Uzkasti kapavieteje (tikiuosi)gyvuno organai

Pradėjo Kaledine, sausio 29, 2024, 22:55:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Kaledine

Mociute mirusi pries penkis metus.pries dvi dienas laidojom seneli.kasant duobe apie 60 cm gylyje radom i maisus sudetus kazkokius organus.ka tai galetu reiksti?kaip pasielgti su radiniu?

Supernatural

Va ten neliesti nieko rankomis geriau jau būtų, kaip sakoma, jei ne jūsų kiškis ne jums ir kištis reiktų. Kasant duobę, jei radote, tiesiog kastuvais į maišelius kitus sumeskite ir tiek, paskui geriau sudeginti. Žinoma, yra begalės užkalbėjimų, kad pralaužti kas ten daryta buvo, bet panašu, kad močiutės kapas šiuo atveju buvo atsitiktinai pasirinktas, be kažkokių gilesnių asmeninių subtilių minčių. Tuomet pakaks tik sudeginti, kaip mes sakome, paleisti į visatą tą negatyvą su palinkėjimais, kad grįžtų dariusiajam ritualą. Tokiems kaip aš ar kitai daliai panašių, toks radinys sukeltų spindesį akyse, nes mums būtų azartas savotiškas patyrinėti ritualo esmę ir taip pat "paieškoti" rankų, kurios atliko, taip pat sugrąžinti kas jų jiems atgal, o ne į "orą" ar į žemę atgal.

Citata iš: Kaledine  sausio 29, 2024, 22:55:02Mociute mirusi pries penkis metus.pries dvi dienas laidojom seneli.kasant duobe apie 60 cm gylyje radom i maisus sudetus kazkokius organus.ka tai galetu reiksti?kaip pasielgti su radiniu?

Aukštyn