Visata apgaudinėja

Pradėjo boba, birželio 08, 2018, 21:43:13

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

boba

birželio 08, 2018, 21:43:13 Redagavimas: birželio 08, 2018, 22:37:02 by boba
Noriu pasidalinti savo patirtimi. Ir vėl tai nutiko. Dabar klipe Olly Murs - Heart Skip a Beat, dainininkas yra su kepure - skrybėle. O prieš tai tame pačiame klipe jis buvo be jokios kepurės. Dar prieš šešis mėnesius klipe Luis Fonsi - Despasito ft. Daddy Yankee, daininkas buvo be akiniu, o dabar jisai yra su akiniais nuo saulės.
Ir dar daug metų prieš tai per televiziją mačiau kaip mano sesuo šoko tango su kažkokiu tai vaikinu - bet ji paklausta sakė, kad niekad nešoko tango ir niekad nesifilmavo tokiame klipe.
Yra dar ir daugiau keistenybių, bet dėl ju nesu tikra todėl patylėsiu.
Labai nemėgstu, kad visata mane apgaudinėja tokiais būdais ir pudrina man smegenis. Žinau, kad žmonės nieko nepastebi ir kad nieko nepastebės.

Dar kartą pažiūrėjau klipą Luis Fonsi - Despasito ft. Daddy Yanke ir žinot ką? Tame klipe pasidarė visiška betvarkė. Atsirado daug žmonių ir net mašina ant kurios  šiek tiek šoka mergina.
Baisu kas darosi. Visiškai niekame nesusigaudau. Jau visiška makalynė tame klipe. O anksčiau buvo toks geras klipas. Sakau - Visata apgaudinėja.

.L.U.T.H.O.R.

@boba panašu, kad tai apie ką kalbi yra Mandelos efektas. Pasidomėk.

boba

O pati manau, kad žmogaus psichiką yra labai lengva pakeisti. Paskui žmogus galvoja, kad visados taip ir buvo, nors iš tiesų ne taip buvo. Dievas, matomai žaidžia su mumis. Ir Dievas, matomai, pasirinko mane - su manimi žaisti. Patikėkit, septyniems milijardams žmonių pakeisti psichiką yra labai lennva - tai tiesiog nusispjauti Dievui. O va tiktais  milijardui  žmonių pakeisti psichiką Dievui būtų labai sunku - kiltų sumaištis...

.L.U.T.H.O.R.

O ne Šėtonas tuo turėtų užsiiminėti? Mulkinti žmones?

boba

#4
birželio 10, 2018, 15:44:26 Redagavimas: birželio 10, 2018, 17:40:25 by boba
@L.U.T.H.O.R., manau kad Šėtono iš vis nėra. Yra tiktais Dievas.
Mes per mulkinimus lavėjame. Taip ir turi būti. Dievas iš mūsų daro irgi Dievus... Dievas mus supažindina su visa Visatos sistema. Reikia tik pastebėti. Dievui gražiausia ne tai ką profesionalas dainuoja, o žmogus dainuojantis neturintis nei balso, nei ritmo, nei talento...

Aukštyn