Ar Saulė - tai pragaras?

Pradėjo domisrim, rugpjūčio 17, 2014, 19:14:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Karsta bulve

Aš manau,kad visko gali būti 
Kaip ir visuose šaltiniuose buvo parašyta,kad pragaras yra ugnies miestas ir ten amžinoms kančioms dega žmonių sielos.Taip pat esu girdėjus ir apie Dievo miestą plaukiojantį kosmose,ir nuotraukos buvo,bet jau senokai,kaip tik prisiminiau kai užėjau į šią temą.

idenmeyou

Citata iš: SPACE  liepos 06, 2015, 12:49:26
meditacija, tai natūralus pažinimo būdas, mokytojas = patirtis. mokinys kartais aplenkia mokytoją ;)


Dauguma meditacijos modelių visiškai niekam tikę, žmonės metų metus užsiima meditacija, bet pasirodo, kad nei kiek ne geriau jaučiasi, viskas lyg ir stovi vietoje, išskyrus apsimetinėjimą, kad meditacija padėjo.

Viskas priklauso kaip veikia smegenų bangos, mes gyvendami šiame laikotarpyje sunkiai atsipalaiduojame ir atsisėdus ant kilimėlio ar atsigulus medituoti, atsipalaiduoti yra be galo sunku, nes kyla pašalinės mintys, net jei ir nekyla smegenys dirba darbo režimu ir naudos praktiškai jokios nėra.

O pastebėta tokių atveju, kad žmonės niekada nebandę medituoti netikėtai sugeba pereiti į kitas smegenų bangas, ypač tai sekasi kuomet žmogus užsiima mėgstama veikla, nauju hobiu. Vienam tai gali būti smagus laikas žaidžiant su draugais futbolą, kitaip piešiant, dar kitam netgi prižiūrint savo sodą. Dėlto nuvargintam žmogui gali būti geras poilsis kaip nesunkus sportas, ar kūrybinė lengva veikla.

crystal

Citata iš: SPACE  rugpjūčio 10, 2015, 16:48:48
Tai va tuos 360 laipsnių ir turiu omenyje. Kaip Eratostenas galėjo turėti-sudaryti instrumentą su 360 laipsnių, nes 360 laipsnių reiškia žinojimą apie Amerikos kontinentą. Žinai apie datos keitimo liniją Ramiajame vandenyne? Ji buvo nustatyta tik 19 amžiuj.

O vargeli, ir vėl tu čia...

Aš juk net Sagano filmuką šios temos 84 žinutėj įdėjau, kur aiškinama kodėl Eratostenas darė prielaidą dėl Žemės apvalumo. Kokie dar instrumentai, Amerikos kontinentas..?

Aš nesuprantu tik vieno, kada tau buvo rašoma eilė įrodymų, eilė argumentų, tu vis įsikabini tik kažkurį vieną (dažniausiai nuotrauką) ir bandai beviltiškai prieštarauti...Visų pateiktų argumentų į bendrą visumą kažkaip nedaeina surišti? (visai kaip diskusijose apie evoliucijos teoriją :D). Reikia iš paskutiniųjų išsukti savo, nepaisant to kaip kvailai skamba? Su meditacija kai užvėlei jau galvojau, kad tiesiog iš nebeturėjimo kur dėtis (būdinga panaši argumentacija lunatikams). Bet ne, tu vis dar toliau manai, kad mes turime tik vieną Žemės apvalumo įrodymą - nuotrauką. Ir toliau varai savo..

Na tiesiog stebina mane tokie žmogiukai :)

TinSoldier

Kai kurie žmonės tiesiog nežino, kada nustoti save žeminti :(

SPACE

jokie ten neįrodymai jūsų, net nežiūrėjau jų. visi skaičiai apie Žemės išmatavimus, kai kurie dangaus nuotoliai, nuo Eratosteno iki šiuolaikinio mokslo yra paimti iš Talmudo.

paragraf 78

Citata iš: SPACE  rugpjūčio 11, 2015, 02:43:31
nuo Eratosteno iki šiuolaikinio mokslo yra paimti iš Talmudo.




Tave apgavo :)

Sharikovas

Paziurejau ta filmuka apie plokscios zemes teorija :


Siaip gan idomiai susiziurejo ir kai kurie faktai sokiruoja, bet to tikrai per mazai, kad galima butu rimtai ziureti i plokscios zemes teorija. Tiesiog yra per daug irodymu, jog zeme rutulys. Kitas klausimas ka slepia NASA ? Pavyzdziui Challenger katastrofa kur zuvo 7 astronautai. Lyg ir visi gyvi po siai dienai.

Aukštyn