Sportas

Pradėjo 2Pacas, birželio 04, 2013, 13:06:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

Tai va sugalvojau sukurt toke tema.Ar domites sportu?Patys gal ka sportoujat?Kokes komandas palaikot?Asmeniskai pats esu sporto propoguotojas nuo mazumes pamenu jau nuo kokiu 9 metu pradejau metyt i kase kaip cia pasakius krepsinis galbut ir buvo pirma meile mano..Kiekviena vasaros diena pamenu aidavau i aikstele ir joi prabudavom vos ne visa diena kaip antri namai jau buvo tape turejau svajoniu gal net kadanors profesionaliai zaist bet gaila jos subliusko labai greit kaip biski paugau prasidejo draugai alhoholis merginos ir visa kita...O seip db tai dar irgi karts nuo karto pametau i kasiuka bet megejiskai jau,megstu seip kai geras oras pavazinet su dviratciu stangas kartais pakilnot ar ant turniko "prisitraukt".Lb domiuosi NBA seku visus rezultatus,pats sergu uz Zalgiri kadangi esu is Kauno tai cia kaip ir priklausoma. :D Nzn ka dar cia pakalbejus jus gal pasidalinkit savo  istorijom sita tema ir t.t.t  8)

A.C.A.B

2Pacai, patariu tau skirti tekstą į pastraipas, tada bus paprasčiau žmogams skaityti ką parašei (;

Pats irgi nesu abejingas sportui, seniau palaikydavau Kauno Žalgirį, dauguma namų mačų, daug išvykų (ne tik Lietuvoj). Dabar jau nebepriklausau jokiam Žalgirio fanų judėjimui, jei ir nueinu į varžybas, tai ramiai pasėdžiu, į išvykas irgi nebevažiuoju.

Esu aplankęs bent kelis Lietuvos futbolo rinktinės mačus, visuose juose stovėdavau fanų(ultrų) tribūnoj. Geriausias mačas Lietuva - Lenkija prieš kelis metus. Tik ne dėl futbolo, o dėl to kas vyko šalia aikštelės  :D

Pats krepšiniu/futbolu dabar domiuosi tik tiek, kiek gali būti "įdomybių" šalia aikštės, neišskiriant ir smurto  ::) Muštynėse vargiai dalyvaučiau, bet jei žinočiau, kad tokios vyks, ateičiau pasižiūrėti :D

Pats irgi pamėtau į krepšį. Seniau ir futbolo kamuolį pagainiodavau. Taip pat šiek tiek bokso ir beisbolo buvo.

preacher

#2
birželio 04, 2013, 13:41:31 Redagavimas: birželio 04, 2013, 13:43:25 by preacher
Sportas sveikaita, tačiau tik su saiku  ;)  Pripažistu vaikščiojimą, bėgimą, važinėjimą dviračių, treniruotes išnaudojant savo kūno svorį, tempimo pratimus. Smagu ir pamėtyt į krepšį, paspardyt kamuolį ir t.t tačiau sekti/domėtis kažkokiu komandų rezultatais, pasiekimais tai nesąmonė  ??? Kreivai žiūriu į suaugiusius žmonės kurie "serga" už kažkokias komandas, himnus gieda tai tiesiog apgailėtina, valanda virš stebėti ir pergivent, kaip svetimi vyrai laksto su kamuolių ir mėto į krepšį arba po žole vaikuosi kamuolį  ??? Esu prieš kultūrizmą, štanginės, nes tai gryna "narcizinė masturbacija". Esu prieš kovu sportus, nors šiaip žinoti elementarią savigyną reiktu kiekvienam, čia aš turiu onenyje kažką tokio kaip: krav maga, army hand-to-hand, pvz.: MAC(https://en.wikipedia.org/wiki/Modern_Army_Combatives#Modern_Army_Combatives) ir t.t  :)

Ezekiel

#3
birželio 04, 2013, 13:44:59 Redagavimas: birželio 04, 2013, 13:51:51 by Ezekiel
Kartais sportuojų, tiksliau kasdien kai reikia didelius kelius nueiti, anksčiau kai pakvietė ir kultūrizmo klubą užsiiminėjau ir sunkiąją atletika, kartais prisitraukinėdavau prie "turniko". Bet aš turių gerą kūno forma ir nejaučių noro daryti intencionaliai, beje visai man nepatinka tie kultūristai, jiems atrodo įdomus tik jų raumenis. Kaip minėjau mėgstų ilgus pasivaikščiojimus, per miškus, sniegą, kopių į kalvas ir kartais bėgiojų - pakankamas fizinis krūvis.
Bet niekad nemėgau komandinių žaidimų ir kitokių keistų sportų kur reikia dar specialios brangios įrangos. Kartais net nepakenčių futbolo, krepšinio ar bokso (nors kažkada turėjau) kai yra daug triūkšmo ir agresijos. Niekad negalėjau suprasti kas čia įdomaus susiburti į aikšte, triūkšmauti ir siautėti, dar keistai man atrodo domėjimaisi kokia komanda ten laimėjo, kokia pralaimėjo.
Šiaip dar dėl savigynos domiuosi kovais menais, šaudau iš lanko ir norėtusi ką dar nors taiklumą išbandyti su šautuvu.

A.C.A.B

Labai jau suprimityvinat sporto komandų palaikymą. Yra labai daug priežasčių dėl ko žmonės eina į arenas, ten "baubia" ar kažkam per veiduką užvažiuoja.

Pvz Lietuvoje organizuotų fanų judėjimas atsirado 80s, kaip viena iš pasipriešinimo sovietų okupacijai formų. Vilniaus Žalgirio stadiono tribūnose karts nuo karto iškildavo trispalvė, kas labai erzindavo okupantus. Tuometiniai valdžiai didžiausią nerimą keldavo būtent Vėlinių minėjimai (per jas kildavo protestai) bei futbolo varžybos, nes juose buvo skanduojami anti-komunistiniai šūkiai. Tad žmonės nesirinkdavo į stadioną pažiūrėti vien tik kaip "22 vyrai gainioja kamuolį po žolę" (;

beje, būt pilnam stadione yra didelis kaifas, kuris, manau, lenkia ir jūsų psichodelikus :D

2Pacas

#5
birželio 04, 2013, 14:07:47 Redagavimas: birželio 04, 2013, 14:22:38 by 2Pacas
Pasigirisu siek tiek  8) Tai va as mokinaus Simono Daukanto mokykloi.Joje tai pat mokinosi dabartinis Kauno meras Kupcinskas.Ir kiek zn per visa mokyklos istorija buvo surengtas tritaskiu konkursas (kauno mero tritaskiu konkursas) jam tipo pagerbti.Jame galejo dalyvauti bet kas is mokyklos (as buvau vienas is ju) vyko atranka is koki 100 zmoniu zodziu visi metem troicus ir ten daugiausiai sumetusiu 14liktukas varys i finala jau kovot del prizo zodziu buvo 13 jau pateke ir liko paskutine vieta dar viena zodziu ir i 14liktuka galejau isokt as dar ir toks bicas tai va persimetem su tuo bicu ir as laimejau ir seip ne taip prasimusiau i finalini 14liktuka..Kiek pamenu kita diena berods jau buvo finalas visi 14 susirinkom ir man pasake kad turesiu mest pirmas kadangi cia paskutinis patekau i 14liktuka.Galvoju nu gerai zodziu metciau rame galva ir tikrai sumetciau daug kaip pasirode veliau daugiausiai :) is 25 jai neklystu 15.Db ir prasideda visas linksmumas as kai metciau as nezinojau kad tik viena karta meti ir viskas kiek imeti tiek toks tavo rezultatas galvojau kad poto dar bus ten pusfinaliai ir t.t.t o pasirodo buvo viskas kitaip jaigu butciau turbut zinojes kad cia viena kart tik mesi kiek imesi tiek tai butciau turbut jaudinesis ir tikrai tiek neimetes ir zodziu laimejau  8) Pamenu poto sulei mokytojai geresnius pazymius rasydavo sakydavo o cia tas krepsininkas reikia ji kaskaip istempt.. :D (man mokslai nesisekdavo) fotke labai prastos kokybes bet tik toke teturiu cia jau viskas buvo labai senai pries koki 5 metus. Sorry jai klaidu pridariau skubedamas rasiau.. Va pati taure turbut ja ilgai dar turesiu ir tikiuosi kaip pasakosiu savo vaikam sita istorija kaip per savo nezinojima/neapdairuma laimejau 1vieta :D
upload image online free

la.benas

Oho, tu tikrai kietas (jokio sarkazmo, rimtai)

Na o aš irgi sportuoju. Patinka parkour'as, ilgai lankiau lengvąją atletiką, todėl greitai bėgu, labai toli šoku į tolį. Taip pat svorius kilnoju. Ir dar užsiemu "dirt bmx" sportu. Va kur tokios trasos :


.L.U.T.H.O.R.

Nieko nesportuoju, guliu lovoj pilvą išvertęs, valgau kebabus, picas užsisakinėju į namus, taip ir gyvenu. Aj jo dar alų geriu.


:D

O iš tikro... Vienas dalykas kurį darau, tai tolimų nuotolių ėjimas (būna 10km+ vienu kartu) + normali mityba :D

Dėl sirgimo už kažką tai pritarsiu Ezekiel ir preacher. Nu aš dar galiu suprast, jeigu sergama už savo šalies ar miesto komandą. Bet kai lošia kitaicai, tai aš to sirgimo visiškai nesuprantu.

A.C.A.B, tai prasidėjo viskas gal ir labai šauniai, bet į ką tai išsivystė.

A.C.A.B

Gal kokius maršrutus turi susidaręs? Aš pats mėgstu pasivaikščioti, tad žadėjau šią vasarą išbandyt ilgesnes distancijas.

.L.U.T.H.O.R.

Kad nelabai ką turiu. Dažniausiai varau kur akys veda. Būna pro panemunės šilą (nuo mergelių tilto(neatsimenu ar taip vadinasi :D)) iki centro nuvarau, po to į ažuolyną, ten ratais pavaikštau tada šaunu atgal iki centro, laisvė, savanoriai, taikos prospektas ir aš jau namie :D

Shark

Citata iš: Šešėlis  birželio 04, 2013, 17:35:34
Nieko nesportuoju, guliu lovoj pilvą išvertęs, valgau kebabus, picas užsisakinėju į namus, taip ir gyvenu. Aj jo dar alų geriu.


:D

O iš tikro... Vienas dalykas kurį darau, tai tolimų nuotolių ėjimas (būna 10km+ vienu kartu) + normali mityba :D

Dėl sirgimo už kažką tai pritarsiu Ezekiel ir preacher. Nu aš dar galiu suprast, jeigu sergama už savo šalies ar miesto komandą. Bet kai lošia kitaicai, tai aš to sirgimo visiškai nesuprantu.

A.C.A.B, tai prasidėjo viskas gal ir labai šauniai, bet į ką tai išsivystė.


Aš irgi mėgstu tolimus atstumus eiti, jokių autobusų, o kojytėm :)

2Pacas

#11
birželio 05, 2013, 09:56:35 Redagavimas: birželio 05, 2013, 10:03:22 by 2Pacas
Seseli as ir is taikos prospekto :D ir tavo isvardytose vietose pats daznai bunu

Phoenix

Metas man pasisakyti. Pradedant nuo komandų palaikymo, esu kelis kartus buvęs Klaipėdos ''Neptūno'' rungtynėse, labiausiai įsiminė šių metų balandį vykusios varžybos, kai Kauno ''Žalgiris'' buvo nugalėtas vienu tašku, arenos stogas net kilnojosi  :D O apskritai kalbant apie didžiąsias Lietuvos komandas, kai jos žaidžia Europos turnyruose (Eurolyga, Eurocup, VTB Vieningoji lyga), palaikau jas abi, nes jos reprezentuoja mūsų šalį tuose turnyruose ir būna nemalonu kai vyksta tie fanų tarpusavio konfliktai, ypač internetinėje erdvėje, nors tų pacukų, kurie reiškiasi anapus ekrano ir drabstosi purvais, net nelaikau tikrais fanais, nes jei jie būtų tokie, tai eitų į arenas ir ten išreikštų save palaikydami komandą, o ne sklaidytųsi sėdėdami prie pc. Turbūt čia jau per daug išsiplėčiau.. Na, o tarpusavio derbiuose irgi nepalaikau kokios nors vienos komandos, esu už gražų žaidimą. Palaikau ir Lietuvos krepšinio rinktinę, manau tai yra savaime suprantama. Taip pat domiuosi Eurolyga, NBA, sezono metu dažnai žiūriu varžybas ir jų įrašus.

Kalbant apie futbolą, nepalaikau jokio klubo, esu tik už Lietuvos futbolo rinktinę, labiausiai iš jos patinka Stankevičius, Danilevičius, Šemberas ir Karčemarskas. Priežastis kodėl ją palaikau, tokia pat kaip paminėjau anksčiau.

Apskritai domiuosi kas vyksta už Atlanto, Amerikoje, o ten pats sportas ir įvairios jo atmainos tikrai yra populiarūs. Jau kelis metus seku ten labai populiarų Wrestling'ą (Professional wrestling), tai yra sportas, kuriame pagrindinis veiksmas vyksta ringe ir šalia jo, ten dominuoja įvairūs įspūdingi veiksmai, metimai, laužimai, yra įpinta ir vaidybos bei humoro elementų. Kompanija, kuri visa tai valdo, vadinasi WWE (World Wrestling Entertainment). Jei kam įdomu, galit pasieškoti informacijos. (Iš ten kartais semiuosi įdėjų savo piešiniams  :D ).

Pats, mokydamasis vidurinėje, žaidžiau krepšinį ir lankiausi štanginėje. Ten pradėjau kilnoti giras ir esu pora kartų dalyvavęs varžybose, abu kartus užėmiau pirmąsias vietas. Krepšinį žaidžiu iki šiol, daugiausia lauko aikštelėse, taip pat reguliariai darau įvairius pratimus šoklumui, greičiui, kamuolio valdymui gerinti ir t.t.

Tai tiek.

Natsuki

Lankau "karate shotokan" jau nuo pat mažens (tėvai privertė ir tuo džiaugiuosi), turiu gan nemažai pasiekimų, nevardinsiu :)
Krepšiniu nelabai domiuosi, bet kartais tenka ir pamėtyti. Lietuvos rinktinę palaikau visad. Seniau kažkiek dar domėjausi, tai iš Lietuvos komandų Žalgiris buvo mėgstamiausias, o iš NBA - Lakers.
Futbolas - turbūt mėgstamiausia sporto šaka. Europos ir Brazilijos futbolu turbūt domiuosi labiau nei Lietuvos, bet kai žaidžia Žalgiris, palaikau ir jį. Mėgstamiausia komanda yra FC Barcelona - ne dėl to, kad esu "gloryhunter", o dėl to, kad sergu už ją nuo pat mažens. Seku visas futbolo naujienas. Jau turbūt trečia vasarą žaidžiu futbolą, ir gan neblogai. :)
tai tiek

Trance

Na man teko visko po truputį paragauti. :) Krepšinis, truputis futbolo, 7 metai lengvosios atletikos, nors pasiekimų didelių neturėjau, buvo malonu sportuot. :) Dar teko graikų-romėnų imtynes palankyt, MMA bushido, shotokan karatė, pusę metų sporto klubą. Šiuo metu toliau lankau karatė shotokan ir savarankiškai sportuoju sporto salėje. :)

Aukštyn