Ar tai astralinė kelionė, kas tai buvo?

Pradėjo Lunos, spalio 25, 2015, 02:37:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Lunos

Sveiki, kaip jau turėjote suprasti iš antraštės, norių jūsų paklausti ar tai buvo 'Astralinė kelionė' taigi eikime prie istorijos.

Viskas vyko prieš gerus trejus, ketverius metus atgal, kai dar ėjau į mokykla. Tuo metu buvau dešimtokas, devintokas. Jau nuo mažų dienų vykdavo man nesuvokiami dalykai, bet atėjo tieji metai, kai prasidėjo vis didesni ir į patingingesni dalykai vieni už kitus. Tą dieną aš atsikėliau kaip įprasta nieko naujo, nieko į patingo. Tą diena buvau neutralios nuotaikos, labai daug masčiau apie vieną ir ta patį žodi, bet tai man nebuvo naujiena. Tais metais aš kas antrą ryta atsibudęs vis kartodavau tam tikrus žodžius mintyse, tad man jau buvo tai įprasta.

Kaip nuolatos aš eidavau į mokykla pėsčiomis, nei važiuodamas autobusu į mokyklą. Nutolęs nuo namu 20-50 metrų, staiga mano mintys visos dingo lyg būtų kas užvėres duris. Kūnas po truputi pradėjo atvėsti, vėliau staiga pajutau šiluma, kuri maloniai kuteno mane ir lyg niekur nieko aš pamačiau save iš viršaus, o mano kūnas vis toliau ėjo į mokykla, aplinkui nebuvo nei vienos gyvos dvasios aplink mane. Tik mašinos kurios nuolatos slankiojo gatvėje. Viską mačiau spalvotai, tarpsniais vaizdas pabaldavo ar tai šviesos blyksniai nušviesdavo visą vaizdą, tuomet po trisdešimt penkių sekundžių kelionės ir matymo savęs pradėjau kilti vis aukščiau ir aukščiau, žinoma išsigandau tik pats kvailys galėtu neišsigąsti ir vėl viską mačiau iš savo kūno iš paties savęs.

Grįžęs į savo kūną išsigandęs stovėjau visas sustingęs lyg bučiau pavirtęs medžiu, vėl buvo pasidarę šaltą, nesupratęs kas įvyko. Pailsėjau pora minučių tokioje pat būsenoje, kokioje ir buvau sustingęs. Po kelių minučių ir vėl ėjau į mokyklą. Apie tai jau negaliu išmesti nemažai metų.


Tai vienintelis paaiškinimas kuris labiausiai paaiškino šį keista mano į vikį.
Būčiau labai dėkingas, jei kas atsakytumėt į visas mano istorijas, nes dar turiu jų ne mažai, bet visuomet bijojau, kažkam sakyti. Kartą buvau pabandžiau tai pasakyti, bet viskas pasibaigė blogai.  

SPACE

Kaip tau pasakius.. tu esi transformatorius, iš elektrinės gauni srovę - transformatoriuje perdarai ją į 220V ir paduodama į namus. Bet transformatoriuose būna perkrovos (gali būt dėl gamtinių priežaščių) ir tada tavo siela - astralas iššoka iš kūno. Šiaip tai nieko baisaus, rodo tik, kad tu jautresnis, tokie žmonės linkę į kūrybą.
Pas žmones, širdies srityje, širdyje susijungia dvasinė ir materiali energija. Kai jos atsiskiria, žmogus miršta. Žiūrėk, stebėk sveikatą. Ir aišku nekalbėk su kitais apie tai, tik pasijuoks, nebent, jeigu jauti, kad ir tas žmogus turėjo panašių patyrimų.

Lunos

Gal būtų galima daugiau sužinoti apie tai?
Na iš tikrųjų nemeluosiu, aš esu gal net per daug linkęs į kūryba, aš nenustygstu vietoje, kažko nedaręs. Su sveikata, neturėjau visiškai problemų, visuomet sergu 1 ar 2 dienas ne ilgiau nebent bučiau to pats panorėjęs.

SPACE

Aš žinau, kad tu sveikas, tą paminėjau tik dėl to, kad tau reikia subalansuoti dvasinę-materialinę energiją. Lietuvoje, ypač gatvėje labai demoniška energija, tu turi žinoti kaip manevruoti.
Pas tave išeina siela, ne astralas (astralas daugiau išeina pas moteris). Tavo atveju padėtų narkotikai, LSD. Pamatytum kaip sudaryta visata, kaip ji funkcionuoja ir tada geriau orientuotumeis, žinotum ką daryt. Jokiu būdu nevartok narkotikų ištisai, nes siela pradės grįžti į kūna neteisingai arba išvis nebegryš. Užteks kokių 2-3 kartų.
Kartais paskaityk kokius šventraščius, kaip Korane pasakyta: "jūs gi tik sau pakenksite, jei mūsų neklausysite".
Ta prasme išmok balanso, nes esi jautrus ir turi mokėti gyventi tarp storaodžių padarų.

Mekabciel

Lunos, sitos dvasines isminties nepriimk tiesiogiai, zmogus tiesiog juokauja:

Citata iš: SPACE  spalio 25, 2015, 13:21:49Aš žinau, kad tu sveikas, tą paminėjau tik dėl to, kad tau reikia subalansuoti dvasinę-materialinę energiją. Lietuvoje, ypač gatvėje labai demoniška energija, tu turi žinoti kaip manevruoti.
Pas tave išeina siela, ne astralas (astralas daugiau išeina pas moteris). Tavo atveju padėtų narkotikai, LSD. Pamatytum kaip sudaryta visata, kaip ji funkcionuoja ir tada geriau orientuotumeis, žinotum ką daryt. Jokiu būdu nevartok narkotikų ištisai, nes siela pradės grįžti į kūna neteisingai arba išvis nebegryš. Užteks kokių 2-3 kartų.
Kartais paskaityk kokius šventraščius, kaip Korane pasakyta: "jūs gi tik sau pakenksite, jei mūsų neklausysite".
Ta prasme išmok balanso, nes esi jautrus ir turi mokėti gyventi tarp storaodžių padarų.

TinSoldier

Na, jeigu ir nejuokauja, tai ta žinutė vis tiek yra juokas..

Empty.Soul

Tikrai įdomus įvykis nutiko tau! Man kažkas panašaus yra nutikę, bet savo noru. Bandžiau patekti į astralą ir kai jau beveik visiškai palikau savo kūną, tai tada mano kambarį apšvietė šviesos pliūpsniai. Buvo višikai tamsu ir negalėjau nieko matyti, kas 2 sekundes pasikartodavo šviesos pliūpsniai ir tada matydavau savo kambarį kaip dienos metu, bet tada lyg koks magnetas įtraukė atgal į kūną ir viskas pasibaigė tuo..

.L.U.T.H.O.R.

Geriausias pasiūlymas, narkotikus vartot :D
Dauguma paėję lengviausiu keliu poto sunkiai jam atsispiria :)

Benamis

Citata iš: SPACE  spalio 25, 2015, 13:21:49Tavo atveju padėtų narkotikai, LSD
Tokius patarimus gali destyti zmogui privaciai, bet ne viesai. Perspeju.

Temos autoriui: pirma karta girdziu, kad astraline kelione vyktu zmogui einant.

paragraf 78

Yra toks psichinis sutrikimas vadinamas depersonalizacija. Labai tikėtina kad tai ir buvo išgyventa. Na bent jau labiau tikėtina nei netikėta astralinė kelionė.
Jei man taip būtų sunerimčiau dėl savo sveikatos.

Lunos

Nemaniau, kad kas pasiūlis lsd man čia. Bet galiu pasakyti, jog su ir be lsd aš kaip ant jų, kaip man sakė kažkas esu jausmų žmogus. Jausmai kartais būną stipresni nei aš..

Emty.Soul - Vat lygiai man tas pats buvo su šviesos blyksniais, o pojų tiesiog įkritau atgal į kūną. Rytais prieš atsibundant man būdavo visiškai panašiai. Stovėdavau savo kambarį, viskas tamsu, tamsu kur tik žiūrėdavai, po kelių minučių prasidėdavo šviesos pliūpsniai kurie nušviesdavo kambarį tam tikru atstumu. Kai galiausiai pamatydavau save mieganti išsigazdavau, pajusdavau vėją kuris nešdavo manę, viskas staiga užtemdavo ir pabuzdavau.

Paragraf78 - Išsinagrinėjau viska apie 'Depersonalizacija', bet niekas neatitinka jog tai būtų.

a.t.sielis

Kad ir kas tai buvo, no big deal.

Gal koks sąmoningumo išsiplėtimas, kuris leido pagauti vaizdą iš viršaus. Arba OBE. Būna žmonėms tų vizijų visokiausių.

Vis vien ne tokiuose dalykuose esmė. Ir dažniausiai niekas jų nepaaiškins, nes jie reti, o visi turi savo teorijų. Esmė, kas mes esam, ir kaip tobulėti.

paragraf 78

Citata iš: Lunos  spalio 25, 2015, 15:13:52Paragraf78 - Išsinagrinėjau viska apie 'Depersonalizacija', bet niekas neatitinka jog tai būtų.
Niekada nenusistatinėčiau sau diagnozės panaršęs internete :)
Derealizacijos ir depersonalizacijos yra begalė formų. Aš nesakau, kad tai tikrai ji, tiesiog pasakiau ką aš pagalvočiau jei patirčiau tai ką aprašei.

Aukštyn