Ateivių erdvėlaivis mėnulyje

Pradėjo astropasaulis, lapkričio 27, 2012, 21:33:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

astropasaulis

Tam tikra ateivių rasė prieš daugybę metų paliko mėnulyje savo erdvėlaivį:

snofru

Kažkur berods jau buvo kalbėta apie šitą.
Video tai ryškiai - montažas, net kalbėt nėra prasmės.
Pati istorija susijusi su šiuo artefaktu (erdvėlaiviu) gana miglota ir taip iki galo jos berods niekas ir neišsiaiškino.
Man pačiam atrodo, kad čia eilinis gandas, paskleistas internete prieš kokius 6-7 metus vieno nupušusio senio iš Pietų Afrikos. Su šia istorija susijęs ir kitas garsus youtubo video „Mona Lisa EBE" (mano galva irgi 100% feikas) http://www.youtube.com/watch?v=XqR8zDGIwMo&feature=related

To regiono M4nulyje nuotraukos: http://wms.lroc.asu.edu/lroc/view_lroc/LRO-L-LROC-2-EDR-V1.0/M103739759ME
http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9625
http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9630
išdidinta:


astropasaulis

Citata iš: snofru  lapkričio 28, 2012, 08:48:02
Video tai ryškiai - montažas, net kalbėt nėra prasmės.
Pati istorija susijusi su šiuo artefaktu (erdvėlaiviu) gana miglota ir taip iki galo jos berods niekas ir neišsiaiškino.

Kad video atrodo labai senas. Nejaugi ir tada, tais laikais buvo viskas klastojama? Jeigu iki galo niekas ir neišsiaiškino, kas čia per dalykas, tai kodėl nėra prasmės apie tai kalbėti? :)

paragraf 78

Net jei vaizdas nesuklastotas, ten per daug neryšku, kad būtų galima tiksliai pasakyti kas ten yra. Besidominčiam ufonautais tas vaizdas bus ateivių laivas, nesidominčiam dar kažkas. Man pačiam buvo taip, ilgai laukiau kol pasirodys koks praskrendantis objektas ir mačiau kad rodo kažkokią uolą, tik po to suvedžiau galus, kad atseit ta uola yra ateivių laivas. Žodžiu kas ką nori tas tą mato.

Čia šiaip, kad linksmiau būtų

snofru

#4
lapkričio 28, 2012, 17:19:22 Redagavimas: lapkričio 28, 2012, 17:22:23 by snofru
astropasauli, turiu galvoje - nera prasmės kalbėti apie video o ne aplamai apie šį artefaktą.. tiksliau jį lydinčią istoriją. (jeigu nepainioju, kažkur forume turėtu mėtytis nuoroda į straipsnį apie tai).
o video dirbtinai susendinti, pridėti ten visokių efektų - ne problema su bet kokiu rimtesniu video redaktoriumi. taigi, nors jis tau pasirodė senas, dar nereiškia, kad jis tikrai toks yra.   

astropasaulis

Na gerai, turbūt tai eilinis šlamštas. Ir aš prieš kelis metus mačiau šį video. Vakar kažkaip atsiminiau jį. Galvojau, kad turėsite savitų negirdėtų įžvalgų... :)

snofru

#6
lapkričio 29, 2012, 08:25:51 Redagavimas: lapkričio 29, 2012, 08:39:08 by snofru
štai gaudyk, straipsnis-interviu apie kurį rašiau prieš tai => AN ALIEN SPACESHIP ON THE MOON: INTERVIEW WITH WILLIAM RUTLEDGE, MEMBER OF THE APOLLO 20 CREW

ir tuo pačiu štai dar vienas video kurį irgi lydi sava istorija. geras įrodymas to kaip greitai galima užpudrinti naivuolių smegenis išgalvotom istorijom.


Aukštyn