Meilė, seilė, ššš ir t.t.

Pradėjo illuminati, lapkričio 22, 2016, 16:28:00

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Owldies666

#15
kovo 31, 2017, 21:40:14 Redagavimas: kovo 31, 2017, 21:44:23 by Owldies666
Aš manau, reikia prisiminti, kad vandenyne daug žuvų. Manymas, kad koks nors sutiktas žmogus yra vienintelis toks ypatingas pasaulyje, yra klaidingas. Taip, tavo realybėje jis toks vienintelis, nes iki šiol tiesiog nesutikai kito. Yra visokie sentimentai, yra prisirišimai, nostalgijos, kai daug metų pažįsti žmogų, atminty įstrigę kartu patirti dalykai... tai labai žmogiška ir labai pažįstama (man). Ir tikrai pradeda atrodyti, kad be to žmogaus tobulesnio nėra, mintyse jis tampa idealu, tačiau vis dėlto, viskas tik iliuzija. Tobulų žmonių nėra. Turi išmokti vertinti tai, ką turi. Turi tapti dėkingas vien užtai, kad pažinojai tą ypatingą žmogų, kad jis suteikė tau galimybę mylėti (jei tai tikra meilė), gal net pakeitė tavo asmenybę į gerąją pusę. Nors jei pavydi jo kažkam, manau, tai nėra ta tikra, gryna meilė. Kai kažką tikrai myli, išmoksti paleisti, nuoširdžiai linki jam laimės su kitu žmogumi. Nesakau, kad reikia lengvai atiduoti, bet jeigu žmogus pats nori išeiti, kai jausmas pasidaro vienpusis, tai nieko jau nepadarysi.

Ir nereikia jokių burtų ar užkeikimų, žmogui tiesiog užtenka rasti santarvę su pačiu savimi. Kai išmoksi mylėti ir gerbti save, tai ir kitam galėsi tai suteikti. Visada turi pradėti nuo savęs, mylėti taip pat.
(Čia toks praktinis meilės patarimas)

tadasas99

#16
kovo 31, 2017, 21:55:49 Redagavimas: kovo 31, 2017, 22:00:48 by Anomalija
Citata iš: Owldies666  kovo 31, 2017, 21:40:14Nors jei pavydi jo kažkam, manau, tai nėra ta tikra, gryna meilė. Kai kažką tikrai myli, išmoksti paleisti, nuoširdžiai linki jam laimės su kitu žmogumi.
Pritariu likusiai posto dalia, pats esu paleides,i bet sitoje uzkliuvo zodis "nuosirdziai".
Klausimas, atsakyk nuosirdziai, nebutinai viesai.
 Tu siandiena isijunges to znogaus facebook profili vartydamas nuotraukas matai ta zmogu besisypsanti laiminga jauti kazka silto, bet paskui akys nukrypsta i asmeni salia jo (jos) kurio akyse tapati laime.
 Sitoj vietoj tavo silti jausmai islieka, ar perjungi kita nuotrauka kurioje tas asmuo vienas ar draugu rate bet be tos antros puses, i kuria kazkodel tau nesinori ziureti, t.y. Lygtai dziaugiesi kad tavo zmogus laimingas bet nenori matyti tos antros puses.
 Jei tai tau pazystama, tai ar cia ne pavydas, tai ar cia nuosirdumas, ar cia tiesiog uzsilike jausmai su kuriais tu nepajegus kovoti, belieka susigyventi su jais.[/quote]

Supernatural

As pasakysiu taip, jei vertiesi buvusios meiles, ar esmos, profili- jau persekioji zmogu. Energetiskai. Psichologianiam lygmeny ir panasiai. Tema gi ir yra apie tai, kaip ismesti is minciu zmogu, kad to nedryt, kad neziuret jo fotkiu, kad nevartyt jo fb, kad telefone neziuret i numeri, norint paspausti skambinimo mygtuka. Nuosirdus linkejimas kitam buti laimingam ir susiveda i tai, kad asmuo, kuriam uztrenktos durys buvo- turi paleisti kita zmogu, nelaikyti jo mintimis, nieko jam nelinketi ir kitaip neveikti jo energetinio lauko. Bet va zmones to nesupranta ir nesugeba uzmirsti to, kas buvo, o tai privaloma tiesiog. Tai kas buvo praejo, dabar nera ir ateity nebepasikartos ta pati situacija niekada. Tai kam forsuoti viska mintyse, kai ir taip aiskus atskymas? Va tam ir reikia darbo su savimi paciu, jei psichika nemoka paaiskinti isvardintu dlyku, tuomet galima jai padeti panaudojant keleta triuku, kuriuos vadiname magija.

tadasas99

Nu as kalbejau apie 10-20metu tarpa, cia butu panasiau i nostalgija, o ne persekiojima, nzn as cia kazka grazaus matau o ne baisaus, tiesiog grazus prisiminimas kurios mes  branginame.
Remiantis filosofija "kas buvo to nesusigrazinsi ir nereik cia svaigti" turetume ir senu draugu ir mirusiu artimunu ar buvusiu augintiniu nebeprisinti, bet mes ne toki. Mes juos prisimename, ir kaikurie is tu prisiminimu mums svarbesni, grazesni, ryskesni, bet as nekalbu apie gyvenima praeitimi, apie troskima susigrazinti senus gerus laikus, nea, as apie paty prisiminima, ir apie tai koks jis.
(P.s. Fb nelaikau asmeniskumu, o laikau viesa lenta kurioje zmones pasiskelbia viesai kazka apie save ka jie nori viesai paskelbti apie save, ko nenori skelbt viesai to kiti ir nematys, todel tavo vadinti persekiojimu nu nzn ar tikslinga)

Simon202

Citata iš: Supernatural  kovo 31, 2017, 01:29:47Kad išmesti žmogų iš minčių
(Ritualas atliekamas tik per pilnatį)

Paimkite geltoną bet kokios vertės monetą, pridėkite prie širdies ir sukalbėkite: " Iš širdies išeik, iš akių išnyk, valią grąžink..išeik amžinai…"

Monetą išmesti ten, kur niekada negalėtų pakliūti atgal.

Užkeikimas  slavų, todėl tariamas turi būti rusiškai.
Kas naudojo - po kelių dienų jau sakė, kad kaip ir padėjo neblogai.
ta prasme reikia ,,iš akių išnyk, valią grąžink..išeik amžinai…" sita sakyt rusiskai? Ar kaip? Nelabai sita supratau...

elteide

atsargiai su žodžiais , nebijai kad blogai pridarysi , ar net numirs ?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: elteide  liepos 27, 2017, 23:14:11atsargiai su žodžiais , nebijai kad blogai pridarysi , ar net numirs ?

Jeigu tik taip lengva būtų.
Citata iš: Simon202  liepos 27, 2017, 22:18:22ta prasme reikia ,,iš akių išnyk, valią grąžink..išeik amžinai…" sita sakyt rusiskai? Ar kaip? Nelabai sita supratau...
Pagal viską rusiškai.

elteide

 illuminati, o tu pabandyk, jei taip vargsti, taro issiburti , nzn gal tai ir nera geras dalykas, bet o ka daryt..

illuminati

#23
rugpjūčio 01, 2017, 21:06:30 Redagavimas: rugpjūčio 01, 2017, 21:17:20 by illuminati
elteide, kad šitą temą sukūriau prieš gal nepilnus metus, dabar kaip matau ją atgaivino kiti kurie turi panašių problemų kaip aš tuomet, tegul naudojasi jei tik užmatys ką nors naudingo :)

kai pagalvoji, kaip greitai bėga laikas :D

elteide

greičiau bėga vasara  :)

Afrodite

Lengva patarimus dalinti kai neisijauciame i kita zmogu

Nugalėtojas

Citata iš: Supernatural  kovo 31, 2017, 01:29:47Kad išmesti žmogų iš minčių
(Ritualas atliekamas tik per pilnatį)

Paimkite geltoną bet kokios vertės monetą, pridėkite prie širdies ir sukalbėkite: " Iš širdies išeik, iš akių išnyk, valią grąžink..išeik amžinai…"

Monetą išmesti ten, kur niekada negalėtų pakliūti atgal.

Užkeikimas  slavų, todėl tariamas turi būti rusiškai.
Kas naudojo - po kelių dienų jau sakė, kad kaip ir padėjo neblogai.
O jei norėsi po to vėl galvoti apie ta žmogų arba būti su juo?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Nugalėtojas  spalio 14, 2017, 23:09:22O jei norėsi po to vėl galvoti apie ta žmogų arba būti su juo?
Nenorėsi, nes jau išmetei tą norą.

vytra

Citata iš: Legionas  spalio 14, 2017, 23:49:04Nenorėsi..
- asmeniškai mane "užkniso šerniškai" tema "seilė".. Biologiškai seilė su meile nesusijusi.. Seilė skirta pradiniam maisto virškinimui..

p.s.
.. nebent esi voro patelė ir nori suvirškinti meilingai savo patiną..


:)


elteide

Citata iš: vytra  spalio 24, 2017, 22:35:06- asmeniškai mane "užkniso šerniškai" tema "seilė".. Biologiškai seilė su meile nesusijusi.. Seilė skirta pradiniam maisto virškinimui..

p.s.
.. nebent esi voro patelė ir nori suvirškinti meilingai savo patiną..


:)


susiję ..meilė be bučinių nebūna :)
..
jei užknisa , ko į ją įeini?:)

Aukštyn