Vyrai juodais drabužiais

Pradėjo Asasinas, kovo 26, 2012, 01:50:29

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

#15
birželio 10, 2012, 22:24:57 Redagavimas: birželio 10, 2012, 22:26:56 by Šešėlis
Jo įdomu būtų susižinot. Šiaip gal net internete būtų galima surasti.

Va net wikipedia sako, kad apie vyrus juodais drabužiais daugiausiai kalbėta 1950-60 metais. O filmas tai 97 metų.

Garnettas

Tai žinoma, kad egzistuoja. Darau prielaida, kad čia susirinkę žmonės pritaria tai minčiai, jog kuomet mūsų galaktika yra tokia beribiai didžiulė, kažkur egzistuoja ir gyvybė, t.y. ateiviai. Tai mano asmenine nuomone yra tiesiog FBI koks nors spec. skyrius tiem visiems UFO reikalam, arba tiesiog Pentagono ar panašių saugumo struktūrų skyriai, kurie tyliai "užtušuoja" visus tokius nutikimus. ; ) Labai simple manau

inkognito

Kad tokia institucija egzistuoja tikrai žinau,tik nežinau ar ji yra nežemiečių ar mūsų žemiškos spec. tarnybos,pats su jais buvau susidūręs apie 1980 metus kai buvau ką tik suradęs antigravitacinio varytuvo veikimo principą.Tik tada jie atvažiavo du vyrai,apsirengę vasariškais rūbais ir visai ne juodais kostiumais,man primelavo kad jie priklauso fizikinių problemų mokslinio tyrimo institutui,smulkiai išklausinėjo apie mano padarytą pažangą šiame reikale.Paprašė eksperimentams mano pagamintą įrangą ir pažadėjo pakviesti kai institute bus surengti oficialūs  antigravitacinio efekto eksperimentai,jau ne mėgėjiškais bet moksliniais pagrindais. Dar vienas prigasdino kad niekam apie ai nepasakočiau,nes sunaikins ne tik mano šeimą bet ir visą giminę,tai pasakė paprašęs paėjėti į šoną,tada pagalvojau kad jis trenktas kažkoks. Tuo laiku neturėjau jokio supratimo apie tokią instituciją,o kad tai buvo jie supratau tik po daugelio metų perskaitęs apie juos Ufolog.ru. Pasirodo, kad nesukalbamus mokslininkus jie ir nužudydavo. Ir dingo kaip į vandenį,po kurio laiko man daėjo paskambinti į tą institutą bet ten tokie niekada nedirbo. Įdomu kas jie buvo? Jei būtų nuosekliai dirbama toje srityje nuo to laiko tai šiandien kelionės į saulės sistemos planetas būtų tokios pat įprastos ir nebrangios kaip kad kelionė lėktuvu Į Angliją ar kitur.

Trance

Ar susitikęs su jais, nieko keisto nepastebėjai? Dauguma žmonių kurie yra su jais susidūrę, pastebi įvairias keistenybes, kaip keista išvaizda, garsai, bendravimas ir t.t.

inkognito

Jeigu tada būčiau žinojęs kad tokie egzistuoja,garbės žodis būčiau akyliau į juos pažvelgęs,mane nustebino tas jų grąsinimas jog apie savo tuos darbus niekam nekalbėčiau,tai buvo sakyčiau gana keistoka,juo labiau kad pokalbis buvo gana draugiškas ir aš netgi atidaviau viską jiems ką turėjau padaręs idant jie instituto sąlygomis geriau pratęstų mano darbą,o jie jį visiškai sužlugdė. Tik daug vėliau mano perskaitytas straipsnis ufolog ru man apšvietė protą ir supratau kas buvo pas mane apsilankę...Atvažiavo pas mane jie nepamenu kokio modelio žiguliais,kas tuo laiku buvo ir taip jau gana šikarna,aš pats tevažinėjau tada Moskvičium-401,kur tris dienas būdavau po juo o vieną dieną važiuodavau su juo.Tais metais aš du kartus vos neatsisveikinau su gyvybe aerodrome.

inkognito

Štai čia radau kažkokią komediją apie šį reiškinį ,gal kas turėsite  pusantros valandos pasižiūrėti jos laisvalaikiu:

http://filmux.net/board/veiksmo/vyrai_juodais_drabuziais_3_men_in_black_iii_2012/3-1-0-6705

paragraf 78

Tai reikėjo nuo pirmos dalies sumesti :) o tai pakišai trečią dalį. še turėkitės :)

inkognito

Citata iš: paragraf 78  kovo 28, 2013, 06:46:48
Tai reikėjo nuo pirmos dalies sumesti :) o tai pakišai trečią dalį. še turėkitės :)

Tai kad nemaži esate ,-patys susirasite jei patiks,nes mano nuomone šis filmas tik kvaila fantazija,nors pats faktas, kad jie egzistuoja, manau kad yra tikras.

paragraf 78

Tai, o kaip kitaip vertinti komediją? Ar kitą meninį filmą? Ar tu iš tų žmonių kurie mano jog filmuose rodomi vaizdai apeliuoja į realybę?

Aukštyn