Taro kortos

Pradėjo paragraf 78, rugsėjo 21, 2011, 22:48:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

exdead

manau jog burimai kortomis yra visiska nesamone. ka pats padarysi ta ir turesi

lt133

Turėjau ir aš nusipirkęs. Būriau gal kokį mėnesį.
Paskui jas išmečiau. Mokėjau apie 80 lt, vln pirkau.

Benamis

Citata iš: lt133  spalio 07, 2013, 20:23:45
Mokėjau apie 80 lt, vln pirkau.


Cia tokios Taro kortu kainos? :o

lt133

Jos buvo popierinės ir negražios man, plastikinės kainuoja brangiau.

paragraf 78

Tai jau taip, taro kortos brangios. Kuo nesąmoningesnė sistema tuo brangiau :)

idenmeyou

Is vienos puses visi tie burimai zavi ir didina smalsuma is kitos puses sukelia nusivylima. Jei is tiesu taro kortos tau gali isburti ateiti, tai gyvenimas lyg kazkokia parodija, beprasmiskas, nes kaip bepasielgtum vienoje ar kitoje situacijoje vistiek ivyks tai kas turi ivykti. Nesvarbu ka pasirinktum, kaip viska apmastytum pries veikdamas galu galiausiai viskas atsidurs viename taske, tavo isburtoje ateityje. O jei kortos klysta ir tu gali nulemti savo ateiti pats, tai tos kortos lieka bevertemis, nes jos buvo klaidingos ir realiai is ju nera jokios naudos, nes gali burti kaip tik nori, visvien gali tau pavykti viska pakeist, tai kokia prasme zinoti ateiti, jei ji gali buti kitokia, tuomet geriau isivaizduoti savo norima ateiti ir deti pastangas, kad butent tokia ji ir butu.

.L.U.T.H.O.R.

Kortos gali tau pasakyti momentinę ateitį ir kas tau nutiks, jei eisi tokiu keliu kokiu eini dabar. Kai kurios pamokos gyvenime yra neišvengiamos :)

idenmeyou

Citata iš: Druwis  spalio 14, 2013, 22:09:42
Kortos gali tau pasakyti momentinę ateitį ir kas tau nutiks, jei eisi tokiu keliu kokiu eini dabar. Kai kurios pamokos gyvenime yra neišvengiamos :)


Na, bet cia labai lengva pasakyti taip ir nereikalauja jokiu irodymu. Cia lygiai tas pats kas as skelbciausi jog galiu ispranasauti ateiti, kazkas ateitu, o as jam pasakyiciau kas bus ateityje, jei taip atsitiks tuomet as triumfuosiu, nes buvau teisus ir manes negales niekas vadinti melagiu, bet jei as klysiu ir to niekada tam zmogui neivyks, as galesiu lengvai prisidengti tokiomis melagystemis esa jis pasirinko kitoki kelia, pasikeite ar pns, zodziu issikunineti galima, tik reikia, kad tiketu, o tokiais dalykais daug kas aklai ir patiki. Zodziu zmogus ir pats bent dali gali numatyti kas jam bus, jei tarkim zmogus prades vartoti narkotikus, gero jis tikrai negali tiketis, ar isiskolins i skolas jis taip pat gali numatyti, kad arba galu gale viskas jam pasiseks, arba skolos pasiglems jo gyvenima, bet tai tik variantai, kurie turi didesne ar mazesne tikimybe, bet realiai nenumato ateities, nes jei butu numatoma ateitis, tad tos kortos nemanau, kad turi kazkokia didesne reiksme

.L.U.T.H.O.R.

Tai niekas taip nespėlioja ateities :D Nebent šarlatanai tie visokie :D

idenmeyou

Nesvarbu kaip spelioja, vienaip ar kitaip, esme ta, kad ateities nuspet negali su kortomis

paragraf 78

Citata iš: idenmeyou  spalio 15, 2013, 21:51:04
Nesvarbu kaip spelioja, vienaip ar kitaip, esme ta, kad ateities nuspet negali su kortomis


Kodėl manai jog negalima? Ar čia tiesiog todėl kad taip manai taip ir yra, ar turi kokį nors rimtesnį argumentą?

idenmeyou

Citata iš: paragraf 78  spalio 15, 2013, 21:53:29


Kodėl manai jog negalima? Ar čia tiesiog todėl kad taip manai taip ir yra, ar turi kokį nors rimtesnį argumentą?


Na mano nuomone, jei taro kortos tikrai veiktu, tai butu jos pas kiekviena esanti zmogu namuose ir bent kas antras butu igudes jomis naudotis, nes jei zmogus jaucia is kokio nors daikto nauda, tuoj pat stengiasi ji gauti ir juo pasinaudoti. Jo labiau jei kortos gali nuspeti ateiti, tai zmoniu demesi sis dalykas patrauktu labiau nei, bet kas juk gali zinoti savo ateiti, kas gali buti geriau, esi lyg Dievas koks. Bet kadangi zinoma tokiu dalyku nera tai ir ne visi tomis kortomis domisi ir ne visi tiki. Esu girdejes, kad vieniems pazistamiems yra isbure ir teisingai ir daugeli kartu visiskai neteisingai, pora kartu gali atspeti ir su, bet kokiomis kortomis ypac jei pamatysi koks zmogus pas tave atejes, o kadangi kortos klysta tai nematau cia jokio stebuklo. O dabar jei kortos suklysta, tai atsiranda visokiu, kurie teigia, kad pats zmogus pasirinko vienoki ar kitoki savo kelia, tai as ir pats galiu sau puikiai issiburti savo ateiti, zinodamas, kad bendraujant su blogais zmonemis bus ateityje negeri dalykai ar atvirksciai, cia kortose tik spejama galimybe, kuri tinkama kiekvienam pasaulio zmogui, jei ji netycia atitinka tuomet zmogus aklai pradeda tiketi kortomis.

karamele31

o sventuoliai teologai kortu nelaiko velnio ismislu?

elli

Nustebinot :-D svarbiausiai nei vienas rimtai nesidomejot ir nuraset kaip nesamone . Taro kortos - jega !

la.benas

Citata iš: elli  lapkričio 14, 2013, 19:34:41
nei vienas rimtai nesidomejot ir nuraset kaip nesamone


Argumentai kur? Kodėl nesąmonė?

Aukštyn