taip pat noreciau susigrazinti zmogu

elteide

Citata iš: Jurgita363  gegužės 16, 2017, 20:37:46Labai idomu straipsnis
As Taip pat noreciau susigrazinti zmogu
cia daug protingu vyruku (o kur protingas , sako , tas ir milijonierius gali but ... )gal is cia ka pasirink  ;D

vaivaval1

Klausimas : ar paspartinimo vedybu Burtas yra juodoji magija?Jei meile ir taip yra

.L.U.T.H.O.R.

Nebūtinai.

elteide

paspartinsi, žiūrėk, kad nereikt verkt po vedybų  :)

vaivaval1

Citata iš: elteide  rugpjūčio 08, 2017, 13:40:35paspartinsi, žiūrėk, kad nereikt verkt po vedybų  :)
Kodel taip manot?

Afrodite

Kartais tenka gyvenime isbandyti ir juoda magija del savo geroves kai kiti naudoja ja pries mus. Ir tame nieko blogo nematau

Artūras1

Sveiki, noriu susigrąžinti mylimą merginą, ar padėjo kam burtai?

Vanityfair

@Artūras1 ar jau isbandei ka nors?

Lorenaklare

Sveiki. Aš noriu susigrąžinti mylimą vaikiną. Kartu pradraugavome ilgai, tačiau viskas pasibaigė prieš 3 mėnėsius. Žinau, kad jis manęs pasiilgo, galvoja apie mane, tačiau yra daug kitų problemų ir priežasčių, kodėl nesame kartu. Gal kas galite rekomenduoti gerą būrėją, kuri(kuris) padeda grąžinti mylimuosius? Pasidalinkite patirtimi ir kontaktais. Labai man praverstų jūsų pagalba. ;)

Aukštyn