Kokiu magu nori tapti?

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., vasario 19, 2013, 03:35:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

vasario 19, 2013, 03:35:14 Redagavimas: vasario 19, 2013, 03:46:09 by Šešėlis
Kiekvieną pradedantįjį magą kankina sunkus klausimas "Kokia kryptį turėčiau pasirinkti?" Šis klausimas turi daug atsakymo variantų. Vieni mėgsta agresyvią magiją, kad galėtų pulti savo priešus (arba draugo priešus). Kiti nori naudoti labiau apsauginę magiją, kad apsaugotų save ir artimus. Dar kiti meta visą aktyvią magiją šalin ir renkasi užkeikimus, kerėjimus, laiminimus ar panašiai. Taigi apžvelgime magų klases į kurias telpa praktiškai visi burtai

Baltasis magas - Apsauginių ir valančių burtų ekspertas. Didžiausia varomoji jėga New age judėjimas, didžiausias dėmesys teikiamas apsaugai, auros bei aplinkos valymui, nesantaikos slopinimui bei eterinių struktūrų stiprinimui.

Juodasis magas - Entropijos manipuliavimo ekspertas. Puikiai moka pritaikyti termodinamikos dėsnius.Puikios žinios emocijų kontrolėje, anatomijoje.Puikiai supranta puvimo/nykimo/skilimo prigimtį.

Psy magas - Psichikos kontrolės ekspertas. Puikios žinios tokiose srityse kaip telepatija, telekinezė, magnetizmas ir empatija. Puikiai išmano bendrąją psichologiją, hipnozę, sąmonės būsenas ir pan.

Gamtos magas - Gamtos ir joje veikiančių jėgų ekspertas. Nusimano apie garsą ir augalų auginimą. Puikios žinios holistinėje medicinoje, botanikoje ir fotosintezėje. Taip pat išmano astrologiją, žemės dvasias, mineralogiją ir žemės magnetinę įtaką.

Kerėtojas - Meistriškai užkeri žmones, objektus bei vietoves. Puikios žinios apie vibracijų poveikį, radioaktyvųjį skilimą, muziką, kvantinį bei magnetinė rezonansą, kūno laidumą ir ajurvedą.

Elementalistas - Įvaldęs keturis elementus, bei sugeba paveikti orą. Studijuoja natūralius gamtos fenomenus kaip žaibas, karštis, šaltis, vėjas. Taip pat pasižymi žiniomis filosofijoje, termodinamikoje, kūno sudėjime bei fizikiniuose traukos ir stūmos dėsniuose.

Pranašautojas - Ateities bei jos pranašavimo ekspertas. Tyrinėja matematines tikimybes, galimybes, 6 pojūtį, deja vu. Taip pat puikios žinios psichologijoje, sociologijoje, chaoso teorijoje.

Kvietėjas - Ekspertas dvasių kvietime bei jų valdyme. Į tai įeina a.k.a. ekspertas - ilgojo nuotolio telepatija, telemetrija, šizofrenija, apsėdimas, minties formos, bei proto prigimtis. Turi kalną ritualinių tekstų vertų perskaitymo.

Gyvybės magas - gyvybės manipuliavimo ir jos palaikymo ekspertas. Puikios žinios anatomijoje, biologijoje, alternatyvioje medicinoje.Išmano herbalogiją, čakras, meridianius, akupunktūrą, reiki ir mediciną.

Nekromantas - Mirties esencijos manipuliavimo meistras. Išmano gyvūnų biologiją, toksikologija, bakteriologiją, virusologiją, imunologiją. Nusimano apie laisvuosius radikalus, psichologijos poveikį organizmui. Akupunktūrą, čakras, meridianus ir mirties dievybes taip pat išmano neblogai.

Raganius - Studijuoja interpretacines abstrakcijas, geometriją. Domisi žydų pragaro koncepcija, taip pat krikščionišku pragaru prieš ir po Kristaus. Išmano emocijų prigimtį, astralines projekcijas bei sąmoningą sapnavimą.

Burtininkas - Astralinių plotmių ekspertas. Visą dėmesį telkia į ne Euklidinę geometriją, matematiką, astralines projekcijas, astralines formas, dimensijų teoriją. Taip pat domisi trancinėmis būsenomis bei fizika.

Dangiškasis magas - pagalbos kreipiasi į įvairias dievybes. Studijuoja religijos istoriją, antropologiją,  teologiją, sociologiją, aukštąją magiją. Taip pat yra išstudijavęs bibliją bei koraną. Tyrinėja šventuosius, nutikimus su jais bei mitus.

Magas satanistas - vidinių jėgų manipuliavimo ekspertas. Domisi liuciferizmu, minčių formomis, chaoso teorija. Taip pat studijuoja priežasties ir pasekmės dėsnius atvirose sistemose, nusimano apie čakras, "purpurinę" magiją, bei pranašystes.

Taigi, kuo nori būti tu?


advena

Aš norėčiau būti pranašautoja, magu satanistu ir burtininke. :)

ponaitis

juoduoju/baltuoju ir psy magu.

Trance

Psy/Kerėtojas/burtininkas :)

TinSoldier


paragraf 78

Pagal aprašymą jau esu Dangiškasis magas.

Bet šiaip tai jau labai infantilus suskirstymas sakyčiau :)

.L.U.T.H.O.R.

Haha, nesureikšminkit labai  :D

Asasinas

Fėja su burtų lazdele. :)

O šiaip kerėtojas-policininkas. :D

coliuke

Na pagal domejimosi sriti, tai buciau gamtos magas ir psy magas :)

rusher

gal visai idomu butu buti elementaliste  :) gal kas zinot kur apie tai galima daugiau informacijos rasti? :)

.L.U.T.H.O.R.

Kai turėsiu laiko numesiu info apie tai, į pm arba čia :)

Iron Tara

Aš labiausiai būčiau Psy, bet traukia ir satanas :D

rusher


la.benas

Gamtos psy burtininkas :D

Master

Visais  :D
(nors panašiai ir domiuosi, viskuom po biškį :) )

Aukštyn