Šešėlių žmonės

Pradėjo Benamis, kovo 20, 2012, 14:06:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

kovo 20, 2012, 14:06:50 Redagavimas: rugpjūčio 15, 2012, 13:19:11 by Benamis
Įsivaizduokite - sėdite sau ramiai kambaryje, skaitote ar tiesiog svajojate ir netikėtai akies krašteliu pastebite kažką krutant. Kažką didelį, šešėlišką ir žmogišką. Išsigandęs atsisukate, o ten nė velnio nieko nėra. Girdėta? O kas, jeigu matytas šešėlis pasilieka jūsų kambaryje ilgiau nei akimirką?

Vadinamieji šešėlių žmonės arba tiesiog šešėliai pastaruoju metu tapo ypač dažnu fenomenu JAV.




Kiekvienoj istorijoj keičiasi ne tik šešėlių išvaizda, bet ir jų būdas. Su šešėliais susidūrę žmonės teigia, kad šie fenomenai gali pereiti kiaurai sienas. Kai kurie nusiteikę draugiškai, kartais žaismingai. Kai kurie, demoniškos prigimties šešėliai, sukelia net fizinius skausmus.

Jūs dabar tikriausiai galvojate, kaip gi šie padarai atrodo?

Žmogiško pavidalo šešėlis - matomas tik žmogaus siluetas, o tokie dalykai kaip akys, nosis, plaukai ar rankos susilieja į vieną tamsią dėmę. Liudininkai teigia, kad šešėlis panašus į vyrą ir būna matomas apie 2-5 sekundes. Žmonės pajutę, jog kambaryje jie ne vieni, apsidairę išvysta šį padarą, kuris pastebėtas lengvai nuskrenda, išnyksta ar pereina sieną.




Juodasis dūmas arba juodoji migla - įsivaizduokite juodą debesėlį savo kambaryje, kuris skirtingai nei juodas dūmas kylantis nuo degančio čigonų taboro, dar ir mąsto pats. Su juo susidūrę liudininkai sako, kad kitaip nei žmogiškojo pavidalo šešėlis, juodasis dūmas jiems sukelia neapsakomą baimę ir spinduliuoja piktavališkumu.

Vyras su skrybėle - kaip pavadinimas ir sako, tai vyro šešėlis su skrybėle plačia briauna. Sakoma, kad šis šešėlio tipas yra labiau susidomėjęs stebėti savo aukas, nei bet kuris kitas. Yra užfiksuota ir blogos auros turinčių žmogystų su skrybėlėmis.

Sklando daugybė teorijų aiškinančiu šešėlių žmonių kilmę:

Fantazija - žmogaus protas ir rega gali būti lengvai apgaunami. Prisiminkite patarlę baimės akys didelės - savo periferiniu regėjimu išvydę dėmelę, kai kurie žmonės gali įtikėti tame pačiame kambaryje esant kažką nežemiško.

Vaiduokliai - tačiau vaiduokliai apibūdinami kaip balkšvi, permatomi žmogeliai. Tuo tarpu šešėlių žmonės yra kur kas tamsesni ir jų bruožai apskritai nematomi.

Demonai - dėl kai kuriais atvejais sukeliamo paralyžiaus ir blogio auros spinduliavimo savo aukai, šešėliai dažnai priskiriami demonams.

Astraliniai kūnai - medituojant kartais pasiekiama būsena, kai gali stebėti savo žemiškąjį kūną iš šono. Be to, rašytojas Jerry Gross teigia, kad mes visi miegodami paliekame savo kūną ir astraliniu pavidalu šlitinėjam pakampėmis.

Keliautojai laiku - be komentarų.

Ateiviai - daugelyje liudijimų teigiama, kad ateiviai sugeba keliauti per sienas ir dažnai pasirodo išblukusiame pavidale.

Paraleliniai pasauliai - kai kurie mokslininkai teigia, jog egzistuoja keletas paralelinių pasaulių, kuriuose gyvena mūsų kopijos. Kartais riba tarp pasaulių išnyksta ir taip išvystame neryškius gretimame pasaulyje gyvenančių žmonių siluetus. O jeigu, naktimis blūdinėdami po namus gąsdiname paraleliniame pasaulyje gyvenanti kitą „aš"?

Turiu pripazinti, kad man ne karta teko lyg akies krasteliu pastebeti pvz. tolimajame koridoriuje lyg kazkoki tamsu silueta, taciau kai tik atsisuku ir pazvelgiu i ta puse - nieko. Perskaites si pasakojima, dabar galvoju - ar cia tik zmoniu smegenu fantazijos vaisius, kuri sukuria periferinis matymas - ar visdelto, kazkas daugiau? :o

Autore: Public Pervert, http://tenkurstaugiavilkolakiai.blogspot.com/

O gal ir Jus kartais kazka pastebite akies krasteliu? :-\

JerichQ

#1
kovo 20, 2012, 19:09:57 Redagavimas: kovo 20, 2012, 21:08:40 by JerichQ
Labai įdomus straipsnis, galiu pasakyti ,kad pirma kartą girdžiu apie šešėlių žmones, su tokiu fenomenu susiduriu gan dažnai, pats savęs klausdavau: Kas čia buvo? dabar jau visiškai pripratęs ir visiškai nerūpi. Perskaitęs šį straipsnį net sutrikau, bet mano manymu tai tik fantazija, mes patys sukuriame tai savo pasamonėje, yra visokių prielaidų žinoma. Daleiskim paimsiu pavyzdį manau visi buvome susidūrę su tuo ,kad kai žiūri kokį nors siaubo filmą (+ vienas namie, naktį) kas iš viso kartais būna šiurpu, po filmo arba jo metu, kažkas sukrebžda kitam kambarį arba koliduriuje akimirka pagalvoji kas čia? nejaugi čia ta pabaisa? Yra tokių žmonių kurie bijo tamsos(man irgi nėra ji pats mylimiausias dalykas žemėje) esmę tame jie bijo ne tas kas yra arba gali būti tamsoje, jie bijo savo fantazijos  ;)

Hekate

Na man nebuvo tekia regėti šio ''padaro''  o jeigu ir teko manau, kad tai mano fantazija :D Vis dar prisimenu kai būdama apie 5 metukų matydavau ''raudoną nykštuką'' :D :D šis man kartą net su kirviu grasino...(nežinau ar tai būdavo mano vaizduotės vaisius ar tikras monstriukas :-\ ;D)

Benamis

JerichQ as irgi manau, kad tai tikriausiai musu fantazijos vaisius, taciau tikrai keista buna, kai sedi prie PC, o akies krastu matai savo kambaryje tarsi kazka judanti... Tikiuosi su mano psichika viskas gerai... ;D Dar ne senis, taciau visvien nesinoretu papulti i minksta kambari :D

indigo

Taigi priejau isvada kad seseliu zmones yra vampyrai tik daug subtilesni, galbut kas galetu ismokyti mane sios taktikos?

Beelzebub

Citata iš: indigo  birželio 04, 2012, 20:06:19
Taigi priejau isvada kad seseliu zmones yra vampyrai tik daug subtilesni, galbut kas galetu ismokyti mane sios taktikos?


Kam tau to reikia, jeigu tu indigo? Neturėtum pasauliui nešti šviesos, supratimo ar whatever ten tavo misija ar kažkas, o tu vampyru nori tapti (nors jau teigei kad toks esi)? Žodžiu, nesuprasi tavęs.

indigo

O kodel jus norit apsiriboti tik tuo kas esate jaigu mano misija yra nesti sviesa ir kuo daugiau zmoniu i tai itrukti tai nereiske kad as negaliu pabandyti skristi

.L.U.T.H.O.R.

Tai tu bandyk, ką nori. Tik nekurk sektų  ;D Bet kolkas tavo misija nepanaši į šviesos nešėjo :)

Beelzebub

Citata iš: indigo  birželio 05, 2012, 17:05:16
O kodel jus norit apsiriboti tik tuo kas esate jaigu mano misija yra nesti sviesa ir kuo daugiau zmoniu i tai itrukti tai nereiske kad as negaliu pabandyti skristi


Nesuprantu aš tavęs, tai tu indigo, tai tu vampyras, tai tu nori tapti vampyru, tai tu skraidyt nori. Wtf. Apsispręsk gal :D
...

Ir išvis, kiek suprantu, bet kokie "vampyrai" ar jie subtilūs ar ne, ar jie kraują siurbia ar energiją ar whatever, nėra gėris, tai jeigu tu dediesi jog tu indigo, šviesos nešėjas, nemanau, kad turėtum užsiimti/norėti tapti kažkuo panašiu į vampyrą, nes tada nemanau, kad tu indigo. Bet aišku, čia tavo reikalas. ;)

advena

Citata iš: indigo  birželio 05, 2012, 17:05:16
tai nereiske kad as negaliu pabandyti skristi

Indigo, tai taip iseina, kad vampyrai gali skristi? ;D

indigo

Na as noriu kad kuo daugiau sielu issilaisvintu tai tikrai zinau bet noriu pabandyti daugiau kaip galesi suprasti kitus jais nepabuves

.L.U.T.H.O.R.

kaip suprasi žudiką, nepabuvęs juo, ar ne?

indigo

Na taip bet nemanau kad man jos dar prireiks

LiepaBlack

Siais metais nutiko toks dalykas. Pas mane buvo atejes draugas ir ruosiames iseiti i miesta. Tuo metu dziovinausi plaukus vonioje ir pries duris yra veidrodis. Staiga durys prasiveria ir veidrodyje pamaciau kazka juoda stovinti, kazka panasaus i zmogu(bet i veida net neziurejau)... Pagalvojau kad cia draugas stovejo tai paklausiau kas nutiko, taciau tuo momentu durys trinktelejo... Man labai keista pasirode. Iskarto islekiau is vonios... pries mano akis tuscia... Nueinu i savo kambari, matau , kad draugas guli ir ziuri televizoriu (ir jis nebuvo juodai apsirenges)... Siurpuliukai perejo per kuna...Papasakojus tai savo draugui jis tik nusijuoke... Dbr net nezinau ka galvoti.. Tikriausiai fantazija :)

advena

taip. galejo ir pasivaident, bet kas zino kokiu isdaigu gyvenimas dar iskres. gal cia buvi seseliu zmogus.

Aukštyn