Naujos kategorijos pasiulymas

Pradėjo Benamis, rugpjūčio 12, 2014, 17:09:43

« ankstesnis - sekantis »

Ar reikalinga papildoma "Jusu istorijos" kategorija?

Taip, papildoma kategorija nepamaisytu.
Ne, papildomu kategoriju daugiau nereikia.
Man vienodai sviecia.
Žemyn

Benamis

Jau ne karta pastebejau, kad forume truksta vietos kur dalyviai galetu papasakoti apie ivairius mistinius ivykius kurie nutiko/nutinka ju gyvenime. Naujausias toks pranesimas butu: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3231 - kur zmogus turetu kurti tokia tema? Nes forume gaunasi taip, kad papasakoti savo isgyvenimus gali zmones kurie:

A) Susidure su ateiviais/NSO
B) Pamate vaiduokli

O kur talpinti panasias temas kaip pvz. ta kuria paminejau auksciau?

Mano pasiulumas: sukurti nauja kategorija pavadinimu pvz. "Jusu nutikimai", "Jusu istorijos" arba "Jusu pasakojimai". Jeigu butu norima kategorija padaryti tinkama prie visos forumo strukturos, ten butu galima sukurti naujas lentas kaip "Susidurimai su NSO/Ateiviais", "Susidurimai su vaiduokliais", "Kiti mistiki nutikimai" ir t.t. Kaip papildomos lentos galetu vadintis palieku spresti jums.

Tiesiog dabar daugybe temu apie asmeninius zmoniu ivykius yra isbarstytos po visa foruma, kartais tos temos randasi net ne ten, kur turetu vien del to, kad nera kur ju patalpinti :)

paragraf 78

Buvo ir man tokia mintis neseniai šovusi į galvą, tik per darbus nesugebėjau jos išdėstyti taip sakant ant popieriaus (nors gal reiktų šiuo atveju sakyti: monitoriuje).
Šiaip tikrai reikalinga kategorija.
Nors iš kitos pusės, kai kurios kategorijos ir taip turi tokias skiltis, pvz. Gyvenimas po mirties, turi skiltį "jūsų istorijos"
Nors žinoma, gal ir geriau kai visi pasakojimai ir liudijimai bus po vienu stogu

Anomalija


Aukštyn