Tai visgi pavojinga ar ne?

Pradėjo zygimantas, rugpjūčio 07, 2012, 18:27:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

zygimantas

Astralinės kelionės. Pasiskaičiau keletą temų, prieš tai nemažai informacijos ieškojausi google, bet argumentuoto atsakymo neradau. Ar pavojingos astralinės kelionės? Prašau atsakykit išsamiai. Gal iš pavykusiems išeiti sulauksiu keleto komentarų.
Iš tikro nervina (nuo pačiu ir baugina) atsakymai, kad gali blogai baigtis, kad tau blogo linki kokios tai būtybės. Bet ką jos padarys? Laukia mirtis? Gal persekios nuolatos tas kažkas?
Ačiū :)

.L.U.T.H.O.R.

Jei neturi pasirengimo tai ir su degtukais žaisti pavojinga :)

Benamis

Citata iš: Šešėlis  rugpjūčio 07, 2012, 18:42:53
Jei neturi pasirengimo tai ir su degtukais žaisti pavojinga :)


Na bet numirti isejus i astrala tikrai neimanoma ;D

astropasaulis

,,Bijai vilko - neik į mišką". Jei bijosi, apskritai negalėsi dėl to patekti į astralą.

Asasinas

"Baimė - tai kelias, už kurio laukia sėkmė". Tai pabandyk, pažiūrėsi, pavojinga ar ne. :)

zygimantas

#5
rugpjūčio 07, 2012, 21:06:50 Redagavimas: rugpjūčio 07, 2012, 23:40:38 by zygimantas
Citata iš: astropasaulis  rugpjūčio 07, 2012, 19:30:40
,,Bijai vilko - neik į mišką". Jei bijosi, apskritai negalėsi dėl to patekti į astralą.

Na netiek ir bijau... Tiesiog norisi sužinoti plačiau.
Beja, vieną kartą bepraktikuodamas jau buvau beveik išėjąs. Truko nedaug :)
edit: dar klausimėlis. Žinot kokių lietuviškų knygų apie visa tai? Anglų žiniomis skundžiuosi :s

Benamis

Knygu nezinau taciau patariu perskaityti siame puslapyje esancia informacija apie astralines keliones: http://anomalija.lt/category/straipsniai/astralines-keliones/ (zinoma jeigu dar nesi perskaites) ;)

Jonas

Ir man pradžioje taip buvo, kai pradėjau domėtis astraline projekcija... Prisiskaičiau nieko nenutuokiančių, žolės apsirūkiusių  :D žmonių komentarų , jog esą tai ne vaikų žaidimai, gali baigtis blogai, la la la.... Bet vėliau perskaičiau keletą angliškų knygų šia tema, dar giliau pasiieškojau informacijos ir visa baimė dingo... Dar pats irgi ,kaip sakei, jau lyg ir buvau "išėjęs"... Žodžiu, nėra ko bijoti, tik pačios baimės... Jeigu ir pamatytum ką nors baisaus, tai žinok, jog tau nieko blogo nenutiks ir tau jie nieko negali padaryti... Dauguma žmonių prisikaitę visokių baisių istorijų, išėję į astralą ir pamato siaubūnus,o  vėliau bebijo išeiti.. Reikia šviestis ir pačiam patirti ir tada visos baimės dingsta...

Master

Chmmm...
Net nežinau  :-[
Juk pažeidus astralinį kūną, nukenčia ir fizinis. Prisiminkime linkantropiją (kai astralinis kūnas laikinai virsta vilko formą, kad patenkintų savo kraugeriškus inkstinktus ir pasisemtų svetimos energijos) (kaip keistai nuskambėjo  :D)
O grįžtant prie temos, įdomu tai, kad astralinės būtybės norinčios pratęsti savo egzistavimą dažnai pasinaudoja, tuo jog kūno šeimininkas išvykęs ir bando patekti į fizinį kūną. Tai dažnai nesibaigia geruoju... Įdomu, kad okultizmas taip aiškina proto pamišimą su pagerėjimais (kada lerva įsibrauna į žmogaus kūną) ir idiotizmą ir beprotystę (kada lerva tampa kūno šeimininke) .... Taigi, galbūt kelionės astralu nėra tokios nekaltos...

.L.U.T.H.O.R.

Lervos gali užpulti nesvarbu ar tu išėjęs į astralą ar ne. Tai visiškai nesusiję. Žinoma astralinėje erdvėje gali sutikti praktiškai bet ką. Todėl daugumos būtybių geriau išvis ten vengti, nors realiai jos tave tik išgąsdint norės. Geriausia apsauga prieš "astralinant", tai aukštos pačio žmogaus vibracijos, o jei tokių stinga, gali pagalbon kviestis dievą, jėzų, archangelus ar dar kokias nors šviesos būtybes. Fizinė apsauga būtų išsimaudymas sūrioje vonioje ar druskos ratas aplink lovą.

eternal.bliss

astralas visiškai nereikalingas nei dvasimian nei intelektinam tobulėjimui, jis paverstas žaisliuku masėms. Pats išėjimas yra įdėja- ir jeigu žmogus išeina už kūno ribų- gryžęs jis atsineša įdėją, kuri poto yra plėtojama, ji dažnai yra žalinga žmogui kuris tikį į pragarą ir rojų.
Kiekvienas veiksmas turi turėti reikiamybę tokiuose dalykuose, kitaip arba tau nepavyks to padaryti arba rezultatas bus interpretuotas neteisingai, ir susikursi ideologiją kuri yra žalinga.

ajolu

Pavojinga. Retas kuris užssimdamas šiomis kelionėmis yra aukštos sąmonės ir dvasiškai švarus. Todėl išeidami į astralą rizikuojama patekti į pačius žemiausius juo sluoksnius, geriausiu atveju gal vidurio. Nes panaši vibracija, traukia panašią. Taip atidaromas kanalas į žemutinius sluoksnius ir net jeigu po to tos kelionės nebus praktikuojamas kanalas išlieka tol, kol žmogaus sąmonė nepakyla į aukštesnę. Dažnai tai pasireiškia astraliniais puolimais ir paralyžiumi miegant.

Benamis

Jeigu tai tiesa, tai visvien jokios realios gresmes zmogui nei miego paralyzius nei astraliniai puolimai neatnes. Tiesiog nemalonus pojuciai kurie gali pasireiksti ir nepraktikuojant astraliniu kelioniu (kalbu apie miego paralyziu).

ajolu

Kodėl neatneš? Juk astralinės kelionės metu gali kažkas prisikabinti arba net apsėsti, ar tai ne grėsmė? O paralyžiaus metu priskabina kažkokia žemų vibracijų būtybė ir siurbia energiją kaip vampyras. Jeigu žmogus nieko dėl to nedaro, t.y. dvasinėm praktikom ar maldomis, savistaba, darbu su savimi, nebando kelti savo sąmoningumo, tai tuo atviru kanalu, kaip šiūkšlių vamzdžiu, tekės visas astralinis brudas. Ko pasekoje gali prasidėti ir fizinės ligos ar depresijos.

Benamis

Nepraktikuoju astraliniu kelioniu, bet apie apsedimus tai cia manau is pirsto lauzta informacija. Na, bent jau as asmeniskai tokios tikrai negirdejau. Kiek man zinoma, zmogus gali nebent issigasti astraliniu butybiu bet, kad jos kaip nors galetu paveikti zmogu... ??? Ar cia tik nebus informacija is tos serijos, kad galima ir nepabusti keliaujant astralu? :) Nes panasiai skamba.

Aukštyn