Dešimt praktinių patarimų, kaip išgyventi prasidėjus karui

Pradėjo Ezekiel, kovo 26, 2014, 10:59:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

illuminati

alkanais negriukais is afrikos uzsiundys, nereiks nei ginklu :D

Jimas

Nežinau kaip jūs, bet aš gyvenu kaime, 23km nuo miesto, turiu šulinį, maisto pilnas sklepas. Tiesiog sėdėčiau namie ir stebėčiau aplinką. Jeigu prasidės branduolinis karas, tai niekur nepabėgsi :(

Ezekiel

Citata iš: Vytautas  sausio 09, 2015, 10:00:46
Tikėtis kad Lietuvoje vyks ne branduolinis karas naivu. Jei susidurs NATO ir Rusija tai tik branduolinis karas ir jokio kito. O tai reiškia kokios 5 raketos su branduolinėmis galvutėmis ant pagrindinių miestų. Suprantama didžioji dauguma mirs akimirksniu. Likusieji dienos kitos bėgyje. Ir viskas teritorija švari ir niekam nereikalinga. Visi pasirengimai klasikiniam karui beverčiai.


Ir vis tik vėl grąžinama privaloma šauktinių tarnyba grėsmei iš Rusijos atremti ne vien Lietuvoje ir karo specialistai geriau žino, kad tai nėra beprasmiška. Branduolinį karą pradėtų nebent idiotas diktatorius, už tokia beprotiškas idėjas jį ir sveiko proto saviškiai tuoj pat pašalintų.
Jei ir naudos kokį branduolinį ginklą tai EMP bombą apie kurią rašiau. Tai didelio mąsto, švarus ir "humaniškas" būdas pražudyti didžiąją dalį žmonijos netiesioginiu būdu. Tuomet liktų nugalėti priešų armiją, kurios galios bus apribotos.
Galimi ir kiti karo scenarijai, bet reikia turėti omenyje, kad Lietuvą kaip ir privalo saugoti NATO.

Lauris

"Branduolinį karą pradėtų nebent idiotas diktatorius, už tokia beprotiškas idėjas jį ir sveiko proto saviškiai tuoj pat pašalintų."- O tavo manymu, nėra tokių diktatorių bukų? Pažiūrėjus i putino pakalikus ir kokie žmonės aplink jį bazuojasi, nemanau, kad sulaikytų.
Ir kam tada kuriami nauji branduoliniai ginklai? Pagasdinti pasaulį? Nemanau, per brangus malonumas...
Filosofuoti galima daug, bet ką mąsto didžiūjų valstybių vadovai, tik jie patys ir žino.

Aukštyn