Miego paralyžius

Pradėjo unco, sausio 26, 2012, 19:49:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Paralyzius

#75
birželio 17, 2013, 00:02:40 Redagavimas: birželio 17, 2013, 00:07:01 by Paralyzius
nesidalinsiu laimingais skaiciais :)) o sukelia visada triuksmas : isikisu nakti ausines ir kurnors nedidele lempa ijungi , kad kazkiek sviesu butu . Betkada uzmiegu su ausinem su grojanciu irasu kad ne per garsiai bet ir kad girdetum ka sneka kvepuojant.Tai visada jis bus :) tiesiog miegant pabundu nuo to nuolatinio garso , ir pabunda tik smegenys , o kunas dar surankintas. Ilgiausiai buvo tas paralyzius kokias 2min :)  . tai tiesiog dabar pries miega telika nustatau kad issijungtu po 2h ir siaip jokio triuksmo nuolatinio nera - nera ir paralyziaus:) o pojutis grynai toks: isivaizduokit pabundant , visas kunas lyg privirintas , nei krust. Akys nevalingai i sonus juda , sirdis dreba labaiiiiiiiiiiii stipriai , bandai kazka sakyt , atrodo sakai , bet supranti kad net nejudini lupu , o galvoj vis bandai kazka pasakyt. Atsimenu buvo ir su sviesa. Kadangi prie galvos lempa , buvo paralyzius , tai bandziau issjungti . Matau jungtuka , ir mintyse galvoju ,kad isjungti reikia , bandau kelt ranka ir nieko. Taciau visad buna taspats dalykas : sirdis dreba tikrai smarkiai.. ypac pirmus kartus. Pirmas paralyzius dziaugiuosiu, kad buvo ne su ausinem.. nes su ausinem ausyse buvo vienas baisiausiu :) bet va nuo to laiko zinau kas tikrai man ji sukels :)

eternal.bliss

#76
birželio 17, 2013, 00:07:09 Redagavimas: birželio 17, 2013, 00:08:52 by eternal.bliss
O cypimo ausyse nebuvo nei karto?

Paralyzius

#77
birželio 17, 2013, 00:12:36 Redagavimas: birželio 17, 2013, 00:14:30 by Paralyzius
galbut buvo pati pirma karta , bet tada per daug isgascio tai ten visko jautes:) o siaip tikrai nemalonus jausmas , kaip atsimerki matai savo kambari , atrodo kaip ir normaliai pabudai , taciau tik sugalvoji pasisukt ant sono ar kazka isjungti , neiseina , tada jau aisku kad kunas dar miega :) o jei bandai uzsimerkt , uzsimerki ir jauti kad uzsimerkus akys taip sakant i sonus juda labai greit (rem) , tada automatiskai atsimerki , nes uzsimerkus sitas jausmas tiesiog zudo. Ir man priesingai nei kitiem , tai buna po to kaip ta diena miegojas ar siaip. Jei buciau pavarges , tai tos ausines kazin ar pakeltu , tiesiog tada jau nuluzti ir nieko nebegirdi.. o va kaip buni ne toks pavarges tada gaunasi :)

eternal.bliss

mm. nu man visiškai netaip buvo, nei akys ten judėjo nei ką atsikėlaiu kaip atsikėliau, tiesiog prabudau dar akių neatmerkęs viską jutau, ir tas cypimas ausyse neiškarto pasigirdo, iš pradžių buvo tylu, ramu, jokio paralyžiaus nejutau, kaip ramiai gulint jaučiausi. tai ką žinau :)

PusiauŽmogus

Man, pvz, triukšme neištinka paralyžius. Dar seniau, kai nelabai supratau, kas tai yra ir labai to bijojau, tai visada miegodavau prie įjungto TV. Jei užmigdavau visiškoj tyloj ir tamsoj, visada ištikdavo paralyžius.

Paralyzius

pabandyk su ausinem uzmigti :) manau ir tau bus :)

.L.U.T.H.O.R.

Kiek kartų užmigęs su ausinėm, nieko panašaus nėra buvę.

Strategas

   Gaila, niekada nieko panašaus neesu patyręs, visai norėčiau. :)

zalia.arbata

#83
birželio 24, 2013, 16:45:54 Redagavimas: birželio 24, 2013, 16:57:53 by zalia.arbata
Nemanau, kad garsai būna tik dėl išorinio triukšmo. Man +- visada būna auditorinės haliucinacijos tyloje (lėktuvų, traukinių garsai, švilpimai, kulkos, riksmai...)
Exploding head syndrome- šitas būna irgi.
Dar kartais skausmai, retkarčiais nepakeliami. Sunku suvokt, kad jie įsivaizduojami.
Džiaugiuos (phew phew phew), kad bet vaizdinių nebūna ;D.

Jei miego paralyžiuje būnu ilgiau, prasideda ale 'pokalbiai'. Panašiai kaip prieš miegą pavargus, higpagoginės haliucinacijos. Tų kalbėtojų galiu klaust visko, ir jie man 'atsako' ;D. Ateina visokios mintys, idėjos, kurios būnant visiškai sąmoninga gyvenime nešautų. Dar gali matyt užmerktom akim, tiesa, su prikūrimais ;D. Geras dalykas tos smegenys. Nusibosta klausytis gali varyt į sąmoningą sapną, gal lengvai nuo čia išeina.

.L.U.T.H.O.R.

Tai praktiškai reikia išmokti pasiekti hipnagoginę būseną tą  ir joje išsilaikyti, tada jau gali iš ten kur nori eiti :D Bet aš tai joje sugebu labai trumpai išbūt, po to pasineriu į miegą :D

Trance

Keletą kartų teko ir man tai patirti, jausmas labai, labai nemalonus.. :) Pirmą kartą aptūrėjau garsinę paralyžiaus formą, girdėjau draugų balsus ir jų juoką, tuo metu nebuvo baisu. Antrą kartą prabudau ir prieš save išvydau "šešėlinį žmogų" (aukšta, plona figūra, be veido, be nieko tik žmogaus kontūrai) negalėjau pajudėti, išsigandau, mintimis pradėjau galvoti apie Dievą ir "šešėlis" už poros sekundžių išnyko. Trečiasis kartas turbūt vienas iš nemaloniausių, atsibudęs jaučiau, kad labai spaudžia krūtinę, maniau, kad tuoj numirsiu, bandžiau šauktis tėvų pagalbos, bet negalėjau išleisti nei menkiausio garselio.. Po kelių akimirkų atsigavau. Na ir dar vienas įvykis (jį paskelbiau kitoj temoj prie nso) Prabudęs per langą išvydau skraidančią lėkštę prie pat lango, buvau visiškai samoningas, negalėjau nei krustelti.. :/ Bjaurus dalykas.. :)

paragraf 78

Ar žinote, kad 60 proc. žmonių bent kartą gyvenime yra išgyvenę miego paralyžių.
Įsivaizduojate kiek tokio paralyžiaus metu buvo išgyventa visokių "paranormalių" reiškinių?

Ezekiel

Gilaus miego (REM) metu labai stipriai veikia vaizduotė. Tuomet kai smegenys veikia theta dažniu staiga pabudus dažnis keičiasi palaipsniui ir matomi keisti dalykai. Pavyzdžiui sapnavau kažką iš realaus gyvenimo, bet staiga pabudus pamatai fraktalus, taisyklingos geometrijos darinius ir net ateiviškas būtybes. Tuomet dar nespėja atsijungti ir paralyziaus mechanizmas. Smegenis tarsi radijas derinasi prie tam tikro kanalo
Ar šitie potyriai yra tikri kontaktai su ateiviais ar prisižiūrėjusio apie ateivius filmų žmogaus pąsamonės žaismas nežinau. Tik žinau, kad žmonės su jais kontaktuoja ir budrioje būsenoje.

paragraf 78

Tik kažkodėl tie kas kontaktuoja budrioje būsenoje, negali to niekaip įrodyti, o kiek buvo atlikta tyrimų, tai 98 proc. tokių budriųjų kontaktuotojų būdavo su vienokia ar kitokia psichine negale ar disfunkcija. Tai manyčiau daug pasako apie tokių kontaktų patikimumą :)

PoVa

Man gan dažnai būna  :o . Visada kai nors truputi išgėręs užmiegu, kokia 2 valanda nakties atsikeliu ir haliucinacijos prasideda, pajudet negaliu, tik akis judint išeina, ir kadangi jau nepirma karta tai bandai itikinti save, kad tos haliucinacijos netikros, bet vistiek į galva jos lenda  :D Ir visad jos gan baisios buna. Taip, kad galiu kada noriu sau tokius dalykus sukelt, tik miegot reikia išgėrus nueit :D Jau po biški priprast pradedu :)

Aukštyn