Prisiminimai apie praėjusį gyvenimą

Pradėjo Benamis, gruodžio 15, 2015, 17:40:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Ar tikite, kad gyvenimas yra ne vienas? Nuomonių gali būti įvairių, bet kai kurie realūs gyvenimo pavyzdžiai priverčia susimąstyti ir suabejoti savo įsitikinimais net didžiausius skeptikus. Štai 6 istorijos apie prisiminimus apie praėjusius gyvenimus, kurie nustebins ir privers susimąstyti.
 
Dr. Eli Laschas, geriausiai žinomas dėl savo medicininių darbų Gazoje, vykdant dalį Izraelio vyriausybės operacijų, tyrė 3 metų berniuko, gyvenusio prie Sirijos ir Izraelio sienos, atvejį. Berniukas vaizdžiai pasakojo, kad prisimena, kaip praėjusiame gyvenime jį užmušė su kirviu. Jis parodė vyresniems kaimo gyventojams, kur palaidotas to vyro kūnas, kur žudikas užkasė kirvį ir identifikavo žmogžudį. Kūnas su kirstine žaizda galvoje buvo rastas berniuko nurodytoje vietoje, kirvis buvo rastas ir žudikas prisipažino, kad iš tikrųjų tai padarė.
 
Semih Tutusmus gimė Sarkonako kaime Turkijoje. Vos pradėjęs kalbėti jis pareiškė, kad tikrasis jo vardas yra Selimas Fesli. Būdama nėščia vaiko motina iš tikrųjų sapnavo vyrą, kuris prisitatė kaip Selimas Fesli ir buvo kruvinu veidu. Vyras tokiu vardu mirė kaimyniniame kaime nuo kulkos, pataikiusios į veidą ir dešinę ausį, 1958-aisiais. Semih Tutusmus taip pat gimė su deformuota ausimi. Kai Semih buvo 4 metai, jis praėjo prie S. Fesli namus ir vyro našlei pasakė: „Aš esu Selimas, o tu esi mano žmona, Katibe". Jis priminė apstulbusiai moteriai jų intymaus gyvenimo detales bei nesuklysdamas pasakė vaikų vardus. Taip pat jis pasakė, kas į jį šovė. Šį atvejį vėliau nagrinėjo Virdžinijos universiteto mokslininkas dr. Ianas Stevensonas.
 
Į pensiją išėjęs amerikiečių priešgaisrinės gelbėjimo valdybos viršininkas Jeffrey Keene pajuto, užplūstančius nepaaiškinamus jausmus ir keistus fizinius pojūčius, apsilankęs Antietamo civilinio mūšio vietoje kaip turistas. Vėliau kalbėdamas apie savo jausmus, jis pajuto, kad galvoje nuolatos sukasi žodžiai: „Dar ne dabar". Vyras pradėjo domėtis civiliniu karu ir net skaitydamas žurnalą, dėl nepaaiškinamos priežasties nuolatos atkreipdavo dėmesį į žodžius: „Dar ne dabar". Generolas Johnas B. Gordonas pabrėžtinai kartojo šią frazę, norėdamas sulaikyti savo karines pajėgas Antietamo mūšyje. Fizinis šių dviejų, skirtingu metu gyvenusių žmonių, panašumas taip pat labai stebino. Be to, daugelis J. Keene pavaldinių buvo labai panašūs į J. B Gordono armiją. Vyras pats pastebėjo, kad turi gimimo žymių ant kūno ten pat, kur generolas buvo sužeistas. Šį atvejį tyrė moksli, intuicijos ir dvasios instituto psichiatras ir reinkarnacijos ekspertas dr. Walteris Semkiwas.
 
Virdžinijos universiteto mokslininkas dr. Jimas Tuckeris studijavo Jameso Leiningerio iš Luizianos atvejį, kuris nuo 2 metų pradėjo sapnuoti košmarus apie lėktuvo katastrofą. Berniukas pasakojo, kad jį nušovė japonas, lėktuvas pakilo iš Natomo oro uosto, jo draugas buvo vardu Jackas Larsonas, o jis pats praėjusiame gyvenime buvo vardu Jamesas. Paaiškėjo, kad iš tikrųjų buvo toks II pasaulinio karto pilotas Jamesas Hustonas Jr. ir jo gyvenimo bei mirties detalės sutapo su tuo, ką pasakojo berniukas. Berniukas net sugebėjo identifikuoti vietą nuotraukoje, kur lėktuvas sudužo.
 
Ohajo valstijoje 2 metų Luke tėvams papasakojo, kad praėjusiame gyvenime jis buvo juodaplaukė moteris, kurios vardas buvo Pam. Ši moteris esą žuvo, kai bėgdama nuo gaisro kažkokiame pastate Čikagoje, bandydama išsigelbėti iššoko pro langą. Iš tikrųjų afroamerikietė Pamela Robinson mirė 1993 metais, kilus gaisrui viename Čikagos viešbutyje. Bėgdama nuo gaisro, ji iš tiesų iššoko pro langą ir mirtinai susižalojo. Kai Luke tėvai paklausė, kokia buvo tos moters kūno spalva, jis nedvejodamas atsakė: „Juoda". Tada mama atspausdino keletą juodaodžių moterų nuotraukų ir paprašė, pasakyti, kuri iš jų yra P. Robinson. Vaikas parodė teisingai.
 
Ryanui buvo ketveri, kai jis pradėjo šnekėti apie praėjusį gyvenimą Holivude, kuris tuomet baigėsi, patyrus mirtiną širdies smūgį. Pamatęs nuotrauką iš 1932-ųjų filmo „Naktis po nakties" (angl. „Night after Night) jis pasakė, kad buvo draugais su kitu tame filme kaubojų vaidinančiu vyru bei cigarečių reklamos aktoriumi. Tame filme vaidino Gordonas Nance ir jis iš tiesų buvo cigarečių reklaminis veidas. Ryanas atpažino nuotrauką, kuriame esą buvo jis praėjusiame gyvenime. Tuomet jis buvo Marty Martinas. Berniukas teisingai prisiminė šio vyro vaidinimo ir gyvenimo detales: tai, kad jis šoko Brodvėjuje, turėjo 3 jaunesnes seseris ir kokia buvo jo automobilio spalva. Aktoriaus artimieji patvirtino, kad Ryanas kalbėjo tiesą.

priekavos.lt

;D

manau tai nesamone. gyvenam viena vieninteli karta ir viskas. nes kas is to,kad as tarkim atgimsiu kitame kune? as vistiek nieko neatsimenu is savo "ankstesnio gyvenimo" tai vel darysiu blogus darbus ir pan nes nezinosiu,kad cia tas pats as kuris gyveno jau pries tai ir dare blogus darbus. kokia butu to prasme? kad taisyt savo klaidas kuriu neatsimenu? ir jai mes kas kart atgimstame tai kodel zmoniu daugeja? gal ten kazkur kazkas padaro kazka blogo ir ji issiuncia cia i zeme ispirkinet "nuodemes" ? nu nezinau...

xsistemax

Pernelyg daug liudijimų,kurių mokslas tiesiog negali paaiškinti,nebent ignoruoti.Už tų liudijimų slypi didžiulis ateities atradimas,aukštyn kojomis apversiantis mūsų pasaulėžiūrą.

scream

Citata iš: ;D  gruodžio 15, 2015, 18:46:39manau tai nesamone. gyvenam viena vieninteli karta ir viskas. nes kas is to,kad as tarkim atgimsiu kitame kune? as vistiek nieko neatsimenu is savo "ankstesnio gyvenimo" tai vel darysiu blogus darbus ir pan nes nezinosiu,kad cia tas pats as kuris gyveno jau pries tai ir dare blogus darbus. kokia butu to prasme? kad taisyt savo klaidas kuriu neatsimenu? ir jai mes kas kart atgimstame tai kodel zmoniu daugeja? gal ten kazkur kazkas padaro kazka blogo ir ji issiuncia cia i zeme ispirkinet "nuodemes" ? nu nezinau...
pagal budizma zeme tai kaip skaistykla. Mires tu pats nusprendi (tiksliau svarstykliu pavidalu su baltais ir juodais akmenukais kurie reiskia gerus ir blogus darbus) ar esi vertas keliaut i aukstesni lygi - i roju ir tapti dievu ar vel atgal keliauji toliau mokintis ar eini vienu laipteliu zemyn. O as asmeniskai tikiu jog yra mums nematomas informacijos laukas prie kurio mokedamas ar per atsitiktinuma tu gali prisijungti, o ten jau saugoma visa imanoma informacija apie visus kazkada gyvenusius zmones.

time


CitataO as asmeniskai tikiu jog yra mums nematomas informacijos laukas prie kurio mokedamas ar per atsitiktinuma tu gali prisijungti, o ten jau saugoma visa imanoma informacija apie visus kazkada gyvenusius zmones.
Manau, atsitiktinumą nulems noras ir smalsumas, nors kiek tai paslaptingai skambėtų, bet kartais nesuvokdami visko iki galo niekur nepranykstame, toliau sėkmingai egzistuojame. Galbūt svarbus žinojimas, adaptacija prie sąlygų. Faktas tas, kad matome spalvomis, kas nutiktų jei jų nežinotume? Manau, vistiek jos būtų ir ilgai rodytųsi, kol ateitų pažinimas, kad jos turi tokią priežastį vaidentis ir būti. Kaikurie dalykai nenuspėjami, priverstinai sudėti į visus ir nepriklausomai nuo jų, gali būti pasireikšti per jų kaltę, per jų klaidingus norus, nors nevisai tai būta ar norėta. 

Aukštyn