astralinė kelionė ar ne??

Pradėjo D.W. I know, balandžio 20, 2013, 15:54:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

D.W. I know

sveiki visi :D
sukūriau šią temą, nes man reikalingą kitų nuominė, taip galėjo būti ar ne?
šią naktį,(jau ne pirmą kartą) pabandžiau išeiti iš kūno, kitaip tariant, pakelliauti astralu. buvo maždaug ketvirta ryto. aš atsiguliau, nejudėjau, stengiausi neužmigti ir t.t.
po kažkiek laiko mane nežinau, tarsi visą nupurtė elektros srovė ar kažkas panašaus. tada lyg pradėjo kažkokia muzika skambėt ar kažkas tokio.  aš atsimerkiau, prieš mane buvo tamsa irlyg kažkoks trikampis, gerai nepamenu:)
aš nebijojau, kad galiu negrįžti, bet jaučiau, tarsi šiek tiek pakilau. tada pamačiau telefoną ir prisiminiau, kad neužsistačiau žadintuvo. tada panorėjau grįžti. mane vėl tarsi nupurtė ir aš pabudau.
ar tai galėjo būti keistas sapnas ar trumpa astralinė kelionė?
man penkiolika m. ir bandžiau jau ne pirmą kartą
rašykit nuomonę

Ezekiel

Taip, skamba kaip nekūniškos patirties simptomai. Bet gali papasakoti plačiau apie tą keista trikampį ir muziką? Blogai išsimiegojus, po sapnu vaizduotė yra aktyvesnė ir dažnai klausoma muzika kaip įprotis galėjo girdėtis ar kokie simboliai.
Ar tu matei telefoną ne fizinėmis akimis?

D.W. I know

#2
balandžio 20, 2013, 17:45:22 Redagavimas: balandžio 20, 2013, 17:56:40 by Benamis
ne, as niekaip nepasisukau, as tarsi iš biški aukščiau pasukau galva ir pamačiau telefoną tarp krūvos pagalvių. atrodė, kad žiūri iš kokio metro aukščio
o tars trikampis tai net nežinau... kažkaip neįsiminė. o gal tik pasivaideno. ir mačiau jį tik akimirką. o muzika, kiek prisimenu, buvo kažkokia keista, nebuvau tokios niekada girdėjus. kažkas panašaus į ūžimą ir muziką kartu. sunku paaiškinti :))

o atsibudau visiškai taip pačiai, kaip ir prieš visa tai. galva pasukta į sieną, visiškai priešingą pusę nei buvo teleffonas

la.benas

Galėjo būti beveik sapnas. Na, taip dažnai būna prieš pat užmiegant, kai dar lieki šiek tiek sąmoningas, nors visa kita jau miega. Aš irgi kažkada muziką esu girdėjęs. Aiškiai aiškiai, lyg tikrai būtų grojus. Bet vos tik atkreipiau dėmesį į ją, ji dingo. Tada nesistengiau patekt į astralą. Na, bet kokiu atveju panašu, kad jei čia ir nebuvo astralinė kelionė, tai tau iki jų labai nedaug trūksta :) Sėkmės tolimesniuose bandymuose :)

Ezekiel

Citata iš: D.W. I know  balandžio 20, 2013, 17:45:22
ne, as niekaip nepasisukau, as tarsi iš biški aukščiau pasukau galva ir pamačiau telefoną tarp krūvos pagalvių. atrodė, kad žiūri iš kokio metro aukščio
o tars trikampis tai net nežinau... kažkaip neįsiminė. o gal tik pasivaideno. ir mačiau jį tik akimirką. o muzika, kiek prisimenu, buvo kažkokia keista, nebuvau tokios niekada girdėjus. kažkas panašaus į ūžimą ir muziką kartu. sunku paaiškinti :))

o atsibudau visiškai taip pačiai, kaip ir prieš visa tai. galva pasukta į sieną, visiškai priešingą pusę nei buvo teleffonas


Ar muzika priminė tolima varpų gaudesį ar morzės abėcėlę? Trikampis gal koks archetipas, kokios spalvos raštai, matei visiškoje tamsoje?
Jei tai tikrai buvo nekūniška patirtis, tai vienintelis būdas sužinoti ar tai nebuvo atmintis rasti nematytų dalykų. Tarkim jei pamatytum laika ir pabudus jis būtų panašus tai būtų neblogas įrodymas.

D.W. I know

labiau jau varpų gaudesį., ar veikiau ūžimą :) o ta muzika, jei taip galima sakyt,  buvo kažkokia keista. jei gerai pamenu, buvo kažkoks balsas, bet aš nieko nesupratau ką sakė( ar dainavo) ir gyvenime tokio nesu girdėjus.
o tas trikambpis. kaip jau sakiau, mačiau jį  vos kelias akimirkas, tada jis tarsi pranyko. jis buvo toks tamsiai tamsiai geltonas, o mačiau jį tamsoje. papras tas trikampis, o vidj lug koks neryškus rutuliukas buvo...
O dėl laiko nesu tikra; kai atsiguliau už lango jau nebuvo visiška tamsa, o gkai pabudau buvo beveik taip pat. atrodė, kad praėjo ne daugiau 10minučių. :)

Ezekiel

#6
balandžio 20, 2013, 23:00:35 Redagavimas: balandžio 20, 2013, 23:02:16 by Ezekiel
Kai medituodavau ir anksti rytais girdėdavau irgi keista muzika primenančia lyg varpų gaudesį, automobilio signalizaciją, morzės abėcėlę - tokie panašumai tik labai tyliai ir tai nepanašu į ausų užimą. Kaime irgi girdėdavau, netgi pakankamai garsiai, kad kylo idėja pabandyti iššifruoti jei tai iš ties morzė (yra gandai, kad pvz. žmonės kurie turėjo metalines dantų plombas girdėdavo morzės komunikaciją).

Kalbant apie vizijas staigiai pabudus naktį tai aš turių daug patirties ir mačiau tikrai keistų dalykų, net žmonių, ateivių halogramas, viena karta švytinti rausva kamuolį, tokių metų būna daug išsiskyrusio smegenyse dimetiltriptamino tai galima visko tikėtis. Bet pasikeitus sąmonės būsenai į budrumo greit pranyksta (ar pabėga?).
Tavo aprašytas trikampis labai primena illuminatų simbolį, smailė viršuje buvo? Jei taip tai yra kalno, dominavimo archetipas.

D.W. I know

buvo. jeii atvirai, tai net nepagalvojau apie illuminati :D
bet vaizdus ar ka ten maciau ne pabudus, o... toje būsenoje ar kaip tai pavadint. tą daiktą mačiaqu kažkur tiesiai prieš save, o pabudau kaip ir prieš visa tai - nusisukusi į sienos pusę, net nesujudėjau           
zodziu, o muziką kai girdėjau, tai atrodė, kad užgulė visas ausis. labai keistas jausmas./

Šviesioji

Sveiki, nenoriu kurti atskiros temos, tad rašau čia.

Pati tikiu astralinėmis kelionėmis, pomirtiniu gyvenimu, pasąmone, esu šiek tiek meditavusi.

Šiąnakt turėjau man pačiai naują patyrimą. Kadangi paskutiniu metu labai svarstau ir mąstau, koks mano pašaukimas, o esu girdėjusi, kad galima savo pasąmonės paprašyti atsakymo, sumąsčiau taip ir padaryti. Gulėjau ant nugaros, buvau nurimusi ir būsenoje prieš miegą, mintyse vis kartojau žodžius: "kuo būti atėjau į šią žemę, kuo būti atėjau į šią žemę, koks mano pašaukimas. Prašau atsakymo per sapnus. Noriu suprasti, pajausti kuo man lemta būti, kokia mano misija. Prašau pasąmonės ir visatos atsakymo." Žodžiu vis kartojau kartojau tai be perstojo, jaučiau kad esu įsijautusi, kad gera tai kartoti, labai tuo tikėjau, jaučiau tarsi kraučiausi kokios energijos. Tik staiga ėmiau jausti, kad kūnas ima tirpti, ir kad jausmas tarsi būtų toks išsipūtęs ir ne mano, tas jausmas baisiai nemalonus. Ir nejaučiau, kad esu išėjusi iš savo kūno ar pan., bet tarsi ir ne visai būčiau jame, viskas buvo labai keista. Visa tai lydėjo išgąstis. Pamačiusi kad kažkas daros, nustojau kartoti tuos žodžius, pasakiau jog iškvėpiu energijų perteklių, jog nenoriu išeiti iš kūno, kadangi plius ėmiau jausti ir kažkokį virpesį, galvoju gal čia tos vibracijos apie kurias buvau čia skaičius. Dar buvo toks jausmas tarsi kūną spaustų, kad man viduj per maža vietos daros, baisiai nemalonu. Apskritai jausmas buvo tarsi mano kūnas būtų visai kaip ne mano. Kadangi pasakius kad nenoriu išeiti iš kūno, kad budinuosi niekas staiga nesiliovė, vis tiek buvo tas aptirpusio kūno jausmas, ėmiau pamažu judinti rankas, tarsi įsitikint kad esu savam kūne nes jausmas buvo toks, kad jau nė negali suprast. Pamažu atsimerkiau, staiga nešokau iš lovos. Ir dar kurį laiką išsibudinus buvo truputį tas keisto kūno ir apskritai keistas jausmas. Aš žinau, kad nekeliavau, tačiau tai, kas man čia buvo, buvo labai nemalonu ir baisu, ir svarbiausia, kad aš nesiekiau to. Ir viskas priminė kad kažkada buvau taip jautusis, tik nežinau kada, kažkodėl priminė vaikystės košmarus. Nors esu skaičius apie astralines keliones, nenoriu to bandyti, nes bijau, kad pasimesčiau, nesugebėčiau grįžti ar kažkas blogo man nutiktų.

Taigi, gal kas pasakys kas čia su manim darės ir nuramins. Viskas buvo gal prieš kokią pusantros valandos, jau jaučiuosi nurimusi, nes tik pabudus bijojau eiti miegoti. Lauksiu jūsų nuomonių, ačiū.

zalia.arbata

#9
rugpjūčio 12, 2013, 11:02:00 Redagavimas: rugpjūčio 12, 2013, 11:48:40 by zalia.arbata
Kiekvieną naktį taip būna, tik įprastai sąmonė užmiega pirma, o kūnas paskui, dėl to nejauti miego paralyžiaus. Dabar atsitiko atvirkščiai- kūnas užmiginėjo, o sąmonė ne. :) jei būtum išlaukus (nejudėjus) būtum išėjus iš kūno ir ten jau galėtum sužinot ką nori (ne, tavo noras greičiausiai nieko bendra su nutikimu neturėjo, tas kartojimas tik padėjo atsiribot nuo kūno ir susitelkt).

Šiaip gal ir nėra astralinės kelionės kažkoks mistiškas dalykas, bent mano manymu- tiesiog kelionė po save, savo pasąmonę (nors čia tik mano išmislas).. Pabandyk kada vėl, manau verta- sako, galima ten viską apie save sužinot :) rizika ne didesnė negu paprastai sapnuojant.

Jei norėsi sustabdyt miego paralyžių tada pradėk nereguliariai kvėpuot- įkvėpk laikyk orą 5s. paskui kuo greičiau įkvėpinėk ir iškvėpinėk ir akimirksniu praeis. Išėjus į astralą vos pagalvojus apie savo kūną jame atsidursi. Taigi viskas tavo kontrolėj. :)

Šviesioji

Na bijau astralinių kelionų, nes esu prisiskaičiusi visko. Vieni sako, jog nieko blogo negali atsitikti, kiti sako, jog kūnui likus vienam į jį gali įsikūnyti kas nors kitas ir pan. ar gali sutikti kokių nors būtybių. O tas, kad kartojimas padėjo atsiriboti nuo visko tai aš ir taip manau :)

Taigi ir domina, ir baisu, juolabiau, kad buvo labai nemalonu ir apėmęs išgąstis, baimė. Todėl atrodo nesinori daugiau to pajausti.

Koks kitiems būna jausmas kai išeina iš kūno? Irgi toks nemalonus? O be to skaičiau šiame forume http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=642.0 , moteris ne kartą keliavo ir pasakojo, jog kartą buvo sunkoka sugrįžti ir jau manė, kad "užstrigo", tas mane gąsdina.

Be to labai ačiū už atsakymą ir už patarimą, kaip sustabdyt miego paralyžių, nežinojau to. :)

exdead

na as tikriausiai patyriau astraline kelione, aprasysiu trumai nes pirma karta kai rasiau tel uzsilagino ir atsijunge, tai va ana nakty skaiciau jusu foruma apie astralines keliones. Skaiciau mazdaug nuo 00:00 iki 05:40 ryto. Buvau pavarges antra nakty jau nemiegojas. Tai gi ejau miegot desimt minuciu tarsi begte prabego tiesiog ramybeja pagulejau. Buvo tai ramu, pajutau gan keistus virpuliukus per kuna, ir girdejau toki nemalunu ausiai bet neperdaug erzinanty uzima, pramerkiau akis galvoju prisisapnavo koks tai velnias. Tada bandziau pakelti ranka ir jaciu kad sunku kazkaip, pameginau stipriau ir ranka tarsi islindo is mano kuno, lygiai tos pacios spalvos kaip ir mano kuno ranka tada pamaciau pilkus ar baltus nebepamenu konturus aplink ja, pagalvojau gal astraline kelione cia, stengiasu nepasimest nor nebuvo lengva.

exdead

(rasau per dvi dalis nes telas lagina) tai va pakeles ranak ilgai neisbuvau kazkaip sunku buvo, seip gyvenima as esu jautrus paranormalioms nesamonems,(jei kas nores parasysiu) mates seseliu kazkokiu,vaiduokliu. Tada dar banziau save suvaldyti nepabusti nors keliones truputi bijojau kad kokia "lerva" neprisikabantu, buvai gan silpnas tada, vos sugebejau pasukti galva, ir ziuriu kazkos senis ar sene stuvi, su paklode kazkokia juoda. As aisku persikau, dantysi buvo tarsi kokio vilko islinde ilgas kabantis lieziuvis ir rankose turejo kazka panasaus i peilius, as aisku persikau ir bandziau atsibusti, pavyko atsibusti bet nlbj galejau pajudeti. Seip as gyvenu senam name. Mano kambaryja yra mirusi moteris, as seniau esu ten padares vaiduoklio nuotrauka. Tokio raudonu ruko su paklode ir raudona kaukole, po kuniko apsilankymo visos nesamones baigesi. Ar galejau pamatyti ta moteri?

Teroras

Citata iš: exdead  rugpjūčio 18, 2013, 15:09:05
As aisku persikau, dantysi buvo tarsi kokio vilko islinde ilgas kabantis lieziuvis ir rankose turejo kazka panasaus i peilius, as aisku persikau ir bandziau atsibusti, pavyko atsibusti bet nlbj galejau pajudeti.


Miego paralyzius: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=255.0

exdead

tai cia buvo sapnas ar astraline kelione

Aukštyn