Užkeikimas persiduodantis per giminę - ką daryti?

Pradėjo Naujovė, balandžio 03, 2019, 21:11:45

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Naujovė

  Esu naujokė šiame forume. Užsiregistravau, nes ieškau pagalbos ir patarimų. Susiduriu su labai sena ir rimta problema. Jau ilgą laiką vaikštau pas įvairius specialistus. Pradėjau nuo gydytojų, psichologų, kunigų ir vienuolių, o paskui pradėjau eiti jau ir pas bioenergetikus, būrėjus ir pan. Jau trys specialistai teigia tą patį - yra užkeikimas, prasidėjęs nuo mamos mamos - močiutės (jai pasiųstas). Gyvenimas griūva ne tas žodis, viskas slysta iš rankų. Laipsniškai kartojasi visokie nepasisekimai, nelaimės, nepalankios aplinkybės ir pan. Labiausiai jaučiasi kas susiję su pinigais - tiesiog jie neateina; jeigu susirandi darbą, būtinai kažkas įvyksta, kad nebegali ten dirbti, turto praradimai. Vyrai netinkami ateina, keistos ligos ir kt. Daug dalykų, kurių čia neišvardysi. Kartojasi mano mamos scenarijus (kurios jau nebėra - ji mirė nuo vėžio kada atrodė, kad darbiniai ir piniginiai reikalai eina geryn), nors dedu kelis kartus daugiau pastangų, viskas kaip į sieną. Negalėjimas sukurti šeimos. Seneliai gyveno gerai, bet pradedant nuo mano mamos labai ryškus pasisukimas negera kryptimi. Mama kentėjo labai stipriai. Lygiai tas pats ir man. Nebeįmanoma gyventi tiesiog. Viena specialistė nustatė, kad mano pamatinėje čakroje yra juodas energijos sukūrys - prakeiksmas prasidėjęs nuo močiutės, kuris blokuoja gyvybinės energijos tėkmę, plius traukiantis įvairias substancijas. Sako, kad tai greičiausiai juodosios magijos padarinys.
    Žinau, kad čia yra išmanančių. Kas per užkeikimo rūšis čia gali būti? Kaip pagaliau nuimti tai, nes neradau dar specialistų, kurie nuiminėtų. Visokie energijos valymai nepadeda. Jaučiu, kad gal specialių ritualų čia reikia. Padėkit, nebežinau ką daryti. Psichologinių konsultacijų nereikia.

elteide

bet kuris toks biospecialistas pasakys, kad yra juodas sukūrys, prakeikimas ir pan....o jeigu yra iš tikro, kodėl nepasakė kaip tai išspręst?

Naujovė

Pasakė, kad tas tamsus sukūrys, panašu, kad yra juodosios magijos rezultatas, einantis per giminę, prasidėjęs nuo močiutės. Siūlė man "išdeginimą" su savo pačios energija su atgaila už artimuosius, kalbant maldas ir deginant žvakes specialiu būdu.Tai kanalų valymas ir kiek supratau darbas su kundalini energija. Deja, tai netiko ir nepasišalino kas turėjo. Dar du specialistai teigė, kad nuo močiutės taip pat dėl vyro daryta.  Viena iš jų įvardino tai kaip karminę porčią. Sakė anksčiau nuiminėdavo, bet dabar per sena, neturi tiek jėgų. Reikalas tame, kad šie specialistai neužsiima prakeikimų/juodosios magijos nuėmimais specialiais ritualais, o nuojauta kužda, kad reiktų kažko panašaus.
   Tiesiog ta jėga neleidžia man užsidirbti, turėti pinigų, materialaus turto, nei tinkamo vyro, nei šeimos. Žodžiu neleidžia gyventi normaliai, plius kančias patiriu dėl to. Griuvimo, chaoso procesas nuolat. Nuolat nesąmonės darosi, absurdai, atrodo lygioje vietoje. 
   Įdomi raganų nuomonė ir žmonių, kurie supranta juodąją magiją, jos veikimą ir kaip nuimti. NEBEGALIU

Zazaiza

Citata iš: Naujovė  balandžio 08, 2019, 09:03:14Įdomi raganų nuomonė ir žmonių, kurie supranta juodąją magiją, jos veikimą ir kaip nuimti. NEBEGALIU
O Jūs kai kreipdavotės į "specialistus", nepuldavo pirma pasakoti savo bėdų ir nuojautų, dėl numanomų prakeiksmų ir t.t.?

Naujovė

Tikrai ne, nes pačiai rūpėjo ką jie sakys. O pas vieną kai buvau, net neklausė dėl ko atėjau. Iš karto žiūrėjo energetiką be jokių klausimų.

Aukštyn