inkognito

Pradėjo gu3258, sausio 25, 2014, 20:43:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mangirdas.bu

Na šiek tiek apmaudu, naujienu kaip ir nėra.
Misteris vardu V-u-rga-li, bei slapyvardžiu Vurgalis Magislatris nesusisiekė su manimi nei telepatiškai, nei kitaip, taip pat kaip ir jo draugas gu3258. Eh.. o jau buvau idėjas vilčių.
Tad.. Deja.. Jokių įrodymu kaip ir nėra. Tik galiu pateikti savo šmaikščius įrodymus.

Beje Vurgali Magislatri ar žinojai, kad tavo vardas ne telepatina kalba ir lietuvių kalba. Pasinaudojus raidės apkeitimo taktika reiškia vulgari (moteriška lytis). Tai būtu apibrėžimas koks yra žmogus, kad jis yra "vurgalus" kitaip vulgarus. Kaip matau tavo vardas bei slapyvardis yra tuo paremtas. Gražus pokštas :} Man irgi patinka raidžių apkeitimo taktika, kartais pats naudoju ją. Bet niekada nenaudoju jos žodyje: pažadu, padažu. Ir tau nepatarčiau. Ištiesų graži ta mūsu Lietuvių kalba.

Pagal apibrėžimą multiverse. Tai viskas nuskambėjo būtent taip: viskas egzistuoja. Kas yra įsivaizduojama, išgalvota- taip pat egzistuoja.
Kokia naujiena, aš šokiruotas.
Tad jeigu nori gali būt ir multiverse ir multiuniverse. Ir ne ateiviai linksminasi kašką išdarinėdami, o tu rašydamas tai :}

Jeigu atsirasi, klausimas, ar aš visai neįdomus ir per kvailas ("maksimizuoti individo kognityvines galimybes"), kad jūsu nesudominčiau? Čia retorinis klausimas. Su mielu noru būčiau apmokytas, kad išvystyčiau didesnes mąstymo galimybes. Juk fantazija beribė.
Tiesiog nemanau, kad daugiau galėtum kašką atsakyti ko aš nežinau, kadangi viskas kas tikra yra įsivaizduojama.

Linas Esu

Ar jie dar gyvi , šitie du ateiviai ? Vurgalis Magislatris ir gu3258 ?

Aukštyn