Sportas

Pradėjo 2Pacas, birželio 04, 2013, 13:06:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Natsuki

Citata iš: Trance  spalio 27, 2013, 17:13:58
Na man teko visko po truputį paragauti. :) Krepšinis, truputis futbolo, 7 metai lengvosios atletikos, nors pasiekimų didelių neturėjau, buvo malonu sportuot. :) Dar teko graikų-romėnų imtynes palankyt, MMA bushido, shotokan karatė, pusę metų sporto klubą. Šiuo metu toliau lankau karatė shotokan ir savarankiškai sportuoju sporto salėje. :)

Iš kokio klubo? :)

Trance


TinSoldier

Noriu paklausti, jei yra čia labiau nusimanančių maisto papilduose. Daug kur randu labai skirtingų nuomonių...

Ar yra didelis skirtumas, koks kreatinas naudojamas? Tai yra, ar jo kokybė (tuo pačiu ir kaina) labai labai lemia veiksmingumą? Nes daug kur randu, kad visas kreatinas panašus, ir neapsimoka švaistyti pinigų brangesniems. Neapsimoka ten labai rūpintis koks kreatino tipas ar pan. Nes, iš principo, gana normalų poveikį iš bet kokio galima gauti.

Dabar galvoju apie tokį (patį pigiausią, kokį radau) http://www.proteinas.lt/lt/papildas/megabol-megabol-total-creatine-plus-300-g

Turint omenyje, kad aš nenoriu labai nerealiai daug masės priaugti - tik truputį pagreitinti procesą. Ir jokių nežmoniškų tikslų neturiu (iš esmės, tik priaugti dar porą ar keletą kilogramų, ir apmažinti riebalų procentą), ar man užtektų to pačio pigiausio kreatino? Nes daug pinigų išleisti nenoriu.. Bet, jei toks kreatinas visiškai nieko vertas - ir 33 litų į balą išmesti nesinori..

idenmeyou

#18
kovo 28, 2014, 14:12:46 Redagavimas: kovo 28, 2014, 14:17:44 by idenmeyou
Sportuoju pats senai ir domiuosi sportu lygiai taip pat. Palaikomų komandų futbole neturiu, esu už gražų, įdomų futbolą. NBA taip pat pasižiūriu kartais varžybas, rezultatus seku, tad palaikau kažkiek kaip San Antonio Spurs, bet vien tik todėl, kad žaidžia ten Parkeris. Iš Eurolygos prizmės žiūrint, žinoma už Žalgirį, tai mano nuomone Lietuvos krepšinio komandų kaip ir simbolis, gi tituločiausia komanda iš Lietuvos ir dabar rodant geriausią rezultatą iš Lietuvos komandų.
Bet visgi diždiausias dėmesys mano dabar nukrypęs į Čempionų lygą.

Citata iš: TinSoldier  kovo 28, 2014, 12:21:28Ar yra didelis skirtumas, koks kreatinas naudojamas? Tai yra, ar jo kokybė (tuo pačiu ir kaina) labai labai lemia veiksmingumą? Nes daug kur randu, kad visas kreatinas panašus, ir neapsimoka švaistyti pinigų brangesniems. Neapsimoka ten labai rūpintis koks kreatino tipas ar pan. Nes, iš principo, gana normalų poveikį iš bet kokio galima gauti.

Masės kreatinas kažkiek duoda tikrai, bet kultūristai jį dažniau naudoja norint intensyviau ir daugiau treniruotis, kad nepritrūktų jėgų, o kas dėl kainų, nesu tas, kuris tiria tas medžiagas, bet visada laikausi nuomonės jog brangesnis produktas šiek tiek geresnis.

Phoenix

Citata iš: TinSoldier  kovo 28, 2014, 12:21:28
Noriu paklausti, jei yra čia labiau nusimanančių maisto papilduose. Daug kur randu labai skirtingų nuomonių...



Nemanau, kad čia gausi atsakymą :D galėtum kreiptis į tam skirtus forumus, ten renkasi žmonės, kurie tokiuose dalykuose turi patirties ir gal jie ką nors patartų.

ponaitis

creatinas jeigu nori siek tiek mases,bet daugiau didesniai jegai ir istvermiai.Pagrindiniai skirtumai. (dazniausi) firma ir busena(tabletes,milteliai ir t.t.)

Marius

#21
kovo 28, 2014, 14:32:02 Redagavimas: kovo 28, 2014, 14:36:43 by Marius
Soldžeri nuo kreatino tu masės nepriaugsi:-) kreatinas tau tiesiog duos energijos jei sportuosi ir po sporto lengviau atsigausi,nejausi tokio didelio nuovargio..Jei nori priaugti kelis kilogramus,tau reik tiesiog daugiau valgyt baltiminio maisto,angliavandeniu,o jei jau laaabai nori kažkokius papildus vartot tai nusipirk tų pačių baltimų proteino kokteiliu miltukiniu pavidalu ir po treniruotes ,ar kelis kart dienoi isgerk susimaises su pienu ar sultim..Seniau pries eilę metų teko gert ir gan gausiai tuos baltimus,efektas tikrai pasimato gan greit,jei aktyviai sportuoji ar dirbi fiziny darba,bet jei tiesiog geri tuos kokteilius be sporto,apteslyji ir tiek zinių..nepulk pirkt visu tų papildų,as dabar be jų sportuoju ir vargo nematau,tiesiog reik dažniau y sporto sale nueiti ir maitintis gausiau,vartot daugiau baltimų/anglevandenių..

Tuos papildus geria tie kurie rimtai užsiema kulturizmu ar body bildingu,o jei nori tiesiog palaikyt formą,to tikrai nereik..Man tai juoka kelia,kaip snarglėti paugliai perkasi tuos visus papildus ir poto alia eina kačialintis,nors jų raumenų struktūra visai dar tam nėra subrendus,o su tais papildais tik skrandžius susivaro..

TinSoldier

Dėkui už atsakymus :)

Čia vienintelis forumas, kuriame esu užsiregistravęs, tai čia ir paklausiau... :)

Citata iš: idenmeyou  kovo 28, 2014, 14:12:46
Masės kreatinas kažkiek duoda tikrai, bet kultūristai jį dažniau naudoja norint intensyviau ir daugiau treniruotis, kad nepritrūktų jėgų


Citata iš: ponaitis  kovo 28, 2014, 14:28:15
creatinas jeigu nori siek tiek mases,bet daugiau didesniai jegai ir istvermiai.


Citata iš: Marius  kovo 28, 2014, 14:32:02
Soldžeri nuo kreatino tu masės nepriaugsi:-) kreatinas tau tiesiog duos energijos jei sportuosi ir po sporto lengviau atsigausi,nejausi tokio didelio nuovargio..


Tai aš manau, kad šitie dalykai labai susiję: juk kuo didesnė ištvermė ir jėga, tuo efektingesnė treniruotė, ir tuo didesni raumenys, masė ateityje :)

O į tą masę, kuri nuo kreatino, kiek žinau, turėtų atsirasti dėl to, kad raumenų ląstelės prisisiurbs vandens, ir jį išlaikys labiau - nelabai rimtai ir žiūriu.. Nesureikšmino to "greito" efekto. Darbu tikiuosi tuos kg priaugti. Tiesiog noriu truputį pagreitinti/paefektyvinti procesą :)

Šiaip visiškai pritariu tau, Mariau. Ir kiek sportavau, visuomet sportavau be jokių papildų. Tik kažkokių šūdinų proteinų buvau nusipirkęs kažkada. (bet tuomet nelabai vartojau, tik prieš kurį laiką ir pradėjau juos gerti) Na, bet ir mitybą nelabai buvau susitvarkęs.. Dar + visai nemažai alkoholio.... Bet vis tiek rezultatai buvo, nemanau, kad labai galėjau skųstis..

Dabar jau prieš kurį laiką apsitvarkiau mitybą, pasiskaičiavęs daugmaž kiek ko man reikia, atsisakiau prasto maisto ir t.t.... Tai, galvoju, jei jau šitam pasirįžau, tai gal dar ir kokių papildų pabandyti reikia :D Labiau dėl įdomumo :)

Tačiau suprantu, ir tikrai nesitikiu, kad tik kokteiliukus visokius gersiu, sedėsiu fotely, ir apsiraumenuosiu belekaip :D

Aukštyn