Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Sąmokslo teorijos => Slapti projektai => Temą pradėjo: Linas Esu rugsėjo 13, 2017, 19:00:16

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 13, 2017, 19:00:16
Tūkstančiai žmonių visame pasaulyje teigia turintys tą pačią siaubingą patirtį. Jie visi praneša apie tuos pačius simptomus: girdi operatoriau garsus galvoje, kenčia nuo "elektroninio kankinimo" bei organizuoto persekiojimo . Nemažai bandė nuraminti savo skausmą - nuo nuolatinio bėgimo , slapstymosi nuo tariamų persekiotojų iki chirurginio savo mėsos pašalinimo, nes jie mano, kad jų kūne yra implantuotai su mikroschemomis.



Temos klausimai :

1. Ar šie žmonės iš tiesų kenčia ? ar tikite jais ? (taip/ne kodėl taip manote ? )
2. Ar jums teko kada nors patirti tą patį ?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Benamis rugsėjo 13, 2017, 19:10:24
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 13, 2017, 19:00:161. Ar šie žmonės iš tiesų kenčia ? ar tikite jais ? (taip/ne kodėl taip manote ? )
Ar butent sie zmones is tiesu kencia valstybes persekiojima sunku pasakyti. Bet tikrai tikiu, kad tam tikros valstybes gali vykdyti slaptus projektus ant nieko nenutuokianciu savo pilieciu. Kodel? Istorija rodo, kad tokie projektai nera svetimi. Jeigu kazkada tokie projektai egzistavo, kodel jie negali egzistuoti ir dabar?

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 13, 2017, 19:00:162. Ar jums teko kada nors patirti tą patį ?
Asmeniskai man neteko. Ir nenoreciau. Tiesa, kai man buvo -niolika metu, siek tiek turejau paranojos po filmo "The Truman Show" :D

P.S. Kitiems priminsiu, kad forume egzistuoja ir dar viena panasi tema: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4845.0
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 13, 2017, 20:29:29
Citata iš: Benamis  rugsėjo 13, 2017, 19:10:24Ar butent sie zmones is tiesu kencia valstybes persekiojima sunku pasakyti. Bet tikrai tikiu, kad tam tikros valstybes gali vykdyti slaptus projektus ant nieko nenutuokianciu savo pilieciu. Kodel? Istorija rodo, kad tokie projektai nera svetimi. Jeigu kazkada tokie projektai egzistavo, kodel jie negali egzistuoti ir dabar?
Sutinku , kad gali egzistuoti . Tačiau jų istorijos , primena psichozės,paranojos atvejus . Man labiau rūpi dėl ko jie nusprendė , kad juos persekioja vyriausybė , bei atsisako apsilankyti pas šeimos daktarą . Pastebėjau tendenciją , kad panašiose istorijose , kuriose žmonės teigia , esą persekiojami valdžios (ar turi implantų ) , vengia rimtų tyrimų , bei visada išsisukinėja priremti prie sienos , pompastiškais pareiškimais .

CitataAsmeniskai man neteko. Ir nenoreciau. Tiesa, kai man buvo -niolika metu, siek tiek turejau paranojos po filmo "The Truman Show" :D

P.S. Kitiems priminsiu, kad forume egzistuoja ir dar viena panasi tema: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4845.0
Jop , pamenu ir aš ne kartą buvau susimąstęs apie Trumano šou , bei matricą galbūt tai egzistuoja realybėje . Bet su laiku realybė spiria į užpakalį , vaikystės fantazijas palieki praeity :D
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: elteide rugsėjo 13, 2017, 21:58:33
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 13, 2017, 20:29:29Sutinku , kad gali egzistuoti . Tačiau jų istorijos , primena psichozės,paranojos atvejus . Man labiau rūpi dėl ko jie nusprendė , kad juos persekioja vyriausybė , bei atsisako apsilankyti pas šeimos daktarą . Pastebėjau tendenciją , kad panašiose istorijose , kuriose žmonės teigia , esą persekiojami valdžios (ar turi implantų ) , vengia rimtų tyrimų , bei visada išsisukinėja priremti prie sienos , pompastiškais pareiškimais .

jei tie žmonės tiki, kad juos buvo pagrobę ir jie turi implantus,gal tiesiog bijo patekti į psichuške, į slaptą institutą ir  tapt bandomaisiais triušiais...
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas rugsėjo 13, 2017, 23:33:42
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 13, 2017, 20:29:29Pastebėjau tendenciją , kad panašiose istorijose , kuriose žmonės teigia , esą persekiojami valdžios (ar turi implantų ) , vengia rimtų tyrimų , bei visada išsisukinėja priremti prie sienos , pompastiškais pareiškimais .
Linas, matau mėgsti juodą humorą. Ką tu sakai tai tas pats kaip atiduoti nusikaltimą tirti nusikaltėliui. Gi žinom koks tokiu atveju būna rezultatas. Dar kartą paskaityk savo briedą - kiekviename tarpuraidyje po loginį prieštaravimą, papildytą pompastiška teisuolio poza. Bet darbą turėsi padaryti pats, nepakišiu po nosimi "kas kur kada".

Tavo žestai ir pozos tik parodo, kaip giliai esi įklimpęs. :D
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 14, 2017, 00:03:41
Citata iš: elteide  rugsėjo 13, 2017, 21:58:33jei tie žmonės tiki, kad juos buvo pagrobę ir jie turi implantus,gal tiesiog bijo patekti į psichuške, į slaptą institutą ir  tapt bandomaisiais triušiais...
Retas , kuris sirgdamas paranoja ar psichoze susipranta , jog turi problemą . Lengviau apkaltinti persekiojimu vyriausybę ar tas pačias gydymo įstaigas , jiems tai atrodo normalu ir visiškai realu . Be to į " psichuškę " niekas neuždaro per prievartą , nėra ko bijoti tiems individams , kurie galbūt turi sutrikimų .

Tikrai savotiška , kai tokių istorijų herojai į sveiką pagalbą žvelgia kaip į kokį eilinį sąmokslą prieš juos , o prispausti išgalvoja naują koonspiracijos " teoriją " . Nenustebčiau jei bent vienas iš jų bijo , nepasitiki ir savo šeimos nariais . Kai visas pasaulis susimokęs prieš juos , artimieji nebūna išimtis .

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas rugsėjo 14, 2017, 08:04:27
Tiems, kam reikia tikros informacijos, pagalbos, atsakymų suras nurodytose organizacijose:

http://www.stopeg.com/ (http://www.stopeg.com/)

http://www.icaact.org/ (http://www.icaact.org/)

https://www.stopgangstalkingcrimes.com/ (https://www.stopgangstalkingcrimes.com/)

http://www.eucach.org/ (http://www.eucach.org/)

Deja Lietuvoje tokios organizacijos nėra. Arčiausia Lenkijoje:

http://stopzet.org/ (http://stopzet.org/)

Priedangos organizacijos:

psichiatrija, policija, prokuratūra, teismas, valstybės finansuojamos žmogaus teisių organizacijos...

"Psichiatrams" forume siūlau pasiskaityti:

http://www.stopeg.com/doc/psychiatry_docs_v20150616.pdf (http://www.stopeg.com/doc/psychiatry_docs_v20150616.pdf)

http://www.eucach.org/v2k_voice_to_skull.html (http://www.eucach.org/v2k_voice_to_skull.html)

Komentuotojai galėtų komentuoti tik susipažinę su faktais, o ne iš "žalio debesėlio".
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 14, 2017, 12:29:25
Internete atsirado nauja bendruomenė - tai žmonės, manantys, kad JAV vyriausybė pripildo jų protą balsais. Gali būti, kad jie iš tiesų bepročiai, tačiau Pentagonas tikrai kūrė ginklą, kuris veikia būtent taip, rašo JAV dienraštis „The Washington Post" (http://www.washingtonpost.com).

(http://i64.tinypic.com/v5e22w.jpg)

Šio klubo nariai - ne įprastinės aukos. Tai ne alkoholikų, narkomanų ar prievartą vaikystėje patyrusių žmonių grupė. Tai žmonės, vadinantys save „proto kontrolės" aukomis, žmonės, kurie mano, kad tapo slaptos vyriausybinės programos taikiniais. Pagal šią programą jie sekami kiaurą parą naudojant prasiskverbimo į sąmonę ir jos kontroliavimo technologiją.

Šios bendruomenės nariai save vadina TI („Targeted individuals"), tai yra, žmonėmis - taikiniais, ir kalba apie V2K - oficialią kariškių vartojamą „Voice to Skull" („Balsas kaukolėje") abreviatūrą, kuria įvardijamas ginklas, aukos galvoje generuojantis balsus arba garsus.

Pasak dienraščio, pasaulyje gyvena šimtai, o gal ir tūkstančiai TI. Elektroniniam persekiojimui skirtos interneto svetainės veikia Indijoje, Kinijoje, Japonijoje, Pietų Korėjoje, D. Britanijoje, Rusijoje ir kitose šalyse. Aukos dideliuose miestuose, įskaitant Vašingtoną, pradėjo rengti solidarumo ir paramos susitikimus. Jų metu dažniausiai kalbama apie tai, kaip apsiginti nuo proto kontrolės (tarp spinduliuotės ekranų minimos „skrybėlės iš folijos" ir drabužiai su įterptu aliuminiu), taip pat apie žiniasklaidą, viešųjų ryšių pagrindus bei galimas įstatymines proto kontrolės uždraudimo strategijas.

Didžiausias sunkumas, su kuriuo susiduria TI - kaip priversti žmones rimtai vertinti jų susirūpinimą. 2001 m. kongresmeno Denniso Kucinicho iškeltas pasiūlymas uždrausti "psichotroninį ginklą" TI bendruomenės buvo įvertintas kaip svarbus žingsnis į priekį. Tačiau šis įstatymo projektas buvo išjuoktas ir jo greitai buvo atsisakyta.

„The Washington Post" korespondentė susitiko su vienu iš TI, Harlanu Girardu, žmogumi, kuris jau daugelį metų kenčia nuo proto kontrolės. Pasak jo, problemos prasidėjusios 1983 metais, kai jis dirbo vienoje Los Andželo nekilnojamojo turto agentūroje. Iš pradžių persekiojimas nebuvęs įkyrus. Tačiau 1984 m., kai grįžo tęsti studijų Pensilvanijos universitete, Harlanas pradėjo girdėti balsus - keletą vyriškų balsų, kurie skambėjo lygiai taip pat, lyg būtų įrašyti garso įrašų studijose.

Jie pradėjo jį persekioti. Klausinėjo, ar jis tikras, kad yra normalus, įžeidinėjo jo bendrakursius, klausinėjo, kodėl jis lig šiol gyvas. Dažnai balsus lydėdavo stiprūs viso kūno skausmai. Dabar Girardas savo potyrius sieja su valdomu energetiniu ginklu, veikiančiu nematomais spinduliais.

1988 m. mirė Girardo tėvas ir paliko jam palikimą, kuris leido jam atsisakyti darbo. Bet užuot tapęs kraštovaizdžio architektu Girardas ėmėsi tirti, kas su juo dedasi. Jis pradėjo rinkti dokumentus, susijusius su proto kontrole. Susisiekė su kitomis aukomis, ir ilgainiui jo įsitikinimas, kad tapo viena iš „elektroninės koncentracijos stovyklos" bandymų auka, tik sustiprėjo.

Girardas sužinojo, kad XX a. šeštajame dešimtmetyje CŽV, vykdydama grubų proto kontroliavimo eksperimentą MK-ULTRA, nieko neįtariančias aukas veikdavo LSD narkotikais. Jis taip pat aptiko žinių, kad CŽV bandė daryti poveikį sąmonei pasitelkusi elektromagnetinius laukus. Po to viename moksliniame tyrime jis perskaitė, kad kariniai specialistai Walterio Reedo Armijos tyrimų institute 1970 m. naudodami mikrobangas sugebėjo perduoti žodžius, kuriuos bandomieji asmenys girdėjo kaip savo vidinį balsą. Kitur jis aptikdavo pasakojimus apie bandymus naudoti elektromagnetinę energiją, garso bangas arba mikrobangų spindulius gyvybei nepavojingam skausmui sukelti. Pagal savo simptomus jis identifikavo visus nežinomo ginklo tipus.

Susirūpinimas dėl mikrobangų poveikio ir proto kontrolės siekia 1960-uosius, kai JAV vyriausybė aptiko, kad prieš jos ambasadą Maskvoje naudojama žemo lygio elektromagnetinė radiacija. Išslaptinti JAV gynybos departamento dokumentai liudija, kad 1965 m. Pentagonas pradėjo projektą „Pandora" - slaptą tyrimą, kuriuo nagrinėtas žemo lygio mikrobangų poveikis žmogaus elgesiui ir biologiniams procesams. Projektas baigėsi maždaug po 4 metų. Jo metu buvo vykdomi įvairūs neįprasti eksperimentai - pavyzdžiui, mikrobangomis buvo švitinami nieko neįtariantys jūreiviai. Gauti rezultatai buvo nevienareikšmiai, be to, prieštaringa buvo ir pati tyrimų programa.

Galiausiai vadinamasis „Maskvos signalas" buvo susietas su pokalbių pasiklausymo, o ne sąmonės kontrolės technologijomis, ir „Pandoros" programa 1970 m. buvo uždaryta.

Tačiau yra netiesioginių patvirtinimų, kad tyrimai šioje srityje tęsiasi: paskutiniojo XX a. dešimtmečio viduryje parašytoje mokslinėje ataskaitoje, skirtoje JAV karinėms oro pajėgoms, minima ginklo, kuris garso signalais nukreipia žodžius į žmogaus smegenis, idėja. „Šis signalas gali tapti „Dievo perspėjimu", pranešančiu priešui apie neišvengiamą pralaimėjimą arba priverčiančiu jį pasiduoti", - tvirtino ataskaitos autorius.

2002 m. JAV karinių oro pajėgų tyrimų laboratorija užpatentavo būtent tokią technologiją - kaip žodžius mikrobangomis nukreipti į žmogaus galvą. Šios laboratorijos Kryptinės energijos valdybos atstovas spaudai Richas Garcia, motyvuodamas laboratorijos politika, atsisakė aptarinėti minėtą patentą ir šiuo metu šioje srityje vykdomus tyrimus.

Atsakydama į „The Washington Post" užklausą, kurioje buvo prašoma pateikti kai kuriuos straipsnio rengimui reikiamus dokumentus, Karinių oro pajėgų vadovybė paskelbė išslaptintus dokumentus, susijusius su 2002 m. patentu. Tai buvo duomenys apie tai, kad patentas remiasi 1994 m. karinių oro pajėgų laboratorijoje atliktais bandymais su žmonėmis. Jų metu mokslininkai transliavo frazes į bandomųjų smegenis.

Karinės oro pajėgos oficialiai skelbia, kad nešiluminiai mikrobangų taikymo efektai neegzistuoja. Tačiau Dennisas Bushnellis, vyriausiasis NASA Lenglio tyrimų centro mokslo darbuotojas, į žmogaus smegenis nukreiptas mikrobangų atakas karo veiksmų metu 2001 m. minėjo savo pranešime „strateginiais ateities klausimais", kuris buvo skirtas Pramoninei nacionalinės gynybos asociacijai. „Šis darbas labai delikatus, ir vargu ar jis bus minimas neįslaptintuose dokumentuose", - teigė jis.

Kas vyriausybei iš to, kad ji kamuoja Girardą? - klausia dienraštis. Jis save laiko „vaikštančiu eksperimentu", kaip buvo šaltojo karo metais, kuomet vyriausybė vykdė radiacijos eksperimentus su miniomis niekuo dėtų piliečių. Anot Girardo, jis buvo pasirinktas neatsitiktinai - po grubios pastabos, kurią padarė 1980-ųjų pradžioje lėšas Busho vyresniojo prezidentinei kampanijai rinkusiam respublikonui. Vėliau balsai patvirtinę jo įtarimus.

Girardo istorija, kokia keista beatrodytų, atspindi tai, apie ką praneša TI iš viso pasaulio: atsitiktinis susitikimas su valdžios įstaigų atstovais ar kokiu valdininku, po kurio seka stebėjimas, persekiojimas, ir, daugeliu atvejų, balsai ir elektrošoką primenantis skausmas. Kiti paplitę simptomai - skambesys ausyse, manipuliacijos kūno dalimis, odos dilgčiojimai ir net seksualinės stimuliacijos atakos.

„The Washington Post" pateikia ir kai kurių psichiatrų nuomonę apie TI problemą. Gydytojų teigimu, šiuo atveju proto kontrolės ginklas tėra vienas iš būdų, kuriais žmonės bando paaiškinti galvoje skambančius balsus. Sokratas girdėjo balsus ir manė, kad tai demonai. Kažkas girdėjo Dievo balsą. O jei gyveni XXI amžiuje Jungtinėse Valstijose, gali baimintis dėl stiprėjančios CŽV ar FTB įtakos - būti valstybės kontrolės auka kur kas geriau nei bepročiu. Kaip ten bebūtų, daugeliu tokių atvejų pacientams skiriami medikamentai yra bejėgiai prieš girdimus balsus. Iš esmės prognozės TI yra nepalankios: daugelis tokių žmonių praranda darbą, šeimą ir namus, baigia gyvenimą savižudybe, rašo „The Washington Post".
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas rugsėjo 14, 2017, 12:59:58
Paaiškinimas kodėl tam tikri veikėjai taip atkakliai ir kryptingai darbuojasi deziformacijos fronte yra

(http://www.psytechnologijos.lt/files1/upload/Psytechnologijos13/fallacy-fallacy.png)

Lietuvos Respublikos valstybės ir tarnybos paslapčių įstatyme

Jame vardijama kokios informacijos kategorijos įslaptinamos, ir kam kuriamos įvairios priedangos istorijos:

7 straipsnis. Įslaptinamos informacijos kategorijų sąrašas

1. Valstybės paslaptį gali sudaryti:

1) detalūs duomenys apie valstybės gynybos rezervą ir suvestiniai detalūs duomenys apie mobilizacinį materialinių išteklių rezervą;

2) detalūs duomenys, atskleidžiantys valstybės mobilizacines galimybes, valstybės pasirengimo gynybai pajėgumus ir galimybes;

3) detalūs duomenys apie technologinės apsaugos priemonių, naudojamų saugiesiems dokumentams, saugiesiems dokumentų blankams, banknotams, monetoms nuo suklastojimo apsaugoti, kūrimą, naudojimą, gamybos technologijas, techninius duomenis;

4) detali informacija apie technologinių procesų panaudojimą tobulinant ginkluotę, karinę techniką, kriminalinės žvalgybos subjektų ir žvalgybos institucijų veikloje naudojamas technines priemones;

5) detali informacija apie derybas su užsienio valstybėmis, Europos Sąjunga ar tarptautinėmis organizacijomis; su užsienio valstybėmis, Europos Sąjunga ar tarptautinėmis organizacijomis susijusi informacija, kurios praradimas arba neteisėtas atskleidimas gali pakenkti valstybių tarpusavio santykiams, valstybės interesams arba sutarčių sudarymui;

6) detali informacija apie bendradarbiavimo su užsienio valstybių, Europos Sąjungos ar tarptautinių organizacijų saugumo, žvalgybos, kriminalinės žvalgybos tarnybomis eigą, objektus, turinį, rezultatus;

7) detalūs duomenys apie branduolinės energetikos objekto, branduolinės energetikos objekto aikštelės ir branduolinių medžiagų fizinės saugos sistemą;

8] detalūs duomenys apie įslaptintai informacijai perduoti skirtų tinklų kabelines magistrales, įrenginių įjungimo, elektros tiekimo ir nekriptografines apsaugos sistemas bei jų detalias schemas;

9) duomenys apie šifrus, šifravimo techniką, skirtą įslaptintai informacijai šifruoti ar jai apsaugoti, ir su tuo susijusius dokumentus, šifravimo darbų organizavimą ir atlikimą;

10) duomenys apie ĮIRIS įrangą, veikimą, pažeidžiamumą, taikomas apsaugos priemones, ĮIRIS įrangos ir patalpų, kuriose saugoma įslaptinta informacija, informatyviosios elektromagnetinės spinduliuotės matavimo rezultatai;

11) detalūs duomenys apie radijo dažnių, šaukinių naudojimą karo ar nepaprastosios padėties atveju, taip pat telekomunikacijų tinklų sandarą, ryšio schemas ir jungiamųjų linijų, telekomunikacijų tinklų eksploatavimą valstybės saugumo ir gynybos tikslams;

12) valstybės gynybos, kariuomenės ir kitų ginkluotųjų pajėgų valdymo ir vadovavimo planai;

13) detalūs duomenys apie valstybės gynybai naudojamą oro erdvės stebėjimo ir kontrolės sistemą;

14) mobilizaciniai kariuomenės ir jos rūšių, kitų ginkluotųjų pajėgų išdėstymo planai, mobilizacinio pranešimo ir mobilizacinio išdėstymo valdymo schema, taip pat informacija apie kovinės parengties kategorijos priskyrimą kariniam vienetui;

15) suvestiniai detalūs Lietuvos Respublikos ginklų fondo prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos (toliau - Ginklų fondas) tvarkomo registro duomenys, kai ginklo savininkas, valdytojas ar naudotojas yra krašto apsaugos sistemos institucija, vidaus reikalų sistemos institucija ar kriminalinės žvalgybos subjektas arba žvalgybos institucija;

16) informacija, galinti atskleisti kriminalinės žvalgybos slaptųjų dalyvių, įslaptintų žvalgybos pareigūnų ir žvalgybos slaptųjų bendradarbių asmens tapatybę;

17) detalūs duomenys apie kriminalinės žvalgybos slaptųjų dalyvių, įslaptintų žvalgybos pareigūnų, apdraustų valstybiniu socialiniu draudimu ir privalomuoju sveikatos draudimu, įskaitą, valstybinio socialinio draudimo ir privalomojo sveikatos draudimo įmokas, pajamų mokesčių įmokas, šių asmenų ir jų šeimos narių turto ir pajamų deklaracijų duomenys;

18) detalūs duomenys apie žvalgybos užduotis, žvalgybos institucijų veiklos organizavimą, eigą ir rezultatus, metodų, techninių ir kitų priemonių, medžiagų naudojimą, žvalgybos institucijų finansavimą, materialinį ir techninį aprūpinimą, taip pat žvalgybos informacija ir jos pagrindu parengta analitinė informacija;

19) detalūs duomenys apie kriminalinės žvalgybos slaptųjų dalyvių, įslaptintų žvalgybos pareigūnų ir žvalgybos slaptųjų bendradarbių vykdomos kriminalinės žvalgybos ir žvalgybos, kontržvalgybos organizavimą, eigą ir rezultatus, priemonių ir metodų naudojimą, jų finansavimą, materialinį ir techninį aprūpinimą, kriminalinės žvalgybos slaptųjų dalyvių, įslaptintų žvalgybos pareigūnų ir žvalgybos slaptųjų bendradarbių kriminalinės žvalgybos ir žvalgybos, kontržvalgybos metu gauta informacija ir jos pagrindu parengta analitinė informacija;

20) informacija, kurią esami ar buvę kitų valstybių saugumo ir (ar) žvalgybos tarnybų darbuotojai ar slaptieji bendradarbiai savanoriškai suteikė kriminalinės žvalgybos subjektams, žvalgybos institucijoms;

21) ikiteisminio tyrimo ar baudžiamosios bylos medžiagoje esantys įslaptinti liudytojo ar nukentėjusiojo asmens tapatybę padedantys nustatyti duomenys;

22) detalūs duomenys apie asmenų, kuriems taikoma apsauga nuo nusikalstamo poveikio, apsaugos organizavimą ir apsaugos finansavimą, informacija apie šių asmenų pajamų mokesčio įmokas, taip pat duomenys, galintys atskleisti tapatybę asmenų, kuriems taikant apsaugą nuo nusikalstamo poveikio buvo pakeisti asmens tapatybės ir biografijos duomenys ar asmens išvaizda;

23) kovos su terorizmu ir diversijomis operacijų planai;

24) informacija, susijusi su įslaptintais žvalgybos pareigūnais ir žvalgybos slaptaisiais bendradarbiais, apie jiems taikomas specialiąsias garantijas;

25) informacija, susijusi su kriminalinės žvalgybos subjektų ir žvalgybos institucijų veiklą užtikrinančiais ir jai palankias sąlygas sudarančiais juridiniais asmenimis;

26) nacionalinį saugumą užtikrinančių institucijų parengta analitinė informacija, susijusi su užsienio rizikos veiksnių ir grėsmių įvertinimu;

27) duomenys apie krašto apsaugos sistemos specialiosios paskirties karinių vienetų operacijų eigą ir jų personalinę sudėtį;

28) detalūs duomenys apie naujas technologijas, mokslinius tyrimus, bandymus ir jų rezultatus, turinčius ypatingą reikšmę valstybės interesams;

29) valstybės paslaptį sudarančios informacijos apsaugai naudojami kodinių užraktų ir elektroninių įeigos kontrolės sistemų kodai.

https://www.e-tar.lt/portal/legalAct.html?documentId=3b0231d028b511e6acf89da936cb7409 (https://www.e-tar.lt/portal/legalAct.html?documentId=3b0231d028b511e6acf89da936cb7409)

>>>>>

Todėl įrodymų jokių valstybė nepateiks, išgirsite tik paneigimus, melą ir dezinformaciją. Įrodymus galima gauti tik patiems su tokiomis technologijomis susidūrus. Bus galima tik pasijuokti iš bergždžių etatinio trolibano pastangų.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 14, 2017, 13:24:26
Būdamas vaikas Joe Holtas manė, kad aplinkiniai žmonės nuolatos jį įžeidinėja. Kuomet berniukas užsipuldavo jį įžeidinėjančius žmones, šie neigdavo ką nors jam sakę, dėl to berniukas dar labiau įpykdavo. Pykčio proveržiai jam kainavo ne vieną darbą bei santykius.

(http://i67.tinypic.com/2nvdqfl.jpg)

Po daugelio metų konstatuota diagnozė viską paaiškino - jam diagnozuoja šizofrenija.

Taip šizofreniją išgyvena dauguma ja sergančių amerikiečių. Įsivaizduojami balsai kankina ligonius ištisą dieną, išprovokuodami pykčio proveržius. Tačiau naujas tyrimas rodo, kad tai, kokius garsus girdi ligoniai, lemia kultūrinis kontekstas. Įdomu tai, jog kitose šalyse šizofrenija sergantys žmonės negirdi tokių pačių siaubingų, tamsių balsų, kuriuos girdi amerikiečiai.

Antropologė Tanya Luhrmann su mokslininkų komanda atliko tyrimą, kurio metu apklausė 60 suaugusių žmonių, kuriems diagnozuota šizofrenija - po 20 iš JAV, Ganos bei Indijos. Pacientų buvo klausiama, kiek balsų jie girdi, kokiu dažnumu jie juos girdi ir kokie tie balsai.

Visi apklaustieji patvirtino, kad girdi balsus, kartais šnabždėjimą. Tačiau indai ir afrikiečiai teigė, kad girdimi balsai jiems dažniausiai sukelia teigiamus jausmus, tačiau to nepasakė nei vienas amerikietis. Beveik visi amerikiečiai sakė, kad girdi žiaurius ir neapykantos kupinus balsus.

Amerikiečiai savo girdimus balsus apibūdino kaip žiaurius, pavyzdžiui, jie šnabždėjo apie žmonių kankinimus, žalojimus, kraujo gėrimą bei kitus žiaurius dalykus.

Tuo metu indai ir afrikiečiai teigė, kad girdimi balsai dažniausiai primena draugus ar šeimos narius, kartais jie netgi žaismingi. Vienas indas pasidžiaugė, kad jis turi vidinį draugą, su kuriuo gali pasišnekėti.

T.Luhrmann ir jos kolegos skirtumus priskyrė prie skirtingai suvokiamų socialinių vertybių. Amerikiečiai trokšta individualumo ir nepriklausomumo, o jų girdimi balsai yra laikomi įsiveržimu į jų erdvę. Tuo metu Afrikos kultūros pabrėžia santykius ir kolektyvizmą. Dėl to jų haliucinacijos suvokiamos kaip socialinio gyvenimo papildinys.

Kai kurie tyrimo dalyviai savo haliucinacijas suvokia taip teigiamai, kad to netgi nelaiko liga. Jų girdimi balsai jiems yra pažįstami - brolių, kaimynų ar mirusių artimųjų dvasių. Su šiais balsais jie dažniausiai užmezga socialinius santykius.

T.Luhrmann mano, kad šis tyrimas padės patobulinti šizofrenija sergančių ligonių gydymą. Nors nuo šizofrenijos vaistų nėra, terapijos skatina pacientus užmegzti draugiškus santykius su girdimais balsais.

Kaip pavyzdį T.Luhrmann pateikė vieną pacientą iš Olandijos, kurio vidiniai balsai skatino jį valandų valandas studijuoti budizmą. Jam su „vidiniais demonais" pavyko susitarti, kad jis kasdien budistų maldas kalbės ne mažiau ir ne daugiau kaip vieną valandą. Po šio susitarimo ir girdimi balsai aprimo, o jo gydytoja galėjo sumažinti jam skiriamų vaistų dozę.


Kausimai :

1. Ką darytumėte jeigu nuolatos girdėtumėte balsus galvoje ?

2. Ar jums teko nuolatos girdėti , svetimus/pažįstamus balsus galvoje ? ( jeigu taip , papasakokite plačiau )

3. Kaip manote , dėl ko kai kurie kreipiasi į gydymo įstaigas , o kiti bijo jų ?

4. Kaip padėti tokiems žmonėms ?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas rugsėjo 14, 2017, 14:26:45
Tiems kas moka anglų kalbą klausimas Ar psichiatrija - pseudomokslas?



Dr. Collin Ross

https://www.amazon.com/Great-Psychiatry-Scam-Shrinks-Personal/dp/0970452527 (https://www.amazon.com/Great-Psychiatry-Scam-Shrinks-Personal/dp/0970452527)


Kaip sukuriamos psichikos "ligos":



(http://www.psytechnologijos.lt/files1/upload/Psytechnologijos13/mirties%20adata.jpg)
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 19, 2017, 14:12:38
Citata iš: klajunas  rugsėjo 14, 2017, 14:26:45Tiems kas moka anglų kalbą klausimas Ar psichiatrija - pseudomokslas?
Psichiatrija - viena medicinos mokslo šakų .

P.S apskritai manau visa ši jūsų paskutinė žinutė su video ir juokingu paveikslėliu turėtų atsidurti naujoje temoje , nes klausimai jau senai suformuoti ir čia kalbama ne apie naują koonspiracijos teoriją , kad psichiatrija yra pseudomokslas :D

Tema " Targeted Individuals " , susiję klausimai ( beje ne į vieną dar neatsakėte , apart floodinimo ir išreikšto nepasitenkimo , nelabai suprantu jūsų pozicijos šioje temoje ) :

1. Ar šie žmonės iš tiesų kenčia ? ar tikite jais ? (taip/ne kodėl taip manote ? )
2. Ar jums teko kada nors patirti tą patį ?


Kausimai :

1. Ką darytumėte jeigu nuolatos girdėtumėte balsus galvoje ?

2. Ar jums teko nuolatos girdėti , svetimus/pažįstamus balsus galvoje ? ( jeigu taip , papasakokite plačiau )

3. Kaip manote , dėl ko kai kurie kreipiasi į gydymo įstaigas , o kiti bijo jų ?

4. Kaip padėti tokiems žmonėms ?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas rugsėjo 19, 2017, 14:31:04
Mano klausimas puikiai atitinka pagrindinę argumentavimo liniją, kad psichotronikos paveiktiems žmonėms (targeted individuals) reikėtų pasigydyti. Kitaip sakant problemą siūloma spręsti naudojant pseudomokslą. O kodėl biologinė/medicininė psichiatrija pseudomokslas, paaiškinta pačių psichiatrų mano pateiktoje informacijoje, tiems kas nepasivargina pasidomėti.

Pats pagalvok apie savo logiką, nes gal nesupranti kaip lietuviškai skamba targeted individuals - psichotronikos paveikti žmonės. Prie ko čia psichiatrija ir panašūs pseudomokslai. Kalbi nelogiškai ir tavo klausimai nelogiški. Pasiūlymas psichotroninį poveikį gydyti placebo toksiškais vaistais - absurdiškas.

Siūlai psichotronikos paveiktus žmones visam gyvenimui paversti multimilijardinės farmacijos mafijos, kuri pardavinėja toksiškus placebo vaistus, vergais. Tie vaistai, kuriais sprendžiama poveikio problema veikia ne geriau negu vitaminai, tik kainuoja 500 eur./mėn.

Pats nesupranti kokią žalą darai su savo propaganda.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra rugsėjo 19, 2017, 14:32:33
- jau senokai skaičiau straipsnį, kaip vienas britas galėjo klausytis radijo be radijo imtuvo, jei neklystu, tai net programas pasirinkti. Ten jį testavo, regis testus išlaikė ir tiksliai perpasakojo ką tuo metu perduoda radijo stotis.

- kita galimybė yra labai laki vaizduotė, sakykim dauguma garsių kompozitorių sugeba "girdėti" savo kūrinius.

- o šiandien, ekonominio sukčiavimo ir nesąžiningos konkurencijos sąlygomis, plačiai paplito įtarimai. Jie veda prie spėliojimų, o po to supainiojimo: ar tai tikrovėje buvo, ar tai buvo tik spėjimas?

Citata iš: klajunas  rugsėjo 19, 2017, 14:31:04Tie vaistai, kuriais sprendžiama poveikio problema, veikia ne geriau negu vitaminai, tik kainuoja 500 eur./mėn.
- Taip, bet taip yra su visais vaistais. O visa tai kilo iš "ate izmo", žmonės ėmė tikėti, ėmė tikėti ne sveiku protu ir realia situacijos analize, bet tablete ar injekcija. Pastaba: nėra gydančių vaistų, visi vaistai paremti ne gydymu bet nuodijimu. Aišku kenkėjų nuodijimu arba nuodijimu pažeistų zonų, bet nuodai nuodija viską, itin matosi nuodijant vėžį chemoterapija.

:(
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 19, 2017, 16:17:38
Citata iš: klajunas  rugsėjo 19, 2017, 14:31:04Mano klausimas puikiai atitinka pagrindinę argumentavimo liniją, kad psichotronikos paveiktiems žmonėms (targeted individuals) reikėtų pasigydyti. Kitaip sakant problemą siūloma spręsti naudojant pseudomokslą. O kodėl biologinė/medicininė psichiatrija pseudomokslas, paaiškinta pačių psichiatrų mano pateiktoje informacijoje, tiems kas nepasivargina pasidomėti.
Teiginys , psichiatrija - pseudomoklas . Nėra argumentas , bet jūsų kažkur perskaityta ar sukurta iliuzija . Psichiatrija labai sudėtingas mokslas , kurio pagalba žmonės su psichine " negalia " geba gyventi normalius gyvenimus .
Jūsų pirmame pateiktame video yra komediantas , kurio pateiktos idėjos yra garsiai paneigtos ir atmestos . Jis taip pat dalyvavo " the amazing Randy " jeigu neklystu , būtent su šiuo aparatu ,  deja jam nepavyko įrodyti paranormalių sugebėjimų , laimėti milijoną dolerių .

O antrame video mano galva kalbinami visiškai nieko bendro su psichiatrija neturintys žmonės , nes nėra nei vardų nei pavardžių po kiekvienu išsakytu komentaru . O ir pati info absurdiška , žinant kas oficialiai rašoma APA puslapyje . http://www.apa.org/topics/index.aspx

CitataPats pagalvok apie savo logiką, nes gal nesupranti kaip lietuviškai skamba targeted individuals - psichotronikos paveikti žmonės.
Šios bendruomenės nariai save vadina TI („Targeted individuals"), tai yra, žmonėmis - taikiniais . Man šis vertimas tikslesnis .

CitataPrie ko čia psichiatrija ir panašūs pseudomokslai. Kalbi nelogiškai ir tavo klausimai nelogiški. Pasiūlymas psichotroninį poveikį gydyti placebo toksiškais vaistais - absurdiškas.
Psichotroninį poveikį ?  Tegul įrodo , kad žmonės iš tiesų visame pasaulyje yra " persekiojami " ir t.t. neabejoju kas nors gaus nobelio premiją .

Klausimai suformuoti plėtuoti temą , ne laimėti debatus , kieno nuomonė - teisi . Tebūnie jums jie nelogiški , kadangi tai griauna jūsų pasaulėžiūrą . Aš juos rašiau ne jums , bet visiems bendrai . Klausimai tikrai nešališki .

CitataSiūlai psichotronikos paveiktus žmones visam gyvenimui paversti multimilijardinės farmacijos mafijos, kuri pardavinėja toksiškus placebo vaistus, vergais. Tie vaistai, kuriais sprendžiama poveikio problema veikia ne geriau negu vitaminai, tik kainuoja 500 eur./mėn.
Jeigu žmogus mano , kad jis girdi balsus galvoje , jį veikia paranoja , kad kažkas persekioja . Jis įsitikinęs - gali kalbėtis su likusiu pasauliu mintimis bei yra dar keli simptomai .

Aš manau jam reikia skubiai apsilankyti pas šeimos gydytoją , bei gauti siuntimą į psichiatro kabinetą . Mačiau savo akimis kas yra psichinė negalia , bei kaip teisingai parinktų vaistų vartojimas , gali jam padėti išlipti iš lovos , nustoti klėdėti , kaltinti kitus , neadekvačiai elgtis .

Žmogus lengva šizofrenijos forma sirgo 12-15 metų , tiesa anksčiau pasireikšdavo tik nerimo , pykčio priepuoliai , staigios nuotaikų kaitos , depresija , bei apatija . Prieš 1,5 metų jai pablogėjo , manė - namuose yra slapta filmuojanti video kamera , o ją nori uždaryti į kalėjimą artimieji , bei atimti butą .
PAblogėjus miegodavo po 12-16h per parą nebeiskeldavo iš lovos . Savo noru atsigulė į psichiatrijos ligoninę , po 2 mėn išėjo geresnės būklės negu buvo per tuos 12-15 metų . Nebėra jokių psichozės priepuolių ir klėdesių , gyvena normalų gyvenimą . Šeimos nariai buvo susigyvenę ir niekada net neįtarė , kad žmogus turi augančią problemą , kol tai tapo pernelyg akivaizdu .

CitataPats nesupranti kokią žalą darai su savo propaganda
Koonspiracijos teorijos ne man .... Aš neturiu sukūręs puslapio , kurį jau 10 metų atnaujinu ta pačia tematika , bei mėginu visuomenei skleisti " tiesą " .

Skirtingai negu jūsų http://www.psytechnologijos.lt/

Todėl ir propaganda neužsiimu , kad pvz psichiatrija yra pseudomokslas .
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas rugsėjo 19, 2017, 17:13:10
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 19, 2017, 16:17:38Teiginys , psichiatrija - pseudomoklas . Nėra argumentas , bet jūsų kažkur perskaityta ar sukurta iliuzija .
Tai, kad psichiatrija pseudomokslas teigia daug žmonių ne tik aš. Jų argumentai tokie: visos diagnozės apibrėžiamos savavališku keleto psichiatrų komisijos narių balsavimu, ir tuos apibrėžimus turi aklai sekti visi psichiatrai. Nėra jokio mokslo yra tik susitarimas tam tikras būsenas laikyti "liga". Nežinomi biologiniai "ligų" mechanizmai ir nėra jokio biologinio/medicininio tyrimo, kuris objektyviai galėtų nustatyti biologinį sutrikimą. Cheminės pusiausviros sutrikimas smegenyse nepatvirtintas mokslo arba straipsniai yra klastojami. Genetinė ligos kilmė - neįrodyta. O nežinant biologinio mechanizmo neįmanoma vaistais gydyti jokio sutrikimo, nes nežinia ką gydyti. Taip pat nebuvo išgydytas nei vienas ligonis ir diagnozė būna visam gyvenimui. Pavyzdžiui, susergi gripu, gauni diagnozę pavartoji vaistų ir išgyji. Psichinėse ligose to nėra dėl jau išvardintų priežasčių. Gauni psichinio ligonio diagnozę, visą gyvenimą vartoji toksiškus placebo vaistus, žlunga karejeros, visuomenė uždaro į semantinį "šiziko" kalėjimą ir tampi pajuokos objektu, lapausiams, pasipelnymo šaltiniu psichiatrams ir farmacijai ir nėra jokio kelio atgal, nes neįmanoma nuo neegzistuojančios ligos išgyti. Tie žmonės kurie skaito, nes čia ne vien Linui, turi suprasti, kad psichiatrijos sistema apgauna žmogų ir išnaudoja visą gyvenimą, o objektyvių biologinių įrodymų jokių nėra. Nežinomas biologinis mechanizmas, nėra laboratorinio tyrimo ir sprendimas priklauso nuo psichiatro, valstybės tarnautojo savivalės. Jeigu valstybė nori su žmogumi susidoroti, uždaro į psichinės ligos diagnozės kalėjimą ir neišsprendžia jokių žmogaus problemų. Psichiatrija daug kur paremta "filosofija", jeigu žmogus masto netinkamu mąstymu, kuris išeina iš valdžios nustatytų normų, tai apšmeižiama kaip psichinis sutrikimas. Tai labai plačiai buvo naudojama Tarybų sąjungoje, kur vienu iš šizofrenijos simptomų buvo psichiatrų savivalės įtrauktas domėjimasis Vakarų filosofija. Taip sovietai psichiatrinės represijos priemonėmis susidorodavo su kitaminčiais. Daugybė disidentų, kurie perėjo sovietų sąjungos susidorojimo konclagerius. Tas pats naudojama ir šiais laikais.

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 19, 2017, 16:17:38Psichotroninį poveikį ?  Tegul įrodo , kad žmonės iš tiesų visame pasaulyje yra " persekiojami " ir t.t. neabejoju kas nors gaus nobelio premiją .

Klausimai suformuoti plėtuoti temą , ne laimėti debatus , kieno nuomonė - teisi . Tebūnie jums jie nelogiški , kadangi tai griauna jūsų pasaulėžiūrą . Aš juos rašiau ne jums , bet visiems bendrai . Klausimai tikrai nešališki .
Tegul psichiatrai objektyviu laboratoriniu testu įrodo, kad yra cheminės pusiausviros sutrikimas. Šio metu tai tik iš oro paimta teorija ir propaganda, kuri jokiais moksliniais metodais neįrodyta. Jeigu būtų įrodyta, būtų kraujo tyrimas ar kas panašaus.


Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 19, 2017, 16:17:38Žmogus lengva šizofrenijos forma sirgo 12-15 metų , tiesa anksčiau pasireikšdavo tik nerimo , pykčio priepuoliai , staigios nuotaikų kaitos , depresija , bei apatija . Prieš 1,5 metų jai pablogėjo , manė - namuose yra slapta filmuojanti video kamera , o ją nori uždaryti į kalėjimą artimieji , bei atimti butą .
PAblogėjus miegodavo po 12-16h per parą nebeiskeldavo iš lovos . Savo noru atsigulė į psichiatrijos ligoninę , po 2 mėn išėjo geresnės būklės negu buvo per tuos 12-15 metų . Nebėra jokių psichozės priepuolių ir klėdesių , gyvena normalų gyvenimą . Šeimos nariai buvo susigyvenę ir niekada net neįtarė , kad žmogus turi augančią problemą , kol tai tapo pernelyg akivaizdu .
"Gyvena normalų" gyvenimą tai kokį? Čia istorija turbūt paimta iš reklaminio lankstinuko, nes greičiausiai nematei koks tas gyvenimas būna dėl šalutinių placebo toksiškų vaistų poveikio ir kiek jų pirkimas kiekvieną mėnesį kainuoja. Gerai jei turi invalidumą ir visą kainą vaistu valstybė kompensuoja, t.y. sumoka iš mokesčių mokėtojų kišenės. Paskaityk informaciniuose lapeliuose koks šalutinių poveikių sąrašas. Tai yra, farmacija net pati pripažįsta kad tie "vaistai" nuodai ir kad jie nieko neišgydo, tik nuslopina sąmonę kartu daugybe gyvenimui ir darbui reikalingų sąmonės funkcijų, dėl ko dauguma "psichinių ligonių" darosi invalidumą, nes neįmanoma gyventi normalaus gyvenimo. Nutrūksta darbo stažas, užsidirba senatvėje ubagišką pensiją ir jeigu neturi padedančių giminių gyvenimą baigia pensionate.

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 19, 2017, 16:17:38Aš manau jam reikia skubiai apsilankyti pas šeimos gydytoją , bei gauti siuntimą psichiatro kabinete .
Manau kad tau reikia pasitikrinti sąžinės kabinete, tik nežinau, kur tokie būna.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 19, 2017, 17:56:43
Istorija ne iš lankstinuko .... iš kasdienio gyvenimo . Man tikrai aišku , kad visiškai nesuvokiate psichiatrijos reikšmės , bei jos naudos . Keista kai žmonės geba teisti dar net nesusipažinę su tikrove . ( Paktika nemaišo ) .
Esu tikras , jei ne laiku suteikta pagalba , liga būtų dar labiau paūmėjusi . Apmaudu tik tai , jog tokių yra ne vienas , o reikalingos pagalbos sulaukia ne visi .

P.S
Kai prasideda pasiūlymai ką daryti , o ko nedaryti kitam diskusijos dalyviui , manau tai tampa nebe diskusija , bet
savo tiesos įrodinėjimu - išsidirbinėjimu . .

Neturiu tiek kantrybės diskutuoti jūsų paties išgalvotomis paradigmomis bei savotiškomis mano sakinių interpretacijomis . Gal atsiras kas nors , bet abejoju . Sėkmės " gelbėjant " žmoniją nuo vaistų ir psichiatrijos , vyriausybės , farmacijos mafijos , šnipų , MK ultra , Kremliaus ir t.t.

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas rugsėjo 19, 2017, 18:05:30
Drumsti vandenį visai be reikalo. Kas mano, kad jiems reikia pagalbos, tie ir kreipiasi. Tačiau kai problema filosofinė, absurdas arba didelė nesąžinė kišti psichiatriją visai ne savo vietoje. Turėtum daugiau pasidomėti filosofine arba kultūrologine normos ir nenormalumo teorija. Ne kiekvienas minties ir elgesio kitoniškumas yra cheminės pusiausvyros sutrikimas. Musulmonas klūpintis ant kelių viduryje aikštės Lietuvoje "nenormalu". Bet tai kultūrinis civilizacinis nesuderinamumas.

Toks "nenormalus" gali išaugti ir vietinėje visuomenėje, net apdorotas su švietimo sistemos dresūra. Sistema aišku atrūšiuoja. Bet slopinti su chemine lobotomija yra išsigimėliškumas, prikuriant visokių cheminės pusiausviros sutrikimo absurdų.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 19, 2017, 18:19:53
aha...
ką dar man reikia padaryti ?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas rugsėjo 19, 2017, 18:56:09
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 19, 2017, 17:56:43Neturiu tiek kantrybės diskutuoti jūsų paties išgalvotomis paradigmomis bei savotiškomis mano sakinių interpretacijomis . Gal atsiras kas nors , bet abejoju . Sėkmės " gelbėjant " žmoniją nuo vaistų ir psichiatrijos , vyriausybės , farmacijos mafijos , šnipų , MK ultra , Kremliaus ir t.t.
Kodėl tau tai problema?  :D  Sakei, kad jokių savo "tiesų" nepropaguoji. Net tinklaraščio neturi.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 19, 2017, 18:58:21
Citata iš: klajunas  rugsėjo 19, 2017, 18:56:09Kodėl tau tai problema?  :D  Sakei, kad jokių savo "tiesų" nepropaguoji. Net tinklaraščio neturi.
Pirmas sakinys citatoje .
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra rugsėjo 19, 2017, 19:26:57
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 19, 2017, 16:17:38Prieš 1,5 metų jai pablogėjo , manė - namuose yra slapta filmuojanti video kamera, o ją nori uždaryti į kalėjimą artimieji, bei atimti butą.
- tai labai dažnas kriminalinis variantas ne tik Lietuvoje, silpnesnį "artimąjį" paskelbti seniai sergančiu, o dabar "paaštrėjusiu". Paskelbti neveiksniu ir nusavinti turtą, itin jei "artimasis" vienišas ir turtą yra paveldėjęs.

:(
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 19, 2017, 19:35:37
Citata iš: vytra  rugsėjo 19, 2017, 19:26:57- tai labai dažnas kriminalinis variantas ne tik Lietuvoje, silpnesnį "artimąjį" paskelbti seniai sergančiu
Kaip tai dažnas variantas ? ir kokiais atvejais turtas pasisavinamas ? :D

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra rugsėjo 19, 2017, 19:40:04
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 19, 2017, 19:35:37Kaip tai dažnas variantas? ir kokiais atvejais turtas pasisavinamas?
- tai kriminalistai vadina "privedimas prie beprotybės", tada daroma psichiatrų ekspertizė, gaunama psichiatrų pažyma apie "neveiksnumą" ir turtas automatiškai "legaliai" pereina giminėm.

:(
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 19, 2017, 19:44:33
Citata iš: vytra  rugsėjo 19, 2017, 19:40:04- tai kriminalistai vadina "privedimas prie beprotybės", tada daroma psichiatrų ekspertizė, gaunama psichiatrų pažyma apie "neveiksnumą" ir turtas automatiškai "legaliai" pereina giminėm.
:(
Minėjote tai vyksta labai dažnai .
Norėčiau pamatyti jūsų info šaltinius bei statistiką :D
Konkrečiai , kokių psichinių ligų atvejais žmonės įvardijami neveiksniais pagal jūsų supratimą ?


Lietuvoje neteko to girdėti , kada žmogui būtų neteisingai diagnozuota " neveiksnumas " , bei tuo pačiu visu turtu disponavę artimieji būtų " prigauti" ir už tai atsakytų.

Beje mano pavyzdys tikrai ne toks , niekas nepretendavo ir nepretenduoja į turtą nors žmogui diagnozuota šizofrenija, šiuo atveju artimieji žmogaus negalėjo per prievartą paguldyti net į ligoninę . Kadangi pastarasis nekėlė pavojaus visuomenei , pirminės apžiūros niekas negalėjo atlikti , net ir šeimos oficialius raštas būtų buvęs niekinis . Privalėjo būti sergančio žodinis ir raštiškas sutikimas po vizito pas psichiatrą , norint atlikti bent išsamesnius tyrimus ar atsigulti į ligoninę.

Tokie sprendimai nesvetimi neurologijos srityje po rimtų galvos traumų , kada žmonės tampa neįgalūs arba dėl kokios nors sunkios ligos , kuri pažeidė smegenų veiklą . Net ir tada vienas iš šeimos narių linkę slaugyti , kažkas tampa oficialiu globėju , gauna pašalpą ( atlyginimą ) iš valstybės , rūpinasi artimuoju .

Jeigu asmuo mediciniškai pripažįstamas neįgalus adekvačiai mąstyti , negeba priimti savo paties sprendimų . Dar reikia atlikti ir teisinę ekspertizę . Teisėtai reikalauti turto neužtenka pažymos yra ir teismo sprendimas . Niekas automatiškai nevyksta , procesas sudėtingas ir rimtai svarstomas.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: elteide rugsėjo 19, 2017, 20:42:16
Citata iš: vytra  rugsėjo 19, 2017, 19:40:04- tai kriminalistai vadina "privedimas prie beprotybės", tada daroma psichiatrų ekspertizė, gaunama psichiatrų pažyma apie "neveiksnumą" ir turtas automatiškai "legaliai" pereina giminėm.

:(

ir kaip gyvent su tokiu , tokiam turte ..., manau, nieko gero.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas rugsėjo 20, 2017, 17:04:29
Kas yra Elono Musko Neuralink ir jų kuriama smegenų kompiuterio sąsaja "neuroninis saitas" (neural lace).

(http://www.psytechnologijos.lt/files1/upload/Psytechnologijos13/lace.jpg)

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu rugsėjo 27, 2017, 14:08:42
Psichiatras: labiausiai paplitęs mitas, kad šizofrenija neišgydoma

Net trečdalis tyrimų bendrovės „Rait" apklaustų šalies gyventojų atsisakytų bendrauti su šizofrenija sergančiais žmonėmis. Psichiatras Arūnas Germanavičius sako, kad žmonės dažniausiai pasikliauja mitais, kad tokie asmenys yra nenuspėjami ar agresyvūs. Tačiau, anot docento, sergantieji šia liga patys dažniausiai tampa smurto ar prievartos aukomis.

Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Psichiatrijos klinikos docentas dr. A. Germanavičius teigia, kad šizofrenija pasireiškia jauno amžiaus žmonėms. Ligos simptomai sergantiesiems sukelia stresą ir kančią. Aplinkinių požiūris į šią ligą ir stereotipai apie sergančiuosius apsunkina jų galimybes adaptuotis visuomenėje.

Tačiau psichiatras tvirtina, kad daugelis sergančiųjų šizofrenija gali surasti savo nišą darbo rinkoje ir gyventi kokybišką gyvenimą.

- Kokia liga yra šizofrenija?

Šį terminą sukūrė šveicarų psichiatras Eugenas Bleuleris. Jis apibūdino šią ligą kaip lėtinį, ilgalaikį jaunų žmonių susirgimą, kuris pasireiškia kliedesiais, atitolimu nuo realybės. Taip pat labai ryškūs būna mąstymo sutrikimai, daromos klaidingos išvados apie supančią realybę ir apie patį save. Tai gali būti susiję su, pavyzdžiui, įsivaizdavimu, kad kiti žmonės nori pakenkti arba kad kiti žmonės persekioja, nuodija arba kokiomis nors bangomis žaloja, daro kitokį neigiamą poveikį kūnui arba psichikai.

Šizofrenijos metu pasireiškia haliucinacijos. Neretai jos pasireiškia klausos srityje. Gali būti regos arba uoslės haliucinacijos. Taip pat kartais pasireiškia ir įvairiais kūno pojūčiais: kaip elektros pojūčiais arba kitokiais, dažniausiai labai nemaloniais jutimais. Pacientus visi tie simptomai vargina, sukelia stresą, kančią. Labai pablogėja tų žmonių veikla.

Dar ši liga pasireiškia ir tuo, kad žmogus patiria keistas mintis arba pojūčius, kai atrodo, kad jo mintys yra atviros. Atrodo, tarsi kiti žmonės gali skaityti jo mintis arba kad mintys yra transliuojamos.

Sergant šizofrenija pasireiškia vadinamieji aido fenomenai, kai žmogus pradeda girdėti savo ataidintį balsą. Kartais gali pasireikšti komentuojančios klausos haliucinacijos: balsai komentuoja žmogaus elgesį, kartais atrodo, kad komentuoja jo mintis.

Šizofrenija dar pasireiškia tuo, kad atsiranda emocijų atsiskyrimas nuo mąstymo. Emocijos tampa lėkštos, neadekvačios.


- Gal galite paaiškinti, ką reiškia, kad emocijos atsiskiria nuo mąstymo?

Kiekvienas sveikas žmogus gali išgyventi tiek džiaugsmą, tiek liūdesį. Ir tose situacijose atitinkamai mūsų mintys ir mūsų jausmai yra susiję. Tai reiškia, kad mes, mąstydami apie liūdesį keliančias situacijas, jaučiame ir atitinkamas emocijas. Šizofrenijos metu žmogus nebeturi to emocinio ryšio su savo mąstymu. Dėl to kartais visiškai neadekvačiai reaguoja į, pavyzdžiui, artimų žmonių mirtį. Jie tarsi dėl to neišgyvena, tarsi nėra emocinio pajautimo, ką tas įvykis sukėlė.

Apskritai žmonės, sergantys šizofrenija, yra labai pažeidžiami. Ir jų pažeidžiamumas yra iš dalies susijęs su tuo, kad dalis jų yra patyrę prievartą vaikystėje, dalis jų prievartą patiria jau ligos metu. Dažniausiai jie tampa įvairių situacijų aukomis. Dėl to tas emocinis atsakas kartais būna sutrikęs ne dėl pačios ligos, o dėl to, kad jie dar yra ir prievartos aukos.

- Kokio amžiaus žmones kamuoja ši liga?

Šia liga suserga jauno amžiaus žmonės. Dažniausiai liga pasireiškia tarp 16 ir 25 metų amžiaus, tuo metu būna pirmas psichozės epizodas. Šio epizodo metu sutrinka mokymasis, pasidaro sunku išlaikyti dėmesį, atlikti matematikos uždavinius, kalbos uždavinius, kur reikalingas loginis mąstymas, kur reikia padaryti abstrakčias išvadas arba apibendrinimus.

Sutrinka šių žmonių bendravimas su bendraklasiais, draugais, jie atitolsta. Ilgainiui, jeigu tokie žmonės „iškrenta" iš įprastinio mokslo, jiems sunku grįžti atgal į mokyklą ar universitetą. Ir dėl to ši liga dar labiau pasunkėja.

Šia liga anksčiau suserga vyrai. Jų pirmas psichozės epizodas yra tarp 14 ir 20 metų amžiaus. Moterims ši liga pasireiškia statistiškai vėliau, skirtumas gali būti 3-5 metai. Dėl to pirmą epizodą patyrusiems vyrams daug sunkiau adaptuotis visuomenėje.

- Dėl kokių priežasčių žmonės gali susirgti šizofrenija?

Šizofrenija yra daugiafaktorinis susirgimas. Nemažai įtakos turi genetiniai veiksniai. Yra žinoma, kad jeigu vienas iš homozigotinių dvynių serga šia liga, tai tikimybė susirgti kitam dvyniui yra vertinama 50 procentų. Tačiau nėra įrodyta, kad vien genai sąlygoja šios ligos atsiradimą. Įtaką daro ir aplinka, ir auklėjimas vaikystėje, ir kiti veiksniai, tokie kaip gimdymo metu patirta nedidelė galvos smegenų trauma.

Taip pat yra virusinės teorijos. Dažniau suserga žiemos metu ir per gripo epidemijas gimę vaikai. Tai siejama su virusine infekcija, kuri pažeidžia galvos smegenis vystymosi laikotarpiu.

Taip pat gali paveikti ir psichologiniai veiksniai. Pavyzdžiui, netinkamas bendravimas tarp tėvų ir vaikų. Tai gali paaugliui sąlygoti psichozės atsiradimą. Ypač pavojingas tada amfetamino, kitų narkotikų vartojimas.

- Kokie mitai apie žmones, sergančius šizofrenija, egzistuoja visuomenėje?

Pirmiausia yra labai paplitęs mitas, kad šizofrenija yra neišgydoma. Šis mitas nėra teisingas, nes yra žinoma atvejų, kai pacientai pasveiksta savaime, be jokio gydymo. Gydymo veiksmingumo tyrimai, kurie rodo, kiek pacientų pasveiksta, atskleidžia, kad 70 procentų pacientų ilgainiui gali kontroliuoti šitą ligą, padedami artimųjų ar specialistų. Jie gali gyventi tikrai geros kokybės gyvenimą ir būti naudingi visuomenės nariai.

Kitas mitas yra tai, kad sergantieji šizofrenija yra pavojingi visuomenei, kad jie yra seksualiniai iškrypėliai ar žudikai maniakai. Tokius mitus sukursto žiniasklaida, kadangi yra aprašomi pavieniai atvejai, kai psichikos ligoniai nužudo ar sužeidžia kitus žmones. Tai sukuria stigmą, sukuria neteisingą požiūrį. Tokių atvejų yra ir Lietuvoje, ir pasaulyje, tačiau jie yra pavieniai. Tačiau visų sergančiųjų šizofrenija atveju yra atvirkščiai - jie dažniau tampa aukomis tų nusikaltėlių, kurie jais pasinaudoja.

Dar vienas mitas - kad sergantieji šizofrenija negali dirbti. Tyrimai rodo, kad sudarius tinkamas darbo sąlygas, suteikus profesinės reabilitacijos paslaugas, daugelis sergančiųjų šizofrenija gali surasti savo nišą darbinėje veikloje. Yra žinomi labai sėkmingi profesinės reabilitacijos atvejai, kai pacientai dirba reklamos agentūrose, jie dirba kūrybinį darbą, meninėse įmonėse.

- Kaip gydoma ši liga?

Pasaulio sveikatos organizacija pabrėžė, kad labai svarbus yra kompleksinis šios ligos valdymas. Yra penki komponentai. Pirmiausia yra biologiniai gydymo metodai, tai yra susiję su vaistų naudojimu. Kai kuriais atvejais šizofrenijai gydyti naudojama elektros impulsų terapija.

Antra gydymo priemonių grupė yra psichoterapinės gydymo priemonės. Šiai grupei priklauso psichoterapija, kognityvinė elgesio terapija, šeimos psichoterapija, nes darbas su šeima šios ligos atveju yra labai svarbus. Šeimos nariai dažniausiai elgiasi netinkamai su savo artimaisiais, sergančiais šizofrenija. Dėl to šeimos narių elgesio koregavimas yra labai svarbus.

Trečia pagalbos priemonių grupė yra psichosocialinė reabilitacija. Tai yra įgūdžių atkūrimas arba turimų įgūdžių išlaikymas. Čia reikalinga įvairių specialistų komanda, kurie sudarytų tokio asmens reabilitacijos planą ir padėtų jam kompensuoti ligos sukeliamus deficitus.

Ketvirtas gydymo būdas yra profesinė reabilitacija. Daugeliui pacientų, sergančių šia liga, reikalingas prasmingas užimtumas, už kurį jie galėtų gauti atlygį ir dalis jų galėtų sėkmingai dirbti. Šiuo metu pasaulyje atliktų tyrimų rezultatų duomenimis, tik 20 proc. sergančiųjų šizofrenija dirba. Lietuvoje dirbančiųjų procentas yra dar mažesnis.

Ir penktas gydymo būdas yra būstas. Jeigu šeimos nariai yra asocialūs, jie piktnaudžiauja alkoholiu, arba vyrauja prievarta, toks asmuo turėtų turėti teisę į atskirą būstą. Ir savivaldybė turėtų tokį būstą, tokį apgyvendinimą bendruomenėje suteikti. Lietuvoje yra situacija, kai sergantieji išsiunčiami į psichoneurologinius pensionatus, kur jie ir gyvena iki gyvenimo pabaigos. Daugelis žmonių ten praranda įgūdžius ir jiems nėra jokio kelio atgal į visuomenę.

- Koks turėtų būti šeimos elgesys norint pagelbėti šizofrenija sergančiam asmeniui?

Šeimos elgesys šios ligos valdyme yra labai svarbus. Ar pacientas vartos vaistus, ar nevartos, didžiąja dalimi priklauso nuo šeimos požiūrio ir to, kaip šeima jam padeda tai padaryti. Dalis šeimos narių perdėtai kontroliuoja. Tai irgi nėra tinkamas būdas, nes daliai jaunų žmonių tai sukelia tik pasipriešinimą.

Kitas kraštutinumas yra tada, kai šeimos nariai visiškai nesidomi ir vaistų vartojimą palieka paciento nuožiūrai. Tai irgi nėra gerai, kadangi dalis pacientų gali užmiršti išgerti vaistus, nes dažnai ligos metu vystosi įvairūs atminties sutrikimai.

Šeimos nariai gali būti pikti, jie gali būti nepakantūs dėl to, kad pacientas elgiasi kitaip, nesilaiko asmens higienos reikalavimų arba nesidomi aplinka, dažnai būna užsidaręs kambaryje, tik žiūri televizorių, yra visiškai apatiškas aplinkiniam pasauliui. Tai sukelia daug įvairių jausmų šeimos nariams. Ir čia dažnai reikia psichologo, socialinio darbuotojo pagalbos. Deja, Lietuvoje ji yra labai mažai prieinama, kadangi psichologų psichikos sveikatos centruose labai trūksta, o socialiniai darbuotojai yra įpareigojami dirbti kitokį darbą, bet ne darbą konkrečiai su pacientais ar jų artimaisiais.

- Ką reikėtų daryti, kad Lietuvoje būtų įdarbinama daugiau žmonių, sergančių šizofrenija?

Bandymai įdarbinti žmones, sergančius psichikos sutrikimais, davė pradinį postūmį ir atkreipė visuomenės dėmesį. Buvo padarytos išvados, kad darbdaviai bijo įdarbinti tokius žmones, juos sutapatina su vienu elgesio stereotipu, juos traktuoja kaip pavojingus arba nenuspėjamus, arba nesugebančius prisiimti atsakomybės. Tačiau šviečiant darbdavius buvo įmanoma įdarbinti tokius pacientus ir jie sėkmingai susirado savo darbo vietas.

Manau, labai svarbu, kad tokie pacientai nebūtų darbo vietose apmokomi kažkokių profesijų ir tiesiog paleidžiami į taip vadinamą laisvą rinką, o jau laisvos rinkos ekspertai sako, kad laisva rinka atsirinks. Žinoma, kad laisva rinka rinksis sveikuosius. Čia reikalingas būtent visuomenės dėmesys pažeidžiamoms grupėms.

- Ką reikėtų daryti, kad mažėtų socialinė atskirtis tarp visuomenės ir šizofrenija sergančių žmonių?

Švietimo programos, kurios buvo vykdytos Didžiojoje Britanijoje, Naujojoje Zelandijoje, Australijoje, Kanadoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, davė gerų rezultatų. Tai reiškia, kad sumažėjo socialinė atskirtis. Tačiau tai buvo pasiekta tokiu būdu, kai pacientai patys pasakojo apie savo patyrimą, dažniausiai neigiamą patirtį su visuomenės nariais. Girdėdami tokią autentišką istoriją visuomenės nariai keisdavo savo nuostatas ir elgesį. Įdomu tai, kad tokia programa savo poveikį daro tik metus. Vėliau tos nuostatos visuomenėje vėl tampa gajos, vėl pradedama stigmatizuoti.

Tad išvada yra tokia, kad reikia nuolatinio žmonių švietimo, kuris atkreiptų dėmesį ir teiktų pagalbą asmenims, turintiems psichikos sutrikimų. Kitas dalykas - kitoniškumo priėmimas ir žmonių su negalia integracija turėtų būti skatinama jau nuo mažų dienų: darželiuose, mokyklose šie žmonės turėtų turėti savo vietą.

Psichiatras Arūnas Germanavičius

https://www.delfi.lt/sveikata/sveikatos-naujienos/psichiatras-labiausiai-paplites-mitas-kad-sizofrenija-neisgydoma.d?id=58706179
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: San IL spalio 05, 2017, 03:51:08
Manau yra būdas, mokslinis, nustatyti ar tai neurologiniai sutrikimai ar iš tikrųjų veikia implantai!

 Šiuo metu esu ne prie kompiuterio, tai nuorodas suieškočiau vėliau jei reikia, tačiau štai kokias teorijas esu skaitęs / girdėjęs akademinėje bendruomenėje:

 Kai žmogus mąsto galvoje balsu - balso stygos atlieka mikrovirpesius, lyg žmogus kalbėtų, tik tie virpesiai per maži, kad suformuotų garsą.  Vadinasi yra nervinė jungtis, grubiai pavadinkim tarp minčių ir balso stygų - jos pagalba žmogus susivokia savo mintis.

 Yra tokia teorija, beje patvirtinta nedidelės apimties tyrimų (niekam neįdomu), kad šizofrenikai girdi balsus todėl, kad ta minėta jungtis yra sutrikusi. Tai nėra stygų paralyžius, tik protarpiškai sutrinkantis grįžtamasis (greičiausiai sensorinis) ryšys. Iš to kyla išvada, kad žmogus praranda galimybę atskirti savo mintis ir jam atrodo, kad tie "balsai" yra svetimi.

 Tiek esu girdėjęs iš protingų habilituotų dėdžių.

 Šiuo metu dalyvauju pats dviejuose moksliniuose tyrime, todėl nori nenori, esu įsijautes į metodologiją ir  man šovė tokia mintis šiam atvejui:

 Jeigu tikėti, kad balso stygų teorijos teisingos - tada visą šį temos klausimą yra labai lengva patikrinti. Reikia kandidato su analogiškais į klajūno simptomais, užkabinti daviklius ant balso stygų, kurie fiksuotų balso stygų virpesius arba neurosignalą ir laukti, kuomet balsai įsijungs.
 Toks metodas leistų ištirti šį klausimą su tokiomis galimomis išvadomis:
  1. Jeigu balso stygos atlieka mikrovirpesius girdint balsus - vadinasi balsai yra nieko daugiau, kaip neurologinės kilmės;
 2. Jeigu balso stygos girdint balsus nevirpa - tuomet ši konspiracija turi šiek tiek racijos.

 Tada jau galima ieškoti implantų. Išties su šiuolaikine radiologija ir klajūno paminėtus 1mm dydžio implantus būtų lengva rasti. (ir klajūne - mūsų aparatūros programos tikrai neturi valstybės įdiegtų "automatinio artefaktų retušavimo funkcijos", kai lūžta kaulai arba reik traukt svetimkūnius po avarijų iš smegenų, patikėk priimamajame matosi puikiai, tokių nesąmonių prašom daugiau neskleisti).

 Galima būtų papildomai atlikti EEG, pamatuoti smegenų bangas "kontakto" metu, galbūt tai suteiktų papildomos informacijos.

 Tokį eksperimentą nebūtų labai brangu padaryti ir visai įmanoma realizuoti, laboratorinėse sąlygose. Galėčiau suorganizuoti. Tik ar bus norinčių išsitirti?

 Iš tikrųjų tai yra labai įdomu, nes niekas to netiria. Visi tik debatuose, visame pasaulyje. O  būtų galima rasti apčiuopiamų įrodymų ir juos paskelbti PubMed.
 Kaip ir sakiau, nuo pat pradžių, esu atviro proto, galbūt ir egzistuoja, kaip Benamis sakė, tokia konspiracija, tačiau juk jeigu tai ir liks tik debatų lygyje - niekad niekas nieko neišsiaiškins.

 Galėtume patys atlikti mokslinį tyrimą, konsultuodami su mokslininkais, anomalijos puslapio vardu parašyti mokslinį straipsnį -tyrimo rezultatus, išsiųsti į mokslinį žurnalą. Galėtų dalyvauti stebėtojais visi norintys - kad būtų nešališka. Dievaži, priimčiau net @Linas Esu . Bet statau šimtą žalių, kad savanorio išsitirti nebus. Būsime apšaukti valstybės agentais ir tuo pasibaigs visa idėja...
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: kiskis spalio 05, 2017, 08:19:48
Citata iš: San IL  spalio 05, 2017, 03:51:08Kai žmogus mąsto galvoje balsu - balso stygos atlieka mikrovirpesius, lyg žmogus kalbėtų, tik tie virpesiai per maži, kad suformuotų garsą. 
Gal, bet as mastau  ne balsu , bet zodziais ir savo balso galvoje taip pat negirdziu.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 05, 2017, 12:20:33
Citata iš: San IL  spalio 05, 2017, 03:51:08Galėtume patys atlikti mokslinį tyrimą, konsultuodami su mokslininkais, anomalijos puslapio vardu parašyti mokslinį straipsnį -tyrimo rezultatus, išsiųsti į mokslinį žurnalą. Galėtų dalyvauti stebėtojais visi norintys - kad būtų nešališka. Dievaži, priimčiau net @Linas Esu . Bet statau šimtą žalių, kad savanorio išsitirti nebus. Būsime apšaukti valstybės agentais ir tuo pasibaigs visa idėja...
Skamba įdomiai . Tačiau jis niekada nepasirašys . Kitas svarbus niuansas . Pimiausia reikėtų apsilankyti pas psichiatrą , o ne mokslinius straipsnius apie jo istoriją rašyti . Ir geriau ne pas vieną o pas du nukeliauti ( dėl šventos ramybės ) .

TAČIAU , vėl gi žinant jo nesveiką paranoją šiai sričiai su neadekvačiais kaltinimais , jog visi psichiatrai yra valstybės agentai ir t.t. nereikia visiškai nieko tikėtis . Žmogus ir toliau dirbs dešimtmečius savo "darbą" forumuose , " gelbėjant " žmoniją nuo vaistų ir psichiatrijos , vyriausybės , farmacijos mafijos , šnipų , MK ultra , Kremliaus ir t.t.

Jeigu kada atsirastų žmogus , kuris bent jau galvoje - sveikas ( jau po apsilankymo pas atitinkamus specialistus ) . Tikrai būtų įdomu panagrinėti plačiau tokias istorijas . ( nebūtinai TI atvejus , kad ir tie patys religiniai apsėdimai , ateivių pagrobimai ) .

P.S apie tą balsų tyrimo metodiką pirmą kart girdžiu , kada pasidomėsiu daugiau .

Citata iš: kiskis  spalio 05, 2017, 08:19:48Gal, bet as mastau  ne balsu , bet zodziais ir savo balso galvoje taip pat negirdziu.
Bet girdite savo mintis ? .... tačiau tas vidinis balsas su jumis nekalba ?

P.S http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2356.0 , manau į temą .
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: kiskis spalio 05, 2017, 12:28:52
Citata iš: Linas Esu  spalio 05, 2017, 12:20:33Bet girdite savo mintis ?
su girdejimu ner bendro, tuo labiau su balsu tiesiog suvokiu zodzius atskirtus be kokio nors balso.Jei pvz mintyse suvoki kokia tai melodija, kad ir smuiko, tai manau tikrai ner jokiu ten bakso stygu mikro judesiu.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: San IL spalio 05, 2017, 12:48:32
CitataP.S apie tą balsų tyrimo metodiką pirmą kart girdžiu , kada pasidomėsiu daugiau .
Nes metodiką sugalvojau aš - čia ir dabar. O nutrūkusio ryšio teoriją girdėjau iš profesorių. 1 + 1 = tyrimas.
Labai nedaug kas tokius dalykus tiria, todėl vargu ar ką rasi. Mes galėtumėme būti pirmieji. Iš tikro daug kas yra neištirta normaliai, nustebtum sužinojęs...
Va jei mes paskelbtumėm rezultatą (kad ir mažos apimties tyrimo), ar kiti panašūs į mus - kiti jau galėtų rasti ir paskaityti.
Mokslinį tyrimą inicijuoti nebūtina pačiam būti mokslninku, reikia tiesiog jų turėti komandoje. Tokiu keliu ne vienas geras tyrimas pasiekė visuomenę.

O dėl visa kito esi teisus. Abejoju ar rasim kandidatą.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: elteide spalio 05, 2017, 17:12:46
Citata iš: San IL  spalio 05, 2017, 12:48:32O dėl visa kito esi teisus. Abejoju ar rasim kandidatą.
rasim rasim, kas ieško- tas randa ...
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: San IL spalio 06, 2017, 02:27:52
Citata iš: elteide  spalio 05, 2017, 17:12:46rasim rasim, kas ieško- tas randa ...
Šiaip jau suinteresuoti turėtų būti būtent jie, mes siūlom paslaugą - galimybę įrodyti, kad jie neserga...
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: elteide spalio 06, 2017, 12:04:48
Citata iš: San IL  spalio 06, 2017, 02:27:52Šiaip jau suinteresuoti turėtų būti būtent jie, mes siūlom paslaugą - galimybę įrodyti, kad jie neserga...
kodėl jie turėtų jūsų tokia paslauga tikėt ir atsiduot jums in rankas?:)
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: San IL spalio 06, 2017, 15:39:01
Citata iš: elteide  spalio 06, 2017, 12:04:48kodėl jie turėtų jūsų tokia paslauga tikėt ir atsiduot jums in rankas?:)
Kodėl galvoji, kad man vienam? Tyrimą norint teisingai suorganizuoti ir po to publikuoti  reikalinga kompetetingų mokslininkų komanda. Aš tik sugeneravau idėją ir pasakiau, kad galiu suorganizuoti, nes pažystu žmonių. O stebėtoja gali būti ir tu pati:-)
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Creative spalio 06, 2017, 18:15:52
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 14:08:42- Gal galite paaiškinti, ką reiškia, kad emocijos atsiskiria nuo mąstymo?

Kiekvienas sveikas žmogus gali išgyventi tiek džiaugsmą, tiek liūdesį. Ir tose situacijose atitinkamai mūsų mintys ir mūsų jausmai yra susiję. Tai reiškia, kad mes, mąstydami apie liūdesį keliančias situacijas, jaučiame ir atitinkamas emocijas. Šizofrenijos metu žmogus nebeturi to emocinio ryšio su savo mąstymu. Dėl to kartais visiškai neadekvačiai reaguoja į, pavyzdžiui, artimų žmonių mirtį. Jie tarsi dėl to neišgyvena, tarsi nėra emocinio pajautimo, ką tas įvykis sukėlė.

Apskritai žmonės, sergantys šizofrenija, yra labai pažeidžiami. Ir jų pažeidžiamumas yra iš dalies susijęs su tuo, kad dalis jų yra patyrę prievartą vaikystėje, dalis jų prievartą patiria jau ligos metu. Dažniausiai jie tampa įvairių situacijų aukomis. Dėl to tas emocinis atsakas kartais būna sutrikęs ne dėl pačios ligos, o dėl to, kad jie dar yra ir prievartos aukos.

Nors nelabai į temą bet Linai o kaip atskirti savikontrolę nuo "emocijų atsiskiriančių nuo mąstymo"?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 06, 2017, 18:22:29
Citata iš: Creative  spalio 06, 2017, 18:15:52Nors nelabai į temą bet Linai o kaip atskirti savikontrolę nuo "emocijų atsiskiriančių nuo mąstymo"?
O kaip pati įsivaizduojate savikontrolę ?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Creative spalio 06, 2017, 19:04:53
Citata iš: Linas Esu  spalio 06, 2017, 18:22:29O kaip pati įsivaizduojate savikontrolę ?
Va tame ir reikalas kad aš neatskiriu, man tai yra tas pats, todėl ir klausiu?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra spalio 06, 2017, 20:19:49
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 14:08:42Apskritai žmonės, sergantys šizofrenija, yra labai pažeidžiami. Ir jų pažeidžiamumas yra iš dalies susijęs su tuo, kad dalis jų yra patyrę prievartą vaikystėje.
- šizofrenija nesusijusi su "užguito vaiko" sindromu, šiuo metu įrodyta, kad šizofrenija yra smegenų pažeidimo išdava, nesusijusi su jokiom moralinėm kančiom ar pasityčiojimais.

.. bet galioja atvirkščias teiginys, šizofrenikus dažnai skriaudžia ir dažnai iš jų tyčiojasi, Štai dėl to kilo toks bukas mitas.

.. skirtumas tame, kad "nuskriausto žmogaus" psichika nėra sutrikusi, jis tik gali būti per daug jautrus, arba per daug užsidaręs. Gi šizofrenikas visada turi kažkokį sutrikimą, kuris prie kai kurių aplinkybių pasireiškia absoliučiai nelaukta ir neadekvačia reakcija.

:(
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 06, 2017, 21:00:12
Citata iš: Creative  spalio 06, 2017, 19:04:53Va tame ir reikalas kad aš neatskiriu, man tai yra tas pats.
Na aš ir negaliu atskirti šiu dalykų . Jei žmogus negeba adekvačiai kontroliuoti savo emocijų , tai tik parodo žemą žmogaus brandos lygį . Racionaliai mąstyti , geba ne kiekvienas ir tai tikrai ateina ne su amžiumi , bet su patirtimi  , mokantis išlaikyti " šaltą " protą , įvairiose gyvenimiškose situacijose . Karštakošiu nesunku būti , užtenka pasiduoti emocijoms . Savikontrolė ugdoma .
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Creative spalio 06, 2017, 21:07:45
Citata iš: vytra  spalio 06, 2017, 20:19:49Gi šizofrenikas visada turi kažkokį sutrikimą, kuris prie kai kurių aplinkybių pasireiškia absoliučiai nelaukta ir neadekvačia reakcija.

:(

Kai dar nesirgau tai buvo taip kad einant gatve namo prie manes prisikabino kažkoks vyrukas matomai išgėręs ir agresivus, tai man teko apsimesti kad negirdėjau nei jo grasinimu nei pašaipos. tiksliau girdejau pvz sako jis man: o nenori aš tave į šią šiukšledežė įmesiu? aš atsakau: O! tu nematei tokį video kur vienas žmogus sugebėjo ant tiek išsilankstyti kad tilpo į tokia panašia dėžę? tas pasimetė ir vėl iš naujo pasako kažka gražaus o kitą akimirką vėl grasina kažkuo taip atsakinedama kad nenukentet išsisukinedama pati pasijaučiau kaip gerai psica vaidinu, kitaip su juo nesusitvarkius bučiau, nes atsakinedavau netypiniais atsakymais, ir jo agresija tai tirpo bet paskui tarsi prisimine kad jis pyktas vel iš naujo pradejo pulti, o aš del mano nestandartinio elgesio jis sumišdavo. Pati pasijaučiau kaip tikras psicas :D nors tai buvo valdoma ir kontroliuojama, Gi negalėjau jo pasiusti kad atsikabintu nes mes ir taip pakeliui ėjom tiek jam tiek man buvo pakeliui, jei bučiau pasiuntus jis būtų kažką iškrėtęs man, o taip balansuodama ant ribos visas pokalbis vyko. Ir sugebėjau paskui išsiskirti naturaliai. Tikrai mane psihu palaikė bet aš nesiskundžiau bilia į tą šiukšledežę nesugrudo manęs.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra spalio 07, 2017, 10:13:28
Citata iš: Creative  spalio 06, 2017, 21:07:45.. taip balansuodama ant ribos visas pokalbis vyko. Ir sugebėjau paskui išsiskirti naturaliai. Tikrai mane psihu palaikė!
- taip, tikrai taip, genealūs artistai tikrai balansuoja ant "psycho ribos" (klajūnas?)! :) Nebandėte "žvaigždės" karjeros?

p.s.
.. o aš ne artistas, nors ant ribos balansuojanti "Antis" sakė: "būk artistas"! Kas nežino, tai čia toks senas kūrinys, kaip reikia gyventi tarp psychų valdžioje CCCP laikais.. jie nesuprato, kad dainuoja apie juos..

:)
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 17:18:06
As klajunui siulyciau pabandyti vaistus nuo paranoidines sizofrenijos pora menesiu ir jei viskas liks taip pat, tai vadinasi klajunas tikrai yra taikinys.
Kas tie du menesiai, nemanau kad sveikatai padarys zalos.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 13, 2017, 17:27:40
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 17:18:06As klajunui siulyciau pabandyti vaistus nuo paranoidines sizofrenijos pora menesiu ir jei viskas liks taip pat, tai vadinasi klajunas tikrai yra taikinys.
Kas tie du menesiai, nemanau kad sveikatai padarys zalos.
Gal geriau nereikia ... ir taip farmacijos mafija lobsta .... be to jį juk seka , neleis net vaistų įsigyti o jei ir įsigys , tai bus ne vaistai , o nuodai .  Be to jį persekioja valstybės agentai . Geriau tegul ir toliau gelbėja žmoniją nuo " realybės " , bei užsiima kitų dešimtmečių pranašystėm .

(https://i.imgur.com/GEoAnHr.jpg)

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 17:38:58
Nu jo tiek daug zmoniu i tai itraukta :D Tai tegul nuvaziuoja i kokius Raseinius pas psichiatra, kad vaistu israsytu. Ten tikrai agentu nebus.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 13, 2017, 17:54:17
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 17:38:58Nu jo tiek daug zmoniu i tai itraukta :D Tai tegul nuvaziuoja i kokius Raseinius pas psichiatra, kad vaistu israsytu. Ten tikrai agentu nebus.
O gal Raseiniuose ir yra pagindinė psichotroninio ginklo bazė . Ten gal ruošiami agentai , kurie persekioja žmones ? ( kas žino )

Kaip rodo šių žmonių patirtys , nėra nieko neįmanomo . Nuo turgaus lygio kelių " asmenų " pokalbių galvoje iki agentų persekiojimo gatvėje , kurie priverčia net spajudytis ( tiesiogine žodžių prasme ) .

(https://i.imgur.com/nBlGYbL.jpg)

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 17:55:27
Galiu as daktaro paprasyti vaistu, paskui perduosiu klajunui.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 13, 2017, 17:57:42
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 17:55:27Galiu as daktaro paprasyti vaistu, paskui perduosiu klajunui.
Linkiu sėkmės tai įgyvendinant ( tik netapkite pats psichotroninio ginklo auka :D )
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 13, 2017, 17:58:05
Be reikalo diskusiją nuleidžiate iki @sara ir @elteide lygio.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Praeivis spalio 13, 2017, 17:59:00
Sutinku su Klajunu
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 18:04:43
Citata iš: Praeivis  spalio 13, 2017, 17:59:00Sutinku su Klajunu
Tai kaip mes isitikinsim, kad klajunas yra target individual, jeigu nera jokiu irodymu.
Gali i tai atsakyti?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 13, 2017, 18:09:54
Citata iš: klajunas  spalio 13, 2017, 17:58:05Be reikalo diskusiją nuleidžiate iki @sara ir @elteide lygio.
Citata iš: Praeivis  spalio 13, 2017, 17:59:00Sutinku su Klajunu
Geriau abu bent į kelis temos klausimus atsakytumėte , ne offtopin'ę čia .

Temos klausimai :

1. Ar šie žmonės iš tiesų kenčia ? ar tikite jais ? (taip/ne kodėl taip manote ? )
2. Ar jums teko kada nors patirti tą patį ?

Kausimai :

1. Ką darytumėte jeigu nuolatos girdėtumėte balsus galvoje ?

2. Ar jums teko nuolatos girdėti , svetimus/pažįstamus balsus galvoje ? ( jeigu taip , papasakokite plačiau )

3. Kaip manote , dėl ko kai kurie kreipiasi į gydymo įstaigas , o kiti bijo jų ?

4. Kaip padėti tokiems žmonėms ?

Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 18:04:43Tai kaip mes isitikinsim, kad klajunas yra target individual, jeigu nera jokiu irodymu.
Gali i tai atsakyti?
Manęs jau nebereikia įtikinėti , turiu savo nuomonę , kurią jau buvau parašęs anksčiau :

Čia šuo ir pakastas . Kai esate įsitikinęs , kad esi psichiškai sveikas , o balsai galvoje tai tik kalbantys " KITI " žmonės ( kūrėjai/ateiviai) . Niekas neįtikins , jog yra atvirkščiai . Jeigu net arogancija ir klaidingi įsitikinimai trukdo atsakinėti į elementarius klausimus , išsisukinėjant demagogijomis . Su tokiais asmenimis neįmanona diskutuoti .Visa ši pateikta info lieka ne daugiau , nei geriausiu atveju pseudo filosofija ar nauja koonspiracijos " teorija " ( nors net iš šalies visi simptomai , kalba apie šizofreniją )

@Vytautas atvejis tikrai ne daug kuo skiriasi lyginant su @klajunas / @inkognito . Visi trys skleidžia visiems ir taip gerai žinomus faktus , taip pat bando įteikti savo pasauliežiūros " tiesas " ( kurias gyvai/telepatiškai perduoda kūrėjai/balsai/ateiviai ) , taip pat nemažai dezinformacijos stengiantis paantrinti savo sukurtas iliuzijas .

(http://i66.tinypic.com/xdwbwj.jpg)

Visi trys tuo užsiima daugiau nei penkerius/dešimt metų . Be jokios naudos sau . Nuolatos kartodami , kad jiems nesvarbu ką kiti pagalvos/parašys ( dažnai net priremti prie sienos duoda sunkiai protu suvokiamas " atmaskes " ) , tačiau sėdi įvairiose forumuose skleisdami savo " tiesas " ir toliau apsimetinėja netikrais pranašais . Kuria forumuose iliuziją jog žmonių laukia " blogi laikai " ir būtent jie žino KAS KAIP IR KODĖL .
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 18:13:13
4. Kaip padėti tokiems žmonėms ?
Tai as ir noriu tai padaryti, todel pasiulau klajunui 2men. ant vaistu ir jei nepades tai patikesiu, kad jis yra target individual.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: sara spalio 13, 2017, 18:21:25
Atsakau tau, Linas Esu:
1. Įvairiai. Vieni labai kenčia bet vėliau pripranta, o dar vėliau net didžiuojasi kad turi balsus galvoje ( taip, as jais tikiu).
2. Labai nedaug bet teko patirti taip pat, todel ir suprantu ju padeti.
........................
1. Jei nuolat girdeciau balsus galvoje bandyčiau su tais balsais susitarti.
2. Dabar nelabai tai pamenu, bet siek tiek tikrai teko.
3. Labai protingi bijo gydymosi įstaigų, o paprasti zmones i gydymo įstaigas kreipiasi su malonumu.
4. Gerti psichotroninius vaistus, arba daug fiziskai ir sunkiai dirbti kad formuotusi smegenyse miokinai.
Bet visas genialumas ir yra tame, kad zmogus sugeba girdeti balsus, tik reikia išmokti padaryti taip kad tie balsai butu draugiški tavo asmeniui.:-)))
Nemanau kad klajunui reikia gerti vaistus, jis tvarkosi puikiai, bet tikriems sizofrenikams tikrai reikia gerti psichotropinius vaistus, kurie nesugeba susitvarkyti su savimi ir kurie jau degraduoja( ima rūkyti, ima gerti).

Linas Esu, manau kad klajunas, Vytautas ir inkognito turi kalbėti ne tik su balsais bet ir su žmonėmis. Nors gal tai yra labai sudetinga. Bet vaistų as dar kolkas jiems nesiulau. Reikia pažiūrėti toliau.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 18:23:53
@sara va taip diskutuoti galite.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Praeivis spalio 13, 2017, 18:33:46
Atsakau linas esu ir mcgyver

Kad nedubliuoti mano nuomone galite perskaityti cia (gretimam forume). Ten yra ir Klajuno pamastymai sia tema

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4845.300
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 13, 2017, 18:38:26
Citata iš: Praeivis  spalio 13, 2017, 18:33:46Atsakau linas esu ir mcgyver

Kad nedubliuoti mano nuomone galite perskaityti cia (gretimam forume). Ten yra ir Klajuno pamastymai sia tema

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4845.300
Tai ir toliau offtopinsit'e ? neatsakysite į klausimus ?
Ten daugiau filosofijos ir pamąstymai , čia kaip matote konkretūs straipsniai ir klausimai po jais .

p.s galit ir neatrašyti , spėju vėl bus ne į temą .

Citata iš: sara  spalio 13, 2017, 18:21:25Linas Esu, manau kad klajunas, Vytautas ir inkognito turi kalbėti ne tik su balsais bet ir su žmonėmis.
Ką norite tuo pasakyti ?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 13, 2017, 18:49:15
Citata iš: Linas Esu  spalio 13, 2017, 18:38:26Tai ir toliau offtopinsit'e ? neatsakysite į klausimus ?

p.s galit ir neatrašyti , spėju vėl bus ne į temą .
Ne pirmas kartas kai @Linas Esu neskiria kur yra diskusijų forumas, kur yra apklausų puslapis. Siūlau kraustytis kaip @elteide ir @sara , į savo mėgiamiausio žanro puslapius ir ten apklausinėti ir vykdyti kitus nuomonėdaros tyrimus.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 18:51:47
Citata iš: klajunas  spalio 13, 2017, 18:49:15Ne pirmas kartas kai @Linas Esu neskiria kur yra diskusijų forumas, kur yra apklausų puslapis. Siūlau kraustytis kaip @elteide ir @sara , į savo mėgiamiausio žanro puslapius ir ten apklausinėti ir vykdyti kitus nuomonėdaros tyrimus.
O kam viesinti viska ir poto apie tai kurti teorijas, kuriose nera jokiu irodymu?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: sara spalio 13, 2017, 18:56:48
Niekaip negaliu buti neisikisusi, mcgyver, zmogus gi jaučia! Kokie dar įrodymai? Mes tiesiog, sy karta atsiprasysiu, nesame priauge iki klajuno ( ir kitu panasiu) lygio. Bet klajunas turetu sukonkretinti temas kad ir paprastam žiūrovui jos butu suprantamos. Vargu net ar klajuna jo kolegos suprata. Nors kolegos supras ir tai bus aukštas pilotazas.
Suprantu mums pikta todel kad ir mes norime suprasti ka klajunas rašo, turbut be galo idomu yra ka jis rašo .:-)))
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 13, 2017, 19:08:37
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 18:51:47O kam viesinti viska ir poto apie tai kurti teorijas, kuriose nera jokiu irodymu?
Pastebėjau tokį dėsningumą, kad įrodymų padaugėja kai žmogus pradeda vitaminus ir multimineralus gerti. :D
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Praeivis spalio 13, 2017, 19:16:24
Citata iš: Linas Esu  spalio 13, 2017, 18:38:26Tai ir toliau offtopinsit'e ? neatsakysite į klausimus ?
Ten daugiau filosofijos ir pamąstymai , čia kaip matote konkretūs straipsniai ir klausimai po jais .

p.s galit ir neatrašyti , spėju vėl bus ne į temą .
Ką norite tuo pasakyti ?
Uzsispyrimas ir isankstinis nusistatymas, nepasidomejus, nera teisingas dalykas. Suauge zmones esam. Pirmiau paskaitom, o paskui nuomone reiskiam.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: San IL spalio 13, 2017, 19:17:30
Citata iš: klajunas  spalio 13, 2017, 19:08:37Pastebėjau tokį dėsningumą, kad įrodymų padaugėja kai žmogus pradeda vitaminus ir multimineralus gerti. :D
Klajūne, žinau, kad ignoruoji mano pranešimus, bet gal visgi man bent teoriškai paaiškinsi kaip tie nanoimplantai iš kraujo patenka į smegenis apeidami kraujo smegenų barjerą? Ar tau pačiam detalės nebeįdomios?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 13, 2017, 19:17:44
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 18:51:47O kam viesinti viska ir poto apie tai kurti teorijas, kuriose nera jokiu irodymu?
Dėl to , kad tai gali daryti ir nereikia nieko įrodinėti ( greičiausiai ir negali nieko įrodyti , kas tikrai nėra nauja šiame forume jei gerai pamenate kitas įvairias istorijas :D )
Citata iš: a.t.sielis  spalio 13, 2017, 19:07:40Šitą užskaitau :)
Net dvasingasis nematerialistinis verslininkas atsibeldė . :D Gal ką protingo į temą išraitysite ? ar irgi jungsitės prie kitų offtopic'ų ? :D

Citata iš: sara  spalio 13, 2017, 18:56:48Vargu net ar klajuna jo kolegos suprata. Nors kolegos supras ir tai bus aukštas pilotazas.
Tie , kurie vaistų nevalgo , net nesupranta ir nepriima į savo būrelį jo . Jis vienintelis Lietuvoje čia ardosi su savo " tikra istorija " . Net tinklapį turi , kuriame priimamos aukos :D http://www.psytechnologijos.lt/

Žiūrėjot video pirmame puslapyje apie TI ? jame " persekiojami " žmonės visomis spalvomis sužydi.

Citata iš: Praeivis  spalio 13, 2017, 19:16:24Uzsispyrimas ir isankstinis nusistatymas, nepasidomejus, nera teisingas dalykas. Suauge zmones esam. Pirmiau paskaitom, o paskui nuomone reiskiam.
Senai perskaityta . ( pamokslams galite susikurti atskirą temą )
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Praeivis spalio 13, 2017, 19:38:35
Linas esu, kaip suprantu Jums visai ne tie klausimai idomus, Jums daug idomiau skleisti savo tiesa. Klausete konkreciu klausimu: ka jaucia TI , kaip jiems padeti ir t.t. nuorodoje konkretus pamastymai apie tai. Bet cia gi Jus "seimininkas" ir tik vienintelis teisingai nusprendziate kas off topina, o kas ne.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 13, 2017, 19:42:16
Citata iš: Praeivis  spalio 13, 2017, 19:38:35Linas esu, kaip suprantu Jums visai ne tie klausimai idomus, Jums daug idomiau skleisti savo tiesa. Klausete konkreciu klausimu: ka jaucia TI , kaip jiems padeti ir t.t. nuorodoje konkretus pamastymai apie tai. Bet cia gi Jus "seimininkas" ir tik vienintelis teisingai nusprendziate kas off topina, o kas ne.
Ačiū už dar vieną subjektyvią nuomonę . Sėkmės !
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: sara spalio 13, 2017, 21:58:43
Citata iš: Creative  spalio 06, 2017, 21:07:45o taip balansuodama ant ribos visas pokalbis vyko. Ir sugebėjau paskui išsiskirti naturaliai. Tikrai mane psihu palaikė bet aš nesiskundžiau bilia į tą šiukšledežę nesugrudo manęs.
O Creative, irgi balansuoju nuolatos ant ribos. Tu pagalvok beveik visa gyvenima kiekviena sekunde jaustis ties riba. Oi, kaip tave, Creatve, suprantu!!!
Bet dabar pripratau jaustis kiekviena sekunde ties riba-tai tapo gyvenimo norma.
Vėliau atsakysiu daugiau, pav. dėl ko balansuoju ties riba ir t.t. jei tik gražiai išsiris mintys...
...Be to būdavo kad per veidrodį girdedavau žmogaus mintis( jau zinodavau, ka jis galvoja ir ka darys). O jeigu būdavo daug veidrodžiu vienas pries kita, tai būdavo didele minčių makalyne, kiekviename veidrodyje savas gyvenimas, taip sakant.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra spalio 16, 2017, 14:21:26
Citata iš: sara  spalio 13, 2017, 21:58:43.. būdavo, kad per veidrodį girdėdavau žmogaus mintis ( žinodavau, ką jis galvoja ir ką darys).
- taip, tik tai "normalūs" žmonės vadina "nuojauta" arba "prognoze" arba "spėjimu". Tačiau yra žmonių grupė ir po Černobylio tokių vis daugėja, kurie nesugeba atskirti "realybės" nuo "prognozių". Tai išsilieja iki tiek, kad po 'n' metų sutiktam žmogui jau nuoširdžiai (be apsimetimo) priskiria tą, ką kažkada sapnavo ar fantazavo..

p.s.
.. kalbant informacinių technologijų aspektu, po Černobylio labai paplitęs po visą EU Cezis-137, kažkaip sunaikino informacijos požymių atributus, kurie turėjo pažymėti "vėlevėlę" ties tais įrašais, kurie netikri, o tik sugalvoti sąmonėje ar pasąmonėje, galimai netgi teisingai, bet tik sugalvoti, niekada nebuvę ir nevykę.


:(
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 26, 2017, 11:53:20
Kodėl tūkstančiai žmonių mano, kad yra sekami, o visas gyvenimas - surežisuotas spektaklis?


Ar kartais jums atrodo, kad viskas aplink jus yra netikra? Galbūt kiekvieną jūsų žingsnį kas nors stebi, iš jūsų juokiasi, specialiai kiša jums pagalius į ratus, kad tik pasidarytų sau pramogą? Tūkstančiai žmonių tiki, kad taip vyksta jų gyvenimas - jie mano, kad yra pakliuvę į kažką panaušaus kaip „Trumeno Šou" siužetas.

(https://i.imgur.com/EdPJNXk.jpg)

Nypost.com pakalbino keletą šių žmonių. Jie nesistebėjo, kad žurnalistai juos surado - juk jie yra nuolat sekami. Šie žmonės jaučia, kad į juos visada yra nukreiptos kameros, o kiekvienas žingsnis socialiniuose portaluose yra ištransliuojamas tam tikram nepažįstamų žmonių ratui. „Mano namuose buvo blakių, mano automobilyje buvo blakių, mano skambučių ir visų susitikimų buvo klausomasi. Visi žinojo, ką aš veikiu, pradėjau girdėti daug gandų apie save. Nebuvo taip sunku suprasti, kas dedasi".

Šis žmogus, kuris, savaime aišku, nepaminėjo savo vardo, taip pat sakė, kad visi aplinkiniai jam kenkė ir jį kankino - patyčios, blogi pažymiai mokykloje, kitos nesėkmės - viskas buvo suorganizuota iš anksto ir įvykdyta draugais, pažįstamais ir kolegomis apsimetusių profesionalų. Jam taip įgriso sekimas, kad jis persikėlė į Dubajų.

Gali pasirodyti, kad nieko keisto - juk būna visaip pakvaišusių žmonių - tačiau save „Trumeno Šou" filmo herojais mato daugybė žmonių. Jie socialiniuose tinkluose buriasi į grupes, kur aptarinėja kaip sužinojo, kad yra „grupinio sekimo" aukos. Nemažai jų tiki, kad yra veikiami hipnozės, minčių valdymo metodų, kai kurie yra įsitikinę, kad po oda turi mikroschemas, kurios palengvina sekimą.

Stanfordo Universiteto profesorius Elias Aboujaoude teigia, kad pats fenomenas nėra naujas, tačiau šiais laikais jis reiškiasi kur kas stipriau. Tai - klasikinis šizofrenijos požymis, tačiau dabar apie tai girdime dažniau dėl socialinių tinklų. Žmonės gali atviriau dalintis savo įsivaizdavimais, o tie, kurie turi šizofreninių tendencijų, tarsi užsikrečia šiomis mintimis jas perskaitę. Šį klaidingą įsivaizdavimą dar labiau paskatina ir naujienų portaluose matomi pranešimai apie šnipinėjimą, informacijos perdavimą korporacijoms, persekiotojus socialiniuose tinkluose. Nors šios problemos yra tikros, jos yra globalios, tačiau sergantys žmonės egocentriškai save priskiria siauram aukų ratui.

Šiose grupėse socialiniuose tinkluose atsiranda ir tokių, kurie teigia išgyvenę vyriausybės persekiojimą ir dabar atlieka mentorių vaidmenį. Šie žmonės bando įrodyti grupinio sekimo aukoms, kad tai nėra jų psichikos sveikatos problema, o tikrovė. Gavę patvirtinimą šie sergantys žmonės neieško pagalbos, nes jaučiasi ją gavę, ir toliau tiki, kad yra sekami.

Galiausiai, nors reikėtų kaltinti šizofreniją ir kitus psichikos sveikatos sutrikimus, atsakomybės perkėlimas yra labai dažnas dalykas. Kai jūsų kaimynas mano, kad jums labiau sekasi todėl, kad jūs darote ką nors nelegalaus, studentas kaltina užduotį dėl neteisingo savo atsakymo, o tūkstančiai mano, kad yra nuskriausti valdančiųjų politinių jėgų, šizofrenikai yra įsitikinę, kad jų dantys krenta dėl slaptų eksperimentų, o kiekviena nesėkmė yra surežisuota kažkokių aukštesnių visuomenės sluoksnių atstovų. Tai - labai plona linija, kuri tik dar ryškėja dėl socialinių tinklų suteiktos auditorijos savo jau turimiems įsitikinimams patvirtinti.

(https://i.imgur.com/HBe3lRa.jpg)

Bet ar yra išeičių? Žmonės, kurie mano, kad yra nuolat sekami, dažnai atsiriboja nuo aplinkinių. Tačiau jei tik įmanoma, artimieji turėtų padėti kreiptis į gydytojus - jokie pašnekesiai ir logiška argumentacija, deja, tokiems žmonėms padėti negali.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: mcgyver spalio 26, 2017, 12:54:38
Skaiciau apie paranoja, tai yra dvi rusys viena sizofrenijos paranoja, kita nerimo paranoja kurioje zmones tiki kad juos apkalba, bet tai sutvarkoma be vaistu su psichikos konsultantu arba dirbant su savim, zmones patys supranta, kad tai nera realu.
O zmones kurie tiki, kad juos seka tai aiskiai sizofrenija ir nezinau, as ar tai yra pagydoma, tikriausiai reikia vissa gyvenima gerti vaistus.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra spalio 26, 2017, 19:38:22
Citata iš: Linas Esu  spalio 26, 2017, 11:53:20Tai - klasikinis šizofrenijos požymis, tačiau..
- tačiau pas mane yra kaimynė, ji turi "antgamtišką" duomenų bazę apie visus gyventojus maždaug 15km spinduliu! Kas tai? Jokio interneto ji nenaudoja, o duomenys aišku labai subjektyvūs, na sakykim jos "menkysta" yra kažkokia mergiotė 16 metų, kuri jos žiniomis rūko. Arba kitas "niekšas", kuris buvo užfiksuotas girtas miestelio parke.

p.s.
.. aišku, tame yra tiesos, negerai gerti ir rūkyti, tačiau tokios "bazės" prieštarauja krikščionybei ir labai jau neša į bedvasias indėnų "šamanes".


:(
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 26, 2017, 20:09:36
Citata iš: vytra  spalio 26, 2017, 19:38:22- tačiau pas mane yra kaimynė, ji turi "antgamtišką" duomenų bazę apie visus gyventojus maždaug 15km spinduliu! Kas tai? Jokio interneto ji nenaudoja, o duomenys aišku labai subjektyvūs, na sakykim jos "menkysta" yra kažkokia mergiotė 16 metų, kuri jos žiniomis rūko. Arba kitas "niekšas", kuris buvo užfiksuotas girtas miestelio parke.
Nelabai suprantu kuo tai susiję su tema

Citata iš: mcgyver  spalio 26, 2017, 12:54:38Skaiciau apie paranoja, tai yra dvi rusys viena sizofrenijos paranoja, kita nerimo paranoja kurioje zmones tiki kad juos apkalba, bet tai sutvarkoma be vaistu su psichikos konsultantu arba dirbant su savim, zmones patys supranta, kad tai nera realu.
Iš patirties sakau-retas atvejis . Mintį pagaunu .

CitataO zmones kurie tiki, kad juos seka tai aiskiai sizofrenija ir nezinau, as ar tai yra pagydoma, tikriausiai reikia vissa gyvenima gerti vaistus.
Šizofrenija - gydoma . Taip pat ir išgydoma . Ne visais atvejais,reikia vartoti vaistus .
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra spalio 26, 2017, 20:37:06
Citata iš: Linas Esu  spalio 26, 2017, 20:09:36Nelabai suprantu kuo tai susiję su tema?
- tamsta tikrai turite "unikalią" kalbos supratimo sistemą.. :) Taigi kalbame apie masinį sekimą, ir ne vien su GPS išmaniąja technologija?

:(

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 26, 2017, 21:23:08
Sekimo tema netabu net Delfi. Palydovai suskaičiavo kiek karių dalyvavo Zapad pratybose.

CitataNATO ekspertai, išanalizavę palydovo nuotraukas, padarė išvadą, kad mokymuose dalyvavo dešimtys tūkstančių karių.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/world/palydovo-nuotraukos-parode-kiek-kariu-isties-dalyvavo-zapad-2017.d?id=76171379
Tą pačią dieną paskelbė technologijos.lt kliedesį apie paranojinius šizofrenikus.

Cirkas. Ką čia bepridursi.  :D

P.S. an kiek lochais reikia būti.  :D
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Benamis spalio 26, 2017, 21:41:57
Citata iš: klajunas  spalio 26, 2017, 21:23:08Sekimo tema netabu net Delfi. Palydovai suskaičiavo kiek karių dalyvavo Zapad pratybose.

Tą pačią dieną paskelbė technologijos.lt kliedesį apie paranojinius šizofrenikus.

Cirkas. Ką čia bepridursi.  :D
Ar teisingai suprantu, kad sieji savo interviu su DELFI straipsniu apie sekima ir technologijos.lt straipsniu apie sizofrenikus?

Nes bandau kazkaip tavo pranesima susieti su tema Targeted Individuals, tai arba cia as labai noredamas pritempiau, arba tai siek tiek i off-topa uznesa.

@vytra apie savo kaimyne, kuri visus seka gali sukurti atskira tema cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?board=60.0

Suprantu, kad nori pasirodyti smaikstus ir bandai palyginti bobuciu is lango sekima ir TI sekima, bet gal geriau nereikia.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 26, 2017, 21:49:24
@Benamis negi taip sunku sujungti tokius akivaizdžius taškus. Visos technologijos yra, o kompiuteryje uždėti tagus ant konkrečių žmonių yra pirmos klasės uždavinys.

Sudomini ką nors ir monitoriuje tampi raudonu kvadratėliu.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Praeivis spalio 26, 2017, 22:52:10
Aprasyta tik matoma proceso dalis. Bet yra ir netokia atvira sio reikalo puse. I sia dali ieina objekto diskreditavimas nelogiskais jo veiksmais, t.y. jis pasielgia kaip psich.ligonis. Tai padeda padaryti chem.priem. kurias jis gauna. Tada jau veiksmas vyksta greiciau, nes kaip ir sukurti ir paleisti gandai pasitvirtino.


https://kultura.lrytas.lt/istorija/zersetzung-vokieciu-istobulintas-asmenybes-zlugdymo-metodas.htm?googleamp=1
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: a.t.sielis spalio 27, 2017, 11:33:24
Citata iš: klajunas  spalio 26, 2017, 21:49:24Visos technologijos yra
Kur yra tokios technologijos, kur praktinė jų demonstracija?

Nereikia wishful thinking pateikti kaip faktus.

O realybė tokia, kad TI kankina tam tikras totalinis fenomenas. Faktas toks. Atitinkamos technologijos tikrai nėra faktas. Totalines galias galima priskirti technologijoms ar dar kažkam, bet tai tiesiog priskyrimas.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 27, 2017, 11:35:10
Mintimis valdomi mechanizmai - Šveicarijoje pradedami keisti telepatiją primenantys eksperimentai


Šveicarijos mokslininkai pradeda eksperimentą, kurio metu žmonėms bus siūloma minties galia valdyti metalinius mechaninius įrenginius



Nublizginti plieniniai stūmokliai ir dantračiai... ir minties galia. Vyrui vien jos pakanka, kad mechaninis įrenginys imtų judėti. Žinoma, ne viskas taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio: įrenginys prijungtas prie kompiuterio, o žmogus ant galvos turi užsidėti šalmą, nuskaitantį smegenų impulsus.

„Protinio darbo dirbtuvėse žmogui ant galvos galime uždėti šalmą, kuris nuskaitys žmogaus smegenų elektrinius impulsus. Šalmai sausi, laidumui nereikia gelio. Šalmai yra belaidžiai, todėl žmogus gali laisvai vaikščioti po dirbtuves ir sąveikauti su keturiomis čia esančiomis mašinomis", - aiškina „Protinio darbo" kūrėjas Michaelas Mitchellas.

Unikalus mokslinis projektas gimė Šveicarijoje. Mokslininkai juo ne tik parodo pasauliui minties galią, bet ir renka anoniminę informaciją apie dirbtuvėse apsilankančių žmonių ir mašinų sąveiką. Kompiuteriai, nuskaitydami savanorių smegenų siunčiamus signalus, mokosi geriau juos pažinti. O pradžia paprasta: pirmiausia žmogui siūloma įsivaizduoti, kad suspaudžia ir išskleidžia delnus.

„Smegenų ir kompiuterių sąsaja - tai sritis, kuri pastaraisiais metais smarkiai ištobulėjo ir gali būti įvairiai panaudojama. Visų pirma kuriant pagalbos ir reabilitacijos įrenginius žmonėms, turintiems negalią. Kalbame apie žmones, praradusius galimybę kūnu bendrauti su pasauliu. Jie galėtų tai daryti savo smegenų galia", - aiškina neuroprostetikas Ricardo'as Chavarriaga.

Kompiuteriai kuo tiksliau suprasti įvairių žmonių smegenų veiklą mokysis septynis mėnesius. Pirma čia - laboratorijoje Šveicarijoje, tuomet keliaus į JAV - San Fransiską ir Bostoną. Surinkti duomenys bus perduoti visai šioje srityje dirbančiai pasaulio mokslininkų bendruomenei.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: San IL spalio 28, 2017, 06:01:39
Pagaliau, geras straipsnis, ačiū @Linas Esu. Jeigu visiems užkliūna San IL žodžiai ir reikia jam prieštarauti vien tam, kad paprieštarauti, tai gal bent įsiklausysite į Stanfordo Universiteto profesoriaus žodžius:

CitataTai - klasikinis šizofrenijos požymis, tačiau dabar apie tai girdime dažniau dėl socialinių tinklų [...] Šį klaidingą įsivaizdavimą dar labiau paskatina ir naujienų portaluose matomi pranešimai apie šnipinėjimą, informacijos perdavimą korporacijoms, persekiotojus socialiniuose tinkluose. [...] mentorių vaidmenį. Šie žmonės bando įrodyti grupinio sekimo aukoms, kad tai nėra jų psichikos sveikatos problema, o tikrovė. Gavę patvirtinimą šie sergantys žmonės neieško pagalbos, [/b] nes jaučiasi ją gavę, ir toliau tiki, kad yra sekami.
Būtent dėl to ir sakiau, kad kažkaip tą galima pradėti kontroliuoti ir nebijoti prisiimti dėl to atsakomybės, bet deja atsimušiau kaip į viduramžių liaudį. Nors užsienio kai kuriuose forumuose tokia praktika jau taikoma, ten kur ne viduramžiai. Sveikata turi būti kiekvieno mūsų rūpestis, o kol taip nebus, tol ir toliau visi kaltins vien tik medikus, neatsigręždami...

 O su antru straipsniu apie proto-kompiuterio sąsajas atsargiai... Tuoj išgirsim iš klajūno kaip toli pažengusi ši technologija ir kaip mikrobangomis jo smegenys yra valdomi, visiškai nesvarbu, kad tą padaryti iš tolo reikėtų tiek siųstuvo energijos, kad daugiabutyje iškeptų visi žmonės kaip mikrobangėj... Esmė, kad jis valdomas ir viskas. Kaip @vytra pasakytų - "taškas".
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 28, 2017, 08:18:13
Galite čia siautėti tik todėl, kad turintys informacijos žmonės neturi teisės išdavinėti valstybinių paslapčių, nes už tai gresia baudžiamoji atsakomybė, tačiau anksčiau ar vėliau visoms paslaptims ateina galas.

Kadangi mano mąstymas daugiau vaizdinis, mėgstu braižyti schemas. Todėl situaciją pavaizduosiu schematiškai.

(http://www.psytechnologijos.lt/files1/upload/Psytechnologijos14/uroborai.jpg)

Matome, kad persekiojimo auka savo situacijoje turi dvi galimybes: tapti sąmoningu TI arba pasiduoti nusikalstamos sistemos psichiatrinei propagandai ir tapti save ryjančiu uroboru.

Nusikaltėliai nori įtikinti, kad šautinės žaizdos kūne yra savaime atsivėrusios stigmos. Tačiau persekiojamam žmogui tokia versija tik sukelia halkionišką juoką.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: a.t.sielis spalio 28, 2017, 10:17:37
Citata iš: San IL  spalio 28, 2017, 06:01:39Būtent dėl to ir sakiau, kad kažkaip tą galima pradėti kontroliuoti ir nebijoti prisiimti dėl to atsakomybės,
Problema ta, kad kontrolės šalininkai neprisiima atsakomybės ir nelabai ką išmano. Kaip ir vėžys, šizofrenijos fenomenas skelbiamas neišgydomu. "Neišgydomas" reiškia kad jie arba nežino, kas tai yra, arba nežino, kaip tai išgydyti. Todėl tegu nesiskelbia visagaliais ir visažiniais toje srityje. Dogmomis ir lozungais nieko neįtikinsite. Kaip matyti iš pacientų liudijimų, psichiatrinėse ligoninėse pakankamai daug niekšybės vyksta iš prisiėmusių teisę valdyti ir "gydyti" (bet neišgydyti) kitus žmones.

Kaip suprasti "neišgydomos" ligos gydymą? Jeigu ji neišgydoma, ką jie iš tikro daro? Ar tai gydymas ar kažkas kita?

Valstybė tiesiog neturi resursų ir specialistų humaniškai apšokinėti visų psichinių ligonių. Vadinasi, vyksta kažkas nehumaniško. O man paskutiniu metu susidaro toks vaizdas, kad tų psichinių ligonių internete vis daugiau, arba su tendencijom į tai.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 28, 2017, 10:31:43
Citata iš: a.t.sielis  spalio 28, 2017, 10:17:37Kaip suprasti "neišgydomos" ligos gydymą? Jeigu ji neišgydoma, ką jie iš tikro daro? Ar tai gydymas ar kažkas kita?
Liga gydoma ir išgydoma , viskas priklauso kaip stipriai ji - pažengusi .

CitataValstybė tiesiog neturi resursų ir specialistų humaniškai apšokinėti visų psichinių ligonių.
Vadinasi, vyksta kažkas nehumaniško. O man paskutiniu metu susidaro toks vaizdas, kad tų psichinių ligonių internete vis daugiau, arba su tendencijom į tai.
Viskas remiasi į valstybės biudžetą . Lietuvoje ne tik tūksta šioje srity gerų specialistų , tačiau ir skaičius per mažas . Valstybės algos juokingos . Darbas tikrai atsakingas ir labai sunkus , reikalaujantis nuolatos studijuoti .

Ligoninės užkimštos žmonėmis , pacientams gavus siuntimą tenka laukti kai kada 3 mėn , o į ligoninę gultis eilės . Be to labai dažnas variantas , kada liga uždelsiama , atveža žmogų , pasirodo serga jau 10m. šeimoje niekas net neįtarė .
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 28, 2017, 10:44:54
Citata iš: Linas Esu  spalio 28, 2017, 10:31:43Ligoninės užkimštos žmonėmis , pacientams gavus siuntimą tenka laukti kai kada 3 mėn , o į ligoninę gultis eilės . Be to labai dažnas variantas , kada liga uždelsiama , atveža žmogų , pasirodo serga jau 10m. šeimoje niekas net neįtarė .
Reikia neužmiršti kokiu tikslu gulamasi į ligoninę -  tikrai ne gydymui. Dažniausiai bent kartą per metus gulasi žmonės su invalidumu, nes tada daugiau šansų kad suėjus pasibaigimo terminui bus pratęstas. Kadangi be pensijos kitų pajamų neturi, tai tampa neišvengiamybe. Visai ne dėl gydymo, bet dėl sunkios socialinės padėties.

Kokiu tikslu guldo į ligonines? - Dar kartą sakau - ne gydymui, nes ten jokio gydymo nebūna, bet tam, kad du mėnesius psichiatras galėtų stebėti elgesį ir bendravimą, kas reikalinga nustatyti pavojingumo laipsniui, vėliavėlių sudėliojimui ir kontrolės režimo parinkimui.

Jeigu kas nors išgirs balsus ir nuspręs tapti uroboru, turi žinoti, kad skyriai visi yra filmuojami filmavimo kameromis ir uroboro elgesys skyriuje stebimas per monitorių. Ligoniais apsimetantys aktoriai kuria įvairias situacijas, ir psichiatras per kompiuterį žiūri kaip žmogus reaguoja.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 28, 2017, 11:03:12
Citata iš: klajunas  spalio 28, 2017, 10:44:54Reikia neužmiršti kokiu tikslu gulamasi į ligoninę -  tikrai ne gydymui. Dažniausiai bent kartą per metus gulasi žmonės su invalidumu, nes tada daugiau šansų kad suėjus pasibaigimo terminui bus pratęstas. Kadangi be pensijos kitų pajamų neturi, tai tampa neišvengiamybe. Visai ne dėl gydymo, bet dėl sunkios socialinės padėties.
Neabejoju jog yra tokių , kurie norėdami gauti invalidumą hiperbolizuoją ligos simptomus . Tačiau galutinai ar jam priklauso invalidumas sprendžia ne vienas žmogus , o gydytojų konsiliumas . 3-5 žmonės pokabio metu varto medicinę bylą , ligos istorijas ir t.t. Kad gauti invalidumą turi įrodyti , kad tavo liga ūmi , negali gyventi kaip visi . Pakartotiniai gulėjimai ligoninėje to neišprendžia . Ligų yra N , todėl kalbėti abstrakčiai lyg būtų vieną išeitis.... labai naivu . Kiekvienas atvejis - individualus.

CitataKokiu tikslu guldo į ligonines? - Dar kartą sakau - ne gydymui, nes ten jokio gydymo nebūna, bet tam, kad du mėnesius psichiatras galėtų stebėti elgesį ir bendravimą, kas reikalinga nustatyti pavojingumo laipsniui, vėliavėlių sudėliojimui ir kontrolės režimo parinkimui.
:D :D aišku...
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: a.t.sielis spalio 28, 2017, 11:06:17
Citata iš: klajunas  spalio 28, 2017, 10:44:54Ligoniais apsimetantys aktoriai kuria įvairias situacijas, ir psichiatras per kompiuterį žiūri kaip žmogus reaguoja.
Panašu į kliedesius. Nereikia ten aktorių, situacijų tikriausiai prikuria kiti ligoniai pakankamai, kokių ir aktoriai nesugebėtų.

O tu keisk mąstymą, nebūk liguistas.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 28, 2017, 11:45:52
Citata iš: a.t.sielis  spalio 28, 2017, 11:06:17Panašu į kliedesius. Nereikia ten aktorių, situacijų tikriausiai prikuria kiti ligoniai pakankamai, kokių ir aktoriai nesugebėtų.

O tu keisk mąstymą, nebūk liguistas.
Šita taktika naudojama ne tik psichiatrinėse, bet ir kalėjimuose, iš kur buvo pasiskolinta ir čia. Turbūt uroborai ne kartą girdėjo net kaip kalėjime šitaip "išaiškinamos" bylos, kai vykdant laisvų vaidmenų tardymą kalėjimo kameroje įtariamasis neva kameros draugeliams papasakoja savo "žygdarbius", o paskui tie už cigarečių pakelį arba mobilų telefoną tampa slaptais liudytojais teisme. Nebūkit tokie kiaurasmegeniai. Psichiatrinėse naudojamos tos pačios taktikos.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: a.t.sielis spalio 28, 2017, 11:54:42
Citata iš: klajunas  spalio 28, 2017, 11:45:52Psichiatrinėse naudojamos tos pačios taktikos.
Hipotetiškai gali būti kažkokiais atvejais naudojamos, piktybiniais ar nepiktybiniais tikslais, bet trūkstant specialistų, ir pinigų, nemanau, kad jie gali turėti aktorių, ir kokiam nors ligoniui skirti tiek laiko, kad su aktoriais inscenizuotų aplinkui situacijas.

Čia tipiškas paranojiškų įsitikinimų pavyzdys. Taigi ne vieną jau skaitėme ir citavome paties ligonio aprašymą, kaip jam rodosi, kad aplinkui visi iš jo juokiasi, kad kuria situacijas ir t.t. ir pan., kad vyksta "sinchronizacija" ir t.t. ir pan.

Jeigu nori įveikti savo liguistumą, šitą proto infekciją reikia stabdyti. Negi taip sunku mąstyti savikritiškai savo įsitikinimų atžvilgiu? Nebijok, nebūsi kaip gyvatė, kuri pati save suryja, tiesiog atsisakysi dalies liguistumo. O žiūrėk, žingsnis po žingsnio, sustiprinsi protą, ir iš viso visos nesąmonės dings.

Tavo paranojiški įsitikinimai nesi tu, todėl jų atsisakydamas neryji savęs.

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 28, 2017, 12:25:34
Citata iš: a.t.sielis  spalio 28, 2017, 11:54:42Hipotetiškai gali būti kažkokiais atvejais naudojamos, piktybiniais ar nepiktybiniais tikslais, bet trūkstant specialistų, ir pinigų, nemanau, kad jie gali turėti aktorių, ir kokiam nors ligoniui skirti tiek laiko, kad su aktoriais inscenizuotų aplinkui situacijas.
Paprastame skyriuje būna apie aštuonias palatas, kurių pirmos būna "su patogumais" (VIP palatos) ir pagrindinės - "nenusipelniusiems gyventi geriau". Norėdamas gulėti VIP palatoje, turi psichiatrui duoti kyšį. Iš viso skyriuje gali būti apie 80 žmonių, bet skyriai retai kada pilnai būna užpildyti. Tokiam skyriui aptarnauti užtenka 3-4 žmonių aktorių. Jeigu skyriuje tuo metu nėra dominančių žmonių, aktorių grupė dirba tame skyriuje, kur reikalingi. Vadinasi tokia grupė rotacijos principu gali aptarnauti 4-5 skyrius, vadinasi 320 žmonių. Į šią grupę taip pat įeina sanitarai ir seselės stebinčios skyrių. Savo atskiras patalpas už skyriaus turi sanitarai ir skyriaus vedėjas, yra apsaugos sistema su stebėjimo kameromis kaip maksimoje, bet jie skyriuose nesirodo. Skyriaus vedėjai ir sanitarai savo patalpose turi terminalus, ir gali prisijungti prie apsaugos stebėjimo sistemų dėl saugumo ir "darbui" ("gydymui"). Deja tuos uroborus, kurie ten patenka turiu nuliūdinti - išėjimo iš skyriaus durys be rankenų ir jūsų likimai yra psichiatrų rankose. Jeigu norite padovanoti kiaurasmegeniams savo likimus, tapkite uroborais, jus "tikrai išgydys".  :D  :D
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: a.t.sielis spalio 28, 2017, 12:29:17
Reikia faktų, prisigalvoti daug ką galima, logiškai skambančių teorijų, bet tai tik logiški kliedesiai.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 28, 2017, 12:37:27
Citata iš: a.t.sielis  spalio 28, 2017, 12:29:17Reikia faktų, prisigalvoti daug ką galima, logiškai skambančių teorijų, bet tai tik logiški kliedesiai.
Dėja tau galiu pasakyti tą patį - tavo teorijos apie Targeted individuals irgi yra tik logiškai atrodantys kliedesiai. Taptum TI suprastum ką noriu pasakyti tą pačią minutę.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 28, 2017, 12:42:59
Citata iš: San IL  spalio 28, 2017, 06:01:39Būtent dėl to ir sakiau, kad kažkaip tą galima pradėti kontroliuoti ir nebijoti prisiimti dėl to atsakomybės, bet deja atsimušiau kaip į viduramžių liaudį. Nors užsienio kai kuriuose forumuose tokia praktika jau taikoma, ten kur ne viduramžiai. Sveikata turi būti kiekvieno mūsų rūpestis, o kol taip nebus, tol ir toliau visi kaltins vien tik medikus, neatsigręždami...
Ką siūlote ? ką forumas turi daryti ? kokios prevencijos imtis ? :D
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra spalio 28, 2017, 13:01:10
Citata iš: Linas Esu  spalio 28, 2017, 12:42:59Ką siūlote? ką turim daryti?
- girdėjau daug nusiskundimų, kad psichiatrija pasilikusi susidorojimo įrankiu nuo CCCP.

:(
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 28, 2017, 13:02:34
Citata iš: vytra  spalio 28, 2017, 13:01:10- girdėjau daug nusiskundimų, kad psichiatrija pasilikusi susidorojimo įrankiu nuo CCCP.
:(
... :D aišku
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 28, 2017, 13:12:21
Citata iš: Linas Esu  spalio 28, 2017, 13:02:34... (http://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/cheesy.gif) aišku
Kas aišku? Ką daryti kad būtų dar aiškiau?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: a.t.sielis spalio 28, 2017, 13:16:23
Citata iš: klajunas  spalio 28, 2017, 12:37:27tavo teorijos apie Targeted individuals irgi yra tik logiškai atrodantys kliedesiai. Taptum TI suprastum ką noriu pasakyti tą pačią minutę.
Aš nesidedu visažiniu, keliu tik ribotas prielaidas. Kai tu apimtas to fenomeno, tau gal taip ir atrodo, kad visur aplinkui didelis sąmokslas, bet gali būti, kad tai tiesiog paties to fenomeno ypatumas, būtent toks stiprus "žinojimas", kad tai sąmokslas ir t.t. ir pan.

Kas man tame fenomene keista, yra bendri vienodi procesai skirtingiems žmonėms, pvz. atseit 24 val. per parą galvoje skambančios patyčios iš paties žmogaus.

Materialistai sako, kad tai liga. Keista liga.

Hipotetiškai gal ir įmanomas scenarijus: sakykim, žmogus patyrė praeityje patyčias arba pats tyčiojosi, tada vidinis balsas atkartoja tuos įspūdžius, o žmogus kažkodėl ima panikuoti, jaučiasi užspiestas į kampą ir įžeistas tokios vidinės galimybės, tada susiformuoja obscesinis-fobinis mechanizmas - kuo labiau jis nenori tų patyčių skambėjimo galvoje, tuo labiau jos jį kankina, nes maitinasi jo psichikos energija. Panašiai kaip tornadas ar uraganas maitinasi šilto ir šalto oro temperatūrų skirtumu ir pan., kuo labiau sukasi, tuo labiau stiprėja. Jeigu žmogus nukreiptų dėmesį kitur, galbūt tas uždaras ciklas nutrūktų, bet pagautas to ciklo jis jau to nesugeba, arba per daug sureikšmina tą liguistą psichinį procesą, jaučiasi jo nugalėtas, nuvargintas, praranda viltį.

Bet praktiškai, kad taip smarkiai apimtų daug žmonių, ir visi vienodai negeba to sustabdyti - tai keista. Kita vertus, žmonėms tikrai būna vienodų lengvų psichinių sutrikimų, tai kodėl gi negalėtų būti ir sunkių?

Gal tas uroboro simbolis teisingai apibūdina šių žmonių situaciją: tai žmonės, kurių psichika jiems patiems užveržė kilpą ir verčia ryti save pačius. "Uroboro sindromas", panašaus stipraus psichikos "uragano" apimti žmonės.

Į galvą kitam žmogui neįlįsi, klausimas yra kokio realistiškumo tos auditorinės haliucinacijos. Bet kuo jos realistiškesnės, tuo man labiau peršasi apsėdimo versija. Arba smegenyse yra didelių paslapčių, galbūt jos kaip superkompiuteris gali pagesti, ir daryti visokius triukus. (Čia galima prisiminti kanadiečio neurochirurgo eksperimentus, kai prilietęs prie operuojamų pacientų smegenų sričių su elektrodais, sukeldavo prisiminimų srautą, kuris būdavo patiriamas realistiškai). Galbūt tokie žmonės su "sustreikavusiu smegenų kompiuteriu" ir susiburia į TI bendruomenes.

"Uroboro sindromas" + piktavalių esybių apsėdimas + "smegenų kompiuterio" gedimai = TI arba šizo reiškiniai?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra spalio 28, 2017, 13:16:51
CitataĮ galvą kitam žmogui neįlįsi..
- "lįsti" nereikia, čia panašu į ilgalaikio poveikio narkotiko inžekciją, ir viskas, "taikinys" paveiktas visam laikui. Gi visokie girdėjimai, matymai, patyčios ar skausmai yra dėl narkotiko iliuzijos, jos susikuria pačios.

Citata iš: klajunas  spalio 28, 2017, 13:12:21Kas aišku? Ką daryti kad būtų dar aiškiau?
- aišku, kad esama tikrų ligonių, jei jų nebūtų, ištirta būtų seniai.
- aišku, kad esama "puskvailių", kurie ligą simuliuoja tam, kad nereikėtų dirbti.
- aišku, kad yra tiesiog "didelių keistuolių", kurie čia pakliuvo dėl savo keistenybių, o ne dėl ligos.
- aišku, kad kriminalinės/politinės struktūros gali sukelti taikiniui ligą dirbtinai, o toliau jau veikia mechanika.

:(

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: a.t.sielis spalio 28, 2017, 13:27:14
Tikiuosi klajūnas ras kelią, pasveiks, ir tada jau iš tikro vaduos tos pačios nelaimės apimtus žmones. Bus ekspertas, pats pabuvęs "TI" kailyje.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 28, 2017, 13:27:29
Citata iš: klajunas  spalio 28, 2017, 13:12:21Kas aišku? Ką daryti kad būtų dar aiškiau?
Žmogus vis dar jaučia CCCP kartėlį , visas pasaulis apie tai sukasi . Pasiklydęs laike . Kai kiekvienoje temoje įžvelgia idiotiškas sovietų sąjungos laikmečio koonspiracijas . Rusofobija , kitaip nepavadinsi .

Citata iš: vytra  spalio 28, 2017, 13:16:51- "lįsti" nereikia, čia panašu į ilgalaikio poveikio narkotiko inžekciją, ir viskas, "taikinys" paveiktas visam laikui. Gi visokie girdėjimai, matymai, patyčios ar skausmai yra dėl narkotiko iliuzijos, jos susikuria pačios.
- aišku, kad esama tikrų ligonių, jei jų nebūtų, ištirta būtų seniai.
- aišku, kad esama "puskvailių", kurie ligą simuliuoja tam, kad nereikėtų dirbti.
- aišku, kad yra tiesiog "didelių keistuolių", kurie čia pakliuvo dėl savo keistenybių, o ne dėl ligos.
- aišku, kad kriminalinės/politinės struktūros gali sukelti taikiniui ligą dirbtinai, o toliau jau veikia mechanika.
:(
Kažkur rašėte jo taip pat patyrėte TI " fenomeną " kaip ir @klajunas . @vytra kokie buvo simptomai ? balsai galvoje , o gal žmonės gatvėje eidami pro šalį spjaudydavo per petį ? :D
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 28, 2017, 14:23:09
Citata iš: a.t.sielis  spalio 28, 2017, 13:27:14Tikiuosi klajūnas ras kelią, pasveiks, ir tada jau iš tikro vaduos tos pačios nelaimės apimtus žmones. Bus ekspertas, pats pabuvęs "TI" kailyje.
Klaidingai vertini mano situaciją todėl, kad esi prisiskaitęs ankstyvų puolimo stadijų simptomatikos. Taip nebūna visą laiką, bent daugumai TI. Taip yra dėl paprastos priežasties - šie žmonės greitai perpranta visas gudrybes ir tą patį antrą kartą naudoti būna neveiksminga. Mano būsena labai ilgą laiką yra puiki, aš paprasčiausiai užsiimu tyrinėjimu, ir šis tyrimas kai kam atrodo kaip "simptomas" todėl kad duodu netipiškus patarimus. Tyrinėju policijos, prokuratūros, teismų, saugumo darbą. Stebiu kaip veikia įvairios valstybės struktūros, esu įsigilinęs į psichiatrijos metodus, susipažinęs su kalėjimų sistema. Domiuosi moksliniais tyrimais.

Kontaktuoju su kitų valstybių specialistais šioje srityje. Domiuosi naujomis psichotroninio puolimo taktikomis, kaip vystomos psichologinių operacijų metodikos. Šiek tiek esu pasidomėjęs kriminalinės ir karinės žvalgybos priemonėmis ir pan.

Aš asmeniškai padėti niekam negaliu, galiu tik patarti ko nedaryti, tačiau negaliu nuimti jokių "simptomų". Rimta pagalba Targeted Individuals bendruomenei ateis dešimtmečio bėgyje, nes yra ruošiamas technologijų atskleidimas. To pasekoje politikai bus priversti keisti teisinę bazę ir atsiras technologiniai ir teisiniai būdai apsiginti. Aš šiuo klausimu esu geroje padėtyje, nes esu "apsaugotas", gali būti net, kad surinkta medžiaga bus panaudota atskleidimui.

Laiko šiek tiek pasiautėti dar turit, tačiau jo darosi vis mažiau ir mažiau. :D
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: a.t.sielis spalio 28, 2017, 14:28:24
Na, niekas nežino, kokia tavo būsena, todėl nespėliosiu. Jeigu sveikata gera, tada gerai.

O štai įsitikinimų konstruktas rodo arba užsispyrusį klaidingumą arba kliedesius.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 28, 2017, 14:52:55
Citata iš: a.t.sielis  spalio 28, 2017, 14:28:24O štai įsitikinimų konstruktas rodo arba užsispyrusį klaidingumą arba kliedesius.
Pats prieš tai prisipažinai, kad nesi visažinis, o dabar kažkodėl bandai tokiu apsimesti.  ;D
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: a.t.sielis spalio 28, 2017, 15:08:14
Na tiek tai dar žinom, kad totalinio sąmokslo nėra. Iš šalies kliedesiai nesunkiai atpažįstami.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas spalio 28, 2017, 15:18:29
Citata iš: a.t.sielis  spalio 28, 2017, 15:08:14Na tiek tai dar žinom, kad totalinio sąmokslo nėra. Iš šalies kliedesiai nesunkiai atpažįstami.
Jeigu žinotum tiek kiek vaizduoji, tai taip pat žinotum, kad valdžia=sąmokslas, todėl šitą žodį atidedam į šalį, ir sakom paprastai "sistema". Nori pasakyti kad valstybė nenaudoja "valdymo sistemos", kurioje yra procedūros visiems atvejams. TI atvejis yra viena iš tokių procedūrų.

Žinoma ir tokia vermišelių kabinimo procedūra, kai žmogų bandoma visuomenėje uždaryti į semantinį kalėjimą. Sistema tokia galinga tavo galvoje, kad net negaudamas atlyginimo dirbi jai.  :D
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: a.t.sielis spalio 28, 2017, 15:22:06
Citata iš: klajunas  spalio 28, 2017, 15:18:29Nori pasakyti kad valstybė nenaudoja "valdymo sistemos", kurioje yra procedūros visiems atvejams.
Valdžia yra neįgali, šluba ir kvaila. Bent jau Lietuvoje. Kokios dar valdymo sistemos, kai tiek žmonių emigravo? Liko su pensininkais ir švogerių klanais.

Čia laukinis kraštas, nėra čia jokių valdymo sistemų. Gali bomžauti, iš konteinerių rinkti maistą, niekas nekreips dėmesio ir nepadės. Kur sistemos?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: San IL spalio 31, 2017, 20:41:55
@Linas Esu , galėtum geriau kopijuoti ir dėti į savo metraštį @klajūnas pasisakymus. Skaitytųsi kaip kam dar juokingiau nei tavo inkognito metraštis, net ir aš pasijuokčiau.

 Galėtum pradėti nuo šito:

CitataIš viso skyriuje gali būti apie 80 žmonių, bet skyriai retai kada pilnai būna užpildyti. Tokiam skyriui aptarnauti užtenka 3-4 žmonių aktorių. Jeigu skyriuje tuo metu nėra dominančių žmonių, aktorių grupė dirba tame skyriuje, kur reikalingi. Vadinasi tokia grupė rotacijos principu gali aptarnauti 4-5 skyrius, vadinasi 320 žmonių. Į šią grupę taip pat įeina sanitarai ir seselės stebinčios skyrių. Savo atskiras patalpas už skyriaus turi sanitarai ir skyriaus vedėjas, yra apsaugos sistema su stebėjimo kameromis kaip maksimoje, bet jie skyriuose nesirodo. Skyriaus vedėjai ir sanitarai savo patalpose turi terminalus, ir gali prisijungti prie apsaugos stebėjimo sistemų dėl saugumo ir "darbui" ("gydymui").
Kadangi šitame forume tokie "metraščiai" toliaruojami, aš gal net tau ir padėčiau jį papildyti...
 Surinktume visus su sveiku protu ir realybe prasilenkiančius klajūno perliukus į vieną krūvą.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu spalio 31, 2017, 20:56:53
Citata iš: San IL  spalio 31, 2017, 20:41:55@Linas Esu , galėtum geriau kopijuoti ir dėti į savo metraštį @klajūnas pasisakymus. Skaitytųsi kaip kam dar juokingiau nei tavo inkognito metraštis, net ir aš pasijuokčiau.

 Galėtum pradėti nuo šito:

 Kadangi šitame forume tokie "metraščiai" toliaruojami, aš gal net tau ir padėčiau jį papildyti...
 Surinktume visus su sveiku protu ir realybe prasilenkiančius klajūno perliukus į vieną krūvą.
Nebūtina , pats yra sukūręs ir kone kasdien updat'ina .

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4266.msg91117#msg91117
http://www.psytechnologijos.lt/
CitataBūtent dėl to ir sakiau, kad kažkaip tą galima pradėti kontroliuoti ir nebijoti prisiimti dėl to atsakomybės, bet deja atsimušiau kaip į viduramžių liaudį. Nors užsienio kai kuriuose forumuose tokia praktika jau taikoma, ten kur ne viduramžiai. Sveikata turi būti kiekvieno mūsų rūpestis, o kol taip nebus, tol ir toliau visi kaltins vien tik medikus, neatsigręždami...
Ką siūlote ? ką forumas turi daryti ? kokios prevencijos imtis ?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas lapkričio 01, 2017, 09:13:19
Sugrįždamas nuo visų offtopicų prie temos, siūlau paskaityti du straipsnius, kuriame kalbama apie garso projektorių, galintį perduoti garsus konkrečiam žmogui į galvą virš kilometro atstumu.

CitataA Voice Only You Can Hear: DARPA's Sonic Projector

(https://www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2007/06/05/sound.jpg)

IMAGINE A WEAPON that creates sound that only you can hear. Science fiction? No, this is one area that has a very solid basis in reality. The Air Force has experimented with microwaves that create sounds in people's head (which they've called a possible psychological warfare tool), and American Technologies can "beam" sounds to specific targets with their patented HyperSound (and yes, I've heard/seen them demonstrate the speakers, and they are shockingly effective).

Now the Defense Advanced Research Projects Agency is jumping on the bandwagon with their new "Sonic Projector" program:

The goal of the Sonic Projector program is to provide Special Forces with a method of surreptitious audio communication at distances over 1 km. Sonic Projector technology is based on the non-linear interaction of sound in air translating an ultrasonic signal into audible sound. The Sonic Projector will be designed to be a man-deployable system, using high power acoustic transducer technology and signal processing algorithms which result in no, or unintelligible, sound everywhere but at the intended target. The Sonic Projector system could be used to conceal communications for special operations forces and hostage rescue missions, and to disrupt enemy activities.

Here's the question of the day: if the military were to beam voices into somebody's head, what would they say?

https://www.wired.com/2007/06/darpas_sonic_pr/ (https://www.wired.com/2007/06/darpas_sonic_pr/)
https://www.holosonics.com/technology/ (https://www.holosonics.com/technology/)
Kaip vienas logikos genijus yra išsireiškęs: "didžiausia problema "gydant" žmogų nuo persekiojimo idėjos yra ta, kad žmonės iš tikro yra persekiojami."  :D
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas lapkričio 08, 2017, 10:25:18
Citata iš: San IL  lapkričio 08, 2017, 02:41:03Neretai žmogui, turinčiam problemų, užtektų tokio pasipriešinimo ir jis nustotų rašyti. Net klajūnas buvo aptilęs, kai mes pradėjome apie tai diskutuoti ir jam buvo užduoti atitinkami klausimai.
Kad galėtum diskutuoti, turi būti žmonių su kuriais tai įmanoma. Čia nematau tokio nei vieno - aklumas, argumentų ignoravimas, bukas užsispyrimas, užsisklendimas savo išankstiniuose įsitikinimuose, psyopo metodų naudojimas, etikečių klijavimas, prisidengimas mokslu, kai mokslu čia net nekvepia... Ką čia belieka kalbėti. Įsivaizdavimas, kad turi kažkokių žinių ir net savo patirtį ir nesupratimas, kad patirtį turiu ir aš ir čia nėra kokios nors pasakos. Aš kalbu ne apie patį persekiojimo faktą, bet apie metodą - kad atitinkamos tarnybos bei agentūros turi metodą ir kada reikia tą metodą panaudoja. Kaip galima neigti tokį akivaizdų faktą arba tai, kad žmogus gali būti tikru teisėsaugos domėjimosi objektu prieš kurį tie metodai panaudojami. Paskaitykit kriminalinės žvalgybos įstatymą. Prie tokių faktų tik pridedamas papildomas argumentas, kad tuo gali būti piktnaudžiaujama arba naudojama neteisėtai. Faktai juodu ant balto parašyti įstatymuose, tik bukas užsispyrimas neleidžia jų pamatyti. Manęs "nepersekioja". Su manim buvo pabandyta susidoroti. Ir aš žinau kas tai suorganizavo ir kodėl. Tuo pagrįsta veikla platesniame kontekste, pirmiausiai metodo viešinimas. Galit rakinti čia, bet visame internete neužrakinsit. Mano puslapis pakankamai lankomas - man nereikalingi jokie forumai. Diskutuoti čia vis tiek nėra su kuo, galima rašyti tik tiems, kurie skaito kaip svečiai, nediskutuodami.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra lapkričio 08, 2017, 11:19:41
Citata iš: klajunas  lapkričio 08, 2017, 10:25:18Kad galėtum diskutuoti, turi būti žmonių su kuriais tai įmanoma.
- esi teisus, tačiau ši taisyklė yra abipusė, gal "netinkamas diskusijai" esi tu?

a. Tu naudoji "mokslinius" paaiškinimus iš savo sukurtų terminų pasaulio. Tokio "mokslo" Žemėje nebuvo ir nėra.

 b. Žemės valdžia nėra "piktieji genijai", šiame pasaulyje realiai į valdžią statomi kvailiai, kurie vos baigė mokyklą.

 c. Galima šias hipotezes būtų pripažinti kaip "nežemiškas technologijas", tačiau jos taip gerai paslėptos, jog niekaip nepavyksta pateikti realių įrodymų, visus fenomenus labai paprasta priskirti psichikos sutrikimams.


Išvada: Norint susikalbėti, reikia ne tik kalbėti, bet ir klausyti. Sakykim apie žmonijai žinomą smegenų struktūra, veikimo principus, aparatūrinį realizavimą.

:(

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: elteide lapkričio 08, 2017, 12:35:33
Citata iš: kiskis  lapkričio 08, 2017, 08:06:35Taigi jie atvyksta i ivykio vieta, mato vaizda judesyje, girdi balsa, mato artimuosius, labai daug info vien veido , veido mimikos pamatymas.

taip... o internete ką tu matai , ogi beveik nieko... gal iš tikrųjų koks genijus trolina visus , laisvu laiku ir darosi sau reikalingas išvadas arba savo viloje gerdamas arbatą ar kokteilį smaginasi ... o ne joks vargšas psixinis..
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas lapkričio 08, 2017, 12:43:14
Citata iš: vytra  lapkričio 08, 2017, 11:19:41a. Tu naudoji "mokslinius" paaiškinimus iš savo sukurtų terminų pasaulio. Tokio "mokslo" Žemėje nebuvo ir nėra.
Aš nesu vienos temos žmogus. Mano asmeninė kūryba nėra susijusi su Targeted individuals tema. Paprasčiausiai čia tu supainioji nesusijusius dalykus, vaizduodamas, lyg terminais aš noriu įrodyti persekiojimą. Čia tik mano lingvistiniai kaip lingvisto eksperimentai.

P.S. Kuo moksliniai "šiziniai" terminai geresni už mano. Pvz, coulour charge, flavour, charm, top quark, bottom quark. "quark" reikšmė panašiai kaip varlės kvarktelėjimas, kuriais matuojama kvantinio lauko energija.

Kai diskutuoju apie persekiojimą arba psichotroniką mano pagrindiniai argumentai yra a) liudijimai, c) istoriniai pavyzdžiai, d) insaideriai, e) moksliniai straipsniai (pvz. apie nanoimplantus), ir f) patentai. Čia mano "terminų" jokių nėra.

Citata iš: vytra  lapkričio 08, 2017, 11:19:41Sakykim apie žmonijai žinomą smegenų struktūra, veikimo principus, aparatūrinį realizavimą.
Dažniausiai nuorodos į mokslinius straipsnius, kuriuos aš pateikiu lieka be jokio atsako. O jeigu ir sureaguoja, tai dažniausiai sulaukiu tik gynybinių reakcijų ir neigimo, nes jų psichiatrinis įstikinimas yra über alles.

P.S. Mano skirtingos temos: a) alternatyvi lingvistika, b) alternatyvi fizika, c) alternatyvi matematika, d) parapsichologija, e) alternatyvios žmogaus teorijos, f) ezoterika bendrąja prasme, g) Targeted individuals (psyopai, psichotronika, gynybos metodai ir t.t.).
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: elteide lapkričio 08, 2017, 12:52:31
klajunas, aš jau tavim patikėjau ..įtikinai beveik 100 proc.  :)
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: TinSoldier lapkričio 08, 2017, 12:59:48
Citata iš: klajunas  lapkričio 08, 2017, 12:43:14Dažniausiai nuorodos į mokslinius straipsnius, kuriuos aš pateikiu lieka be jokio atsako. O jeigu ir sureaguoja, tai dažniausiai sulaukiu tik gynybinių reakcijų ir neigimo, nes jų psichiatrinis įstikinimas yra über alles.
Teisybės dėlei, tai dauguma tavo pateikiamų mokslinių straipsnių nekelia jokių abejonių. Bet tu daliniesi straipsniais apie palyginti žiauriai primityvias technologijas arba niekada neįgyvendintus patentus (arba bent neturinčius jokio įrodymo apie jų įgyvendinimą).

Niekas nesiginčija, kad tavo aptariami prietaisai egzistuoja išradėjų galvose, arba kad dabar yra pati, pati, pati pradinė jų kūrimo stadija.

Bet vien tai, kad egzistuoja nešančiosios raketos, neįrodo, kad kokioje nors egzoplanetoje jau įkurta žmonių kolonija. Tavo pateikiami straipsniai nieko neįrodo apie nepalyginamai pažangesnes tavo teigiamas technologijas.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas lapkričio 08, 2017, 13:15:20
Citata iš: TinSoldier  lapkričio 08, 2017, 12:59:48Teisybės dėlei, tai dauguma tavo pateikiamų mokslinių straipsnių nekelia jokių abejonių. Bet tu daliniesi straipsniais apie palyginti žiauriai primityvias technologijas arba niekada neįgyvendintus patentus (arba bent neturinčius jokio įrodymo apie jų įgyvendinimą).

Niekas nesiginčija, kad tavo aptariami prietaisai egzistuoja išradėjų galvose, arba kad dabar yra pati, pati, pati pradinė jų kūrimo stadija.

Bet vien tai, kad egzistuoja nešančiosios raketos, neįrodo, kad kokioje nors egzoplanetoje jau įkurta žmonių kolonija. Tavo pateikiami straipsniai nieko neįrodo apie nepalyginamai pažangesnes tavo teigiamas technologijas.
Čia reikia mokėti pažiūrėti į platesnį kontekstą, o ne vien į tai, kas kabo po nosimi. Ne kartą sakiau, kad yra a) valstybinių paslapčių įstatymas, kuris mokslininkams draudžia viešinti savo straipsniuose paslaptis. b) yra ne tik vieši tyrimai, bet ir slapti, kuriuos vykdo karinis-pramoninis kompleksas. Ne vienas toks slaptas projektas JAV yra iškilęs į viešumą. Tai faktas. c) yra liudijimai, kurie paliudija, kad be viešos ledkalnio viršūnės yra labai didelė paslėpta povandeninė dalis, kurioje galimybės daug pažangesnės. Patentais užregistruoti visi išradimai - kompiuteriai, mašinos, raketos, kurie veikia. Kai kurie nenaudojami todėl, kad patentas yra intelektinė nuosavybė, kuri turi savininkus ir naudoti išradimus be šeimininko leidimo draudžiama. Tie šeimininkai yra slaptos organizacijos.

"Pradinė stadija" - tai formatas Delfi lygio auditorijai. Moksliniai straipsniai, tai tik atlikto tyrimo protokolas, kuris nedaro nesusijusių apibendrinimų ir nekomentuoja galimų platesnių pritaikymo galimybių. Skaitytojas tokį apibendrinimą turi padaryti pats. Straipsnis tik leidžia suprasti, kad plėsti technologijas pasirinktomis kryptimis - nėra jokių kliūčių, nes principai yra veikiantys. Kaip jas paversti konkrečia technologija jau yra technologų klausimas. Tačiau tokius dalykus viešai skleisti draudžia valstybinių paslapčių įstatymas.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra lapkričio 08, 2017, 13:20:06
Citata iš: TinSoldier  lapkričio 08, 2017, 12:59:48Tavo pateikiami straipsniai nieko neįrodo apie nepalyginamai pažangesnes tavo teigiamas technologijas.
- aš irgi tai pastebėjau, jis nepaprastai išvystytas technologijas bando ramstyti "akmens amžiaus" straipsniais. Kažin kodėl?

a. Pervertina Žemės mokslo pasiekimus?
 b. Pats nesupranta, apie kokį lygį kalba?
 c. Jis tikrai yra kitoks, sakykim "ateivis" ar "magas" ar "ligonis"?


Išvada: aišku nuo senų senovės yra legendų, kad Žemėje gyvena ir kito tipo žmonės, kurie išore nesiskiria, bet su kuriais neįmanoma susikalbėti dėl visiškai skirtingos pasaulėjautos. Jeigu taip, tai būtų įdomu tą "pasaulėjautą" ištirti elementariais klausimais?

:(

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas lapkričio 08, 2017, 13:27:02
Citata iš: vytra  lapkričio 08, 2017, 13:20:06- aš irgi tai pastebėjau,
Citata iš: TinSoldier  lapkričio 08, 2017, 12:59:48Teisybės dėlei,
Ir vėl patvirtinot mano išsakytus apibūdinimus

Citata iš: klajunas  lapkričio 08, 2017, 10:25:18Kad galėtum diskutuoti, turi būti žmonių su kuriais tai įmanoma. Čia nematau tokio nei vieno - aklumas, argumentų ignoravimas, bukas užsispyrimas, užsisklendimas savo išankstiniuose įsitikinimuose, psyopo metodų naudojimas, etikečių klijavimas, prisidengimas mokslu, kai mokslu čia net nekvepia... Ką čia belieka kalbėti.
Ką čia galima bepridurti. Lauksiu žmonių su kuriais įmanoma diskutuoti. ;D
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: kiskis lapkričio 08, 2017, 13:28:39
Citata iš: vytra  lapkričio 08, 2017, 13:20:06Išvada: aišku nuo senų senovės yra legendų, kad Žemėje gyvena ir kito tipo žmonės, kurie išore nesiskiria, bet su kuriais neįmanoma susikalbėti dėl visiškai skirtingos pasaulėjautos. Jeigu taip, tai būtų įdomu tą "pasaulėjautą" ištirti elementariais klausimais?
Tu cia apie save? :D, Pasipasakok, tik gal kitoj temoj, butu idomu.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: mcgyver lapkričio 08, 2017, 13:34:27
@klajunas kiek supratau sakei kad rusai tau idejo implanta, bet rodai medziaga kuri yra is jav.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: TinSoldier lapkričio 08, 2017, 13:42:58
Citata iš: klajunas  lapkričio 08, 2017, 13:15:20Tačiau tokius dalykus viešai skleisti draudžia valstybinių paslapčių įstatymas.
Ko tik nebuvo nutekinta per pastaruosius keliasdešimt metų apie įvairių šalių vyriausybes. Nuo teroro aktų prieš savus gyventojus ir slaptų ryšių su priešais iki masinio gyventojų stebėjimo (NSA) ir pasikėsinimų į kitų šalių vadovus.

Nutekinta buvo praktiškai apie viską, apie ką tik galima ir negalima įsivaizduoti.
Tad gal kartais turi kokių nuorodų į nutekintą informaciją apie kokias nors slaptas, nesveikai pažangesnes technologijas, lyginant su tuo, kas viešai prieinama?

Tiek pažangesnes, kad galima būtų lygintu su "pasiųsim į smegenis elektros impulsą ir priversim pajudinti pirštą" vs "totali telepatija, su galimybe valdyti mintis ir net pilnaverčius veiksmus ar elgesius"
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas lapkričio 08, 2017, 13:54:34
Citata iš: mcgyver  lapkričio 08, 2017, 13:34:27@klajunas kiek supratau sakei kad rusai tau idejo implanta, bet rodai medziaga kuri yra is jav.
Aš sakiau, kad aš nežinau, kaip veikia ši technologija. Bet turiu prielaidą, kad ji buvo prijungta man iki 15 metų amžiaus. Iki 15 metų reiškia kad iki 1990 metų. Vadinasi tuo metu buvau SS jurisdikcijoje.

Bet mano tyrimo kryptis daugiausiai nukreipta į Vakarus, čia tos pačios problemos ir informacijos daugiau, ji mažiau cenzūruojama. Todėl ją naudoju, nes mano tikslas įrodyti ne asmeninį faktą, bet principą, o tam iš kur paimta informacija - neturi jokios reikšmės. Turi suprasti, kad rašymas apie save yra tik maža dalis to ką aš rašau.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: mcgyver lapkričio 08, 2017, 14:00:03
Bet dbr siais laikais vyriausybes visko zino ka mes darom per ismanias technologijas tai kam jiems dar TI reikalingi?
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas lapkričio 08, 2017, 21:20:37
Neseniai spaudoje pasirodė straipsniai apie peles, kurioms buvo suleistos magnetoterminės nanodalelės, kurias paveikus magnetiniais laukais buvo valdomas pelių elgesys. Iš tikro taip galima veikti bet kokią funkciją, nes tai priklauso tik nuo stimuliavimo vietos. Kadangi pelės neturi aukštesnių kognityvinių gebėjimų, tai tokio poveikio patikrinti su jomis neįmanoma ir tam turi būti naudojami žmonės. Kas gali garantuoti, kad tokie eksperimentai neatliekami su žmonėmis ir nedaromas poveikis aukštoms kognityvinėms funkcijoms. Tam technologinių kliūčių jokių nėra, yra tik etinės problemos, kurios vargu ar sulaiko nuo tokių eksperimentų valdžios ištroškusius psichopatus, kuriuos bando užstoti visokie kiaurasmegeniai. Straipsnis laisvos prieigos, yra net video. Pakomentuokit į temą.

CitataAbstract

Establishing how neurocircuit activation causes particular behaviors requires modulating the activity of specific neurons. Here, we demonstrate that magnetothermal genetic stimulation provides tetherless deep brain activation sufficient to evoke motor behavior in awake mice. The approach uses alternating magnetic fields to heat superparamagnetic nanoparticles on the neuronal membrane. Neurons, heat-sensitized by expressing TRPV1 are activated with magnetic field application. Magnetothermal genetic stimulation in the motor cortex evoked ambulation, deep brain stimulation in the striatum caused rotation around the body-axis, and stimulation near the ridge between ventral and dorsal striatum caused freezing-of-gait. The duration of the behavior correlated tightly with field application. This approach provides genetically and spatially targetable, repeatable and temporarily precise activation of deep-brain circuits without the need for surgical implantation of any device.

https://doi.org/10.7554/eLife.27069.001

https://elifesciences.org/articles/27069 (https://elifesciences.org/articles/27069)
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra lapkričio 09, 2017, 11:12:03
Citata iš: klajunas  lapkričio 08, 2017, 21:20:37Neseniai spaudoje pasirodė straipsniai apie peles, kurioms buvo suleistos magnetoterminės nanodalelės[/i]..
- Taip, bet ogi visgi tai "kitas lygis".. kitas ta prasme, kad jau seniai žinomi preparatai, kurie slopina smegenų (ar jo dalių) veiklą arba dopinguoja, skatina smegenų ar jo dalių veiklą. Tas pats ir su nanodalelėm, jos neturi sąmoningo poveikio galimybių, jos tik chaostiškai dirgina smegenis. Tokiu būdu galima ne patobulinti gyvūną ar žmogų, bet paversti ligotu zombiu.

p.s.
.. kas link nanodalelių pavojaus, tai jis jau Lietuvoje, jau plačiai naudojami kuro nano papildai ne tik aviacijoje, bet ir dyseline. Šios dalelės pasirodo nesudega, jos labai ilgai sklando atmosferoje, užteršia žmonių plaučius ir sukuria tokius, kokių anksčiau tikrai nebuvo: "klausimėlio" zombius.

:(

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Creative gruodžio 21, 2017, 17:10:32
Grupė Seimo narių stojo ginti filosofą Vytautą Rubavičių, kuris mano esąs persekiojamas

(https://s1.15min.lt/static/cache/ODgweDU4MCw5NjF4NjY1LDYxNjIwOSxvcmlnaW5hbCwsaWQ9MTA3MTU5NiZkYXRlPTIwMTQlMkYwNCUyRjE0LDIyMDg3ODk1OTg=/naglis-puteikis-534b9ab812d67.jpg)


Trečiadienį 37 Seimo narių grupė, atstovaujanti skirtingoms frakcijoms, išsiuntė raštą generaliniam prokurorui Evaldui Pašiliui, prašydama apginti viešąjį interesą ir pradėti ikiteisminį tyrimą dėl galimo filosofo Vytauto Rubavičiaus persekiojimo. Apie tai rašoma pranešime žiniasklaidai.

Raštą pasirašę Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos, „Tvarkos ir teisingumo", Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos, Lietuvos socialdemokratų darbo frakcijų nariai išreiškė susirūpinimą dėl viešojoje erdvėje pasirodžiusios skandalingos informacijos apie persekiojamą filosofą dėl, kaip manoma, jo įsitikinimų ir pažiūrų.

Pasijuto persekiojamas


V.Rubavičius pirmiausia kreipėsi pagalbos į signatarę Vidmantę Jasukaitytę, o ši - į Seimo narį Rimantą Joną Dagį. R.J.Dagys V.Rubavičiaus laišką V.Jasukaitytei paviešino socialiniame tinkle „Facebook".

Štai ką rašo V.Rubavičius: „Pirmadienį, gruodžio 11 d., patyriau keistą grasinantį kibernetinį išpuolį. Šeštadienį sūnus man išvykus nutarė įsijungti kompiuterį paklausyti muzikos „Youtube" kanalu. Pastebėjo keistą kompiuterio elgesį - ėmė dubliuotis iššokantieji langai. Įjungė valymo programą, kuri aptiko 2 virusus -trojan teaspoon ir trojan script.

Pirmadienį iš ryto nutarėme įdiegti Kaspersky antivirusinę programą. Tačiau Tele-2 Internet niekaip neatidarinėjo interneto naršyklės lango, todėl buvo atvertas interneto tinklo langas. Tikrinta, ar nėra prisijungta prie Tesla Pub ir Taisykla. Lange WiFi ryšio pavadinimuose pasirodė keisti įrašai, kuriuose buvo minima Rubavičiaus ar Rubo pavardė. Iki pat vakaro tokių grasinančių ir pasityčiojančių įrašų gausėjo.

Tomis žinutėmis buvo reaguojama į kambaryje vykusius pokalbius - „Urbšys nepadės", „nebeturi gerbėjų" ir pan. Atsirado ir žodis „pakasim", „išgyvensi iki Kalėdų". Supratome, kad pokalbių atvirai klausomasi. Pasižvalgius vakare pro langą atsirado įrašas - „ko žvalgaisi pro langą..."

Nufotografavome tuos įrašus, tačiau pavyko išsaugoti tik vieną siųstą paštu, nes vakare trumpam išėjus į miestą paliktas krautis telefonas „Samsung Galaxy SS mini" dingo. Atsirado jis iš ryto koridoriuje, tačiau be visų nuotraukų. Keistas sutapimas, kad sūnus gruodžio 12 d. gavo pranešimus, kad su juo nutraukiamos darbo sutartys. Įtariu, kad šis išpuolis susijęs su mano, kaip visuomenės gyvenimo ir politinių įvykių komentatoriaus, taip pat analitinių straipsnių apie mūsų politinę sistemą autoriaus, veikla. Todėl prašau padėti tuos įtarimus išsklaidyti."

V.Rubavičius kreipėsi pagalbos ne tik į politikus, bet ir į policiją. Pareigūnai pranešė, kad kol kas nepriėmė sprendimo, ar tirti pateiktą pareiškimą dėl to.

Seimo nariai: tai specialiųjų tarnybų taktika

Kreipimesi Seimo nariai pabrėžė, kad ši istorija ne tik baugina visuomenę, bet ir meta šešėlį ant teisėsaugos institucijų, nes V.Rubavičiaus persekiojimui esą buvo pasirinktos specialiųjų tarnybų taikomos psichologinio bei moralinio bauginimo priemonės ir metodai, liudijantys apie specifinį galimai nusikalstamą veiką atlikusio asmens (ar asmenų) pasiruošimą, specialią įrangą ir įgūdžius.

Seimo nariai atkreipė dėmesį, kad V.Rubavičiaus terorizavimas buvo siejamas su jo pažiūromis ir ankstesniais pasisakymais viešojoje erdvėje, todėl galimos nusikalstamos veikos, atliktos filosofo atžvilgiu, ne tik pažeidžia Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso nuostatas, bet ir pamatines žmogaus teises ir laisves. Atsižvelgdami į tai, kad galima nusikalstama veika buvo padaryta sunkinančiomis aplinkybėmis, į jos atgarsį visuomenėje bei taikytus specifinius metodus, Seimo nariai paprašė generalinio prokuroro vertinti nusikalstamą veiką ne tik kaip grasinimą nužudyti arba žmogaus terorizavimą, bet kartu nustatyti, ar nebuvo pažeisti asmens privataus gyvenimo neliečiamumą reglamentuojantys Baudžiamojo kodekso straipsniai.

Seimo nariai pabrėžė, kad Generalinė prokuratūra yra svarbiausia institucija, turinti ginti viešąjį interesą, todėl paprašė šią rezonansinę bylą, jei ikiteisminis tyrimas jau pradėtas kitose institucijose, perimti savo žinion.

Raštą generaliniam prokurorui pasirašė Seimo nariai: Povilas Urbšys, Petras Gražulis, Robertas Šarknickas, Česlav Olševski, Jaroslav Narkevič, Michal Mackevič, Juozas Varžgalys, Kęstutis Smirnovas, Artūras Skardžius, Aurimas Gaidžiūnas, Eugenijus Jovaiša, Naglis Puteikis, Zenonas Streikus, Zbignev Jedinskij, Arūnas Gumuliauskas, Stasys Tumėnas, Stasys Jakeliūnas, Rūta Miliūtė, Algimantas Kirkutis, Dainius Kepenis, Guoda Burokienė, Aušra Papirtienė, Gediminas Vasiliauskas, Juozas Rimkus, Lauras Stacevičius, Gintautas Kindurys, Vytautas Rastenis, Antanas Baura, Petras Valiūnas, Algirdas Butkevičius, Petras Čimbaras, Rimantas Sinkevičius, Gediminas Kirkilas, Antanas Vinkus, Vytautas Kamblevičius, Rimas Andrikis, Juozas Imbrasas.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/grupe-seimo-nariu-stojo-ginti-filosofa-vytauta-rubaviciu-56-899698
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: San IL gruodžio 21, 2017, 17:22:43
O kodėl niekur neparašyta apie implantus, psichotroniką ir balsus galvoje? Ar praleidau, reikėjo skaityti tarp eilučių?

 Būtų įdomu tą pasirašytą raštą pamatyti, o ne tik apie jį perskaityti 15min straipsnyje.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Creative gruodžio 21, 2017, 17:30:09
Citata iš: San IL  gruodžio 21, 2017, 17:22:43O kodėl niekur neparašyta apie implantus, psichotroniką ir balsus galvoje? Ar praleidau, reikėjo skaityti tarp eilučių?

 Būtų įdomu tą pasirašytą raštą pamatyti, o ne tik apie jį perskaityti 15min straipsnyje.
Dėja, tokia informacija nedisponuoju, bet iš šio straipsnio galima teigti kad vis dėlto klajūno žodžiai turi šiokia tokia prasmę.
San IL nereikia visko absoliutinti, na kišti tokius "parapsichologinius" dalykus kaip implantai, psichotronika ir balsus galvoje, nes matomai galima ir be jų apsieiti, kaip pvz čia straipsnyje,

Straipsnyje gi nerašoma kad čia buvo klajūno ar inkognito ar mano atvejis.

O rašto kaip ir minėjau aš neturiu. jei rasi duok žinia.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Benamis gruodžio 21, 2017, 18:18:11
Idomi naujiena. Dar karta privercia susimastyti.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas gruodžio 21, 2017, 19:05:29
Citata iš: San IL  gruodžio 21, 2017, 17:22:43O kodėl niekur neparašyta apie implantus, psichotroniką ir balsus galvoje? Ar praleidau, reikėjo skaityti tarp eilučių?

 Būtų įdomu tą pasirašytą raštą pamatyti, o ne tik apie jį perskaityti 15min straipsnyje.
Tiki ir tyrinėji torniečius ir keliones į mėnulį, o akivaizdūs faktai kelia abejonę?  :D

Visiškas jovalas piliečio San galvoje.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Creative gruodžio 21, 2017, 20:30:52
Citata iš: klajunas  gruodžio 21, 2017, 19:05:29Tiki ir tyrinėji torniečius ir keliones į mėnulį, o akivaizdūs faktai kelia abejonę?  :D

Visiškas jovalas piliečio San galvoje.
Man atrodo kad taip būna, kartais pasitaiko.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: vytra gruodžio 22, 2017, 12:46:37
Citata iš: Creative  gruodžio 21, 2017, 20:30:52Man rodo, kad taip būna, kartais pasitaiko.
- kuomet kompiuteriai prijungti prie tinklo, jie absoliučiai gali būti valdomi iš išorės. Tai padaryta "vardan kovos su terorizmu", bet įvairūs hakeriai tai iškasė ir šią metodų informacija pardavinėja "underground turgeliuose" visiem, kas tik užmoka.

p.s.
.. kadangi XP buvo tiesiog kiaurai išparduota, teko pusiau dykai ir skubiai keisti į versiją 10. Tikėtina, kad naujos sistemos paslaptys dar neiššifruotos.


:(
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Benamis sausio 10, 2018, 14:46:10
Policija pradejo tirti Vytauto Rubaviciaus atveji: https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/policija-atnaujino-ikiteismini-tyrima-del-filosofo-vytauto-rubaviciaus-persekiojimo-ji-grasinama-nuzudyti-59-908456

Naujiena mane labai sudomino, tad pagalvojau, gal kam nors irgi bus idomu kur link viskas krypsta.

Tyrimo pabaiga manau kaip ir aiski bus :)
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu sausio 10, 2018, 14:52:25
Citata iš: Benamis  sausio 10, 2018, 14:46:10Policija pradejo tirti Vytauto Rubaviciaus atveji: https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/policija-atnaujino-ikiteismini-tyrima-del-filosofo-vytauto-rubaviciaus-persekiojimo-ji-grasinama-nuzudyti-59-908456

Naujiena mane labai sudomino, tad pagalvojau, gal kam nors irgi bus idomu kur link viskas krypsta.

Tyrimo pabaiga manau kaip ir aiski bus :)
Įdomu nuo ko viskas prasidėjo , kam Vytautas užlipo ant uodegos .
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas sausio 16, 2018, 18:16:40
CitataŽmogaus teisių gynimo organizacijų Lietuvoje atstovai kreipėsi į Lietuvos prezidentę Dalią Grybauskaitę, ragindami įpareigoti teisėtvarkos institucijas nustatyti, kas ir kokiu tikslu šantažuoja ir grasina nužudyti filosofą Vytautą Rubavičių.

Skaitykite daugiau: https://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualijos/2018/01/16/news/del-filosofo-vytauto-rubaviciaus-persekiojimo-kreipesi-i-prezidente-4270219/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy
Pradėti ikiteisminį tyrimą atsisakė, nes "trūksta įrodymų"  :D , nors jų kiek nori. Todėl dabar ŽTO kreipėsi į prezidentę.

Bet ir čia vargu ar ką laimės. Prezidentūra ir koncrvai pagrindiniai visuomenės šokdintojai, kurie užsako muziką ir organizuoja tokias baudžiamąsias akcijas. Deja.

Teko ir man šiek tiek turėti reikalų su koncervais. K. Jakelis, buvęs koncrvų skyriaus pirmininkas, ir kadaise dar 1991 m. mokyklos kur mokiausi direktorius. Jakelienė buvusi liet. k. mokytoja, pas kurią mokiausi, Jakelio žmona. VU teko studijuoti kartu su K. Platelio sūnumi, kuris kadaise buvo koncrvų ministras.

Gali būti gerai įklimpę į šmeižto prieš mane skleidimą valst. įstaigose.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas vasario 02, 2018, 10:56:26
CitataPareigūnų svajonė - bylas tirti amžinai

Skaitykite daugiau: https://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualijos/2018/02/02/news/pareigunu-svajone-bylas-tirti-amzinai-4491534/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy
Nors kai kurios bylos Lietuvoje tiriamos dešimtmečiais ir vėžlio greičiu, policijos pareigūnams toks tempas atrodo per didelis. Jie prašo Seimo leidimo įtariamuosius sekti neribotą laiką, o juos apklausti tuomet, kai tyrėjai turės įkvėpimo. Skubotas darbas - nekokybiškas. Tai Seimui bandys įrodyti policijos pareigūnai ir prokurorai, kurie ir taip ilgai tiriamas bylas norėtų nagrinėti dar ilgiau.

Skaitykite daugiau: https://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualijos/2018/02/02/news/pareigunu-svajone-bylas-tirti-amzinai-4491534/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy
Taip mažais žingsniais artėjame prie autoritarizmo. Kriminalinėje žvalgyboje ir taip visiškas chaosas ir savivalė, leidžianti vykdyti psichologines operacijas prieš žmogų neribotą laiką. Dabar nori, kad ikiteisminis tyrimas būtų neterminuotas ir žmogų be teismo būtų galima laikyti uždarytą be jokio termino.

Taip įteisinama dešimtmečius galinti trukti gyvenimo žlugdymo mašina.

Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Linas Esu vasario 02, 2018, 11:01:45
Citata iš: klajunas  sausio 16, 2018, 18:16:40Teko ir man šiek tiek turėti reikalų su koncervais. K. Jakelis, buvęs koncrvų skyriaus pirmininkas, ir kadaise dar 1991 m. mokyklos kur mokiausi direktorius. Jakelienė buvusi liet. k. mokytoja, pas kurią mokiausi, Jakelio žmona. VU teko studijuoti kartu su K. Platelio sūnumi, kuris kadaise buvo koncrvų ministras.

Gali būti gerai įklimpę į šmeižto prieš mane skleidimą valst. įstaigose.
Prieš tave skleidžia šmeižtą valstybinėse įstaigose ??
Tau tikrai kažkokia paranoja .
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: klajunas vasario 09, 2018, 16:59:52
CitataE. Vaitkevičiūtė. Propagandos žodynas: agresyvių valstybių psichologinės operacijos arba: „Sveiki atvykę į tamsiąją pusę, jie sako, kad turi sausainių!"; sėkmingų psichologinių operacijų bruožai; „sąmokslo teorijų" pagundos: „V.Rubavičiaus atvejo" analizė (XVIII)

35. Agresyvių valstybių psichologinių operacijų kūrimo principai arba: „Sveiki atvykę į tamsiąją pusę, jie visada sako, kad turi sausainių!"

R.J. Baretas (Raymond J. Barett), nagrinėjęs psichologinės operacijos sandarą bei totalitarinių komunistinės Kinijos ir SSRS režimų vystytas ideologines ir psichologines veiklas, skirtas masėms paveikti, pavadino pastarąsias „gyvuoju paveldu". Jis turėjo omenyje, kad tam tikri totalitarinių doktrinų naudojami principai nesensta, jie gali būti ir yra adaptuojami vis iš naujo. Taip pat  - kad, deja, jų esmė ir masių mulkinimo įrankiai niekur neišnyksta. Juolab nepavirsta tiesiog nekalta istorine seniena, dūlančia kažkur ant užmirštos praeito šimtmečio lentynos. Be to, pasak šio tyrinėtojo, minėtiems režimams, lyginant juos su demokratinėmis valstybėmis, yra būdingas itin specifinis gebėjimas išlaukti. T.y., jeigu mes nekantriai veržiamės kurti ir vystyti savas nepriklausomas demokratines valstybes, tai tamsiose pakampėse susitelkę buvusių totalitarinių režimų šešėliai linkę atsargiai ir kiek įmanoma saugiau pratūnoti jiems pavojingiausią momentą. Tačiau, vos tik pasitaikius tinkamesniam laikui, - pamažėle imti šliaužti dienos švieson. Šiandien Baltijos valstybių kryptimi transliuojamos priešiškos propagandos prosenelė faktiškai ir yra totalitarinių režimų puoselėta marksistinė leninistinė ideologija.
Visas straipsnis www.alkas.lt : Psichologinės operacijos (http://alkas.lt/2018/01/26/e-vaitkeviciute-propagandos-zodynas-iagresyviu-valstybiu-psichologines-operacijos-arba-sveiki-atvyke-i-tamsiaja-puse-jie-sako-kad-turi-sausainiu-sekmingu-psichologiniu-opera/)

Psichologinių operacijų metodų apžvalga ir Targeted Individuals Lietuvoje.
Antraštė: Targeted Individuals
Parašė: Benamis vasario 09, 2018, 18:26:50
Labai idomus straipsnis. Tik gal nesutikciau, kad specialiosios tarnybos visiskai nieko nezino ir jie cia ne prie ko. Galbut terorizavimu ir ne jie uzsiima, bet esu isitikines, kad puikiai zino kas tai organizuoja.

Kodel jie to netiria? Greiciausiai ranka ranka plauna. Gal kartais patys pagal istatymus ko nors negali padaryti, tai kreipiasi i tuos, kurie oficialiai nepriskiriami jokiai zinomai valstybinei organizacijai. Gal del kitu dalyku, kuriu mes nezinome.