Kaip priversti priklausyti tik man?

Pradėjo Nahimana, lapkričio 23, 2015, 21:40:15

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Citata iš: TinSoldier  balandžio 09, 2018, 10:58:17Įprastai, jeigu labai artimas žmogus staiga dingsta be jokios priežasties, tai kiti artimieji ne burtažodžių ieško, o mėgina surasti tą žmogų per įvairius turimus kontaktus, darbovietės, kitus ryšius, aiškinasi, kas paskutinis jį matė/kalbėjo, kreipiasi į policijos pareigūnus, ligonines ir t.t.
Sveikas atvykęs į trolių pasaulį .

Jurgita1

Kaip susigrazinti milyma vyrą. Jis mane myli ir as ji myliu bet mus skiria pinigai daug skolu.

Linas Esu

Citata iš: Jurgita1  balandžio 20, 2018, 22:55:02Kaip susigrazinti milyma vyrą. Jis mane myli ir as ji myliu bet mus skiria pinigai daug skolu.
Pasiimk paskolą, skoloms padengti.

Supernatural

susigrazinti visada galima, zinau bent du juoduosius - kurie sugrazins bet ka ir zombiais nebus jie - bet kaina kiek girdejau 3000-5000. daznai kas turi tiek pinigu susimoket uz bet ka - nuo ju nebegioja zmones, o kas neturi ir klaidzioja labirintais - deja ritualine magija kokybiska laabai brangi. kiti uz 700 zada ta padaryt - bet as negirdejau apie juos geru atsiliepimu.

Edvarde

Citata iš: Supernatural  rugsėjo 10, 2018, 23:58:58susigrazinti visada galima, zinau bent du juoduosius - kurie sugrazins bet ka ir zombiais nebus jie - bet kaina kiek girdejau 3000-5000. daznai kas turi tiek pinigu susimoket uz bet ka - nuo ju nebegioja zmones, o kas neturi ir klaidzioja labirintais - deja ritualine magija kokybiska laabai brangi. kiti uz 700 zada ta padaryt - bet as negirdejau apie juos geru atsiliepimu.
Bet vudu lelyte veikia 100% ,ir ja turi pats zmogus pasigaminti,tai kam moketi tuos simtus ar tukstancius 🤔?

Supernatural

Citata iš: Edvarde  spalio 29, 2018, 19:51:22Bet vudu lelyte veikia 100% ,ir ja turi pats zmogus pasigaminti,tai kam moketi tuos simtus ar tukstancius 🤔?
na taip - jei pats noretojas yra raganisu ar ragana - jis gali pats pasigaminti - jei zino visus niuansus, turi savo jegas ir pagalbininkus, ir moka atlikti ritualus kaip reikia, nes vien aprasymo juk nepakaks, faktas, kad yra slaptu dalyku, kuru niekas niekada nerasys, bet ka kiekvienas raganius ar ragana zino kaip auksines magijos taisykles :)

Zuikelis

Na tikrai labai idomu.gal plačiau pasidalinsit?

Boruze

Citata iš: Supernatural  spalio 30, 2016, 21:45:01Paprasta kasdiene magija meilei gerai atspindi lotyniski uzkeikimai. Taip pat vudu labai neblogai veikia, labai netgi veikia. Salutinis poveikis is vudu tas, jog sugrys ne tik ta o vyras ar moteris, bet ir visi kiti, kuriems kazkada patikai labiau nei gatves praeive, tarsi is visu kampu islenda menesio begyje visi, vat ten tai cirkai prasideda.
Prasau gal galite susisieksti su manim labai labai svarbu boruze316@gmail.com

Slapuke

Citata iš: Vanityfair  balandžio 06, 2018, 14:31:13Sveiki, gal galetumete placiau apie siuos kerus papasakoti asmenine zinute?

Slapuke

Gal galima plačiau apie burta kaip susigrąžinti vyrą iš meilužės asmenine žinute gauti? 15 metu esam susituokė, turim 2 vaikučius. Baigiu išprotėti pačios juodziausios mintys lenda į galvą. Negi tokioms šeimos griovėjoms nėra atpildo? Padekit prašau jei kas galit.

a.t.sielis

Jeigu reikia burto, pagooglinkit tokią frazę: "užkalbėjimas nuo neištikimybės". Rasite.

O aš galiu šiaip šiek tiek bendrą santuokos situaciją šiuolaikinėje visuomenėje aptarti.

1. Krikščioniškoje civilizacijoje norma yra monogamija. Visa visuomenė taip veikia, įstatymai, ir žmonių psichologija irgi atitinkama. Neištikimybė nėra priimtina jokiais pasireiškimais. Jeigu taip nutinka, kelia didelį vidinį chaosą.

2. Buvo ir dar tebėra civilizacijų, kur buvo galima turėti kelias žmonas. Taip pat buvo civilizacijų, kur turėti meilužių buvo priimtina - būdavo viena teisėta žmona, ir sugulovės, kurios neturėdavo žmonos teisių.

3. Šiais laikais, panašu, kad nemaža dalis vyrų turi neištikimybės epizodų, trumpesnių ir ilgesnių. O labai modernios ir progresyvios moterys irgi tikriausiai jau bando neatsilikti.

4. Nebūtinai dėl to turi griūti šeimos. Tai priklauso nuo abiejų pusių. Jeigu nei vienas nenorės ardyti savo šeimos, meilužės turėjimas gali būti kaip 2 punkte: toleruojamas, atleidžiamas, neardantis šeimos.

5. Bet šiais laikais dažnai būna taip, kad žmonės netveria gyvenimo su senais sutuoktiniais, tada skiriasi, susiranda naujų partnerių. Vartotojiškas požiūris: kol patinka, gyvena kartu, nustoja patikti - skiriasi. Kenčia vaikai, griaunami gyvenimai. Daug vargų ir rūpesčių, o naudos iš to - jokios. Laimės nepadaugėja.

6. Kaip susigrąžinti sutuoktinį ir išvengti skyrybų? Sakyčiau gerumu, meiliais žodžiais, išmintingu elgesiu. Juodas mintis išmesti, šviesas mintis sutelkti. Kaip sakoma, vienas iš keršto būdų - meilė. Atleiskite, mylėkite. Šuniukas meiliai pašauktas ir tas atbėga. Tik šviesa ir gerumas išsklaidys per ilgą laiką susikaupusias santuokinio gyvenimo nuosėdas, problemas ir t.t.

7. Bet nėra absoliučių garantijų dėl nieko. Gali būti kad žmogui likimo lemta patirti skyrybas ir t.t. Nes žmogui sunku pakeisti save, tuo labiau jis negali paveikti kito žmogaus.

elteide

Citata iš: Slapuke  birželio 20, 2019, 20:11:43Gal galima plačiau apie burta kaip susigrąžinti vyrą iš meilužės asmenine žinute gauti? 15 metu esam susituokė, turim 2 vaikučius. Baigiu išprotėti pačios juodziausios mintys lenda į galvą. Negi tokioms šeimos griovėjoms nėra atpildo? Padekit prašau jei kas galit.

kam jis toks, kuris varo lauk, ir net muša??
atsiteiskit dalį turto ir viskas...
greičiausiai , esat jauna, sveika , pati susitvarkysit kam jums toks švansas?

Slapuke

Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  lapkričio 23, 2015, 22:31:30PM @Nahimana
Ar ir aš galėčiau sužinoti kaip susigrąžinti vyrą? Kiek teko bendrauti su ragana tai sakė kad man uždėtas stiprus negatyvas ant santykių, sveikatos ir pinigų. Ir tikrai žinokit vos į kapus ne nuvarė manes šita situacija. Nei valgiau nei geriau nei miegojau, susirgau depresija, numečiau 9 kilogramus. Ragana sakė kad mano vyrui uždėtas šydas ant akių kad manęs nematytų. Ir tikrai jis pasidarė kaip nesavas. Agresyvaus, pradėjo kasdien gerti net ranka prieš mane pakėlė. Ragana man pasalino negatyva ir tikrai baigėsi depresija ir mintys apie savižudybę. Bet vistiek norėčiau sužinoti gal kažkokių ritualų pagalba galima būtų susigrąžinti vyrą į šeimą.

djlema

Mane irgi domina koks ritualas ar burtai, sugrazinantys mylima zmogu.

Tomas Magas

Citata iš: Supernatural  spalio 30, 2016, 21:45:01Paprasta kasdiene magija meilei gerai atspindi lotyniski uzkeikimai. Taip pat vudu labai neblogai veikia, labai netgi veikia. Salutinis poveikis is vudu tas, jog sugrys ne tik ta o vyras ar moteris, bet ir visi kiti, kuriems kazkada patikai labiau nei gatves praeive, tarsi is visu kampu islenda menesio begyje visi, vat ten tai cirkai prasideda.
Supernatural,gal galima smulkiau apie ta vudu,noreciau is bandyti...

Aukštyn