Vidinis nusiteikimas

Pradėjo 2012, gruodžio 15, 2011, 19:29:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2012

Ar tikite i savo vidini nusiteikima, ar kad jis daro itaka aplinkui vykstantiems procesams? Kad nebutu taip sunku suprasti, paaiskinsiu su pavizdziais.

Zaidziu sendien pokeri, zodziu turiu karaliu ir bartuka. Ant stalo ismeta irgi karaliu, bartuka ir dar kazka. Zodziu as pilnom kelnem dziaugsmo, statau visus savo pinigus ir mintyse "je laimejau". Nes turiu dvi poras. Mano oponentas irgi zaidzia, jis irgi stato viska ( jis turi karalius ir 8 ). Atvercia likusias dvi kortas ant stalo, ir nepatikesit, tai dvi 8.

As pralaimiu, mano oponentas pats isiziojas raso wow  :)

Zinoma, galima viska suversti matematikai kad egzistuoja toks sansas ir nuo taves nepriklauso bet, kai tai toli grazu nepirmas kartas, tokiu atveju buta desimtis, kai turedamas du tuzus pralaimiu neitiketinas partijas, pries apgailetinas kortas.

Ir viskas dazniausiai ivyksta tada, kai as mintyse pagalvoju kad jau laimejau, ir bam toks smagumas pareina. Tai truputi nervina, be abejones tai tik kortos bet as norejau kad jus suprastumet situacija.

Man panasiai yra ir gyvenime, jeigu as kanors per anksti apsidziaugiu, arba seip esu laimingas tai gali kirsti lazybu kad pareis koks nemalonumas. Kaip manot, ar tai gali buti koks uzkeikimas, ar tiesiog ziauriai nesiseka, ar toks likimas  :) patys issirinkit. As tikrai nebezinau, logiskai man neina paaiskinti, to ka as pastebejau.

Teroras

Kaip sakoma: Zmogus planuoja, dievas juokiasi :)

Daznai tau taip buna? :)

2012

Citata iš: Teroras  gruodžio 16, 2011, 17:54:17
Kaip sakoma: Zmogus planuoja, dievas juokiasi :)

Daznai tau taip buna? :)


Visiems manau tai buna, tik nekreipiat demesio

OKULTISTE

Na, jei aš atkreipiu dėmesį į nuojautą, nusiteikimą, tai dažniausiai būna taip, kaip tikiuosi... Tai čia gal iš serijos "vyrų ir moterų skirtumai"... Chi...

JerichQ

#4
kovo 20, 2012, 15:55:46 Redagavimas: kovo 20, 2012, 16:05:35 by JerichQ
2012, taip daro įtaka. Kadaise seniau skaičiau knyga kurioje buvo smulkiai aprašyta apie išankstinį nusiteikimą, bei dauguma panašių dalykų, dabar tau nieko detaliau negalėčiau paaiškinti, nes esu šiek tiek apmiršęs. Knyga vadinasi "The Secret" yra ir lietuviškas vertimas šios knygos. Nesidomėjau, bet gal net ir internete galima kažkur paskaityti. O jai ne tiesiog nesipirkti. :) (jeigu tau patinka knygos) Nes man tai nepatinka nei kiek :D

indigo

man man atvirsciai gaunas zaidzent kortom kartais pavyksta atversti kortas kuriu noriu nusipiesent savo pacio mintyse. aisku gali but ir taip kad noresiu 3,9 o atcivers 2,9 ir karalius koks, na bet syk istraukiau kai zaidem su draugu 2,  4 kart po 3damas tai nzn as ten jusu tu skaiciuojamu tikimibiu :D

.L.U.T.H.O.R.

Lošiau realiai pokerį su vidiniu nusiteikimu, kad svarbiausia žaisti ,o ne laimėti. Tada penkis kartus iš eilės gavau eilę arba spalvą. Po to žmonės jau nusimetinėt pradėjo. O kaip būna su draugais žaidžiant, nu iš "sportinio intereso" kas būt iškritę, tai dar pora kartų eilė pas mane. Tą kartą ir laimėjau visą žaidimą   ;D

indigo

Manau aplinka( erdve ) imanoma paveikti iki kol jos nepamatai nes manau kad laikas siuo atveju buna bejegis

advena

manau cia yra nusiteikimas kad yra nusiteikimo nesekme. zinau kad kvailai skamba, bet... viena karta zmogus nusiteike kad laimes kortu losime bet jis pralaimi. automatiskai kita karta jis nusiteikia kad jam nusiteikus kad jis laimes istiesu jis pralaimes.

ps. jauciu niekas nesuprato. ;D

Beelzebub

Citata iš: advena  birželio 03, 2012, 18:27:46
manau cia yra nusiteikimas kad yra nusiteikimo nesekme. zinau kad kvailai skamba, bet... viena karta zmogus nusiteike kad laimes kortu losime bet jis pralaimi. automatiskai kita karta jis nusiteikia kad jam nusiteikus kad jis laimes istiesu jis pralaimes.

ps. jauciu niekas nesuprato. ;D


Man taip dažnai būna. Patikiu tuo nusiteikimu ir bandau nusiteikti, ir kuo daugiau tikiuosi, tuo man labiau nepasiseka. Jei nesitikiu nieko, tada pasiseka.

indigo

Puikiai supratau ir galiu lengvai atcakyti i sita tavo klausima kai tu nusiteiki kad laimesi sekanti mintis buna abejone kartais jos gali net nepastebeti bet jinai sukele samysi tavo galvoje. pabandyk niekur is pradziu neskubeti isvaizduok tarkim tris deves jai nori nors ir penkes :D ir pabandyk nesuabejojes tas kortas atversti.  mes galime keisti viska iki to laiko kol to nepamatome LAIKAS SIUO ATVEJU YRA BEJEGIS

OKULTISTE

Mano poziuriu, vidinis nusiteikimas turi itakos sekmei, pzvyzdziui, pasiryzimas padeda siekti tikslu.

Jonas

Tik vidinis nusiteikimas iš esmės ir tėra svarbus, o kas dedasi aplinkoje, yra nesvarbu.

advena

Citata iš: Jonas  birželio 09, 2012, 13:54:28
Tik vidinis nusiteikimas iš esmės ir tėra svarbus, o kas dedasi aplinkoje, yra nesvarbu.

man irgi taip atrodo. uzvakar juroj issimaudziau nors niekas dar nesimaude. man salta nebuvo, nes nusiteikiau. niekas be manes nedriso lipt i vandeni tik braidziojo. ir va visi uzkimo o as sveika kaip ridikas.

RoxiO

Manau, kad svarbu ne tik nusiteikimas, bet ir aplinkybės.

Aukštyn