Taro kortos

Pradėjo paragraf 78, rugsėjo 21, 2011, 22:48:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

idenmeyou

Citata iš: karamele31  spalio 31, 2013, 14:08:32
o sventuoliai teologai kortu nelaiko velnio ismislu?


Kiek man zinoma, tai baznycia atmeta, bet kokius burimus

Edgaras

parduodu taro kortas 70 lt ,naudotos viena karta,dideles.867399657

Miru

Citataparduodu taro kortas 70 lt ,naudotos viena karta,dideles.867399657
Man labai idomu ar nors šitas žogus nors biški domėjosi taro,kortų niekas nepardavinėja,jas geriau padovanoti :)
Turiu taro apie 3 metus,ką galiu pasakyt yra taip,kad išsipildo net ir tiem kurie baisiausiai netiki  :D labiausiai patinka žmonių reakcija kai ateina višiski nnepažystami "pažaisti" ir kai beveik nusakai ju praeitį.. ;D  Nežinau ar kortos sako tiesa ar ne, kiekvieno reikalas, man jos nėra sumelavusios, butent dėl to jų ir vengiu :)

Alaska

Na, aš prieš metus laiko įsigijau jas. "Pažaidžiau" mėnesį, o vėliau numečiau į šalį, nes man asmeniškai jos nieko teisingo nepasakydavo nei apie praeitį, nei tuo labiau apie ateitį. Gal čia dėlto, kad rimtai neužsiėmiau tuo.

Vendigo

Atsakymas slypi tavo žinutėje :) Jeigu ne "žaistum", o į viską žiūrėtum rimtai, tai ir atsakymai reikalingi ateitu.

Supernatural

Naudoju Vaito ir Nevertari kalades, nefertari kaip ir limpa gerai prie rankos, bet mazai literaturos del galimo interpretavimo. Vaito kalade kaip ir iskart prilipo man, bet nelabai man jos mielos, ir ju aiskinimas gan lekstokas man atrodo. Nefertari, gan "galingos" kortos, dar niekad nemelavo, bet pasitelkiu ir bendrines taro interpretacijas, nes jos pacios is savo esmes labai skiriasi nuo iprastu taro kaladziu.

Supernatural

Na kolkas, kiek draugem ir draugam deliojau jas, viskas toc toc issipilde

elteide

kokiu principu veikia taro kortos , kas jomis kalba ..dvasios ar pasamone ...ir ar tai okultizmas/

Supernatural

Citata iš: elteide  vasario 08, 2017, 21:33:24kokiu principu veikia taro kortos , kas jomis kalba ..dvasios ar pasamone ...ir ar tai okultizmas/
Taro kortos - tai vienas iš seniausių pranašavimo būdų, Į dienos šviesą jas ištraukė Vaito pirmtakas, iššifravęs reikšmes (užkrito pavardė iš D raidės). Tai ne dvasių kortos, ne tamsiųjų jėgų, net ne elementų kortos. Jos išvis toks dalykas, kuris veikai pats savaime, tarsi dešifruoja Visatos kodą ir pateikia išgrynintą informaciją būtent iš jos konkrečiu klausimu.

elteide

bet tai kokiu principu krenta reikalingos kortos ...? 

GM

Kaip bebutu keista buvau skeptikas tais burimais, rodo jos gerai tai ko tikiesi, bet realybė iškrečia pokšta ir viskas. Tada galvoji kad kortos meluoja. Kaip butu galima su jumis tiesiogiai pabendrauti, paskutiniu metu traukia nepaaiškinami nutikimai.

elteide

#41
rugpjūčio 11, 2017, 14:14:01 Redagavimas: rugpjūčio 11, 2017, 14:26:05 by elteide
https://wol.jw.org/lt/wol/d/r32/lp-l/2012172
citata: Dievas savo tautai, senovės Izraeliui, davė tokį įstatymą: „Tenebūna rasta tarp jūsų nė vieno, kuris [...] užsiima būrimu, arba yra žynys, ar burtininkas, ar raganius, ar kerėtojas, arba tariasi su vaiduokliais bei dvasiomis, arba teiraujasi mirusiųjų. Juk kas tik tokius dalykus daro, tas pasibjaurėtinas Viešpačiui" (Pakartoto Įstatymo 18:10-12). Kodėl Dievo požiūris į spiritizmą toks griežtas?
....
tai visgi taro kortas, būrimą galima priskirti spiritizmui?

elteide

tai niekas nežino ?

.L.U.T.H.O.R.

#43
rugpjūčio 11, 2017, 20:08:39 Redagavimas: rugpjūčio 11, 2017, 20:12:22 by Legionas
Jei kalbant tik apie Taro, tai ne :) Su jokiom dvasiom ten nebendraujama, bent jau dažniausiai. Bet šiaip ar taip būrimas. Tai dievulis irgi nemėgsta :D

elteide

ST kunigai, ir apaštalai irgi kartais burė...kodėl čia gerai?
Apd 1,26 Tada metė burtus, ir burtas krito Motiejui, ir jis buvo priskaičiuotas prie vienuolikos apaštalų.

Aukštyn