Forumo informacijos ribojimas

Pradėjo Anomalija, gegužės 16, 2013, 18:44:59

« ankstesnis - sekantis »

Ar reikalingas informacijos ribojimas?

Taip, reikia pažaboti informacijos ėmėjus.
Ne, kas nori tas dalinasi, kas nenori tas ir nesidalina.
Žemyn

Teroras

Citata iš: TinSoldier  gegužės 17, 2013, 21:27:25
Ne, nevertinu egoistų.
Tačiau tikiu (gal kiek ir per tuos rožinius akinius), kad tikrųjų egoistų yra mažuma. Stengiantis apriboti tikruosius egoistus, bus nuskriausta didelė dalis svečių, kurie egoistais yra tik čia.

Tai yra, dėl vienų ar kitų priežasčių (nenoro dalyvauti + dar viename forume, baimės ar negebėjimo rašyti, neturėjimo ką parašyti ir t.t. ir pan....) nedalyvaujantys tik šitame forume, o kitose gyvenimo srityse galbūt kuo maloniausiai padedantys kitiems ir besidalinantys viskuo, ką turi.


Na nemanau, kad vertetu vertinti kas kur koks yra ar gali buti. Mes kalbame butent apie foruma. Gyvenime zmogus nors ir popieziumi gali buti. Jeigu as esu serijinis vaiku zudikas tai nejaugi as busiu geru zmogumi tik del to, kad graziai rasau forume? Nelabai suprantu kur lenki...

Beta

Citata iš: Benamis  gegužės 17, 2013, 21:27:41
Citata iš: Beta  gegužės 17, 2013, 21:22:20
Anksčiau ar vėliau ir toms siurbelėms pribręsta reikalas prisijungti prie pačio forumo, parašyti žinutę, kitą, o gal net ir visą straipsnį ikelti, nes kiek pastebėjau, tai pas jus registruojasi dažniausiai jūsų vadinamos siurbelės ( Sprendžiant apie jų aprašymus ).


Na cia diskusiju klausimas. Man kaip tik atrodo, kad dazniausiai zmones registruojasi spontaniskai: pamato, patiko ir prisijungia prie bendruomenes. Nesakau, kad visi, taciau sprendziant pvz. is http://anomalija.lt/forum/index.php?board=14.0 dalyviu prisistatymu tai dazniausiai sakydavo kazka panasaus i:

"Tik siandien radau jusu foruma, tai nusprendziau prisijungti nes mane irgi domina tokia tematika".


Daug neieškojau, pats pirmas prisistatymas iš puslapio kurį nurodei: "Sveiki, kuri laika skaitinedavau sita foruma, bet kazkodel tik dabar prisiverciau uzsiregistruoti." ( Varpainis ) Taip pat galiu pasakyti, jog ir aš skaitau anomalija.lt naujienas ir forumą jau apie 2 metus, tačiau prisiregistravau tik šiemet, nors prisiregistravau vien dėl to, kad būti šios bendruomenės nariu.

Benamis


Asasinas

Nereikia čia nieko ribot, palikit taip kaip yra.

.L.U.T.H.O.R.

Žmonės, iš musės dramblį padarėt. Taigi visi ir toliau galės skaityt praktiškai visas temas.  Nemanau kad žmonės čia ateina, dėl to kad ieško magijos praktikų ar kažko panašaus(na galbūt vienas kitas). Aš visokiomis praktikomis nesidalinu, nes atsiranda vis tokių, kuriem tai reikia meilę susigrąžinti, kiti ir aplinkiniams pakenkti nori. Būtų tokių praktikų tai... Ir taip manau, kad kiti nėra pasirengę, net jeigu ir nori, užsiiminėti tam tikromis praktikomis.
O dėl susipažinkime skyrelio, tai irgi pritariu išsakytai nuomonei, kad svečiams jis matyti nėra būtinas.

snofru

nuojauta kužda, kad tikrieji "siurbėlės" forumo informacijos skyrelyje net neapsilanko. :)

Linas

Visą šitą skaitant susidariau nuomonę, kad kiekvienas rašantis retai yra "siurbėlė"

rutulys

Citata iš: paragraf 78  gegužės 16, 2013, 19:00:36
stebėti kitų diskusijas kažkaip nenormalu yra, jei pats nediskutuoji.

O stebėti krepšinio rungtynes ir pačiam nežaisti - normalu? :)
Šiaip man nelabai įdomios tos jūsų ilgos ir nuobodžios diskusijos, ateinu pasiklausyti kokios muzikos kiti klausosi ir dar sapnai domina.

.L.U.T.H.O.R.

Nenormalu. Kokia nauda iš to. Vertingiau ką darytum :D O kad ateini tik apie sapnus paskaityt ir muzikos paklausyt, tai vadinasi tau informacijos ribojimas tikrai nepamaišys.

rutulys

Citata iš: Šešėlis  gegužės 19, 2013, 01:57:20
tau informacijos ribojimas tikrai nepamaišys.

Nejaugi? Labai bus juokinga, jei negalėsiu pasižiūrėti kokios karikatūros.

.L.U.T.H.O.R.

Taip, kadangi, tokie dalykai kaip, narių klausoma muzika ar info apie sapnus, nebus ribojami :P

anonymusas

Citata iš: paragraf 78  gegužės 16, 2013, 19:00:36stebėti kitų diskusijas kažkaip nenormalu yra, jei pats nediskutuoji.
Kas cia nenormalaus? Visokiu zmoniu buna, vieni greiciau isilieja i diskusijas kitiems reikia laiko treti taip ir lieka pasyviais stebetojais. Ne visi cia siurbeles nereik isigalvot.  >:(

Anomalija

Kol kas visgi nesiryšime keisti forumo ir paliksime viską taip kaip buvo iki šiol, t.y. uždarų kategorijų nekursime. Ateityje manau dar tikrai grįšime prie šio klausimo svarstymo.

Bet tikriausiai leisime patiems nariams kai kuriose kategorijose (pvz. magijos) paslėpti savo žinutės turinį. Dar pagalvosime... :)

Aukštyn