kaip susigrazinti mylymaji

Pradėjo Karolina 123, balandžio 21, 2019, 18:12:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Karolina 123

Sveiki, esu naujoke dar nezinau kaip ir kur cia rasyti galima. Labai noriu suzinoti kaip susigrazinti prarasta vyra.Bet gal yra budas baltaja magija ? aciu labai jum

Zazaiza

 @Karolina 123 Parašykite man  ;)

Gediminasrupsys

#2
gegužės 02, 2019, 20:41:00 Redagavimas: gegužės 02, 2019, 20:43:37 by Gediminasrupsys
Kaip sugrąžinti mylima mergina? Nes jei jausmai atšalo ir paliko mane.o aš ją labai myliu.

Zazaiza

Citata iš: Gediminasrupsys  gegužės 02, 2019, 20:41:00Kaip sugrąžinti mylima mergina? Nes jei jausmai atšalo ir paliko mane.o aš ją labai myliu.
Galiu padėti ;)

Princese1

Manau neverta risti zmogaus per prievarta... vistiek ateis diena kai jis iseis o tau skaudes.

Erika29

Sveiki. Kaip susigrazinti mylima vyra? Kartu pragyvenom beveik 10 metu. Buvom susizadeje, svajojom kurti seima, bet paskutiniu metu labai pykomes. Paklausem draugu patarimo padaryti pertrauka. Skyrybos buvo labai skausmingos, abu labai kankinomes... abu labai norejom issaugoti musu santykius. pertraukos metu draugai ir viena mergina ji pries mane nuteike... o ta mergina pradejo ji vilioti... o jis man sako kad nebemyli manes. labai prašau padėkit susigrazinti mylima vyra.

arkliukas

Citata iš: Erika29  gegužės 22, 2019, 20:34:30Sveiki. Kaip susigrazinti mylima vyra? Kartu pragyvenom beveik 10 metu. Buvom susizadeje, svajojom kurti seima, bet paskutiniu metu labai pykomes. Paklausem draugu patarimo padaryti pertrauka. Skyrybos buvo labai skausmingos, abu labai kankinomes... abu labai norejom issaugoti musu santykius. pertraukos metu draugai ir viena mergina ji pries mane nuteike... o ta mergina pradejo ji vilioti... o jis man sako kad nebemyli manes. labai prašau padėkit susigrazinti mylima vyra.
Bus visiems geriau, jeigu susirasi kitą vyrą. 10 metų gyventi ir nesusituokti per tiek laiko - toksiškų santykių požymis.

elteide

10m išties daug...

arkliukas

@elteide Tai va būtent kad itin daug. Ir nei tuokėsi, nei dar ką. Tai bent jau susirašę būtų. O dabar nei susirašę, nei bažnyčioj susituokė, nei kokiame nors kitame kažkokią religiją reprezentuojančiame santuokos sudarymo pastate. Kažkokia palaida bala. Esant rimtiems ketinimams, žmonės susituokia per 3-5 metus, o jeigu jau ilgiau tamposi, tuomet kažkas tikisi per daug, o kažkam galbūt labai patogi tokia būsena, kurioje kažkas yra "nei pakartas, nei paleistas". :)

Labai jau keistas čia vyras, jeigu nesugeba net vesti mylimos moters. Padorus, jeigu nenori niekam įsipareigoti, tai turėtų tiesiog eiti per visas ir tiek. Aišku, nesukurdamas kažkokių tai keistų vilčių. Tas tikrai normalu, nes galbūt netiki, kad gali sutikti jam tinkamą moterį. O čia su viena prasitampo, neveda ir po to įskaudina moterį. Bet graudu, jog apskritai visuomenėje tiek daug liurbių, nesugebančių suprasti nei ko nori, nei kiek nori.

Kita vertus, čia universali pačių žmonių problema. Žmonės ar dėl protinių galimybių stygiaus, ar dėl nuovokos stygiaus prikruvia krūvą beprasmių "socialiai priimtinų" ritualų ir po to juos kažkas turi atlikti. Pavyzdžiui, norint vaikinui susirasti antrą pusę, reikia daryti kažką panašaus į tai:
1. Susipažinti su mergina.
2. Su ja prasitampyti kažin kiek laiko, dovanoti gėles, pas musulmonus ir gėlėmis neatsipirksi - reikės kažką solidžiau padovanoti, net gali tekti ir paskolą iš vietinio šeicho paimti su 30% mėnesinėmis palūkanomis kad tik vestuves pajėgtum iškelti. Gerai, kad pas mus užtenka ir gėlių.
3. Sakyti komplimentus, verstis per galvą galvojant visokias nesąmones, jog tik įsiteiktum potencialiam santykių subjektui.
4-(N-1). Dar krūva bereikalingų dalykų, kurie tikrai nėra reikalingi tikslui pasiekti.
N. Na ir galbūt mergina sutiks būti kartu, o galbūt ir nesutiks, kas ir yra labiausiai tikėtina.

Na ir pasakykite, ar tai yra tiesiog kvailystė, ar kultūriniai kažkokie ypatumai? Kiekvienoje kultūroje tai skiriasi, bet struktūra universali - turi sušokti kažkokį šokį, jog įsiteiktum ir turėtum ko nori, nors pats šokis jokios realios prasmės neturi apart kažkokio mistinio "socialinio priimtinumo". Protingiausia būtų, jeigu žmonės elgtųsi šitaip. Jeigu nori susirasti antrą pusę, tai susipažįsta, išsako žmonės vienas kitam savo lūkesčius iškart dabar, po kelerių metų. Jeigu abiems tinka viskas, tuomet kuria santykius paprastai, be jokių ten šokių. Tokie dalykai kaip aistra, meilė, laimė yra žmogaus vidinės būsenos rezultatai, taigi, yra sukuriami. Tai nėra kažkokia nevaldoma gamtos stichija. Tikėjimas tokiu melu kenkia žmogui asmeniškai ir neleidžia patobulėti nė per nago juodymą.

Toliau kitas dalykas - su antros pusės santykiams ieškojimu viena. O jeigu vaikinas nori sekso partnerės tiesiog, jokių įsipareigojimų? Na tai čia visuomenėje stigmatizuota jau iki tiek, kad va, jeigu mergina to nori, tai ji kažkokia paleistuvė, bevertė kekšė yra. Na čia kaip su spyna. Raktas, kuris visas spynas atrakina, yra visraktis. O va spyna, kurią atrakina bet koks raktas - šūdina spyna. Dvigubi standartai, kitaip sakant. Ir tokie dvigubi standartai visuomenėje taip pat labai kenkia žmonėms susirasti, sukurti pažintis su sau labiausiai tinkamais žmonėmis, pasiekti norimus tikslus.

O va kai atsiranda tokių idiotiškų, beprasmių socialinių konstruktų, tada žmonės įlipa į kažkokį mėšlą, iš kurio neišlipa dešimtmečius, o kai kažkas kažką sulaužo, nes nusibosta laikytis akivaizdžiai kvailo socialinio kontrakto, greičiausiai primesto iš kažkur kitur, tada kažkas ima kentėti. Bet taip tik atrodo. Išties kančiai užsiprogramavo pačioje pradžioje priėmę akivaizdžiai klaidingą programą.

elteide

geri pasteb4jimai ;)

Beatriz

#10
gegužės 29, 2019, 19:00:56 Redagavimas: gegužės 29, 2019, 19:20:08 by Beatriz
Citata iš: Zazaiza  gegužės 02, 2019, 11:36:56@Karolina 123 Parašykite man  ;)
@Zazaiza ,negaliu niekaip JUms parasyti. Gal del to kad naujoke.Labai prasau susisiekit

Zazaiza

Citata iš: Beatriz  gegužės 29, 2019, 19:00:56@Zazaiza ,negaliu niekaip JUms parasyti. Gal del to kad naujoke.Labai prasau susisiekit
parašykite man  rin.karina@gmail.com

Erika29

Labai prasau visu pagalbos. Esu beviltiskoj situacijoj nebezinau kur kreiptis...

kiskis

Citata iš: Erika29  birželio 02, 2019, 11:52:02Jei kas galite padeti ir zinote tikrai veiksmingu budu
Yra tikrai veiksmingas budas: turi padeti ant jo skersa, tada yra nemazai viltie , kad jam taves prireiks.(ant taves padejo matai , kaip prisireike, faktas kaip blynas)
O nieks ir nesake , kad bus lengva.

Burtininke

Kaip susgazinti mylimąjį , buvo tokia didele ir abipuse meile, kol ne įsikišo drauge ir privele intrigų 🙈

Aukštyn