Donato susidūrimas su Ateiviais

Pradėjo Linas Esu, vasario 01, 2018, 14:39:20

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

gidas

Citata iš: San IL  vasario 02, 2018, 11:45:50Mano organizuotame tyrime mes jau atlikome ne viena apsilankymą pas medikus, bei padarėme kelias rentgenogramas - be jokių problemų ir atsikalbinėjimų - atvirškčiai - žmogus nori tirtis ir domėtis,
Nu ir kaip - radot implantą/čipsą ar kokią kitą medicininę problemą?

Citata iš: San IL  vasario 02, 2018, 11:45:50O implantą Lietuvoje ištirti iš ties sunku. Ir tai ne medicininis tyrimas, neplak visko vėl į vieną.
Pasvarstymas tema "kas būtų, jeigu būtų"? Ir visai nesvarbu medicininis ar ne medicininis bus implanto tyrimas - sugalvokit kaip visiems parodyti tą implantą, ir neabejoju, kad jis bus visapusiškai ištirtas. :)

klajunas

Citata iš: Linas Esu  vasario 02, 2018, 15:06:25Psichoterapeutas gali nustatyti psichinį sutrikimą dar prieš atliekant seansą ( pvz paranoidinę šizofreniją ) . Tai pats svarbiausias dalykas , tokiose istorijose , išsiaiškinti ar žmogus apskritai neserga jokia psichine liga/neturi psichinių sutrikimų . Keistai kodėl dauguma "tyrėjų" pradeda nuo antro galo . Jokios logikos .
Kokią tu istoriją gali tirti, kai paprastai pati istorija laikoma sutrikimo požymiu. Tai reiškia, kad kai tik tiriamasis praveria burna pateikti savo versiją, jis automatiškai paverčiamas psichiniu ligoniu. Kokią prasmę turi toks pseudotyrimas. Tokia taktika naudojama apsimetėlių ir šarlatanų save vaizduojančių tyrėjais, kad po psichiatrų kalpoku surinktų visus alternatyviai mąstančius.

Visai nekeista, kad žmogus gavęs tokių pasiūlymų "ekspertą" pasiunčia na... mo.  :D

Tiesa paprasta. Žmogus turintis neįprastų patirčių visada žino daugiau už bet kokį ekspertą. Ir kai ekspertas pradeda riaugėti savo vadovėlines "tiesas", tai gali sukelti tik juoką. Reikia suprasti paprastą situaciją - tyrinėtojas nestovi aukščiau už tiriamąjį kaip koks dievas, ir nedalina jokių šimtaprocentinių verdiktų. Jis tegali pasakyti nuomonę vadovaudamasis savo proto forma.

Kodėl tam tikros temos psichiatrų mafijos paverstos "diagnozėmis", suprasti nesunku - visi gudrūs nusikaltėliai naudoja priedangas, panašiai kai ekspertai mėgsta nužudymą paversti paprasta savižudybe. Spec. tarnybos tai žinodamos, visada savo nužudymo operacijose naudoja savižudybės inscenizaciją. O visokie tyrėjai ir ekspertai jiems padaro stogą.

Linas Esu

#17
vasario 02, 2018, 19:08:41 Redagavimas: vasario 02, 2018, 19:18:08 by Linas Esu
Citata iš: klajunas  vasario 02, 2018, 17:57:06Kokią tu istoriją gali tirti, kai paprastai pati istorija laikoma sutrikimo požymiu. Tai reiškia, kad kai tik tiriamasis praveria burna pateikti savo versiją, jis automatiškai paverčiamas psichiniu ligoniu. Kokią prasmę turi toks pseudotyrimas. Tokia taktika naudojama apsimetėlių ir šarlatanų save vaizduojančių tyrėjais, kad po psichiatrų kalpoku surinktų visus alternatyviai mąstančius.
Gali tirti bet kokią istoriją , jeigu ji turi fizinių įrodymų , patikimų šaltinių , aibes liudininkų ir t.t SVARBIAUSIA SUTINKA BENDRADARBIAUTI . Pvz Donato atveju , jis sako : man neleidžia įsitikinimai dalyvaut tyrimuose ; medicina nepažangi ištirti mano kaukolę ir suprasti kas jai negerai . Dar pridėkim tokius dalykus , kad jis žino apie ateivių karius 20km virš žemės , JAV prezidentą robotą ( toliau tingiu rašyti ) .

Kaip jūs pats vertinate jo istoriją ? Beje jis turi savo tinklapį , kuriame postina info ir moko kitus žmones .

CitataVisai nekeista, kad žmogus gavęs tokių pasiūlymų "ekspertą" pasiunčia na... mo.  :D

Tiesa paprasta. Žmogus turintis neįprastų patirčių visada žino daugiau už bet kokį ekspertą. Ir kai ekspertas pradeda riaugėti savo vadovėlines "tiesas", tai gali sukelti tik juoką. Reikia suprasti paprastą situaciją - tyrinėtojas nestovi aukščiau už tiriamąjį kaip koks dievas, ir nedalina jokių šimtaprocentinių verdiktų. Jis tegali pasakyti nuomonę vadovaudamasis savo proto forma.

Kodėl tam tikros temos psichiatrų mafijos paverstos "diagnozėmis", suprasti nesunku - visi gudrūs nusikaltėliai naudoja priedangas, panašiai kai ekspertai mėgsta nužudymą paversti paprasta savižudybe. Spec. tarnybos tai žinodamos, visada savo nužudymo operacijose naudoja savižudybės inscenizaciją. O visokie tyrėjai ir ekspertai jiems padaro stogą.
Individuali patirtis nieko verta , kol jos negalima patikrinti . Geriausiu atveju panašūs "potyriai/žinojimai" - bulvarinė istorija .

klajunas

Citata iš: Linas Esu  vasario 02, 2018, 19:08:41Kaip jūs pats vertinate jo istoriją ? Beje jis turi savo tinklapį , kuriame postina info ir moko kitus žmones .
Klausiausi abi dalis, ir tos jo istorijos labai nedaug, be pačio teiginio kad buvo grobiamas ateivių nėra jokios istorijos. Įrodymai, kuriais jis remiasi gali atsirasti ir ne dėl ateivių, bet kitų slaptų organizacijų eksperimentų, kurie Lietuvoje irgi vykdomi.

Nesutinku, kad svarbūs tik fiziniai įrodymai, nes žmogus gyvena ir fizinėje, ir psichinėje realybėje. Todėl įvykiai vyksta dviejose vietose. Bet apie įvykius viduje galima pasakyti tik žodžiais ir nebūna jokių tokių įvykių fizinių įrodymų.

Kartais žmogus neskirsto savo sąmonės į vidinę ir išorinę, tada gali tvirtinti, kad buvo susitikęs su ateiviu, nors tas ateivis buvo tik psichinė projekcija. Jeigu pareikalausi to fizinių įrodymų, kokių nors ateiviškų batų įspaudų ant žemės - jų nebus. Pavyzdžiui, ateivį mačiau vienintelį kartą tokioje projekcijoje. Kadangi tokia projekcija panašiai kaip parodymas vaizdo televizoriaus ekrane, neįmanoma patikrinti ar jis klastotė ar tikras ateivis.

Jeigu Donatas mato tokias projekcijas ir pasakoja pagal jas istorijas, jis gali būti simuliacijų žaidimo auka. Nes planetoje aristokratų pramogai kuriamos galaktinių istorijų simuliacijos, kurios yra žiūrimos kaip filmai. Tačiau pažangiausios pramoginės technologijos daug lenkia paprastus televizorių ekranus. Simuliacijos yra virtuali realybė, kuri rodoma kaip sensoriumo hologramos.

Taip pat yra galimybė tokias hologramas perduoti žmogui į sąmonę psichologinės operacijos rėmuose. Žmogus tiki, kad tai aukštesnio pasaulio žinia ir jis išrinktas misijai tą žinią skleisti. Tačiau tai tėra planetinės aristokratijos pramoga ir cosplay žaidimas.

Buvo su Donatu diskutuojama ir šiame forume. Jo dokumentika yra Kosminis senasis testamentas, o jis yra šio testamento su visa visatos istorja, teologas. Tai sena taktika pasiskolinta iš tradicinių religinių tekstų, kur sumaišyta mitologija, teologija ir filosofija. Yra judėjimas, kuris šį modelį naudoja savo įtakos skleidimui. Tai kovos prieš mafijinę planetos valdžią metodas. Vienas iš jo šaltinių, kurį jis pats buvo nurodęs yra COBRA http://2012portal.blogspot.lt/

Iš čia paimta istorija apie šviesos pajėgų ir pasipriešinimo judėjimo karą, kuris šiuo metu vyksta Žemės orbitoje. Šis judėjimas šių metų pabaigoje laukia didelio įvykio, nuo kurio prasidės tikras planetos išvadavimas.

Dabar belieka tik mokslinis klausimas, ar Kosminis senasis testamentas turi kokį nors istorinį pagrindą. Pavzydžiui, įrodyta, kad krikščionių senajame testamente sumaišyti tikri istoriniai įvykiai su išgalvotais mitais. Donato Kosminio senojo testamento istoriškumo klausimas išsispręs, kai galutinai bus atskleistas nežemiškų civilizacijų egzistavimas ir kai mes sužinosime tų civilizacijų galaktinę istoriją.

O kas jeigu mūsų planeta iš tikro yra tik kosminis kalėjimas ir karantino zona?

San IL

@Linas Esu , oho, tikrai, duok kontaktus man psichiatro, kuris per pirmą susitikimą gali diagnozuoti paranoidinę šizofreniją. Tu žinai per kiek laiko tokia diagnozė nustatoma? Būtų velniškai geras tyrimas ne nuo "antro galo".

 Aš hipnozę atmetu kaip įrodymą tik todėl, kad bet kuris teismas savo praktikoje ją atmeta. Kaip ir melo detektorių. Tokiu keliu gautas įrodymas tebūtų subjektyvus ir nieko neįtikinantis.

 Visi labai protingi kalbėti nieko nepabandę patys daryti realybėje "kas būtų jeigu būtų". Visi labai kompetetingi jaučiasi. Sėkmės "tiriant" online ir dar randant "idealųjį pagrobtąjį", kuris nuolankiai sutiks vykdyti visus jūsų nerealius norus, jums neįdedant nė trupinėlio pastangų - štai kaip jūs matote visą vaizdą.

 Patys nustebtumėte, kokiais "dvigubais" ar net "trigubais" standartais reikia vadovautis, pirma - planuojant darbus, antra - bendraujant su paveiktais žmonėmis (kokie yra pagrobtieji) (kodėl nieko neišėjo jūsų Gintarui) ir trečia - ką reiškia rezultatus pristatinėti viešai.

 Gintaro problema buvo ta, ne kad jis pats buvo ne mandagus, o kad jis aplinkoje, kur daug priešiškų žmonių viešai pasiūlė "tirtis". Žinau kokia buvo pačio "tiriamojo" reakcija į šį pasiūlymą, realybėje, tai kodėl dar man bandote kažką įrodinėti? Visai kas kita, jeigu tas Gintaras būtų pats asmeniškai pasirodęs pas inkognitą ir pasiūlęs tą patį. Jeigu atvirai - net ne aš šitą tyrimą iš tikro iniciavau, idėja buvo mano draugo kuris pasiūlė ištirti jo atvejį - ir jis ir inkognito vienas kitą matė pirmą kartą akyse, kai visi kartu buvome susitikę, aš tiesiog užsikabinau ir žodžius pamėginau paversti darbais - būtent todėl, kad nebuvo pasipriešinimo.

 Jūs mane kaltinate dvigubais standartais, bet ir patys objektyviai nepažvelgiate į atvejį.

 Nebegadinsiu temos

gidas

Citata iš: San IL  vasario 03, 2018, 10:14:34Patys nustebtumėte, kokiais "dvigubais" ar net "trigubais" standartais reikia vadovautis, pirma - planuojant darbus, antra - bendraujant su paveiktais žmonėmis (kokie yra pagrobtieji) (kodėl nieko neišėjo jūsų Gintarui) ir trečia
Kas sako, kad bus lengva? Negi manot, kad čia visi idiotai - be Tamstos visame pasaulyje tuo užsiima daug žmonių, ir dedamos milžiniškos pastangos gauti kažką patikimesnio už asmenines patirtis, bet net patenkinamų rezultatų kol kas nėra. Jei jau tuo užsiimat ir įsitikinęs, kad turit tikrą atvejį, nesiskųskit kad yra sunku tai įrodyti, nes kitaip tikrai nebus. :)

omaras

Tai, kad tų liūdijimų begalės. Vieni sako taip, kiti kitaip ir suprask kaip nori.

Aukštyn