Narkotikų žinynas

Pradėjo RoxiO, balandžio 06, 2013, 00:19:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO

Pasistengiau surinkti kuo daugiau vaizdo įrašų apie tam tikrų narkotikų poveikį. Nežinau kiek tiesos čia, bet gal pažiūrėjus atbaidys nuo išbandymo. Beje, jei patys ką nors įdomaus rasite - būtinai įmeskit.

Heroinas




Extasy




Crystal meth

www.nsfwyoutube.com/watch?v=qx6SAKb8sNg


Kvaitulinis šalavijas

www.nsfwyoutube.com/watch?v=qx6SAKb8sNg

Haliuciogeninės varlės


paragraf 78

Dezomorfinas (Krokodilas) 10 kart toksiškesnis nei herojinas. Įraše vaikinukas kuris du mėnesius jį vartojo. Organizmas tikrąja ta žodžio prasme pradeda pūti. Viską galima susipirkti vaistinėje be recepto. O vienkartinė dozė kainuoja mažiau nei alaus butelis:

https://www.youtube.com/watch?v=-QLH2p5zxz8
https://www.youtube.com/watch?v=UAMJOZipfKg

Žodžiu jei norite žiaurybių įveskite šitą frazę į youtube: наркотик крокодил



Master

Atbaidė 100% :D O tema tikrai gera.
Ps. Extasy poveikis visai nieko :DD

Skunk

Degradave žmonės visiškai... Vieninteli ka toleruoju, tai žolytę :D

paragraf 78

O būtent nuo žolytės paprastai ir pradedama. Tik vėliau pereinama prie sunkesnių narkotikų. Retas kuris pradeda nuo sunkesnių, paprastai žolytė būna pirmas žingsnis.

Skunk

Nesutikčiau. Yra skirtingų žmonių, kiekvienas turi valią, bet ne kiekvienas jai gali atsispirt. Man net šaut į galvą negali, kad bandyt kažko stipresnio, nesinori ir galiu garantuot, kad nesinorės.  :)

paragraf 78

Na aš irgi galėjau garantuoti jog prie rūkymo nepriprasiu ir net nepradėsiu rūkyti, bet va dabar niekaip negaliu mesti. Su tokiais dalykais niekada negali būti garantuotas. Prispaus gyvenimo sunkumai ir palūš tavo garantijos, kaip kad dažnai būna.

Skunk

Man labai nepatinka kai žmones žino apie mane geriau, nei aš pats. Kanapę praktikuoju ne vienerius metus, bet per tuos metus, man net i galvą nešovė pabandyt kažko kitokio, papraščiausiai, esu matęs kas būna nuo stipresnių narkotikų ir tas mane atbaido, nenoriu degraduot. Todėl ir esu garantuotas.

paragraf 78

Na aš neteigiu, kad tave geriau žinau, tiesiog esi didesnės rizikos grupėje ir tiek.

2Pacas

Citata iš: paragraf 78  balandžio 06, 2013, 10:16:39
O būtent nuo žolytės paprastai ir pradedama. Tik vėliau pereinama prie sunkesnių narkotikų. Retas kuris pradeda nuo sunkesnių, paprastai žolytė būna pirmas žingsnis.
Manau kad pirmas zingsnis buna nou alaus. :)

paragraf 78

Nuo alkoholio retai kada pereinama prie narkotikų, bet va nuo žolės dažnai pereinama prie stipresnių, ypač jei žolė perkama pas neaiškius tipus, kur ji būna visokia chemija supurkšta.

A.C.A.B

Jei neklystu, tai 8 klasėj teko pabandyti įvairių dalykėlių ir nors patiko, bet pavyko apsiriboti tais 1-2 kartais. Galėjau užsikabinti ir ant žolytės, bet draugai, kurie ją vartojo, mane atbaidė. Ta prasme, buvo akivaizdu jog silpsta jų atmintis ir pan. Jei susitardavai kažkur susitikt, tai pastoviai neateidavo, nes pamiršdavo :D

Aš už pabandymus (ne chemijos), bet pastoviai vartojantys žmonės man atrodo gana liūdni.

2Pacas

#12
balandžio 06, 2013, 11:07:58 Redagavimas: balandžio 06, 2013, 11:13:17 by 2Pacas
Zinau as visa ta gyvenima..dziaugiousi kad reikemu laiku sustabdziau,viskas istikruju ir prasideda nou zolytes bet sakau nou alaus todel nes aplamai visas tas sudas prasideda nou alhoholio nes nemanau kad yra zmogus kuris pirma pabande zoles o ne alhoholio.viskas ispradziu atrodo labai nekaltai, bet po biski pradedi suvokt realybe,buvau as jau daejas prie ratu (ectacy), gaidzio (amfetamino)...

donis

Is tikro nesutinku, kad viskas prasideda nuo zoles, nesu girdejes kad paruke kas sakytu varom nusipirkt amfos ar dar ko, ir siaip per alkoholi pirma pabandziau ne zoles, o extazy.

Teroras

Mano galva nusisneki paragraf :) Toks jausmas, lyg klausyciau pedagogu kurie aiskina, kad parukysite zolytes, o rytoj jau sedesite su svirkstu venoje (nepamirskime, kad jie kalba ir moko vaikus kai tuo tarpu net patys nezino kaip narkotikai veikia - teorija nesiskaito). Ka, rastamanai kurie ruko visa gyvenima pradeda koksa uostyti? Ne.

Lygiai taip pat is savo aplinkos zmoniu pastebejau, kad tie kurie patraukia zolyte jau kelerius metus net nesusimasto apie kita chemija: ratus, koksa, amfa ir t.t.

Aukštyn