Kam reikalingos vakcinos?

Pradėjo Benamis, rugsėjo 18, 2011, 14:50:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2012

Citata iš: Mantas  gruodžio 11, 2011, 22:23:48
Farmacijos kompanijos sukelia epidemijas Pvz:kiauliu gripas poto pareiskia sukurusios vakcinas kurios turetu apaugoti nuo susirgimo sia liga.


Kad jau turi irodymu, tau reiketu tau kreptis i policija

Mantas

Jau kreipiausi

TinSoldier

Kažkada buvau pradėjęs versti kažkokios garsios daktarės lankstinuką apie alternatyvios medicinos nesąmones ir mitus. Nepabaigiau, bet dar liko beveik išversta maža pastraipa apie kiaulių gripą ir mitą, kad tai tėra farmacininkų išmįslas:

Nuo 2009 metų balandžio 15 iki liepos 24 dienos Jungtinėse valstijose buvo užfiksuoti 43 771 H1N1 gripo („kiaulių gripo") atvejai. 5 011 žmonių atsidūrė ligoninėje, užfiksuotos 302 mirtys. 39% mirusiųjų buvo 25-49 metų amžiaus.

Palyginimui, nuo paprasto gripo 90% proc. atvejų miršta žmonės, sulaukę daugiau, nei 65 metų. Mane tikrai baugina žmonės, pasisakantys prieš skiepus nuo kiaulių gripo. Negaliu sakyti, kad jie išprotėję. Greičiau, suklaidinti ir gyvenantys iliuzijose. Šie žmonės, skleidžiantys klaidingus faktus, gali būti atsakingais už daugybę kilusių kančių ir mirčių. Šie žmonės yra neatsakingi baimę skleidžiantys teroristai. Jie klysta ir jie yra pavojingi.

2012

Ar zinai kas yra vakcina?  :)

TinSoldier



paragraf 78

Va jie vėl matuojasi kieno ilgesnis :)

2012

Citata iš: insomnia  gruodžio 12, 2011, 15:44:26
Va jie vėl matuojasi kieno ilgesnis :)


zinoma mano  :)

OKULTISTE

Kadangi aš visai neturiu, tai tarkim, kad turėčiau nežinoti... Kas yra vakcinos?

TinSoldier

Kuris nors lankė biologijos pamokas iš jūsų? :)) Čia, kaip supratau, užuominos, kad vakcinos skirtos tam, kad susargdintų žmogų?

Tikrai taip, vakcinoje yra ligą imituojančių 'bacilų'. Ir ji žmogui suleidžiama tam, kad "susargdintų". T.y., pažadintų ir paruoštų organizmą kovai.

Dėl evoliucijos gripo virusai(kaip ir visi kiti) tobulėja, keičiasi. Ir ne visų žmonių imunitetas atlaiko patobulėjusio viruso puolimą. Todėl suleidžiama vakcina, kad imunitetas pasitreniruotų kovai su tikru virusu.

Esmė tame, kad vakcinos pritaikomos prie virusų. O ne virusai prie vakcinų.

Velnias žino kokios machinacijos vyksta toj medicinoj, tačiau, net jei epidemijos keliamos tyčia, geriau vis tiek yra pasiskiepyti, nei mirti nuo viruso. Kad ir kaip jis kilęs būtų.

Aukštyn