Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Kosmoso paslaptys => Kitos kosmoso paslaptys => Temą pradėjo: Tomas sausio 04, 2012, 20:35:56

Antraštė: Nibiru
Parašė: Tomas sausio 04, 2012, 20:35:56
če aš ne apie tai skaitykite ištraukiau iš ateiviai.lt Pagal Šumerus, sukūrimo istorija prasideda labai senai, dar tais laikais kai Žemė buvo visai jauna .Tais laikais tarp Marso ir Jupiterio buvo didelė planeta, kuri vadinosi Tiamat. Pasak jų kronikas, Žemė turėjo didelį palydovą, kuris galiausia irgi patapo planeta. Taip pat jie teigė, kad buvo dar viena planeta Saulės sistemoje, apie kurią mes tik vos nutokiam. Babiloniečiai vadino šią planetą Marduk, ir šis jos pavadinimas liko, bet Šumerai vadino ją Nibiru. Tai buvo didžiulė planeta, kuri sukosi į kitą pusę, nei kitos. Visos planetos sukasi viena kryptimi, daugmaž vienoje plokštumoje, bet Nibiru sukasi priešinga, ir kai ji atsiduria arti mūsų, ji praeina tarp Marso ir Jupiterio orbitomis. Tai atsitinka kas 3600 metus, ir kiekvieną kartą tai yra didelis įvykis mūsų planetai. NASA specialistai nufotografavo tą planetą, kuri yra kažkur toli kosmose, o Šumerai žinojo apie ją dar prieš tūkstančius metų!
Toliau jų kronikose pasakojama apie tai, kad Nibiru planetoje gyveno būtybės - Nefilimai. Jie buvo labai aukšti - moterys - 3-3,7 metro, vyrai - 4-5 metrai. Jie nebuvo nemirtingi, tačiau gyveno apie 360 000 žemės metų, o po to mirdavo.

Daugmaž prieš 450 tūkst. metų Nefilimų planetoje atsirado problema, panaši į tą, kurią mes turime su ozono sluoksniu. Ir jų mokslininkai sugalvojo tokį jos sprendimo planą: aukštose atmosferos sluoksniuose paleisti daug auksinių dulkelių, kad jos atspindėtų kenksmingus saulės spindulius. Tam, kad tai padaryt jie planavo susmulkint didelį aukso kiekį.

Sprendžiant iš Šumerų kronikų, kur nupiešti kosminiai laivai su ugnim, jų tuometinė technika buvo daugmaž tokiam pačiam lygyje, kaip mūsų dabar. Faktiškai, jie buvo tokie primityvus, kad turėjo laukti, kol Nibiru ir Žemė bus pakankamai arti. Jie žinojo, kad nepavyks palikti Saulės sistemos, ir pasirinko Žemę, nes joje buvo pakankamai aukso. Ir daugiau kaip prieš 400 000 metų jie atsiuntė čia savo komandą. Joje buvo 12 Nefilimų-vadovų, 600 darbuotojų, kurie turėjo kąsti auksą, ir dar 300, kurie turėjo likti savo laive orbitoje. Pirma jie pateko į Šiuolaikinio Irako teritorija ir pradėjo ten statyti sau miestą, bet auksą jie kasė kitoje vietoje, Afrikos pietvakariuose.

Vienas iš 12, kurio vardas buvo Enlil, vadovavo šachtininkams. Jie užsikasė giliai į Žemę ir neše daug aukso. Kas 3600 metus, kai Marduk ir Žemė buvo arti, jie perkeldavo auksą į savo planetą. Apie 150 000 metų jie kasė auksą, o vėliau buvo Nefilimų sukilimas.Daugmaž prieš 200 ar 300 metus nefilimai-darbuotojai sukilo. Šumerų kronikose jis aprašytas labai smulkiai. Darbuotojai sukilo prieš savo vadovus - jie nebenorėjo dirbti. Sukilimas pasidarė problema, ir vadovai susirinko ir sprendė, ką daryti. Jie nusprendė paimti vieną iš gyvenimo formų, esančių Žemėje, turbūt vieną iš primatų rūšių. Jie "paėmė kraujo" iš beždžionių ir "sumaišė jį su moliu", vėliau paėmė ir pridėjo ten "jauno nefilimo sėklos". Senovės molinėse lentelėse jie tikrai pavaizduoti, laikantys kažką panašaus į kolbas. Jie planavo sukurti rasę iš Žemės būtybių ir pridėti jai nefilimų savybių, kad ši rasė tik tai ir darytų, kad kastų auksą.

Pagal Šumerų kronikas, mes buvome sukurti, kad dirbti šachtininkais. Tai buvo mūsų vienintelė užduotis. Ir kai visas auksas, reikalingas nefilimams, buvo gautas, jie planavo panaikinti mūsų rasę ir pasišalinti. Jie net nesiruošė leisti mums gyventi. Jūs dabar pagalvosit "Negali būti, mes per geros būtybės". Bet seniausios raštinės kronikos Žemėje teigia, kad tai tiesa. Nepamirškite, kad šumerų - tai seniausia kalba pasaulyje, žymiai senesnė už tas, kuriomis parašyta Biblija ir Koranas.

Tai, ką rado mokslas lygiai taip pat įdomu.Būtent toje vietoje, kur pagal Šumerų kronikas buvo aukso šachtos, mokslininkai jas surado. Joms virš 100 000 metų, ir kas keisčiausia, ten rasti žmonių kaulai, tai reiškia, kad mes, homo sapiens, tikrai kasėm auksą toje pusėje.
egiptas.netfreehost.com http://www.youtube.com/watch?v=O96ZMPXuv1A
http://www.youtube.com/watch?v=Sxfs1iEg144
http://www.youtube.com/watch?v=U-3RLx_4Y5Y
Antraštė: Re: Nibiru
Parašė: snofru sausio 05, 2012, 19:17:46
cia matyt kazkas is saves sukure sita visa nesamone. sumeru mituose nieko nekalbama apie jokius 3 metru ugio nefilimus. :) o toliau tai is vis skiedalai kazkokie, autorius ryskiai nera skaites jo minimu sumeru mitu.
Antraštė: Re: Nibiru
Parašė: 2012 sausio 05, 2012, 19:54:30
Tu matai, kokie tie sumerai  ;D
Antraštė: Re: Nibiru
Parašė: Tomas sausio 07, 2012, 10:58:06
Gal but kad če skiedalai
Antraštė: Re: Nibiru
Parašė: paragraf 78 sausio 07, 2012, 13:05:24
Apie Nibiru iš wikipedijos:

Nibiru
Nibiru - hipotetinė planeta, minima prieštaringo rašytojo Zecharia Sitchin, rašančio apie nežemiškų būtybių įsikišimą į žmogaus kilmę ir kultūrinį vystymąsi, veikaluose. Jokie astronomų turimi duomenys nepagrindžia tokios planetos egzistavimo teorijos.

Idėjos

Pagal Zecharia Sitchin šumerų kosmologijos interpretaciją, egzistuoja dar neatrasta planeta, skriejanti ilga, elipsine orbita, pasiekianti Saulės sistemos vidinę dalį kas 3600 metų. Ši planeta vadinama Nibiru, kuri babiloniečių kosmologijoje siejama su dievu Marduku. Pats žodis kilęs iš akadų kalbos, o jo reikšmė nežinoma, todėl Nibiru planeta kartais laikoma pačiu Marduku.
Pagal Sitchin teoriją, kadaise Nibiru susidūrė su kita hipotetine planeta Tiamat (pagal babiloniečių mitologiją Tiamat yra deivė), esą buvusią tarp Marso ir Jupiterio. Šio susidūrimo metu susiformavo Žemės planeta, asteroidų žiedas ir kometos. Po pirmo susidūrimo Nibiru mėnulis padalino Tiamat į dvi dalis. Antro susidūrimo su pačia Nibiru metu viena iš dalių virto asteroidų žiedu, Kita, kliudyta jos mėnulio, buvo nustumta į naują orbitą ir tapo Žeme.
Ši teorija sunkiai derinasi prie dabartinio mažo Žemės orbitinio ekscentriciteto.
Anot Z. Sitchin, Nibiru buvo technologiškai pažangios ir į žmones panašios nežemiškos rasės būveinė. Jis prilygina šią rasę šumerų mitologijos dievybėms Anunnaki, o Hebrajų Biblijoje - būtybėms Nephilim. Jis aiškina, jog ji pirmą kartą Žemėje pasirodė prieš 450 000 metų ir ieškojo naudingų iškasenų, ypač aukso, kurį rado ir iškasė Afrikoje. Sitchin tiki, jog Anunnaki genų inžinerijos pagalba iš jų genų ir Homo erectus sukūrė Homo sapiens kaip vergus, dirbančius jų aukso kasyklose. Nibiru labai panaši į mūsų Žemę, nes ten taip pat yra vanduo ir žemė ir net apsireiskiusi gyvybė.Bet deja ji pasitraukusi is saules sistemos.

Įtaka

ZetaTalk, interneto tinklalapis, įkurtas Nancy Lieder (teigiančios, esą ji kontaktuoja su nežemiškomis būtybėmis), susiejo Nibiru su Planeta X. Žlugus pranašystei, kad 2003 m. per Saulės sistemą praskriejusi Planeta X pakeis Žemės sukimosi ašies padėtį ir taip sukels katastrofą, N. Lieder pakeitė pažiūras ir dabar teigia, kad vadinamasis „polių poslinkis" įvyks 2012 metais. Šie metai apipinti ir kitomis geofizinėmis ir kosmologinėmis spekuliacijomis, pvz., Majų kalendoriuje žymima 13-o baktuto pabaiga Naujojo amžiaus judėjimo laikoma pasaulio pabaiga.
Antraštė: Re: Nibiru
Parašė: Tomas sausio 07, 2012, 20:02:57
Bet vikipedijoje daug melo faktas !
Antraštė: Re: Nibiru
Parašė: paragraf 78 sausio 07, 2012, 20:06:40
Taip, daug netikslumų, tačiau šis straipsnelis gerai apibrėžia kritinę medžiagą apie Nibiru. esmė kad tokia planeta neegzistuoja.
Antraštė: Re: Nibiru
Parašė: 2012 sausio 07, 2012, 20:43:19
Citata iš: insomnia  sausio 07, 2012, 20:06:40
Taip, daug netikslumų, tačiau šis straipsnelis gerai apibrėžia kritinę medžiagą apie Nibiru. esmė kad tokia planeta neegzistuoja.


is kur zinai?
Antraštė: Re: Nibiru
Parašė: paragraf 78 sausio 07, 2012, 21:03:33
Žinau iš to, kad daug skaitau. Ir be to NASA paneigė Nibiru egzistavimą. Nibiru egzistavimas yra XXI a. mitologija, urban legend
Antraštė: Re: Nibiru
Parašė: 2012 sausio 07, 2012, 21:29:38
Citata iš: insomnia  sausio 07, 2012, 21:03:33
Žinau iš to, kad daug skaitau. Ir be to NASA paneigė Nibiru egzistavimą. Nibiru egzistavimas yra XXI a. mitologija, urban legend


NASA paneige ir Dievo egzistavima. Tai apsispresk pagaliau
Antraštė: Re: Nibiru
Parašė: paragraf 78 sausio 07, 2012, 21:31:39
Na Dievo egzistavimo NASA tikrai nepaneiginėjo, ne tam ji skirta. Štai kai NASA kalba apie dangaus kūnus, ja verta pasitikėti, o jei prakalbėtų apie Dievą, tai čia kaip ir ne jų sritis, tai gi kalbėjimas būtų labai neprofesionalus.
Antraštė: Re: Nibiru
Parašė: 2012 sausio 07, 2012, 21:34:49
Noreciau ir as buti toks tikintis zmonemis, ir valstybinemis organizacijomis. Bet kiek rodo zemiski ivykiai pasaulije, bent kiek rimtesne ar svarbesne informacija yra islaptinama. Todel, tai ka nasa buria yra tam kad zmones ir toliau ramiai dirbtu, ir gyventu savo gyvenima nes realiai jie nieko nepakeis bus ta nibiru ar nebus.  :)
Antraštė: Re: Nibiru
Parašė: Baugusis gegužės 24, 2012, 00:16:52
Manau duos peno naujoms kalboms apie artejancia pasaulio pabaiga...


Naujo tyrimo duomenys parodė, kad Saulės sistemos pakraštyje, toliau nei Plutonas, gali suktis planeta, kuri yra keturis kartus didesnė už Žemę. Planeta yra pernelyg toli, kad ją būtų galima stebėti teleskopais iš Žemės, bet gali būti, kad nematomoji planeta traukia mažus suledėjusius toliau už Neptūną esančius objektus - tai padėtų paaiškinti keistas šių objektų orbitas.

Įtarimais apie dar vienos Saulės sistemos planetos egzistavimą pasidalino Brazilijos nacionalinės laboratorijos žymus astronomas Rodney Gomesas. Jis Amerikos astronomijos bendrijos suvažiavime Timberline Lodge (JAV) pateikė savo neseniai pabaigto kompiuterinio modeliavimo rezultatus, kurie skatina manyti, jog tolima planeta iš tiesų egzistuoja, rašo lifeslittlemysteries.com.

Pristatyme dalyvavę astronomai mano, kad R. Gomeso pateikti argumentai yra įdomūs, tačiau, pasak jų, reikia kur kas daugiau įrodymų, kad hipotetinei planetai būtų suteiktas tikrai egzistuojančio dangaus kūno statusas.

Mokslininkai prieš keletą metų pastebėjo nedidelį kiekį mažų suledėjusių objektų, besisukančių vadinamajame „išsibarsčiusiame diske" už Neptūno orbitos - tam pačiam diskui priklauso ir nykštukinė planeta Sedna. Stebint šiuos objektus paaiškėjo, kad jų kelias aplink Saulę neatitinka teorinės orbitos, kuri apskaičiuota įvertinus visų žinomų Saulės sistemų gravitaciją.
 

Pavyzdžiui, Sedna aplink Saulę sukasi itin ištęsta orbita, sudarančia labai ilgą ovalą. „Sednos orbita yra be galo įdomi", - sakė šią nykštukinę planetą 2003 metais atradusių mokslininkų grupei vadovavęs Kalifornijos technologijų instituto astronomas Mike'as Brownas.

Tačiau kai R. Gomesas atliko tuos pačius skaičiavimus įtraukdamas ir stiprią gravitacinę masyvios planetos, besisukančios Saulės sistemos pakraštyje, įtaką, Sednos ir kitų anomalių objektų teorinės orbitos sutapo su stebimomis. Nematomoji planeta turėtų būti per toli, kad turėtų kokios nors įtakos Žemės ir kitų arčiau Saulės esančių planetų judėjimui, bet pakankamai arti išsibarsčiusio disko objektų, kad būtų stipriai paveiktos jų orbitos.

Nežinomas kūnas

R. Gomeso skaičiavimus gali atitikti kelių tipų planetos. Pavyzdžiui, tai galėtų būti Neptūno dydžio planeta, už Žemę didesnė maždaug keturis kartus ir besisukanti 225 mlrd. kilometrų nuo Saulės atstumu. Arba panašiai išorinių Saulės sistemos kūnų orbitas paveiktų Marso dydžio planeta su labai ištęsta orbita - bet tokia, kuri prie Saulės niekada nepriartėja labiau nei Plutonas.

R. Gomesas mano, kad tokia planeta galėjo gimti tolimoje žvaigždės sistemoje, iš jos ištrūkti ir vėliau būti pagauta mūsų Saulės gravitacijos, bet gali būti ir taip, kad ji susiformavo netoli Saulės ir pamažu nuo jos nutolo dėl gravitacinių sąveikų su kitomis planetomis.

Nors R. Gomeso darbas kol kas nebuvo recenzuotas, jo kolegos yra įsitikinę, kad skaičiavimai yra teisingi. „R. Gomesas yra labai geras specialistas. Sunku įsivaizduoti, kad jis galėtų padaryti klaidą savo skaičiavimuose", - sakė Southwest tyrimų instituto (JAV) planetų mokslininkas Halas Levisonas.

„Rodney Gomesas aktyviai ieško papildomų įrodymų. Su nekantrumu laukiu ką jis dar atras. Jis ėmėsi sunkios užduoties, tačiau jos įvykdymo siekia teisingu keliu. Tai neabejotinai didelės rizikos ir didelio atlygio situacija - naujos planetos atradimas būtų nuostabus dalykas", - entuziastingai sakė Marylando universiteto (JAV) astronomas Douglasas Hamiltonas.

Nauja planeta ar sena žvaigždė?

Tai būtų ne pirmas kartas, kai planeta atrandama pagal jos gravitacinę įtaką kitiems dangaus kūnams. XIX a. pradžioje buvo iškelta Neptūno egzistavimo hipotezė - gerokai anksčiau, nei šis dujinis gigantas iš tiesų buvo pastebėtas teleskopu 1846 metais. Hipotezę iškelti paskatino tai, kaip Neptūnas veikė Urano orbitą.

Kita vertus, daugelis astronomų nemažą XX a. dalį praleido ieškodami papildomos planetos, pavadintos „Planeta X" ir besisukančios toliau nei Neptūnas, nes jie buvo įsitikinę, jog esama anomalijų Neptūno ir kitų dujinių gigantų orbitose. „Tačiau paaiškėjo, kad Neptūno orbitos keistenybių priežastis buvo klaidingi stebėjimai", - sakė H. Levisonas. „Planetos X" paieškos buvo atšauktos (nors esama sąmokslo teorijų šalininkų, įsitikinusių, kad taip bandoma nuslėpti planetą Nibiru, kuri, pasak jų, juda taip, kad susidurs su Žeme).

„Peržiūrėjus paskutinio šimtmečio pareiškimus apie atrastas planetas išorinėje Saulės sistemoje paaiškėjo, kad visi jie buvo nepagrįsti. Tai turėtų priversti stabtelėti ir susimąstyti. Vien dėl to, kad dabar nėra gero paaiškinimo išsibarsčiusio disko objektų neįprastoms orbitoms be kitos planetos, tai nereiškia, kad gero paaiškinimo nebus ir ateityje", - pridūrė H. Levisonas.

Sedną atradęs M. Brownas sakė, kad dar vienas tikėtinas nykštukinės planetos neįprastos orbitos paaiškinimas gali būti kadaise, Saulės sistemos egzistavimo pradžioje, netoliese praskriejusi kita žvaigždė. „Tais laikais, kai gimė Saulė, ji tikriausiai susiformavo kitų žvaigždžių spiečiuje. Jei tai tiesa, tuomet kitos žvaigždės būtų pakankamai netoli, kad turėtų įtakos kaimynių išorinėms planetoms - pavyzdžiui, Sednai", - sakė astronomas.

Norint nustatyti, ar iš tiesų Sedna ir kiti išsibarsčiusio disko kūnai įgijo neįprastines orbitas dėl kadaise praskriejusios žvaigždės, ar tokias orbitas lemia šiuo metu Saulės sistemoje egzistuojanti planeta, kuri mums nėra matoma, reikia atlikti daugiau darbo. Kitų tolimų kūnų, panašių į Sedną, aptikimas ir jų orbitų stebėjimas suteiktų daugiau patikimumo astronomų kompiuteriniams modeliams. „Mes ir kelios kitos astronomų grupės labai stengiamės aptikti daugiau dangaus objektų ir atskleisti šią paslaptį", - aiškino M. Brownas.

Apie pačią tariamą planetą H. Levisonas sakė: „Idėjai, kad išorinėje Saulės sistemoje yra dar viena planeta, jėgos suteiks nesugebėjimas atrasti jokio kito neįprastų orbitų paaiškinimo bet vienintelis būdas įrodyti jos buvimą - ją pamatyti".

delfi.lt
Antraštė: Nibiru
Parašė: ajolu gruodžio 01, 2013, 18:15:54
Šiandien beskaitydamą vieną knygelė kaip tik radau įdomios info apie Nibiru:
"Žinoma, jog ji yra, tačiau Žemė niekaip negali su ja susidurti, nes ji yra ne fiziniame, o eterio stichijoje eteriniame lygmenyje. taigi, ji turi kūną, kuris yra kito, vadinasi, eterinio, lygmens. Tai lyg Žemės veidrodinis atspindys, kuris visados juda opozicijoje Žemei, vadinasi, visados lieka už Saulės.
Tačiau ne tik ji ten yra. Už Saulės savo veidrodinius atspindžius eteriniame lygmenyje turi ir Merkurijus (Rėjus), ir Venera (Sidchė), ir Marsas (Ursus). Visos jos išsidėsčiusios lygiai taip pat kaip ir šios planetos fiziniame plane, tačiau yra tikslioje opozicijoje su matomomis. Jos yra nemayomos, nes eteriniame lygmenyje.
<...> Šios planetos ideliausiai tinka eterinio pasaulio, arba ateivių pasaulio, atsotvų namams. taigi, jie atskrenda iš kitos Saulės pusės, nei galite manyti. Mėnulis - jų stotis, esantis arčiausiai Žemės. dar jie nutupia Marse, kurio gelmėse turi įsirengę savas labaratorijas, tačiau gyvena jau minėtose planetose.
Eteriniame Marse gyvena žemasis eteris, o vidurinysis ir šviesos eteris gyvena Nibiru, arba eterinėje Žemėje.<..>
Tiek Nibiru, tiek Veneroje yra labai gražu. Ryškios spalvos, gaivūs kvapai, idealios konstrukcijos, aukštos technologijos kristų į akis bet kam, naujai atvykusiam. pamanytų jog pateko į rojų.
Nibru vis yra puldinėjamas marse gyvenančių padarų, tačiau aukštų technologijų apsauga atitveria juos nuo piktų užmačių."
A. Ilgevičienė "Eros priešaušryje, arba apie išniekintą okultizmą, astrologiją ir "Pasaulio pabaigą""
Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 05, 2017, 20:13:05
visiems, kas laukia Nibiru ... šį rugsėjį ar po rugsėjo užtemimo atskrenda ..http://tv.lrytas.lt/zinios/it-ir-mokslas/2017/08/11/news/pasaulio-pabaiga-arti-teoretikai-skelbia-kad-ji-ivyks-siu-metu-rugseji-2200379/
Antraštė: Nibiru
Parašė: .L.U.T.H.O.R. rugsėjo 05, 2017, 21:01:28
Rugsėjo 23-27  visiems galas :D @Vytautas ką sako Tėvai Kūrėjai? :D
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 05, 2017, 22:32:43
Citata iš: Legionas  rugsėjo 05, 2017, 21:01:28Rugsėjo 23-27  visiems galas :D @Vytautas ką sako Tėvai Kūrėjai? :D
Na pagal mano teoriją už mėnulio orbitos tėra puiki 3d iliuzija ir nieko daugiau. Tai ir nėra kam ir iš kur atskristi. :) O visi signalai sklindantys iš kažkada paleistų palydovų ar marsaeigių tiesiog pakeisti kūrėjų sukurtais su tarsi tikra informacija. Tai atskristi nėra nei kam nei iš kur nes nieko daugiau apart  žemės, mėnulio ir saulės nėra. Tiesa saulė ir ta kažkaip tik projektuojasi tame 3d vaizde. Čia labai gerai dera mokslininkų nustatyta "blogio ašis" kada visa visata tarsi sukasi apie saulės judėjimo kryptį. Saulės vaizdų taip pat gauna įdomių su visokiais kvadratais :) https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=dCtKQUW6Bvs

Tai tokia mano teorija :) Nueiti ir pačiupinėti neįmanoma. O kad vieną signalą galima pakeisti kitu tai žemės šnipų žaidimas įprasta. Na o jei kažkas sukūrė šį pasaulį sukurti ir pasiųsti žmonėms tarsi jų prietaisų siunčiamą signalą paprasčiau ir būti negali. 
Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 06, 2017, 00:30:16
Vytautai, čia kalba ne apie mėnulį, bet apie planetą Nibiru ir kad rugsėjį amen, pasaulio pab.
Antraštė: Nibiru
Parašė: .L.U.T.H.O.R. rugsėjo 06, 2017, 04:46:38
Citata iš: elteide  rugsėjo 06, 2017, 00:30:16Vytautai, čia kalba ne apie mėnulį, bet apie planetą Nibiru ir kad rugsėjį amen, pasaulio pab.

Tai sako, kad nėra tokios pagal jį :)
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 06, 2017, 09:35:22
Šiaip tai yra vienas labai "praktinis" niuansas dėl JAV. Kadangi žmonės originalai gyvena tik Lietuvoje, Baltarusijoje, Rusijoje ir keli šimtai Latvijoje o kitur pasaulyje nėra nei vieno tai koks nors  iš likusio pasaulio darymas blogo toms šalims kvepia didelėmis problemomis. Tiesiog tėvai kūrėjai rūpinasi savo vaikais ir keliančius jiems problemas pastato į vietą. O kadangi JAV spaudžia Rusiją tai kūrėjai "paspaus" JAV štai tokiu pavidalu https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=E-EYnNCdqnw


Arba JAV greituoju būdu turi normalizuoti santykius su Rusija. Aišku tai niekaip neįtikėtina. Na tuomet nuo lapkričio iki 2018 kovo JAV turėtų nelikti po puokštės uraganų. Kaip tai atrodys kukliai pademonstruota. Čia kur kas realesnis ir patikrintas praktiškai variantas nei kažkokie Nibiru. :)
Ir čia dar tuo klausimu savotiška info https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=xfDdgc1_miQ
Antraštė: Nibiru
Parašė: a.t.sielis rugsėjo 06, 2017, 11:47:14
Vytautai, laikas tiksi, jau rugsėjo 6 d. Primink, kada jau bus aišku, ar tavo "kontaktų" pažadai išsipildė ar ne?
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 06, 2017, 13:30:29
Jei viskas gerai tai rugsėjo 18 turėčiau atsiimti rezultatą. :) Aišku jis sumenkęs bet pakankamas. :) Iškilo apsprendimo klausimas ar pasiimu pinigus ir ramiai sėdžiu nieko neviešindamas ar kalbu viešai. Galiausiai pasirinkau viešą variantą. Taip kad žiūriu kas čia bus. Pačiam įdomu. Keistai viskam gerai pasiruošęs. Domenas užregistruotas, serveris pakurtas, tinklalapis jame padarytas. Viską pasidariau pats. Lieka tik paskausti mygtuką ir viską paleisti. Nejaugi tai tik beprasmis pasiruošimas? :) Ai dar darbe spaudžiu valdžią dėl atlyginimo padidinimo. Ir nebudingai sau sakau viską kas nepatinka nevyniodamas į vatą. Tiesiog prašausi išmetamas. :) 
Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 06, 2017, 15:11:30
o kas turi pas jus atsitikti, kieno rezultatas? kad net domenas,serveris, tikrai idomu  ...revoliucija kvepia  :)
Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 07, 2017, 17:20:30
Vytai, sakoma kad laime reikia  džiaugtis tyliai... ;)
idomiai jūs mąstot, kur asmeniška jūsų laimė, jūs pasiryžęs visiem paskelbt ..o kai kitiem ko reikia- patarimo, pagalbos, žodį reikalingą pasakyt, pasiteiraut ir tt..tai čia jau tipo kito valia , į kurią negalima kištis, nevalia  ..moja xata s kraju , tpsk.... kam žmonės reikalingi argi ne kad vienas kitam padėt ?
Antraštė: Nibiru
Parašė: kiskis rugsėjo 07, 2017, 23:09:41
Citata iš: elteide  rugsėjo 07, 2017, 17:20:30kam žmonės reikalingi argi ne kad vienas kitam padėt ?
Zmogus zmogi - vilkas. Taigi zmogus zmogui reikalingas , kad suest. :(
Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 07, 2017, 23:11:17
Citata iš: kiskis  rugsėjo 07, 2017, 23:09:41Zmogus zmogi - vilkas. Taigi zmogus zmogui reikalingas , kad suest. :(
čia taip mus išmokė...
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 08, 2017, 08:25:49
Citata iš: elteide  rugsėjo 07, 2017, 17:20:30idomiai jūs mąstot, kur asmeniška jūsų laimė, jūs pasiryžęs visiem paskelbt
Nepagavot paskelbimo esmės kampo. :) Pinigai šiuo atveju tik kaip priemonė parodyti kad šis pasaulis gali būti valdomas iš išorės. O pagrindinis tikslas suteikt žmonėms galimybę "pasitaisyti". Yra dar pakankamai laiko kad vieni kitiem nedaryti blogo ir nebūti žmogus žmogui vilkas. Pagal darymo kitam blogą tiesiog po gerų 5 metų žmonės išrūšiuojami kas lieka žemėje - rojuje, o kas keliauja į žemės kopiją ir gyvena kaip gyveno iki šiol. Viskas ne kažkada po mirties o čia ir dabar. Visi mano bandymai tą linkme sakyti be jokių apčiuopiamų įrodymų visiškai tuščias reikalas. Kažkaip reikia sukrėsti žmonių smegenis. Bandžiau ieškoti kažko geresnio nei pinigai,  bandžiau net klausti jūsų patarimo, bet nieko efektingesnio rasti nepavyko. Toks planas. Ar tai bus realizuota netrukus pamatysim.

Prie viso to iškyla mano atžvilgiu visai nepageidautinas momentas. Turi pinigų ir dar viešai sakai kad turi tikrai atsiras daug norinčių juos pasiimti jėga. Tokiems vienodai rodo tų pinigų paskirtis. :) Čia viso šito reikalo visai reali  nemalonioji pusė. Na bet žadama apsauga. Tokių žmonių "išjungimas". Ta pati komos būsena kurioje teko asmeniškai būti. Viskas gerai kai po paros laiko "įjungia". Kitu atveju padėtis būtų gan nemaloni. :)

Bendrai šitoje situacijoje man reikėjo pasirinkti. Abu variantai teisingi. Grynai skonio reikalas kurį pasirinkti. Vienu atveju pasiėmei fiksuotą sumą ir gražiai, laimingai ir tyliai gyveni. Kitu atveju finansai neriboti demonstraciniais tikslais bet viešumas ir kitų informavimas kame esmė. Visiškai laisvai pasirinktas šis variantas. Manu kad būtų neteisinga kad žmonės dėl savo nežinojimo prarastų geresnio gyvenimo galimybę. Jei kam nepatiks galima "prisidirbti" ir gyventi kaip gyvenus. O atvirkščias variantas nebus galimas.

Aišku gal čia viskas mano fantazijos. Bet asmeniškai man per daug įrodymų kad kažkas anapus yra ir, esant norui, viską gali pakeisti. Kad žmonės patys čia kažką iš esmės pakeistų visiškai neturiu vilčių. Nebent susinaikins. :) 
Antraštė: Nibiru
Parašė: Benamis rugsėjo 08, 2017, 11:25:51
Kaip aiskinsite situacija Vytautai jeigu visgi pinigu negautumete?
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 08, 2017, 11:41:10
Citata iš: Benamis  rugsėjo 08, 2017, 11:25:51Kaip aiskinsite situacija Vytautai jeigu visgi pinigu negautumete?
Reikštų kad neteisinga linkme nuėjau. :) O kitokių variantų neturiu. Skirtingai nei ankstesniais atvejais. Liktų ramiai stebėti situaciją iš šono nieko nežinant kaip ir visi kiti. :) Šiaip nematau tame jokios problemos. Aišku tokiu atveju normaliai jau tikrai lysčiau į krūmus ir  užsikasčiau lapais, nes kažką pasakyti neturėčiau jokio pagrindo. Visai normalus variantas. Daugiau laiko buičiai.  :)
Antraštė: Nibiru
Parašė: kiskis rugsėjo 08, 2017, 11:58:12
Citata iš: Vytautas  rugsėjo 08, 2017, 11:41:10Aišku tokiu atveju normaliai jau tikrai lysčiau į krūmus ir  užsikasčiau lapais, nes kažką pasakyti neturėčiau jokio pagrindo.
Kiek atsimenu reiskiesi netik pranasystese, tai jas palik ramybej ir tiek, lapais nebutina uzsikast :D .
Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 08, 2017, 12:00:49
CitataBendrai šitoje situacijoje man reikėjo pasirinkti. Abu variantai teisingi. Grynai skonio reikalas kurį pasirinkti. Vienu atveju pasiėmei fiksuotą sumą ir gražiai, laimingai ir tyliai gyveni. Kitu atveju finansai neriboti demonstraciniais tikslais bet viešumas ir kitų informavimas kame esmė. Visiškai laisvai pasirinktas šis variantas. Manu kad būtų neteisinga kad žmonės dėl savo nežinojimo prarastų geresnio gyvenimo galimybę. Jei kam nepatiks galima "prisidirbti" ir gyventi kaip gyvenus. O atvirkščias variantas nebus galimas.
Kūrėjai taip gal nedalina for fun...jei duoda tai kad kažką padarytum ?
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 08, 2017, 12:07:54
Citata iš: kiskis  rugsėjo 08, 2017, 11:58:12Kiek atsimenu reiskiesi netik pranasystese, tai jas palik ramybej ir tiek, lapais nebutina uzsikast (http://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/cheesy.gif)
Viskas "kompleksiška". Jei šis variantas nepasiteisina tai ir visa kita "įtartina" ir nelabai turi pagrindo po kojomis. :)

Citata iš: elteide  rugsėjo 08, 2017, 12:00:49Kūrėjai taip gal nedalina for fun...jei duoda tai kad kažką padarytum ?
Visiškai teisingai. Šiuo atveju akivaizdaus poveikio demonstravimas iš kūrėjų pusės. O iš mano pusės paaiškinimas kodėl taip yra ir kas tai daro. Nes pvz dabartiniai kad ir keisti uraganai supantys JAV tik suprantama kaip gamtos poveikis. bet yra visiškai kitai. :)

Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 08, 2017, 12:21:02
o kad JAV nebuvo uraganų , tornadų?
Antraštė: Nibiru
Parašė: a.t.sielis rugsėjo 08, 2017, 14:08:52
Citata iš: Vytautas  rugsėjo 08, 2017, 11:41:10Aišku tokiu atveju normaliai jau tikrai lysčiau į krūmus ir  užsikasčiau lapais, nes kažką pasakyti neturėčiau jokio pagrindo.  :)
Ir kepurę savo turėsi duoti, prikrausim supuvusių lapų :)
Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 16, 2017, 16:01:34
Vytautai, neieškojau jūsų temos..šiandien 16d:)
Antraštė: Nibiru
Parašė: .L.U.T.H.O.R. rugsėjo 16, 2017, 18:02:00
Citata iš: elteide  rugsėjo 16, 2017, 16:01:34Vytautai, neieškojau jūsų temos..šiandien 16d:)
Sakė 18d atsiims rezultatą jei apie tai kalbi :)
Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 16, 2017, 20:10:26
jo..nu ok 18 tai 18  :D
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 16, 2017, 22:17:42
Citata iš: elteide  rugsėjo 16, 2017, 20:10:26jo..nu ok 18 tai 18
Aišku kad rezultato nėra ir nebus. Pasirodo buvo toks "virtualus" žaidimas ką daryčiau jei turėčiau daug pinigų. Ir šiaip pasirodo  tai buvo gumos tempimas kad nebūtų nuobodu. :) Nieko niekam įrodinėti taip pat nereikia. Ir nieko dėl nieko nereikia perspėti. Šią kryptimi žaidimas baigėsi. :) Nors šio pasaulio keitimas kažkada bus. Ir blogų ir gerų žmonių atskyrimas taip pat kažkada bus. Bet dėl to man nereikia absoliučiai nieko daryti.  :) Taip kad tenka lysti į krūmus ir užsikasti lapais. Pasakyti daugiau taip pat neturiu ką. Ai dar turėčiau nepamiršti duoti kažkam prikakoti savo kepurę. :) Na reiktų suderinti technines galimybes. :) O šiaip tai nusikalęs juodai. Remontuoju tėvo kambarį.
Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 16, 2017, 22:40:31
tai juk dar ne 18..pasiduodat?:)
Antraštė: Nibiru
Parašė: a.t.sielis rugsėjo 16, 2017, 22:54:17
Citata iš: Vytautas  rugsėjo 16, 2017, 22:17:42Nors šio pasaulio keitimas kažkada bus. Ir blogų ir gerų žmonių atskyrimas taip pat kažkada bus.
Tikrai tikrai bus? :)

Bet dabar jau kažkada? O neturėjo būti keitimas konkrečiu laiku? Datos nebuvo?

O gal tai irgi tik žaidimas? Šiaip kad nebūtų nuobodu, o iš tikro nieko neįvyks :) : "Aišku kad rezultato nėra ir nebus. Pasirodo buvo toks "virtualus" žaidimas .... Ir šiaip pasirodo  tai buvo gumos tempimas kad nebūtų nuobodu. :)

Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 16, 2017, 23:20:37
Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 16, 2017, 22:54:17Tikrai tikrai bus?
Na kadangi niekam nieko aiškinti neriekia tai tarp kitko "kažkada" visiškai pakankama. :) Bus, nebus pamatysim. :) Bus - gerai. Nebus taip pat gerai. Jei taip toliau kvailės patys žmonės susinaikins. Jokios problemos. :)
Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 17, 2017, 12:10:52
aš tai negaliu patikėt, kad nieko visai nebus, kai žmogus taip tiki... ;)
Antraštė: Nibiru
Parašė: Creative rugsėjo 17, 2017, 18:48:32
Vytautas bando rasti teisingą spėjimą, kiek besuklysdamas vis tiek užsispriškai bando atrasti ta tikra žiniu centra. Kad ir niekad prognozes neišsilpildė bet jis vis tiek bando dar ir dar karta nepasiduoda, Gi kadanors visgi pralauš tuos ledus. Pagirtinas užsispirimas.
Antraštė: Nibiru
Parašė: a.t.sielis rugsėjo 17, 2017, 19:58:40
Noras ir atkaklumas yra gerai. Klausimas tik, kokia priemonė geriausia. Žmogus nori priimti anapusinę transliaciją. Koks "aparatas" jautresnis ir tikslesnis imtuvas anapusybei - švytuoklė, padaryta iš materijos, ar sąmonė, padaryta iš antimaterijos?

Mano galva, švytuoklė gaudo tik šiapusybę, ir apskritai yra toks grubus įrankis, kad štai dažnai ir nuvilia jos naudotoją.
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 17, 2017, 21:17:26
Švytuoklė šiuo atveju mažiausiai kuo dėta. Tik tam kartui. Esmė keistas saugojimas kritiškose situacijose per visą gyvenimą. Tai matosi tik pakankamai ilgokai pagyvenus. Kiti visai realūs dalykai kurių būti negalėjo. Esu rašęs apie žaidimą su voro dingimu atsiradimu. Žaidimas su drugeliais kada jie skrenda daug kartų idealiai taip pat ir tai dar lydi tokie pat pasikartojantys įvykiai. Nutikimas autostradoje kada iš priešais važiuojantis auto sumirkčiojo lempomis bet nenormaliai o atskirai tai vienos tai kitos pusės. Po to keisto sumirkčiojimo aplenkė fura ir su visomis iš užpakalio matomomis šviesomis (stabdžių tame skaičiuje) atliko šviesų šou. Taip būti taip pat negali. Dar buvo kokių poros savaičių bėgyje keistas vienodų juodų automobilių (mažiausiai trijų vienu metu) pamatymas važiuojant. Dar buvo keistas žaidimas su stichija. Netikėtai pradeda siautėti beprotiškas vėjas su lietumi ir po tam tikrų mano veiksmų akimirksniu liaunasi tarsi nieko nebuvo. Dar buvo keistas visų benzininių  automobilių važiuojančių pro mano namus čiaudimas iki visiško užgesimo. Tą pačia proga sugedo tėvo traktoriukas žoliapjovė. Išardė. Nieko nerado blogo. Surinko. Vis tiek  neužsivedė. Tuos metus nesinaudojo. Po metų pasuko pabandymui ir užsivedė. Naudojuosi po šiai dienai. Jokių problemų. Ir šiaip buvo dar visokių keistų smulkmenų.  Visa tai ir suteikia "atkaklumo". Todėl visumoje neturiu nei mažiausios abejonės kad kažkas anapus yra ir gali šį pasaulį paveikti kaip tik nori.  Tik laiko klausimas kada tai nutiks.
Antraštė: Nibiru
Parašė: Cerber rugsėjo 17, 2017, 22:41:30
Gal laikas keisti metodus, vytautai
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 18, 2017, 08:11:21
Gal geriau nesikišti į kūrėjų veiklą ir ramiai kasdieniškai gyventi. :) Ką ir darau. :) Vien fakto kad kažkas nesuvokiamo tavimi pasirūpina jau daugiau nei pakankama ramiai gyventi. :)
Šiaip tai kiekvienas atsakom už save. Kaip gyvenom tokius ir rezultatus turėsim. :)
Antraštė: Nibiru
Parašė: Cerber rugsėjo 18, 2017, 08:32:16
Žavingai naivu, bet tavo teisė rinktis
Antraštė: Nibiru
Parašė: a.t.sielis rugsėjo 18, 2017, 08:33:52
Na galbūt, kažkokios esybės aplink tave sukiojasi, ir žaidžia su tom lempom, bet tai dar nereiškia, kad jos kalba tiesą ir tik tiesą :) Jos pačios yra kūriniai, ir nelabai aišku, ko čia kišasi.
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 18, 2017, 08:45:08
Laikas geriausias teisėjas. Įspūdingiausia ir maloniausiai kad kritiškais atvejais man nenukrinta nei plaukas nuo galvos. Ir tai daro didžiulį įspūdį. :) O kas padeda saugoti mano gyvybę man yra teisus. :) Priešingas pasirinkimas būtų visiškai ne logiškas. :)
Antraštė: Nibiru
Parašė: Cerber rugsėjo 18, 2017, 08:56:22
Tai taip, kiaulėms tvarte irgi gera, šilta, saugu. Kažkas duoda paėsti, pasirūpina, nuo vilkų saugo - rojus.. Būtų nelogiška į mišką bėgt, ten reik pačiam ėdalo susirast ir dar nuo vilkų pačiam gintis ir dar naktys šaltos, vienu žodžiu baisu. Teisingai mąstai Vytautai, logiškai.
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 18, 2017, 09:08:57
O iš kur žinai kad visa žmonija ne "kiaulės tvarte"? :) Jei vienai kitai sekasi visai saugiai gyventi tai jau neblogai. Normaliai didžioji masė, karų pagalba, laikas nuo laiko išskerdžiama. Ir šiuo metu vyksta lokalios skerdynės. Ar nepanašu į visuotinį tvartą? Ar čia durnos kiaulės aukodamos savo gyvybes gina kažkokį ale aukštą dvasingumą? :) Bent oficialiai propaganda taip teigia. :)
Antraštė: Nibiru
Parašė: Cerber rugsėjo 18, 2017, 09:45:22
All of the above
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 18, 2017, 10:44:40
Su šiuo pasauliu iš esmės kažkas ne taip. Jei reikia maitintis kitu gyvu tam kad išgyventum tai tikrai kažkas ne normalaus jį kūrė ar transformavo. Ties šita vieta visokie ale dvasiniai tobulėjimai pasibaigia. Nori išgyventi esi priverstas žudyti kitą gyvybę. Todėl šis pasaulis ir panašus į kiaulių fermą o ne kažką rimtesnio. Jei egzistuoja tikri šio pasaulio kūrėjai tai "kažkada" viskas turėtų atsistoti į normalias vėžes. Tikintys šioje vietoje net nekelia jokių klausimų. Geriausiu atveju  ieško pateisinimų kodėl taip yra.  O kiti apsiriboja kad  dievas taip sukūrė taip ir turi būti amžinai. Bent man kyla klausimas kodėl taip kvailai sukurta? :) O turint galybę keistų patirčių kurios būti negali atsiranda optimizmas kad viskas anksčiau ar vėliau bus pakeista. :) Tai čia tokios mano "atkaklumo" šaknys. :)
Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 18, 2017, 10:59:20
Citata iš: Cerber  rugsėjo 18, 2017, 08:56:22Tai taip, kiaulėms tvarte irgi gera, šilta, saugu. Kažkas duoda paėsti, pasirūpina, nuo vilkų saugo - rojus.. Būtų nelogiška į mišką bėgt, ten reik pačiam ėdalo susirast ir dar nuo vilkų pačiam gintis ir dar naktys šaltos, vienu žodžiu baisu. Teisingai mąstai Vytautai, logiškai.
nop negerai joms tvarte, jos nori begiot, žaist , džiaugtis gamta , turėti vaikų ...neveltui EU nusprendė didint kiaulėm aptvarus, bus privaloma išvest į lauką pasibegiot, ir nupirkt joms į aptvarus žaisliukus, kad sumažint stresą...man gaila visą laiką tvarte laikomų gyvulių
Antraštė: Nibiru
Parašė: elteide rugsėjo 18, 2017, 11:04:39
Citata iš: Vytautas  rugsėjo 18, 2017, 10:44:40Su šiuo pasauliu iš esmės kažkas ne taip. Jei reikia maitintis kitu gyvu tam kad išgyventum tai tikrai kažkas ne normalaus jį kūrė ar transformavo. Ties šita vieta visokie ale dvasiniai tobulėjimai pasibaigia. Nori išgyventi esi priverstas žudyti kitą gyvybę. Todėl šis pasaulis ir panašus į kiaulių fermą o ne kažką rimtesnio. Jei egzistuoja tikri šio pasaulio kūrėjai tai "kažkada" viskas turėtų atsistoti į normalias vėžes. Tikintys šioje vietoje net nekelia jokių klausimų. Geriausiu atveju  ieško pateisinimų kodėl taip yra.  O kiti apsiriboja kad  dievas taip sukūrė taip ir turi būti amžinai. Bent man kyla klausimas kodėl taip kvailai sukurta? :) O turint galybę keistų patirčių kurios būti negali atsiranda optimizmas kad viskas anksčiau ar vėliau bus pakeista. :) Tai čia tokios mano "atkaklumo" šaknys. :)
gal be viso to nebūtų laisvo pasirinkimo galimybės..tiesiog kad žinotum kas yra laimė, reikia pažinti kas yra nelaimė , šviesą - tamsą, džiaugsmą- liūdesį ir tt
Antraštė: Nibiru
Parašė: Cerber rugsėjo 18, 2017, 11:27:14
Citata iš: Vytautas  rugsėjo 18, 2017, 10:44:40Su šiuo pasauliu iš esmės kažkas ne taip. Jei reikia maitintis kitu gyvu tam kad išgyventum tai tikrai kažkas ne normalaus jį kūrė ar transformavo. Ties šita vieta visokie ale dvasiniai tobulėjimai pasibaigia. Nori išgyventi esi priverstas žudyti kitą gyvybę. Todėl šis pasaulis ir panašus į kiaulių fermą o ne kažką rimtesnio. Jei egzistuoja tikri šio pasaulio kūrėjai tai "kažkada" viskas turėtų atsistoti į normalias vėžes. Tikintys šioje vietoje net nekelia jokių klausimų. Geriausiu atveju  ieško pateisinimų kodėl taip yra.  O kiti apsiriboja kad  dievas taip sukūrė taip ir turi būti amžinai. Bent man kyla klausimas kodėl taip kvailai sukurta? :) O turint galybę keistų patirčių kurios būti negali atsiranda optimizmas kad viskas anksčiau ar vėliau bus pakeista. :) Tai čia tokios mano "atkaklumo" šaknys. :)
Tavo smegenys užsispyrusiai instinktyviai visvien per savo "standartinės" logikos prizmę į viską žiūri. Gerai, pasiliekam prie kiaulių alegorijos. Kiaulės irgi turėtų daug puikių gilių filosofinių idėjų kaip patobulinti tvartą, kaip padaryti jį laimingesni, nuostabesni, ir joms tas kiaulių skerdimas be galo kvailai ir beprasmiškai atrodo, bet va ūkininkui tai dzin, jo prioritetas pelnas, jei tau pasisekė ūkininkas atsakingasis ir įdės šiek tiek pastangų į savo gyvulių gyvenimo, kad ir trumpo, kokybę, kitas išvis laikys kaip gulage. Bet galutinis tikslas abiejų panašus. Kitais žodžiais, ūkininkas kiaules savo pažymėta geriau nei kad kiaules savo šeimininką, jis žino kaip jas nupeneti, kaip jas aptvare išlaikyti ir t.t. o kiaules neturi žalio supratimo apie savo šeimininko tikslus ir metodus ir jo veiksmų prasmę
Antraštė: Nibiru
Parašė: kiskis rugsėjo 18, 2017, 11:32:41
Citata iš: elteide  rugsėjo 18, 2017, 10:59:20nop negerai joms tvarte, jos nori begiot, žaist , džiaugtis gamta , turėti vaikų ...neveltui EU nusprendė didint kiaulėm aptvarus, bus privaloma išvest į lauką pasibegiot, ir nupirkt joms į aptvarus žaisliukus, kad sumažint stresą...man gaila visą laiką tvarte laikomų gyvulių
.... taip, jei kiaulems duos zaisliuku...tada ju gyvenimas taps nuostabus, beveik kaip zmoniu ... dar darbo beliks duot kokio nors...tiesa neaisku ar nuo jo pageres kiauliu  gyvenimo kokybe...
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 18, 2017, 11:42:21
Citata iš: elteide  rugsėjo 18, 2017, 11:04:39reikia pažinti kas yra nelaimė
Gal nebūtina taip drastiškai pažinti tiesiog suvalgant kitą. Manu pakanka kur kas švelnesnių formų. :) Nuo to pažinimas tikrai nenukentėtų. :)

Citata iš: Cerber  rugsėjo 18, 2017, 11:27:14Kitais žodžiais, ūkininkas kiaules savo pažymėta geriau nei kad kiaules savo šeimininką, jis žino kaip jas nupeneti, kaip jas aptvare išlaikyti ir t.t. o kiaules neturi žalio supratimo apie savo šeimininko tikslus ir metodus ir jo veiksmų prasmę
Matai žmogus gerokai daugiau nei kiaulė. :) Aišku pagal dabartinį pasaulio vaizdą tai gyvenam tikrai kaip kiaulės. Sakyčiau tarp jų santykiai net "žmogiškesni". Kitas momentas jei sakai kad nežinom apie šeimininko tikslus ir metodus tai esam visiškai neapibrėžtoje padėtyje be perspektyvų. :) Na bent man tokia padėtis nepriimtina ir remdamasis savo gyvenimo patirtimi bandau surasti kažką teigiamo ir perspektyvaus. Ar tai teisingas kelias parodys laikas. :)

Tiesa visi "keistumai" pradėjo dėtis tuomet kai supratau kad su šiuo pasauliu kažkas ne taip ir visokie religiniai to pateisinimai netenkino. Panašu kad kelias bent tinkamos krypties. :) 
Antraštė: Nibiru
Parašė: kiskis rugsėjo 18, 2017, 11:47:37
Citata iš: Vytautas  rugsėjo 18, 2017, 11:42:21Aišku pagal dabartinį pasaulio vaizdą tai gyvenam tikrai kaip kiaulės. Sakyčiau tarp jų santykiai net "žmogiškesni".
"Kiaule as ir kiaule tu" ne iskur ir tas noras uzjausti artima savo :D


Liaudies ismintis kaip visada teisi :D
Antraštė: Nibiru
Parašė: Vytautas rugsėjo 18, 2017, 11:53:00
Citata iš: kiskis  rugsėjo 18, 2017, 11:47:37"Kiaule as ir kiaule tu" ne iskur ir tas noras uzjausti artima savo
Na tarp kiaulių yra visokių. :) Vienos viena kitai galvas kapoja ir jokia užuojauta net nekvepia. Kitos bando tas galvas priklijuoti atgal ir labai užjaučia. Čia ir visa bėda. Man kaip kiaulei visiškai nepatinka gyventi tarp tos rūšies kiaulių kurios kapoja viena kitai galvas. Atitinkamai prašau šeimininkų pagalbos mus atskirti. :) Tikiuosi išgirdo. :)
Antraštė: Nibiru
Parašė: Cerber rugsėjo 18, 2017, 12:31:48
Citata iš: Cerber  rugsėjo 18, 2017, 11:27:14Kitais žodžiais, ūkininkas kiaules savo pažymėta geriau nei kad kiaules savo šeimininką, jis žino kaip jas nupeneti, kaip jas aptvare išlaikyti ir t.t. o kiaules neturi žalio supratimo apie savo šeimininko tikslus ir metodus ir jo veiksmų prasmę
Turejo buti "pažįsta"

Citata iš: Vytautas  rugsėjo 18, 2017, 11:42:21Matai žmogus gerokai daugiau nei kiaulė. :) Aišku pagal dabartinį pasaulio vaizdą tai gyvenam tikrai kaip kiaulės. Sakyčiau tarp jų santykiai net "žmogiškesni". Kitas momentas jei sakai kad nežinom apie šeimininko tikslus ir metodus tai esam visiškai neapibrėžtoje padėtyje be perspektyvų. :) Na bent man tokia padėtis nepriimtina ir remdamasis savo gyvenimo patirtimi bandau surasti kažką teigiamo ir perspektyvaus. Ar tai teisingas kelias parodys laikas. :)

Tiesa visi "keistumai" pradėjo dėtis tuomet kai supratau kad su šiuo pasauliu kažkas ne taip ir visokie religiniai to pateisinimai netenkino. Panašu kad kelias bent tinkamos krypties. :)  
:-X tiek to, eisiu as verciau arbatos atsigerti ir multiku paziureti.. kol tu man depresijos neivarei. Mane buvo pagavus naivumo akimirka ten kazkur. Bet gryztam i realybe.
Antraštė: Nibiru
Parašė: vytra rugsėjo 26, 2017, 12:04:23
Citata iš: Tomas  sausio 04, 2012, 20:35:56Pagal Šumerų kronikas, mes buvome sukurti, kad dirbti šachtininkais. Tai buvo mūsų vienintelė užduotis. Ir kai visas auksas, reikalingas nefilimams, buvo gautas, jie planavo panaikinti mūsų rasę ir pasišalinti. Jie net nesiruošė leisti mums gyventi. Jūs dabar pagalvosit "Negali būti, mes per geros būtybės". Bet seniausios raštinės kronikos Žemėje teigia, kad tai tiesa.
- taip, tai čia tie, kurie yra kilę iš beždžionių. Pasisekė jiems.. :) Na o kiti yra Dievo vaikai, kaip kad Šumerai, žiūrėjo ir užrašinėjo..

Kaip atrodė "gigantai", galite pamatyti čia (http://vvv2.lhosting.info/u/03_09.jpg).. :)

:)