Paskaičiuota, kiek gyventojų pasaulyje bus 2100 metais

Pradėjo Benamis, birželio 16, 2013, 15:03:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Nauja Jungtinių Tautų statistinė analizė rodo, kad gyventojų skaičius, baigiantis šimtmečiui, gali pasiekti beveik 11 mlrd., skelbia „Phys". Tai 800 mln. arba 8 proc. daugiau nei ankstesnėje analizėje, atliktoje 2011 metais. Tuomet prognozuota, jog gyventojų skaičius sieks 10,1 mlrd.

Žmonių skaičius, kaip prognozuojama, labiausiai augs dėl jų skaičiaus didėjimo Afrikoje. Jungtinės Tautos (JT) tikėjosi, jog gimstamumas šiame žemyne lėtės sparčiau nei prognozuota.

„Gimstamumo mažėjimas Afrikoje sulėtėjo arba sustojo labiau nei mes prognozavome anksčiau, tad Afrikos populiacija augs", - sakė Vašingtono universiteto statistikos ir sociologijos profesorius Adrianas Raftery.

Šiuo metu Afrikoje gyvena apie 1,1 mlrd. pasaulio gyventojų, iki 2100 metų jų skaičius turėtų padidėti beveik keturis kartus - iki 4,2 mlrd.

Naujieji JT skaičiavimai Vašingtono universitete sudaryti remiantis profesoriaus A.Raftery ir jo kolegų metodika. Mokslininkai padidino gimstamumo prognozes, remdamiesi naujausiais JT surinktais duomenimis apie vaisingumo pokyčius Afrikoje.

Naujai šių metų analizėje pateikiamos vyrų ir moterų gyvenimo trukmės prognozės šiame amžiuje.

Kituose pasaulio žemynuose gyventojų raidos pokyčių tikimasi gana nedidelių. Europoje žmonių skaičius gali sumažėti, nes gimstamumas ir toliau išlieka mažesnis nei mirštamumas. Kitos pasaulio tautos gali pagausėti, nes jose gyvenimo trukmė vis ilgėja.

Anot profesoriaus A.Raftery, pasaulio gyventojų skaičius nesustos didėjęs.

„Šie nauji duomenys rodo, jog turime atnaujinti politiką, didinti informacijos prieigą apie šeimos planavimą, išplėsti mergaičių švietimą, taip spręsti spartaus gyventojų skaičiaus augimo problemą Afrikoje", - teigė profesorius.

Jungtinės Tautos pagal vienai moteriai tenkančių vaikų skaičių pateikia didžiausias ir mažiausias populiacijos augimo prielaidas, pagal jas pasaulio gyventojų skaičius 2100 metais lieka labai neaiškus ir gali siekti nuo 7 iki 17 mlrd.

Vašingtono universiteto profesorius teigia, kad jų grupės tikimybių intervalai daug griežtesni. Mokslininkų nuomone, žmonių skaičius amžiaus pabaigoje gali siekti nuo 9 iki 13 mlrd.

2011 metais pasaulio gyventojų skaičius pasiekė 7 mlrd. ribą, 6 mlrd. buvo užfiksuoti 1999 metais.

15min.lt

.L.U.T.H.O.R.

Galima prognozuoti kiek nori, bet kaip bus tai visiškai neaišku, tuo labiau 2100  :o . Gal užklups koks naujųjų laikų maras ir pyst kokių 3mlrd žmonių baba.

A.C.A.B

Reikia tikėtis, kad naujųjų laikų stebuklas prezervatyvas pasieks afrikos krantus.

Marius

Populecijai mažint Afrika gauna kita šiuolaikinį išradimą(rusų pavogtą ir perdarytą) AK 47..Ir jie tuo l.plačiai naudojasi.

preacher

Tam globalistai užtai perša jum homoseksualumą, kraujomaišą, prikurs naujų virusų, ligų ir t.t Sukurs naujų narkotikų, dirbtinių gamtos kataklizmų, karų ir t.t Tik kaip kurie šito niekad nesupras  :D

.L.U.T.H.O.R.

Tai tada bus 11mlrd dundukų, tik tiek ir nieko daugiau.

Marius

Visai kitas reikalas būtų ,jei pasaulyje būtų vienuolika milijardų homoseksualistų,tada tikrai ''žmonija'' suklestėtų.

preacher

Ar gi jus nesuprantat, ką norėjau pasakyti?  ;) Yra dirbtinai ieškoma būdų kaip mažinti populiaciją, kad ir toliau būtu galima žaisti vergvaldį-pavaldinį  :) Ko daugiau burnų, tuo daugiau išteklių ir vietos yra sunaudojama, o tas kaip kam nėra gerai...

Teroras

Bet jeigu taip pagalvojus, tai kaip galima butu sumazinti populiacija? Dar sakykime Europoje, Azijoje imanoma ivesti ta pacia vieno vaiko politika seimoje, taciau Afrikoje? Kaip ten ja mazinti? Nezudysi gi zmoniu vien tik uz tai, kad jie negalejo pasirinkti kur jiems gimti, augti ir tureti pasaulio suvokima toki koki jie turi?

Prezervatyvais irgi nesinaudos... Kastracija? Kalbu ne apie fizine zinoma ;D

Preacher, bet kazkaip nelabai jiems sekasi ta populiacijos skaiciu kol kas kontroliuoti.

.L.U.T.H.O.R.

Jo jo stengiasi kontroliuoti, kai kolkas net pristabdyti nepristabdė, tuo labiau kaip sako Teroras, Afrikoj kas darosi Indija ir nelabai beatsilieka.

Marius

Labai paprasta ir tai daroma jau dabar,per afrikos pilietinius karus,per chuntų ir diktatorių iškilimus ir.t.t ir  t.t. Reiks bus trečias pasaulinis afrikos regione,o ten juk tai sukelti pakankamai lengva,šiaip nereik ir to.užtenka kokį virusą užleist ir visi krenta kaip lapai..o dėdės mokslininkai stebėsis,kaip gi čia taip ir kas gi galėjo sukelt tokį ligos proveržį..

.L.U.T.H.O.R.

Nu lauksim, kas ten bus :) Aišku trečias pasaulinis su atominiais ginklais jei būtų tai būtų galima ten prataškyt, bet nemanau, kad jisai toks bus :)

preacher

Pažiūrėkit kiek Aftikoje pilietinių karų, genocidų vyksta, kaip manot kas visa tai finansuoja? Artimuosiuose rytuose irgi karai, revoliucijos, vyksta tendencingai nukreipiamos provokacijos prieš  Iraną , kiršinama Indija su Pakistanų ir t.t

A.C.A.B

Na dar variantas, tai minuoti Viduržemio jūrą. Lai jie savo afrikoj sėdi, svarbu čia neplaukia. Mes jau pilni, manau.

.L.U.T.H.O.R.

Preacher kas kad vyksta, populiacijos augimui nepanašu, kad tai trukdytų.

Aukštyn