Baisiausia pagadinimo/porčios forma - mirtis visai giminei

Pradėjo Vendigo, lapkričio 01, 2015, 15:49:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vendigo

Magas Aleksejus apie baisiausią pagadinimo/porčios formą:

Šiandien norėčiau pakalbėti apie baisiausią pagadinimo arba porčios formą. Šis žodis neturi atitikmens lietuvių kalboje ir vadinasi IZVOD.

Terminas yra kilęs iš slavų kalbų ir reiškia išvedimas. Išvedimas ten, iš kur negrįžtama. Tačiau ne tai yra baisiausias Izvodo aspektas. Baisiausia yra tai jog tai yra tarsi veiksmas urmu ir vienu mostu galima pasmerkti mirčiai ištisą giminę.

Kokios dienos yra tinkamos Izvodui? Atsakymas labai paprastas - visos, kurių metų vyksta masinis mirusiųjų pagerbimas. Stačiatikių bei sentikių kultūroje tai vadinamieji Protėvių šeštadieniai, Radonica - antradienis po Šv. Velykų savaitės. Tinka ir kitos dienos, tik kiek ilgiau reikia laukti poveikio.

Pati Izvodo technika yra labai paprasta. Tai darbas kapinėse prie bevardžių kapų. Ritualo esmė pagerbti tuos kuriuos kiti pamiršo ir mainais už pagerbimą prašyti išvesti anapus žmogų ar net kelis. Yra variantų kai aukojamas paukštis - juodas gaidys, varna arba koks laukinis paukštukas.

Tačiau tai jau retu atveju, užtenka sukalbėti tam tikrą užkalbėjimą bei atlikti tam tikrus veiksmus.
Izvodas yra baisus tuo kad išeina ne vienas žmogus. Ir kad šalia prasikaltusio ir šešių lentų verto asmens gali išeiti nekalti. Ir apsaugos nėra. Visiškai.

Supernatural

Arba parsinesti kryzeli nuo bevardzio kapo ir su atitinkamu ritualu "sutvarkyti" viska

Aukštyn