Nibiru

Pradėjo Tomas, sausio 04, 2012, 20:35:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Tomas

če aš ne apie tai skaitykite ištraukiau iš ateiviai.lt Pagal Šumerus, sukūrimo istorija prasideda labai senai, dar tais laikais kai Žemė buvo visai jauna .Tais laikais tarp Marso ir Jupiterio buvo didelė planeta, kuri vadinosi Tiamat. Pasak jų kronikas, Žemė turėjo didelį palydovą, kuris galiausia irgi patapo planeta. Taip pat jie teigė, kad buvo dar viena planeta Saulės sistemoje, apie kurią mes tik vos nutokiam. Babiloniečiai vadino šią planetą Marduk, ir šis jos pavadinimas liko, bet Šumerai vadino ją Nibiru. Tai buvo didžiulė planeta, kuri sukosi į kitą pusę, nei kitos. Visos planetos sukasi viena kryptimi, daugmaž vienoje plokštumoje, bet Nibiru sukasi priešinga, ir kai ji atsiduria arti mūsų, ji praeina tarp Marso ir Jupiterio orbitomis. Tai atsitinka kas 3600 metus, ir kiekvieną kartą tai yra didelis įvykis mūsų planetai. NASA specialistai nufotografavo tą planetą, kuri yra kažkur toli kosmose, o Šumerai žinojo apie ją dar prieš tūkstančius metų!
Toliau jų kronikose pasakojama apie tai, kad Nibiru planetoje gyveno būtybės - Nefilimai. Jie buvo labai aukšti - moterys - 3-3,7 metro, vyrai - 4-5 metrai. Jie nebuvo nemirtingi, tačiau gyveno apie 360 000 žemės metų, o po to mirdavo.

Daugmaž prieš 450 tūkst. metų Nefilimų planetoje atsirado problema, panaši į tą, kurią mes turime su ozono sluoksniu. Ir jų mokslininkai sugalvojo tokį jos sprendimo planą: aukštose atmosferos sluoksniuose paleisti daug auksinių dulkelių, kad jos atspindėtų kenksmingus saulės spindulius. Tam, kad tai padaryt jie planavo susmulkint didelį aukso kiekį.

Sprendžiant iš Šumerų kronikų, kur nupiešti kosminiai laivai su ugnim, jų tuometinė technika buvo daugmaž tokiam pačiam lygyje, kaip mūsų dabar. Faktiškai, jie buvo tokie primityvus, kad turėjo laukti, kol Nibiru ir Žemė bus pakankamai arti. Jie žinojo, kad nepavyks palikti Saulės sistemos, ir pasirinko Žemę, nes joje buvo pakankamai aukso. Ir daugiau kaip prieš 400 000 metų jie atsiuntė čia savo komandą. Joje buvo 12 Nefilimų-vadovų, 600 darbuotojų, kurie turėjo kąsti auksą, ir dar 300, kurie turėjo likti savo laive orbitoje. Pirma jie pateko į Šiuolaikinio Irako teritorija ir pradėjo ten statyti sau miestą, bet auksą jie kasė kitoje vietoje, Afrikos pietvakariuose.

Vienas iš 12, kurio vardas buvo Enlil, vadovavo šachtininkams. Jie užsikasė giliai į Žemę ir neše daug aukso. Kas 3600 metus, kai Marduk ir Žemė buvo arti, jie perkeldavo auksą į savo planetą. Apie 150 000 metų jie kasė auksą, o vėliau buvo Nefilimų sukilimas.Daugmaž prieš 200 ar 300 metus nefilimai-darbuotojai sukilo. Šumerų kronikose jis aprašytas labai smulkiai. Darbuotojai sukilo prieš savo vadovus - jie nebenorėjo dirbti. Sukilimas pasidarė problema, ir vadovai susirinko ir sprendė, ką daryti. Jie nusprendė paimti vieną iš gyvenimo formų, esančių Žemėje, turbūt vieną iš primatų rūšių. Jie "paėmė kraujo" iš beždžionių ir "sumaišė jį su moliu", vėliau paėmė ir pridėjo ten "jauno nefilimo sėklos". Senovės molinėse lentelėse jie tikrai pavaizduoti, laikantys kažką panašaus į kolbas. Jie planavo sukurti rasę iš Žemės būtybių ir pridėti jai nefilimų savybių, kad ši rasė tik tai ir darytų, kad kastų auksą.

Pagal Šumerų kronikas, mes buvome sukurti, kad dirbti šachtininkais. Tai buvo mūsų vienintelė užduotis. Ir kai visas auksas, reikalingas nefilimams, buvo gautas, jie planavo panaikinti mūsų rasę ir pasišalinti. Jie net nesiruošė leisti mums gyventi. Jūs dabar pagalvosit "Negali būti, mes per geros būtybės". Bet seniausios raštinės kronikos Žemėje teigia, kad tai tiesa. Nepamirškite, kad šumerų - tai seniausia kalba pasaulyje, žymiai senesnė už tas, kuriomis parašyta Biblija ir Koranas.

Tai, ką rado mokslas lygiai taip pat įdomu.Būtent toje vietoje, kur pagal Šumerų kronikas buvo aukso šachtos, mokslininkai jas surado. Joms virš 100 000 metų, ir kas keisčiausia, ten rasti žmonių kaulai, tai reiškia, kad mes, homo sapiens, tikrai kasėm auksą toje pusėje.
egiptas.netfreehost.com http://www.youtube.com/watch?v=O96ZMPXuv1A
http://www.youtube.com/watch?v=Sxfs1iEg144
http://www.youtube.com/watch?v=U-3RLx_4Y5Y

snofru

cia matyt kazkas is saves sukure sita visa nesamone. sumeru mituose nieko nekalbama apie jokius 3 metru ugio nefilimus. :) o toliau tai is vis skiedalai kazkokie, autorius ryskiai nera skaites jo minimu sumeru mitu.

2012

Tu matai, kokie tie sumerai  ;D

Tomas

Gal but kad če skiedalai

paragraf 78

Apie Nibiru iš wikipedijos:

Nibiru
Nibiru - hipotetinė planeta, minima prieštaringo rašytojo Zecharia Sitchin, rašančio apie nežemiškų būtybių įsikišimą į žmogaus kilmę ir kultūrinį vystymąsi, veikaluose. Jokie astronomų turimi duomenys nepagrindžia tokios planetos egzistavimo teorijos.

Idėjos

Pagal Zecharia Sitchin šumerų kosmologijos interpretaciją, egzistuoja dar neatrasta planeta, skriejanti ilga, elipsine orbita, pasiekianti Saulės sistemos vidinę dalį kas 3600 metų. Ši planeta vadinama Nibiru, kuri babiloniečių kosmologijoje siejama su dievu Marduku. Pats žodis kilęs iš akadų kalbos, o jo reikšmė nežinoma, todėl Nibiru planeta kartais laikoma pačiu Marduku.
Pagal Sitchin teoriją, kadaise Nibiru susidūrė su kita hipotetine planeta Tiamat (pagal babiloniečių mitologiją Tiamat yra deivė), esą buvusią tarp Marso ir Jupiterio. Šio susidūrimo metu susiformavo Žemės planeta, asteroidų žiedas ir kometos. Po pirmo susidūrimo Nibiru mėnulis padalino Tiamat į dvi dalis. Antro susidūrimo su pačia Nibiru metu viena iš dalių virto asteroidų žiedu, Kita, kliudyta jos mėnulio, buvo nustumta į naują orbitą ir tapo Žeme.
Ši teorija sunkiai derinasi prie dabartinio mažo Žemės orbitinio ekscentriciteto.
Anot Z. Sitchin, Nibiru buvo technologiškai pažangios ir į žmones panašios nežemiškos rasės būveinė. Jis prilygina šią rasę šumerų mitologijos dievybėms Anunnaki, o Hebrajų Biblijoje - būtybėms Nephilim. Jis aiškina, jog ji pirmą kartą Žemėje pasirodė prieš 450 000 metų ir ieškojo naudingų iškasenų, ypač aukso, kurį rado ir iškasė Afrikoje. Sitchin tiki, jog Anunnaki genų inžinerijos pagalba iš jų genų ir Homo erectus sukūrė Homo sapiens kaip vergus, dirbančius jų aukso kasyklose. Nibiru labai panaši į mūsų Žemę, nes ten taip pat yra vanduo ir žemė ir net apsireiskiusi gyvybė.Bet deja ji pasitraukusi is saules sistemos.

Įtaka

ZetaTalk, interneto tinklalapis, įkurtas Nancy Lieder (teigiančios, esą ji kontaktuoja su nežemiškomis būtybėmis), susiejo Nibiru su Planeta X. Žlugus pranašystei, kad 2003 m. per Saulės sistemą praskriejusi Planeta X pakeis Žemės sukimosi ašies padėtį ir taip sukels katastrofą, N. Lieder pakeitė pažiūras ir dabar teigia, kad vadinamasis „polių poslinkis" įvyks 2012 metais. Šie metai apipinti ir kitomis geofizinėmis ir kosmologinėmis spekuliacijomis, pvz., Majų kalendoriuje žymima 13-o baktuto pabaiga Naujojo amžiaus judėjimo laikoma pasaulio pabaiga.

Tomas

Bet vikipedijoje daug melo faktas !

paragraf 78

Taip, daug netikslumų, tačiau šis straipsnelis gerai apibrėžia kritinę medžiagą apie Nibiru. esmė kad tokia planeta neegzistuoja.

2012

Citata iš: insomnia  sausio 07, 2012, 20:06:40
Taip, daug netikslumų, tačiau šis straipsnelis gerai apibrėžia kritinę medžiagą apie Nibiru. esmė kad tokia planeta neegzistuoja.


is kur zinai?

paragraf 78

Žinau iš to, kad daug skaitau. Ir be to NASA paneigė Nibiru egzistavimą. Nibiru egzistavimas yra XXI a. mitologija, urban legend

2012

Citata iš: insomnia  sausio 07, 2012, 21:03:33
Žinau iš to, kad daug skaitau. Ir be to NASA paneigė Nibiru egzistavimą. Nibiru egzistavimas yra XXI a. mitologija, urban legend


NASA paneige ir Dievo egzistavima. Tai apsispresk pagaliau

paragraf 78

Na Dievo egzistavimo NASA tikrai nepaneiginėjo, ne tam ji skirta. Štai kai NASA kalba apie dangaus kūnus, ja verta pasitikėti, o jei prakalbėtų apie Dievą, tai čia kaip ir ne jų sritis, tai gi kalbėjimas būtų labai neprofesionalus.

2012

Noreciau ir as buti toks tikintis zmonemis, ir valstybinemis organizacijomis. Bet kiek rodo zemiski ivykiai pasaulije, bent kiek rimtesne ar svarbesne informacija yra islaptinama. Todel, tai ka nasa buria yra tam kad zmones ir toliau ramiai dirbtu, ir gyventu savo gyvenima nes realiai jie nieko nepakeis bus ta nibiru ar nebus.  :)

Baugusis

Manau duos peno naujoms kalboms apie artejancia pasaulio pabaiga...


Naujo tyrimo duomenys parodė, kad Saulės sistemos pakraštyje, toliau nei Plutonas, gali suktis planeta, kuri yra keturis kartus didesnė už Žemę. Planeta yra pernelyg toli, kad ją būtų galima stebėti teleskopais iš Žemės, bet gali būti, kad nematomoji planeta traukia mažus suledėjusius toliau už Neptūną esančius objektus - tai padėtų paaiškinti keistas šių objektų orbitas.

Įtarimais apie dar vienos Saulės sistemos planetos egzistavimą pasidalino Brazilijos nacionalinės laboratorijos žymus astronomas Rodney Gomesas. Jis Amerikos astronomijos bendrijos suvažiavime Timberline Lodge (JAV) pateikė savo neseniai pabaigto kompiuterinio modeliavimo rezultatus, kurie skatina manyti, jog tolima planeta iš tiesų egzistuoja, rašo lifeslittlemysteries.com.

Pristatyme dalyvavę astronomai mano, kad R. Gomeso pateikti argumentai yra įdomūs, tačiau, pasak jų, reikia kur kas daugiau įrodymų, kad hipotetinei planetai būtų suteiktas tikrai egzistuojančio dangaus kūno statusas.

Mokslininkai prieš keletą metų pastebėjo nedidelį kiekį mažų suledėjusių objektų, besisukančių vadinamajame „išsibarsčiusiame diske" už Neptūno orbitos - tam pačiam diskui priklauso ir nykštukinė planeta Sedna. Stebint šiuos objektus paaiškėjo, kad jų kelias aplink Saulę neatitinka teorinės orbitos, kuri apskaičiuota įvertinus visų žinomų Saulės sistemų gravitaciją.
 

Pavyzdžiui, Sedna aplink Saulę sukasi itin ištęsta orbita, sudarančia labai ilgą ovalą. „Sednos orbita yra be galo įdomi", - sakė šią nykštukinę planetą 2003 metais atradusių mokslininkų grupei vadovavęs Kalifornijos technologijų instituto astronomas Mike'as Brownas.

Tačiau kai R. Gomesas atliko tuos pačius skaičiavimus įtraukdamas ir stiprią gravitacinę masyvios planetos, besisukančios Saulės sistemos pakraštyje, įtaką, Sednos ir kitų anomalių objektų teorinės orbitos sutapo su stebimomis. Nematomoji planeta turėtų būti per toli, kad turėtų kokios nors įtakos Žemės ir kitų arčiau Saulės esančių planetų judėjimui, bet pakankamai arti išsibarsčiusio disko objektų, kad būtų stipriai paveiktos jų orbitos.

Nežinomas kūnas

R. Gomeso skaičiavimus gali atitikti kelių tipų planetos. Pavyzdžiui, tai galėtų būti Neptūno dydžio planeta, už Žemę didesnė maždaug keturis kartus ir besisukanti 225 mlrd. kilometrų nuo Saulės atstumu. Arba panašiai išorinių Saulės sistemos kūnų orbitas paveiktų Marso dydžio planeta su labai ištęsta orbita - bet tokia, kuri prie Saulės niekada nepriartėja labiau nei Plutonas.

R. Gomesas mano, kad tokia planeta galėjo gimti tolimoje žvaigždės sistemoje, iš jos ištrūkti ir vėliau būti pagauta mūsų Saulės gravitacijos, bet gali būti ir taip, kad ji susiformavo netoli Saulės ir pamažu nuo jos nutolo dėl gravitacinių sąveikų su kitomis planetomis.

Nors R. Gomeso darbas kol kas nebuvo recenzuotas, jo kolegos yra įsitikinę, kad skaičiavimai yra teisingi. „R. Gomesas yra labai geras specialistas. Sunku įsivaizduoti, kad jis galėtų padaryti klaidą savo skaičiavimuose", - sakė Southwest tyrimų instituto (JAV) planetų mokslininkas Halas Levisonas.

„Rodney Gomesas aktyviai ieško papildomų įrodymų. Su nekantrumu laukiu ką jis dar atras. Jis ėmėsi sunkios užduoties, tačiau jos įvykdymo siekia teisingu keliu. Tai neabejotinai didelės rizikos ir didelio atlygio situacija - naujos planetos atradimas būtų nuostabus dalykas", - entuziastingai sakė Marylando universiteto (JAV) astronomas Douglasas Hamiltonas.

Nauja planeta ar sena žvaigždė?

Tai būtų ne pirmas kartas, kai planeta atrandama pagal jos gravitacinę įtaką kitiems dangaus kūnams. XIX a. pradžioje buvo iškelta Neptūno egzistavimo hipotezė - gerokai anksčiau, nei šis dujinis gigantas iš tiesų buvo pastebėtas teleskopu 1846 metais. Hipotezę iškelti paskatino tai, kaip Neptūnas veikė Urano orbitą.

Kita vertus, daugelis astronomų nemažą XX a. dalį praleido ieškodami papildomos planetos, pavadintos „Planeta X" ir besisukančios toliau nei Neptūnas, nes jie buvo įsitikinę, jog esama anomalijų Neptūno ir kitų dujinių gigantų orbitose. „Tačiau paaiškėjo, kad Neptūno orbitos keistenybių priežastis buvo klaidingi stebėjimai", - sakė H. Levisonas. „Planetos X" paieškos buvo atšauktos (nors esama sąmokslo teorijų šalininkų, įsitikinusių, kad taip bandoma nuslėpti planetą Nibiru, kuri, pasak jų, juda taip, kad susidurs su Žeme).

„Peržiūrėjus paskutinio šimtmečio pareiškimus apie atrastas planetas išorinėje Saulės sistemoje paaiškėjo, kad visi jie buvo nepagrįsti. Tai turėtų priversti stabtelėti ir susimąstyti. Vien dėl to, kad dabar nėra gero paaiškinimo išsibarsčiusio disko objektų neįprastoms orbitoms be kitos planetos, tai nereiškia, kad gero paaiškinimo nebus ir ateityje", - pridūrė H. Levisonas.

Sedną atradęs M. Brownas sakė, kad dar vienas tikėtinas nykštukinės planetos neįprastos orbitos paaiškinimas gali būti kadaise, Saulės sistemos egzistavimo pradžioje, netoliese praskriejusi kita žvaigždė. „Tais laikais, kai gimė Saulė, ji tikriausiai susiformavo kitų žvaigždžių spiečiuje. Jei tai tiesa, tuomet kitos žvaigždės būtų pakankamai netoli, kad turėtų įtakos kaimynių išorinėms planetoms - pavyzdžiui, Sednai", - sakė astronomas.

Norint nustatyti, ar iš tiesų Sedna ir kiti išsibarsčiusio disko kūnai įgijo neįprastines orbitas dėl kadaise praskriejusios žvaigždės, ar tokias orbitas lemia šiuo metu Saulės sistemoje egzistuojanti planeta, kuri mums nėra matoma, reikia atlikti daugiau darbo. Kitų tolimų kūnų, panašių į Sedną, aptikimas ir jų orbitų stebėjimas suteiktų daugiau patikimumo astronomų kompiuteriniams modeliams. „Mes ir kelios kitos astronomų grupės labai stengiamės aptikti daugiau dangaus objektų ir atskleisti šią paslaptį", - aiškino M. Brownas.

Apie pačią tariamą planetą H. Levisonas sakė: „Idėjai, kad išorinėje Saulės sistemoje yra dar viena planeta, jėgos suteiks nesugebėjimas atrasti jokio kito neįprastų orbitų paaiškinimo bet vienintelis būdas įrodyti jos buvimą - ją pamatyti".

delfi.lt

ajolu

Šiandien beskaitydamą vieną knygelė kaip tik radau įdomios info apie Nibiru:
"Žinoma, jog ji yra, tačiau Žemė niekaip negali su ja susidurti, nes ji yra ne fiziniame, o eterio stichijoje eteriniame lygmenyje. taigi, ji turi kūną, kuris yra kito, vadinasi, eterinio, lygmens. Tai lyg Žemės veidrodinis atspindys, kuris visados juda opozicijoje Žemei, vadinasi, visados lieka už Saulės.
Tačiau ne tik ji ten yra. Už Saulės savo veidrodinius atspindžius eteriniame lygmenyje turi ir Merkurijus (Rėjus), ir Venera (Sidchė), ir Marsas (Ursus). Visos jos išsidėsčiusios lygiai taip pat kaip ir šios planetos fiziniame plane, tačiau yra tikslioje opozicijoje su matomomis. Jos yra nemayomos, nes eteriniame lygmenyje.
<...> Šios planetos ideliausiai tinka eterinio pasaulio, arba ateivių pasaulio, atsotvų namams. taigi, jie atskrenda iš kitos Saulės pusės, nei galite manyti. Mėnulis - jų stotis, esantis arčiausiai Žemės. dar jie nutupia Marse, kurio gelmėse turi įsirengę savas labaratorijas, tačiau gyvena jau minėtose planetose.
Eteriniame Marse gyvena žemasis eteris, o vidurinysis ir šviesos eteris gyvena Nibiru, arba eterinėje Žemėje.<..>
Tiek Nibiru, tiek Veneroje yra labai gražu. Ryškios spalvos, gaivūs kvapai, idealios konstrukcijos, aukštos technologijos kristų į akis bet kam, naujai atvykusiam. pamanytų jog pateko į rojų.
Nibru vis yra puldinėjamas marse gyvenančių padarų, tačiau aukštų technologijų apsauga atitveria juos nuo piktų užmačių."
A. Ilgevičienė "Eros priešaušryje, arba apie išniekintą okultizmą, astrologiją ir "Pasaulio pabaigą""

elteide


Aukštyn