Ar tikrai norite imtis meilės ar pririšimo magijos?

Pradėjo Vendigo, spalio 22, 2015, 01:35:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vendigo

Kiekvieno mūsų gyvenime ateina metas meilei,didelis potraukis stiprus susižavėjimas kitu žmogumi. Kartais tokiu momentu kyla noras greičiau užkariauti meilę,gauti tai,ko nori čia ir dabar.Neretai kyla noras pasinaudoti magija,užkalbėjimais,būrimais. Neskubėkite to griebtis,nes ateityje gali tekti gailėtis. Įsikišant į kito žmogaus valią,paverčiant pamilti,jūs pritaikote tuos veiksmus,kaip prievartautojas elgiasi su savo auka.

Įsivaizduokite pirmiausiai save,kad jus priverčia kažką įsimylėti,nors nejaučiate tam žmogui jokio potraukio,jus erzina jo manieros,jo išvaizda,mintis,kad paims už rankų ir pabučiuos,sukelia šleikštulį. KAIP TAI JUMS? Jūs tada klausite,tai ką dabar daryti nes aš myliu,tai kodėl skelbiate burtus,patraukiančius meilę?

Pirmiausiai Jūs turite suprasti,kad meilės magija tik padeda veiksmui vystytis,išsirutulioti santykiams kokia baigtis bebūtų.o ne tarnauja kaip būdas pasinaudoti kito valia ir ją palaužti. Dirbkite,magijos pagalba pirmiausiai su savimi ir nepamirškite taip pat,kad panaudojus daug energijos ir įdirbio,kiekvienas žmogus gali tapti patraukliu tiek,kad Jūsų aistrų objektas įsimylės ir be magijos. O jeigu taip neatsitinka,tai tiesiog nesutampa Jūsų norai,netgi kvapas,pagaliau plaukų spalva..

Vienok juk pats magiškiausias sutvėrimas Žemėje ir yra žmogus. Kiekvienas iš mūsų yra asmenybė ir kiekviena asmenybė turi teisę į savo pasirinkimą laisva valia,be kieno nors pašalinio įsikišimo,kuriant savo gyvenimą,savo buitį,savo meilę.

Taigi,įgavus žinių magijoje,te nesikišimo į kito žmogaus mąstymą,norus,siekius ir mintis principas,taps pagrindiniu postulatu (postulãtas [lot. postulatum -- reikalavimas], teiginys, priimamas be įrodymų, kaip viena iš aksiominiu metodu pagrįstos moksl. teorijos pradinių prielaidų) visame kame,ką Jūs bedarytūmėte.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Vendigo  spalio 22, 2015, 01:35:34Įsivaizduokite pirmiausiai save,kad jus priverčia kažką įsimylėti,nors nejaučiate tam žmogui jokio potraukio,jus erzina jo manieros,jo išvaizda,mintis,kad paims už rankų ir pabučiuos,sukelia šleikštulį. KAIP TAI JUMS? Jūs tada klausite,tai ką dabar daryti nes aš myliu,tai kodėl skelbiate burtus,patraukiančius meilę?
Kartais būna taip, bet ne visada, kitas atvejis, kai atrodo tavęs netraukė niekas tame žmoguje, bet vieną dieną  staiga, negali išmesti to žmogaus iš galvos ir pradedi galvoti, kad jis gal visai nieko. Kažkokie "jausmai" atsiranda. Kuriuos lengva sumaišyti su tikru dalyku. Aišku, vėliau viskas gali išgaruoti ir tada tikrai galvosi, kaip antrai aukščiau jau Vendigo parašyta.

Supernatural

Vienas dalykas yra pritraukti meile, kitas dalykas- pritraukti asmeni, kitas dalykas- pritraukti belen ka ir t.t. Visko sumoj jokia magija neduos, nebent labai labai trumpam, bet neverta. Ja reiktu naudoti tik tam, kad isvengti klaidu, kai rysys tarp zmoniu jau yra

Afrodite

Man reikia pririsimo ritualo nes i seima braunas svetima moteris kuris uz vyra vyresne 10 m. I az idekit kas

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Afrodite  spalio 13, 2017, 01:41:47Man reikia pririsimo ritualo nes i seima braunas svetima moteris kuris uz vyra vyresne 10 m. I az idekit kas
O tai ką vyras? Neištikimas?

Afrodite

#5
spalio 13, 2017, 01:54:01 Redagavimas: spalio 13, 2017, 02:09:03 by Legionas
Panasiai. Yra moteriske kuri siekia isardyti musu seima. Kad ji naudoja kazka mano atzvilgiu zinau 100 %. Moralu kuo tai gali baigtis man tikrai nereikia . Uz savo veiksmus atsakysiu pati. Jei gali padek jei ne tai ne.

Legionas dekui tau. Tikiuos pavyks ir viskas susitvarkys.

elteide

reikia tikrai žinoti...

sara

... O as žinojau viena atrisimo magija, pav.  i kažką isimyledavau tada pasimelsdavau kad to žmogaus nemyleciau ir akurat! meile praeidavo. Gaila kad nepamenu ir negaliu papasakoti tu zodziu ka reikia sakyti šiuo atveju. Bet buvo nuostabi magija!

Afrodite

Citata iš: sara  spalio 13, 2017, 13:39:50... O as žinojau viena atrisimo magija, pav.  i kažką isimyledavau tada pasimelsdavau kad to žmogaus nemyleciau ir akurat! meile praeidavo. Gaila kad nepamenu ir negaliu papasakoti tu zodziu ka reikia sakyti šiuo atveju. Bet buvo nuostabi magija!
[/quote

Sveika, o gal zinai kaip atsikratyti kitos moters kuri braunas i musu seima

sara

Pasistengsiu Afredite padeti, ogi desrele palaikyk pazastyje ir duok tai savo vyrui suvalgyti. Greičiausiai ir tavo konkurentė tai daro... uztad tavo vyras ir yra issiblaskes...

elteide

Citata iš: sara  spalio 13, 2017, 13:39:50... O as žinojau viena atrisimo magija, pav.  i kažką isimyledavau tada pasimelsdavau kad to žmogaus nemyleciau ir akurat! meile praeidavo. Gaila kad nepamenu ir negaliu papasakoti tu zodziu ka reikia sakyti šiuo atveju. Bet buvo nuostabi magija!
netikiu ..gerai būt kad taip lengvai..reiškia nemylėjai :)

elteide

Citata iš: sara  spalio 13, 2017, 14:12:49Pasistengsiu Afredite padeti, ogi desrele palaikyk pazastyje ir duok tai savo vyrui suvalgyti. Greičiausiai ir tavo konkurentė tai daro... uztad tavo vyras ir yra issiblaskes...
sara..feee..:) juokauji ...

sara

#12
spalio 13, 2017, 14:16:19 Redagavimas: spalio 13, 2017, 14:26:57 by sara
Nejuokauju. Bet pati to niekada nedaryciau su niekuom. Bet jei zmogus prašo magijos stengiuosi jam padeti.
Be to kavinių darbuotojai irgi nera išimtis, jie taip pritraukia pas save lankytojus.:-)))  O mes valgom ir džiaugiamės kaip skanu.
Prakaitas eina tokiam molekuliniam lygmenyje ir dar mes nezinom kokiam dar lygmenyje eina.

elteide

kam tokia meilė? jei ją laikyt sasyskom , grįsta sasyskom ...

sara

Bet galima daug pinigu is vyro isciulpti sasyskomis...
Afroditė tam ir yra Afroditė ar dar jos nesupratai?

Aukštyn