Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => NSO ir ateiviai => Bendros diskusijos => Temą pradėjo: Anomalija rugpjūčio 27, 2011, 18:48:41

Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Anomalija rugpjūčio 27, 2011, 18:48:41
NSO arba neatpažintas skraidantis objektas (angl. UFO) - bet koks skraidantis objektas arba reiškinys, kurio prigimties nepavyksta paaiškinti žinomais gamtos ir technikos objektais ir reiškiniais. Yra daug asmenų, teigiančių, kad NSO ir juos valdančius ateivius iš kitų pasaulių matė iš arti, ar net buvo į šiuos neva ateivių laivus patekę (savanoriškai ar pagrobti ateivių). Šiuo metu, manoma, kad reiškinius, kuriuos galima pavadinti NSO, visame pasaulyje jau stebėjo daugiau kaip 50 mln. žmonių.

Pseudomoksliniai NSO tyrimai populiariai vadinami ufologija. Populiariojoje kultūroje NSO dažniausiai siejami su ateiviais ir nežemiška jų kilme arba slaptais karinių aparatų bandymais.

NSO sąvoka tapo labai populiari, terminas NSO įtrauktas į daugumą žodynų. Dažniausiai šis terminas žymi neatpažintą kosminį laivą ar kitokį skraidantį aparatą. Kai kurie NSO tampa atpažintais skraidančiais objektais (ASO), tai įvairūs pastebėti tuo metu skridę lėktuvai, oro balionai ar astronominiai ir meteorologiniai reiškiniai, neįprastos konstrukcijos skraidantys aparatai, kuriuos pagamino žmonės.

Skraidanti lėkštė

Kitas populiarus terminas, kuriuo nusakomas vienos formos NSO, yra skraidanti lėkštė. Jis paplito po JAV verslininko Kenneth Arnold pranešimo apie pastebėtą NSO. Arnoldas teigė, jog „jie skrido tarsi lėkštė, jei paleistum ją virš vandens". Žiniasklaidoje jo teiginiai buvo klaidingai interpretuoti ir sudarytas vaizdas, kad objektai buvo lėkštės formos. Tačiau paplitus šiam terminui, pradėjo daugėti pranešimų ir apie lėkštės formos skraidančius objektus.

NSO tyrimai

1952-1969 metais Jungtinių Valstijų Oro Pajėgos vykdė NSO tyrimų projektą „Mėlynoji knyga" (Project Blue Book). Iš 12618 tirtų atvejų, dauguma buvo paaiškinti natūralių gamtos reiškinių (debesų, žvaigždžių, prošvaisčių debesyse ir panašiai) ar įprastų orlaivių neatpažinimu. Keli atvejai paaiškėjo esą klastotės. 701 atvejo (maždaug 6 %) paaiškinti nepavyko. Šiuo metu duomenys yra laisvai prieinami publikai, išskyrus liudininkų pavardes. Mėlynosios knygos projektas dažnai kritikuojamas dėl atmestinai vykdytų tyrimų ir spekuliuojama, kad jis buvo skirtas tik priedangai, o tikrasis NSO tyrimas vykdytas slaptai ir žymiai aukštesnio laipsnio karininkų. Šios spekuliacijos remiasi prielaida, kad NSO - kaip jie dažnai nupasakojami liudininkų - yra ypač aukšto technologinio lygio skraidantys apratai, todėl, jei jie iš tiesų egzistuoja, turi didžiulę karinę reikšmę. Prieš Mėlynosios knygos projektą buvo vykdyti dar du tos pačios paskirties tyrimai kodiniais pavadinimais „Ženklo projektas" (Project Sign, 1947-1948) ir „Pagiežos projektas" (Project Grudge, 1949).

Kitą oficialų ir išbaigtą NSO pasirodymų tyrimą atliko Kanada. 1968 metais NSO atvejai buvo pervesti iš Kanados Nacionalinio gynybos departamento (Department of National Defense) į Nacionalinią tyrimų tarybą (National Research Council). Baigiantis septintam dešimtmečiui kanadiečiai buvo sukaupę 750 NSO pasirodymo atvejų įrašus.

2007 m. kovo 22 d. Prancūzija paviešino savo turimus duomenis apie NSO. Prancūzijos nacionalinė kosmoso agentūra pristatė interneto svetainę, kurioje pateikiamas sukauptų duomenų archyvas, turintis daugiau kaip 1 600 užfiksuotų (video ir foto medžiaga) atvejų, kurie sukaupti per penkis dešimtmečius. Šiame archyve sukaupti ir tokie atvejai, kai NSO matė tūkstančiai žmonių, o valstybės kosmoso agentūra niekaip negali paaiškinti stebėtų objektų. Prancūzija yra vienintelė pasaulio šalis, paskutinius du XX a. dešimtmečius viešai vykdanti NSO tyrimų programą.

Anksčiau vyriausybinės ar nepriklausomos mokslinės organizacijos yra tyrusios šį reiškinį Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kanadoje, Jungtinėje Karalystėje, Belgijoje, Danijoje, Australijoje, Graikijoje, Švedijoje, Brazilijoje, Meksikoje, Ispanijoje ir Tarybų Sąjungoje. Kol kas nei vienos valstybės vyriausybė viešai nepalaikė hipotezės, kad NSO gali būti nežemiškos kilmės.

2010 vasario 18 d. Jungtinė Karalystės gynybos ministerija ir Nacionaliniai archyvai paskelbė viešai tyrimus surinktus 1994-2000 metais. Paskelbtą medžiagą sudaro daugiau nei 6 tūkstančiai puslapių.

NSO paaiškinimai

Tiems atvejams, kai pasakojimų apie NSO negalima paaiškinti haliucinacijomis, sapnavimu dieną, masine isterija ar kitais psichologiniais bei socialiniais fenomenais, siūlomi šie paaiškinimai:

NSO egzistavimo skeptikai, kurie mano, kad tai natūralūs ar žmonių sukurti objektai, siūlo tokius paaiškinimus:

Žmonių sukurti slapti kariniai aparatai;
Neatpažinti įprasti skraidantys aparatai;
Meteorologiniai balionai, naudojami atmosferos tyrimams (populiarus paaiškinimas);
Eksperimentiniai orlaiviai.

Gamtos reiškiniai:
Saulės vaizdo iškraipymas (angl. parhelion);
Kosminės nuolaužos - degantys Žemės palydovų ar raketų fragmentai;
Meteorai pvz., bolidai;
Panašios formos debesys;
Miražai;
Žvaigždės arba planetos, pvz., Venera;
Kamuolinis žaibas;
Sąmoningos klastotės.

NSO egzistavimo šalininkai, manantys, kad NSO negalima paaiškinti vien aukščiau nurodytomis priežastimis, siūlo tokius paaiškinimus:

Nežemiškos civilizacijos lankytojai (populiariausias);
Iš kitų dimensijų atkeliavę aparatai;
Aparatai iš ateities;
Siejami su okultinėmis ir paranormaliomis jėgomis.

Dažnai NSO paaiškinimui naudojami aprašytų atvejų deriniai.

NASA

NASA oficialiai neigia NSO, kartais įvardijamų kaip skraidančių lėkščių, egzistavimą, tačiau pavieniai NASA pareigūnai ir astronautai teigia matę NSO. Žemiau pateikti tokie atvejai:

Astronautas pulkininkas Gordon Cooper teigė matęs NSO, kurie skraidė šalia jo ir dar trijų lėktuvų rikiuotės. Jis teigė, kad tai buvo darniai išsirikiavusios 3 skraidančios lėkštės, kurios greitai galėjo pakeisti skridimo krypti ir juos pralenkti.

JAV astronautas Edgar Mitchell, „Apollo 14" misijos dalyvis, šeštasis žmogus pabuvojęs Mėnulyje (iš 12-kos), teigia, kad NSO egzistuoja ir ateiviai lankosi Žemėje, o NASA mėgina slėpti jų egzistavimą.

JAV ir Jungtinės Karalystės kariškių pranešimai

2009 m. metais JK gynybos ministerija paskelbė, kad nebetirsianti naujų pranešimų apie NSO, nes nėra duomenų, jog jie keltų saugumo pavojų. Tačiau R. Salasas ir kiti atsargos kariškiai 2010 m. rugsėjo 27 d. surengtoje konferencijoje, jie teigė, kad teigė priešingai. Britų ir JAV atsargos kariškiai surengė spaudos konferenciją, kurioje paviešino, kad nuo 1948 m. NSO pasirodo aplink Didžiosios Britanijos ir JAV branduolinių raketų bazes ir nukenksmina ginklus, o kartą net buvo nusileidę JK bazėje. Kariškiai paliudijo, kad JK ir JAV vyriausybės stengiasi nuslėpti informaciją apie minėtus NSO pasirodymus.

R. Salasas teigė, kad pats matė kaip 1967 m. kovo 16 d. Montanoje esančioje Malmstromo oro pajėgų bazėje pasirodžiusį NSO. R. Salasas teigė, kad „Aš budėjau, kai objektas atskrido ir sukiojosi tiesiai virš bazės. Raketos išsijungė - 10 „Minuteman" branduolinių raketų. Po savaitės tas pats nutiko ir kitoje vietoje. Yra didelis šių objektų, kad ir iš kur jie atskrenda, susidomėjimas mūsų raketomis. Aš asmeniškai manau, kad jie yra ne iš Žemės planetos". Jo žodžius oficialiai patvirtino dar 6 atsargos kariškiai. Nors jiems po susidūrimo su NSO buvo uždrausta viešai apie tai kalbėti, tačiau dabar jie yra išėję į pensiją ir nusprendė daugiau šių faktų nebeslėpti, deklaruodami, kad visuomenė turi apie tai žinoti. Pasak jų, apie tokius susitikimus su NSO žino dar bent 120 kariškių, tačiau kurie atvirai apie tai prabilti nepasiryžo.

Pulkininkas Charlesas Haltas teigia matęs NSO Karališkojo oro laivyno Bentwaters bazėje, netoli Ipswicho, vienoje iš kelių Didžiojoje Britanijoje esančių bazių, kuriose yra branduolinių ginklų. Pasak kariškio, tai nutiko prieš 30 m. Iš pradžių jis pamatė objektą, šaudantį šviesos spinduliais į bazę, tada per karinį radiją išgirdo, kad ateiviai nusileido toje vietoje, kur buvo laikomi branduoliniai ginklai.

Wikipedia
Antraštė: Re: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: star birželio 09, 2012, 11:27:11
As tai netikiu
Antraštė: Re: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Dratas birželio 27, 2012, 09:42:41
Jau netgi daugelis skeptikų pripažino, kad galaktikoje esame tikrai ne vieni. O tikėjimas dievu yra dar kvailesnis ir neįtikinamesnis dalykas, nei kitom protingom būtybėm.
Antraštė: Re: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Nieksas liepos 06, 2012, 19:10:05
Na jau tikrai juokingai atrodo kai paklausi žmogaus ar jis tiki ateiviais ir išgirsti neigiama atsakyma o kai to paties asmens paklausi ar jis tiki į dievą tai pasako : taip.   :D
Antraštė: Re: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Delan liepos 10, 2012, 10:02:56
Kuo toliau tuo daugiau tiki NSO http://www.15min.lt/naujiena/laisvalaikis/ivairenybes/apklausa-trecdalis-amerikieciu-tiki-ateiviu-egzistavimu-55-proc-isitikine-kad-vyrai-juodais-drabuziais-pasalina-visus-nso-irodymus-61-230047
Antraštė: Re: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Gabrielius rugpjūčio 06, 2012, 04:13:34
Citata iš: Delan  liepos 10, 2012, 10:02:56
Kuo toliau tuo daugiau tiki NSO


O ko netiketi... Neatpazysti kas skrenda ir viskas.x) Nors gal tu tiksliau teigi apie ateivius aplamai,bet ne kiek bendrauju zmones vis dar skeptiskesni ir vis maziau pasitiki kitais, ir vis labiau tampa uzdaresni.Globalinis susvetimejimas.
Antraštė: Re: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: astropasaulis rugsėjo 09, 2012, 13:37:51
Dauguma dabar NSO - tai tie balti orbai. Kodėl žmonės vis dažniau mato juos, o ne be lėkštes? Aš iš vaikystės prisimenu, tam tikrą vaizdą: aplink mane palei žemę skraido kažkokie balti kamuoliai žmogaus dydžio (tik ar tai buvo sapnas, ar koks prisiminimas iš praeito gyvenimo...).
Antraštė: Re: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Benamis rugsėjo 09, 2012, 13:52:24
Vakar bendravau su viena ezoterike, tai ji irgi pasakojo, kad jos dukra budama maza mate orbus. Tiesa spalvos buvo ivairios. Pvz. pries vyro mirti, dukra mate kambaryje visa savaite raudona orba, kuris po jos tecio mirties isnyko... Kiek tiesos jos pasakojime nezinau, taciau labai idomiai paplepejom :)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Mindfucker kovo 30, 2013, 17:53:34
Labai egoistiška būtų tikėti, kad begalinėje visatoje esame vienintelė gyvybė kažkokioje mažytėje žemėje.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Shark balandžio 03, 2013, 20:00:28
Mano nuomone NSO fenomenas tikras. Tik įdomiau kokios kilmės šie objektai nežemiškos ar žemiškos.
Juk visi žinot, kad ir naciai bandė sukurti pailga skraidanti objektą kitaip (skraidančia lėkšte). Esu 100% procentu įsitikinęs, kad mes visatoje nevieni, įdomiau ar tos civilizacijos mus gali pasiekti.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Iron Tara balandžio 04, 2013, 18:55:35
Citata iš: Shark  balandžio 03, 2013, 20:00:28
Esu 100% procentu įsitikinęs, kad mes visatoje nevieni <...>


Kas tave įtikino?
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Shark balandžio 04, 2013, 19:53:51
Citata iš: Iron Tara  balandžio 04, 2013, 18:55:35
Citata iš: Shark  balandžio 03, 2013, 20:00:28
Esu 100% procentu įsitikinęs, kad mes visatoje nevieni <...>


Kas tave įtikino?



Visata per didelė, kad mes joje būtume vieni. Reikia tik įsivaizduoti kiek tokių planetų kaip žemė yra! Žinoma čia tik mano nuomonė ir kaip dažniausiai būna tai kiek žmoniu tiek ir nuomonių  ;)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: uno gegužės 20, 2013, 00:02:27
Citata iš: Shark  balandžio 04, 2013, 19:53:51
Citata iš: Iron Tara  balandžio 04, 2013, 18:55:35
Citata iš: Shark  balandžio 03, 2013, 20:00:28
Esu 100% procentu įsitikinęs, kad mes visatoje nevieni <...>


Kas tave įtikino?



Visata per didelė, kad mes joje būtume vieni. Reikia tik įsivaizduoti kiek tokių planetų kaip žemė yra! Žinoma čia tik mano nuomonė ir kaip dažniausiai būna tai kiek žmoniu tiek ir nuomonių  ;)


Teeep, palaikau tavo nuomone, mes nesam vieni, pastaruoju metu lankomumas žemės pagausėjas, lankos įvairių rasių, taip pat yra ir bazių žemėje, kalnuose, po vandeniu, veiksmass vyksta, norit tikėkit norit ne, tai tiek, kol kas ;)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Shark birželio 04, 2013, 22:05:35
Citata iš: uno  gegužės 20, 2013, 00:02:27
Teeep, palaikau tavo nuomone, mes nesam vieni, pastaruoju metu lankomumas žemės pagausėjas, lankos įvairių rasių, taip pat yra ir bazių žemėje, kalnuose, po vandeniu, veiksmass vyksta, norit tikėkit norit ne, tai tiek, kol kas ;)


Manau per anksti sakyti, kad mus lanko ateiviai iš kitų planetų, juk yra įvairių psichinių lygų, padirbtų video ir kt. Ką gali žinoti galbūt tie matomi NSO yra žemiškos kilmės, juk ir žmonija nemiega, technologijos pas mus geros ir mes labai sparčiai vystomės, bet kiek yra karinių technologijų apie kurias niekas neinformuoja. Nemanau, kad kada nors tokia informacija iškils į viešumą nebent po kokių 50 metų. Čia mano toks pamastymas.  :)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: valdas liepos 27, 2013, 20:53:38
gyvenimas man leido pamatyti ir metiorita gyvai su visais garsais,kamuolini zaiba ir ne viena karta ir su jo paliktais padariniais.neatpazinti objektai mano akiratyje, taipat pateko.nuotrauku turiu pakankamai ,kad kas jas mate atsakymas ,nesuprantu.kodel taip bijosi.gal lengviaiu pasakas rodyti ir teigti vardan pelno.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Benamis liepos 27, 2013, 21:28:55
Citata iš: valdas  liepos 27, 2013, 20:53:38
gyvenimas man leido pamatyti ir metiorita gyvai su visais garsais,kamuolini zaiba ir ne viena karta ir su jo paliktais padariniais.neatpazinti objektai mano akiratyje, taipat pateko.nuotrauku turiu pakankamai ,kad kas jas mate atsakymas ,nesuprantu.kodel taip bijosi.gal lengviaiu pasakas rodyti ir teigti vardan pelno.


Nors teksto rislumas yra tikrai ne geriausias, bet kaip supratau turi nemazai NSO nuotrauku? Teisingai?
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Raganius rugsėjo 19, 2013, 14:16:50
Citata iš: valdas  liepos 27, 2013, 20:53:38
gyvenimas man leido pamatyti ir metiorita gyvai su visais garsais,kamuolini zaiba ir ne viena karta ir su jo paliktais padariniais.neatpazinti objektai mano akiratyje, taipat pateko.nuotrauku turiu pakankamai ,kad kas jas mate atsakymas ,nesuprantu.kodel taip bijosi.gal lengviaiu pasakas rodyti ir teigti vardan pelno.

Jeigu nesunku pasidalink tomis nuotraukomis.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Calibrae277 sausio 04, 2014, 22:25:51
nu jo pasirode pasigire ir dingo negi sunku kelias tas nuotraukas imest
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Jezzy balandžio 11, 2014, 00:19:10
Citata iš: Shark  balandžio 04, 2013, 19:53:51
Citata iš: Iron Tara  balandžio 04, 2013, 18:55:35
Citata iš: Shark  balandžio 03, 2013, 20:00:28
Esu 100% procentu įsitikinęs, kad mes visatoje nevieni <...>


Kas tave įtikino?



Visata per didelė, kad mes joje būtume vieni. Reikia tik įsivaizduoti kiek tokių planetų kaip žemė yra! Žinoma čia tik mano nuomonė ir kaip dažniausiai būna tai kiek žmoniu tiek ir nuomonių  ;)




Nemanau ar kažkas žino ištikro ,kokia visgi didumo ta visata.
Visur tik spėliojimai. :)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Supera balandžio 11, 2014, 10:29:27
Aš prisidedu prie tikinčių :), vien tik mokslui matoma visatos dalys yra nesuvokiamai didelė, tai įsivaizduokit likusią. Bet vat klausimas ar mes turim tai ko reikia, kad ateiviai mus lankytų.

O kas dėl skraidančių lėkščių, mačiau dokumentiką apie nacius, kurie jas kūrė, ir pirmos lėkštės pastebėtos JAV sutapo su tuo, kad iš Vokietijos po  II pasaulinio karo amerikiečiai mokslininkus atsigabeno, ten jau dirbusius prie tokių projektų.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Benamis balandžio 11, 2014, 17:43:34
Citata iš: Jezzy  balandžio 11, 2014, 00:19:10
Nemanau ar kažkas žino ištikro ,kokia visgi didumo ta visata.
Visur tik spėliojimai. :)


Bet turime sutikti, kad visata visgi yra labai didele. Kad butu lengviau isivaizduoti nukreipiu i viena tema forume: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2854.0 :)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: viliusinas balandžio 12, 2014, 09:46:46
Apie MiB http://www.ufoevidence.org/topics/meninblack.htm
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Fanden balandžio 12, 2014, 17:30:03
Žinau, kad tai gali nuskambėti labai banaliai, tačiau mano močiutė (kuri vis dėlto, manau, yra linkusi perdėti) teigė, jog yra mačiusi ne tik skraidančią lėkštę (jos apibūdinimas buvo daugmaž toks: vieną dieną aš ir daugelis kitų žmonių <paminėsiu tai buvo Panevėžyje apie, jei nesuklysiu, 1980-1985metus), matė tupinčią skraidančią lėkštę ant kalvos, esančios netoli degalinės (kuri buvo vos keli šimtai metrų nuo jos gyvenamosios vietos). Negana to, ji teigė, jog ateiviai apsilankė jos namuose ir, pakeitę pavidalą, apsimetė mano seneliu (kuris jau senokai buvo išėjęs į darbą). Nereikia turbūt ir sakyti, kad priėmiau tai skeptiškai. Tačiau, kas man buvo išties keista, po kiek laiko, kalbantis su mama (po vieno nutikimo, kai aš ir mano tėvai danguje pamatėme išties racionaliai nepaaiškinamas šviesas [turiu omenyje, racionaliai bent ta prasme, kuria mes šiandien suvokiame mokslą ir technologijas]), ji, mano nuostabai, pasakė, jog yra mačiusi ateivių laivą (ant tos pačios kalvos, kurios, kaip minėjo mano močiutė, matė ir ji. Šie abu pasakojimai buvo nesusiję ir juos skyrė bent kelių metų skirtumas; juolab, nors ir nelabai tikiu močiutės pasakojimais, kadangi ji visąlaik buvo kiek "keistas" žmogus, tačiau tikrai nuoširdžiai tikiu savo mamos žodžiais, - ji tikrai yra "žemiškas" žmogus ir visiškai nematau prasmės jai meluoti).
Tai buvo tai, ką norėjau pasakyti iš savo, kaip istoriškai pažintos, pusės, per tėvus ir senelius.
Kitas dalykas yra tai, ką mačiau savo akimis. Žinoma, nemačiau pačių ateivių ar kad ir pačios tupinčios ateivių lėkštės. Tačiau mano tėvai gyvena tame pačiame rajone (kur, pasak močiutės ir mamos, buvo nusileidusi ta skraidanti lėkštė) ir turiu pasakyti, kad tikrai ne kartą ir ne du mačiau racionaliai nepaaiškinamas šviesas danguje (neneigiu, tai galėjo būti kažkas paaiškinamo, bet galbūt viso labo mano protas tam suteikė tam tikrą mistifikaciją ir pavertė kažkokiu fenomenu, bet vėlgi, esu gana skeptiškos prigimties, tačiau joks racionalus paaiškinamas nei tuo metu, nei dabar nepatenkina manęs). Negana to, kad ir kaip tai galbūt banaliai ar fantastiškai tai skambėtų, vaikystėje manęs nepalikdavo ramybėje įvairios baimės - sakysit, tai tik vaikiška fantazija. Taip, kodėl gi ne. Tačiau, nepaisant visų kitų nutikimų, vienas įvykis man paliko itin gilų prisiminimą ir poveikį, - aš jį trumpai nupasakosiu dabar, tačiau jis tikrai skambės labai supaprastintai ir netgi tam tikra prasme nuvalkiotai, bet vis dėlto, tai dar ir dabar, lyg būtų vos ką tik įvykęs momentas, nepalieka manęs ramybėje: buvo naktis, man buvo galbūt kokie 7-8 metai. Miegojau savo lovoje savo kambaryje; netikėjai prabudau ir atmerkiau akis (kad būtų aiškiau, turiu paminėti, kad mano kambarį nakties metu visada apšviesdavo šviesos iš lauko, - niekada nebūdavo tamsu "nors į akį durk"), ir kai pramerkiau savo akis, pamačiau siluetą - lyg žmogaus, - buvo galva, kūnas, kuris, numanomai, turėjo taip pat dvi rankas ir dvi kojas; tačiau jis labiau panešėjo į šešėlį. Negana to, jis stovėjo tokia poza, lyg dešinę ranką (kaip dabar atsimenu) būtų priglaudęs prie krūtinės (ta prasme, lyg žmogus dešinę ranką laikytų priglaudęs prie krūtinės, kur yra širdis). Ir vis dėlto, pačia savo esme aš suvokiau, kad tai nėra žmogus (prie viso to dvasinio jausmo prisidėjo faktas, kad jo galvos forma rodėsi gerokai didesnė nei eilinio žmogaus). Mažas, išsigandęs vaikas - ką jis galėjo daryti? Aš tik užsiklojau galvą, visa tirtėdama iš baimės ir plačiomis, nepajėgiačiomis užsimerkti iš baimės akimis, aš spoksojau į tamsą, kurią sukėlė kaldros kampas ant mano veido. Ryte, kai papasakojau tėvams, šie, žinoma, numojo ranka į tai, ir apsimetė, lyg nieko nebūtų buvę. Tačiau būtent tada, po kelerių metų, kai su mama išsikalbėjome apie visas tas ateivių lėkštes ir pačius ateivius, ji nebeatrodė tokia užtikrinta, jog tai tebuvo mano sapnas, nors nieko konkretesnio ir nepasakė. Man pasirodė, jog tai tebuvo jos bandymas atsiriboti nuo to kito pasaulio, susitelkiant ties šiuo. Po to karto nemačiau nieko panašaus, nors tokia būsena (išgąsties, tačiau kartu ir susidomėjimo), manęs nepalieka nė minutei. Kaip ir sakiau, NSO (ta prasme, kad tai išties buvo racionaliai nepaaiškinamos šviesos danguje) mačiau ne kartą, tačiau nieko daugiau, nieko konkretesnio nemačiau. Ir vis dėlto, manau, jog manymas, kad esame vieninteliai Visatoje, kaip kažkas jau minėjo, būtų ne tik didelis savanaudiškumas, bet, manau, ir siaubingas naivumas. Ir kaip filme "Contact" sakė: jei būtume vieninteliai Visatoje, tai būtų pernelyg didelis erdvės švaistymas, argi ne?
Tai, ką norėjau pasakyti šia žinute, nereiškia, jog turite patikėti mano ar kieno nors kito žodžiais apie NSO ar ateivius; tai reiškia, jog manau, kad bet koks išankstinis, juo labiau kategoriškais nusistatymas yra ne kas kita, kaip tik didžiulė klaida - turiu omenyje, mes galime MANYTI, kad žinome, tačiau niekada IŠ TIKRŲJŲ nežinome; tai turėtų mus sulaikyti nuo bet kokio išankstinio nusistatymo. Lygiai taip pat, kaip aš neteigiu, kad BE ABEJONĖS NESAME vienintelė gyvybė Visatoje; aš tik sakau, kad mes negalime būti TIKRI, jo esame. Tas pats galioja ir priešingam mąstymui (ar galbūt tikėjimui, kad ir kaip tai beįvardintume :) )
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Calibrae277 gegužės 04, 2014, 23:51:51
Citata iš: Fanden  balandžio 12, 2014, 17:30:03
<paminėsiu tai buvo Panevėžyje
matė tupinčią skraidančią lėkštę ant kalvos, esančios netoli degalinės


Labas Fanden
Idomus pasakojimas tikrai sudominai kur yra tas kalnas ant kurio tupėjo ta skraidanti lekstė,
matai gerai pažistu panevežį tai tiesiog smalsu pasidarė gal koki vakarą pasisektu ten nuvaziuot pavakaroti ir neticia kažką pamatitį.
beje labai tiksliai išsireiskei paskutineje pastraipoje už tai duodu pliusiuka :)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Dratas liepos 09, 2014, 14:17:33
http://www.huffingtonpost.com/leslie-kean/government-agency-in-chil_b_5558713.html
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Ezekiel liepos 09, 2014, 21:09:18
Citata iš: Fanden  balandžio 12, 2014, 17:30:03
tai buvo Panevėžyje apie, jei nesuklysiu, 1980-1985metus), matė tupinčią skraidančią lėkštę ant kalvos, esančios netoli degalinės (kuri buvo vos keli šimtai metrų nuo jos gyvenamosios vietos). Negana to, ji teigė, jog ateiviai apsilankė jos namuose ir, pakeitę pavidalą, apsimetė mano seneliu (kuris jau senokai buvo išėjęs į darbą)


Gal ir nemelavo senelė, nes panašias kontaktų istorijas girdėjau. O kaip atrodė ateivia ir kaip pakeitė pavidalą?
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Fanden rugpjūčio 10, 2015, 09:44:23
Citata iš: Calibrae277  gegužės 04, 2014, 23:51:51
Citata iš: Fanden  balandžio 12, 2014, 17:30:03
<paminėsiu tai buvo Panevėžyje
matė tupinčią skraidančią lėkštę ant kalvos, esančios netoli degalinės


Labas Fanden
Idomus pasakojimas tikrai sudominai kur yra tas kalnas ant kurio tupėjo ta skraidanti lekstė,
matai gerai pažistu panevežį tai tiesiog smalsu pasidarė gal koki vakarą pasisektu ten nuvaziuot pavakaroti ir neticia kažką pamatitį.
beje labai tiksliai išsireiskei paskutineje pastraipoje už tai duodu pliusiuka :)


Sveiki dar kartą, nuo mano rašytos žinutės praėjo daugiau nei metai, tad tų, kurie man uždavė klausimus po mano pasakojimo, atsiprašau.. :) Bet štai aš vėl čia.

Taigi, atsakant į klausimą, tai ta kalva yra palei Molainių/Projektuotojų sankryžą, kur kažkokia degalinė stovi. Anais laikais, kiek žinau, ten buvo bene plynas laukas, o dabar jau gyvenamas rajonas kuriasi (neseniai įrengtus nuosavus namus turiu omeny), tad vargu, ar ta vieta dar ir dabar galėtų pasirodyti kažkuo neįprasta :) Nors aš kaskart, kai pro ten važiuoju, kažkaip susigūžiu... Anyway, tai vat, ir ta kalvelė puikiai matėsi iš devynaukščio namo, kuriame seniau ir gyveno mano močiutė.

O atsakant į @Ezekiel (http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;u=574) klausimą, turiu prisipažinti, kad nieko konkretaus negaliu pasakyti - kiek galiu prisiminti jos pasakojimą, niekada nesakė, kaip būtent tie ateiviai atrodė, ji tiesiog pasakė maždaug taip: "Aš gi žinojau, kad Algis [<- mano senelis] seniai išėjęs į darbą, o jie apsimetė juo. Bet aš juk jaučiau, kad ten ne jis." Iš jos pasakojimo susidarė įspūdis, kad tas tariamas mano senelis tiesiog atsirado fotelyje jos kambaryje ir be žodžių sėdėjo ir žiūrėjo į ją. Dar minėjo, kad "senelis" vėliau atsargiai prilietė berods jos ranką ir tai buvo būtent tai, kas mane siaubingai išgąsdino :D Pagalvojau "Dieve mano, numirčiau iš baimės, jei man taip būtų". O kaip ten viskas baigėsi - nebeatsimenu... Dabar kažkaip iš naujo užklaust tokių dalykų atrodo nei šis, nei tas, nors ir knieti. Vis laukiu tinkamos progos, kad kalba išeitų.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Calibrae277 rugpjūčio 24, 2015, 22:48:07
žinau ta vieta, taip kažkada ten buvo laukas bet viska baigia ten apstatyti, na o su tavo seneliu tai kažkaip tikrai mistiškai gaunasi :) kokia prasmė tiems ateiviams taip elgtis čia toks klausimas iškila :) būtų įdomu tavo nuomonę apie tai sužinoti :)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: UFO gegužės 19, 2016, 17:41:37
Negi esat tokie durni ir kvaili kaip bato aulai? Kad nesuprantat tokiu elementariu dalyku? Per simtmeti paziurekit ,kaip viskas pasikeite? Kokios technologijos atsirado? O kiek pries tai tukstanciu metu zmones gyveno zemeje? O taip pazangumo kreive soko per simtmeti?Nesamone ,viskas taip pazenge i prieki tik nezeimiskos civilizacijos pagalba. :) Negi dar atsiras tokiu neismaneliu ,kurie manys ,kad tik zmones viska sugalvojo? :D :D
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: UFO2 gegužės 19, 2016, 17:51:12
Viska pasako apollo kosmoso astranautai ,kuriem buvo isakyta ,jokiu budu neprabilt apie nezemiska civilizacija sutikta menulyje ,taciau matet ,kaip apollo dalyviai senatveje pries mirti pradejo sneket ,vienas is apollo dalyviu Edgar Mitchell likus 5metam iki jo mirties pasake tiesiai sviesiai ,mes esam  ne vieni ,ateivius pats maciau savo akimis,tik viskas yra slepiama nuo visuomenes? Kuo tiketi? Kuris tikras astronautas pats pabuvojo menulyje sutikes nezemiskas civilizacijas ,ir kazkokiais tiket beviltiskais skeptikais kurie net nebuvo pakile auksciau zemes orbitos? :D turekit proto ,ne vienas apollo dalyvis yra pareiskes kad neesam vieni ,kaip kad valdzia bando nuslopinti ir paneigti bet koki fakta...
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: TinSoldier gegužės 19, 2016, 18:24:20
Citata iš: UFO2  gegužės 19, 2016, 17:51:12vienas is apollo dalyviu Edgar Mitchell likus 5metam iki jo mirties pasake tiesiai sviesiai ,mes esam  ne vieni ,ateivius pats maciau savo akimis,tik viskas yra slepiama nuo visuomenes? Kuo tiketi? Kuris tikras astronautas pats pabuvojo menulyje sutikes nezemiskas civilizacijas
Šiaip tai jis niekada to neteigė. Atvirkščiai, tvirtino, jog asmeniškai nėra ateivių matęs. Tiesiog tikėjo jais.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Benamis gegužės 19, 2016, 19:30:24
Citata iš: TinSoldier  gegužės 19, 2016, 18:24:20Atvirkščiai, tvirtino, jog asmeniškai nėra ateivių matęs. Tiesiog tikėjo jais.
Na, sakydamas, kad tiesiog tikejo jais, manau truputeli svelnini jo pozicija. Jis tvirtino, kad ateiviai ne tik egzistuoja, taciau ir lanko Zeme. Taip pat tvirtino, kad tai zino ir JAV vyriausybe.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: TinSoldier gegužės 19, 2016, 19:47:55
Citata iš: Benamis  gegužės 19, 2016, 19:30:24
Citata iš: TinSoldier  gegužės 19, 2016, 18:24:20Atvirkščiai, tvirtino, jog asmeniškai nėra ateivių matęs. Tiesiog tikėjo jais.
Na, sakydamas, kad tiesiog tikejo jais, manau truputeli svelnini jo pozicija. Jis tvirtino, kad ateiviai ne tik egzistuoja, taciau ir lanko Zeme. Taip pat tvirtino, kad tai zino ir JAV vyriausybe.
Na, taip. Be to, tvirtino, jog ir asmeniškai kalbėjo su daugybe žmonių, kurie matė ateivius. Ir su tais, kurie dirbo karinėse bazėse, kur ateiviai buvo tyrinėjami, su jais bendraujama, ar kas ten su jais buvo daroma.

Tiesiog pataisau, kad pats jis asmeniškai jų nematė :)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Mekabciel gegužės 19, 2016, 19:53:40
Kai savo gyvenime tenka pabuvot svarbia persona, generolu, kurio karavna pasitinka simtai tukstanciu zmoniu ir galiausiai ta slove viena diena uzgesta, o tu tampi niekam neidomiu senuku vat ir pradeda gimti visokios idomios naujienos.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Benamis gegužės 19, 2016, 20:24:36
Citata iš: Mekabciel  gegužės 19, 2016, 19:53:40Kai savo gyvenime tenka pabuvot svarbia persona, generolu, kurio karavna pasitinka simtai tukstanciu zmoniu ir galiausiai ta slove viena diena uzgesta, o tu tampi niekam neidomiu senuku vat ir pradeda gimti visokios idomios naujienos.
Pagal tavo logika visi sensteleje ir i pensija iseje astronautai turetu gimdyti idomias naujienas.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Mekabciel gegužės 19, 2016, 20:35:23
Citata iš: Benamis  gegužės 19, 2016, 20:24:36Pagal tavo logika visi sensteleje ir i pensija iseje astronautai turetu gimdyti idomias naujienas.
Cia ne pagal mano logika, o tavo. Juk nerasiau, kad tai yra kazkokia taisykle. Be to nekiekvienas kosmonautas yra idomus ir jei neturejo sloves tai veliau ner del ko liudet ir prisigalvot visokiu kvazi faktu.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Benamis gegužės 19, 2016, 21:21:27
Citata iš: Mekabciel  gegužės 19, 2016, 20:35:23Juk nerasiau, kad tai yra kazkokia taisykle.
Pagal tavo posta, galima buvo padaryti tokia isvada.

Supratau. Viskas labai paprasta: senjorais kurie turejo savo laikais slove - nebepasitikim ir netikim.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Mekabciel gegužės 19, 2016, 22:02:35
Citata iš: Benamis  gegužės 19, 2016, 21:21:27senjorais kurie turejo savo laikais slove - nebepa
Tikek i valias! O as netikesiu. :)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Benamis gegužės 19, 2016, 22:55:24
Butent, iki ko ir norejau dasibelsti.

Mes galime, tiketi, netiketi, abejoti, taciau zinoti (nes is tavo pastaruju zinuciu atrode, kad tu zinai) ar zmogus kalba tiesa, ar ne - mes negalim.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Mekabciel gegužės 20, 2016, 00:06:35
Citata iš: Benamis  gegužės 19, 2016, 22:55:24Butent, iki ko ir norejau dasibelsti.

Mes galime, tiketi, netiketi, abejoti, taciau zinoti (nes is tavo pastaruju zinuciu atrode, kad tu zinai) ar zmogus kalba tiesa, ar ne - mes negalim.
Psichoanaltikas atlikdamas psichoanalize zino ar tiki, jog sizofreniko matomi zmones (ne)egzistuoja? Ir ar tai yra irodymu objektas ar viso labo spekuliacijos.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Benamis gegužės 20, 2016, 00:35:26
Jeigu Mitchellas stovetu pries auditorija ir sakytu, stai matot salia manes yra ateivis, tada taip. Mes galetume suabejoti jo zodziais ir pagalvoti, kad jis serga (nemeluoja, nes Mitchelas istikruju tiketu, kad salia stovi ateivis).

Taciau jis sako ka kitka, jeigu nepastebejai. Tad nesuprantu ka tu lygini.

Jeigu tu apeliuoji i visuomet naudojama fraze: ateiviu gi niekas mums neparode iki siol, tada tai analogiska situacija ir tavo atveju.

Tavo zodziai forume apie Kureja ir apie tai, kad Visata yra mumyse, o ne kazkur kosmose yra lygiai to pacio lygio kaip ir Mitchello zodziai apie ateivius. Tad kaip juos vertintu psichoanalitikas palieku spresti tau.

Siaip jeigu apie psichoanalitika ir psichoanalizes parasytu TinSoldieris, tai net neatrasineciau. Bet kai apie tai pradeda kalbeti zmogus kuris aiskina, kad Visata nesiplecia ir pan. ... Siek tiek keista :)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Mekabciel gegužės 20, 2016, 00:55:13
Citata iš: Benamis  gegužės 20, 2016, 00:35:26Jeigu Mitchellas stovetu pries auditorija ir sakytu, stai matot salia manes yra ateivis, tada taip. Mes galetume suabejoti jo zodziais ir pagalvoti, kad jis serga (nemeluoja, nes Mitchelas istikruju tiketu, kad salia stovi ateivis).

Taciau jis sako ka kitka, jeigu nepastebejai. Tad nesuprantu ka tu lygini.

Jeigu tu apeliuoji i visuomet naudojama fraze: ateiviu gi niekas mums neparode iki siol, tada tai analogiska situacija ir tavo atveju.

Tavo zodziai forume apie Kureja ir apie tai, kad Visata yra mumyse, o ne kazkur kosmose yra lygiai to pacio lygio kaip ir Mitchello zodziai apie ateivius. Tad kaip juos vertintu psichoanalitikas palieku spresti tau.

Siaip jeigu apie psichoanalitika ir psichoanalizes parasytu TinSoldieris, tai net neatrasineciau. Bet kai apie tai pradeda kalbeti zmogus kuris aiskina, kad Visata nesiplecia ir pan. ... Siek tiek keista :)
Na viskas pasakymu lygyje, artimi dalykai pavyzdziui.

 Matai, tai jog zmogus jaucia realybe savyje, o ne kazkur kitur, yra irodoma moksliskai, gali dioda atjungti prijungti, zmogus matys kita pasaulio vaizda, gali atjungti nervus, zmogus nejaus nieko. Ateivio niekas neirode dar.

Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Benamis gegužės 20, 2016, 00:59:43
Bet irode, kad Visata pleciasi. O tu teigi priesingai. Kaip siuo atveju?
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Mekabciel gegužės 20, 2016, 01:04:02
Citata iš: Benamis  gegužės 20, 2016, 00:59:43Bet irode, kad Visata pleciasi. O tu teigi priesingai. Kaip siuo atveju?
Ne visata pleciasi, pleciasi tavo noras del to atspindy ir matos, kad tarsi visata pleciasi. Niekas niekada nesikeicia ne tavyje, keiciasi stebetojas, del to ir mato, kad pries akis monitoriaus ekrane raides bega.

Irode, nes stebetoja atsiejo nuo stebimo objekto. Ir neitrauke, kaip esminio faktoriaus.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Benamis gegužės 20, 2016, 01:07:04
:) Aiskumas...

Zinoma butu smagu perskaityti isvadas, kad Visata nesiplecia, bet gal tiek to. Man uztenka...
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Mekabciel gegužės 20, 2016, 01:13:23
Citata iš: Benamis  gegužės 20, 2016, 01:07:04:) Aiskumas...

Zinoma butu smagu perskaityti isvadas, kad Visata nesiplecia, bet gal tiek to. Man uztenka...
O kame, kur ji be taves plecias? Pati sau, kazkokioje erdveje, apie kuria niekas nezino?

Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Benamis gegužės 20, 2016, 01:18:40
Cia jau link filosofavimo linkstama. Nemegstu to daryti. Gal kitas nores pratesti, tai tiesiog atskirsiu tema.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: akaris vasario 25, 2017, 01:10:33
Nežinau kas buvo prieš viskam atsirandant, bet aš esu čia ir esu dalelė viso to kas čia yra. Jeigu paimti, kad viskas atsirado iš vieno tai viskas ir yra viena tik išplėstinėj formoj. Todėl nekeista, kad mokslininkai teigia, kad yra quantinis susietumas. Kad ir paimti, bet koki daigta egzistuojanti, žole, medžius, žmogu saule, dangu, viskas atsirado iš vieno. Argi nekeista suvokti, kad tu egzistuoji nors galėtu taves ir nebūti. Gal mums tiesiog reikėtu pasirūpinti vienas kitu, nebūtina daryti didžių darbų, kad būtum didis, kasdieniam gyvenime darykime tai ka ir taip kiekvienas suvokiam kas yra teisinga. O galaktikos broliai vistiek viena diena pasirodys dienos šviesoje. Saugokim savo gražia žemele, kur esam gime.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Linas Esu kovo 24, 2017, 20:06:23
Citata iš: UFO2  gegužės 19, 2016, 17:51:12Viska pasako apollo kosmoso astranautai ,kuriem buvo isakyta ,jokiu budu neprabilt apie nezemiska civilizacija sutikta menulyje ,taciau matet ,kaip apollo dalyviai senatveje pries mirti pradejo sneket ,vienas is apollo dalyviu Edgar Mitchell likus 5metam iki jo mirties pasake tiesiai sviesiai ,mes esam  ne vieni ,ateivius pats maciau savo akimis,tik viskas yra slepiama nuo visuomenes? Kuo tiketi? Kuris tikras astronautas pats pabuvojo menulyje sutikes nezemiskas civilizacijas ,ir kazkokiais tiket beviltiskais skeptikais kurie net nebuvo pakile auksciau zemes orbitos? :D turekit proto ,ne vienas apollo dalyvis yra pareiskes kad neesam vieni ,kaip kad valdzia bando nuslopinti ir paneigti bet koki fakta...
Mitchellas nėra matęs savo akimis jokių ateivių , nėra nė vieno interviu kuriame jis tai teigtų .
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Linas Esu kovo 24, 2017, 20:10:37
Citata iš: akaris  vasario 25, 2017, 01:10:33Nežinau kas buvo prieš viskam atsirandant, bet aš esu čia ir esu dalelė viso to kas čia yra. Jeigu paimti, kad viskas atsirado iš vieno tai viskas ir yra viena tik išplėstinėj formoj. Todėl nekeista, kad mokslininkai teigia, kad yra quantinis susietumas. Kad ir paimti, bet koki daigta egzistuojanti, žole, medžius, žmogu saule, dangu, viskas atsirado iš vieno. Argi nekeista suvokti, kad tu egzistuoji nors galėtu taves ir nebūti. Gal mums tiesiog reikėtu pasirūpinti vienas kitu, nebūtina daryti didžių darbų, kad būtum didis, kasdieniam gyvenime darykime tai ka ir taip kiekvienas suvokiam kas yra teisinga. O galaktikos broliai vistiek viena diena pasirodys dienos šviesoje. Saugokim savo gražia žemele, kur esam gime.
Ką reiškia quantinis susietumas ? :D
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Mekabciel gegužės 18, 2017, 19:31:10
Gal derės prie bendros temos.
Necenzūrinė leksika.
Kodėl rusų negrobia ateiviai


Trumpai tariant tik sotus arba nuobodžiai gyvenantis žmogus kurs istorijas.

Komentaras.
В России :
- меня похитили инопланетяне
- ты д*лба*б?

Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: vytra gegužės 19, 2017, 10:06:01
Citata iš: Mekabciel  gegužės 18, 2017, 19:31:10
Kodėl rusų negrobia ateiviai?
- Didžioji "pagrobtųjų" dalis turi galingų problemų su sąmone/vaizduote/sapnais, o tai būdinga tik negirtiems ir negeriantiems "alcho goliko".

p.s.
.. Lietuvoje irgi negrobia, nes aplenkėme Rusiją ne tik su Krepšiniu, bet ir su Wodka (liet. vandenėliu).

:)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Mekabciel gegužės 19, 2017, 11:10:10
Citata iš: vytra  gegužės 19, 2017, 10:06:01- Didžioji "pagrobtųjų" dalis turi galingų problemų su sąmone/vaizduote/sapnais, o tai būdinga tik negirtiems ir negeriantiems "alcho goliko".

Sutinku, tas veikia. ;)

Bet šiaip Rusijoje yra pakankamai nemažai išvystyta sapnų tema. Ateivių "pagrobimams" net eksperimentus atlikinėjo.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: vytra gegužės 19, 2017, 12:01:36
Citata iš: Mekabciel  gegužės 19, 2017, 11:10:10Sutinku, tas veikia. ;)
(http://vvv2.vv.si/u/Egypt-USA.jpg) (http://vvv2.lhosting.info)

Egypt - USA.

:(


Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Mekabciel gegužės 19, 2017, 12:11:07
(https://s17.postimg.org/saqeng4b3/jonas-basanavicius-70577166.jpg)

Lietuva.

:)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: elteide gegužės 19, 2017, 12:25:36
Citata iš: vytra  gegužės 19, 2017, 10:06:01p.s.
.. Lietuvoje irgi negrobia, nes aplenkėme Rusiją ne tik su Krepšiniu, bet ir su Wodka (liet. vandenėliu).

:)

pasirodo... :)
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Skeletonas birželio 08, 2017, 14:15:32
Citata iš: Benamis  gegužės 19, 2016, 19:30:24Jis tvirtino, kad ateiviai ne tik egzistuoja, taciau ir lanko Zeme. Taip pat tvirtino, kad tai zino ir JAV vyriausybe.
Bet kam "jiem" tiesiog lankyti žemę? Koks ju tikslas čia buveti? Niekas nera irodyta, lika tik spėlioti...
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Benamis birželio 08, 2017, 15:08:08
Citata iš: Skeletonas  birželio 08, 2017, 14:15:32Bet kam "jiem" tiesiog lankyti žemę? Koks ju tikslas čia buveti? Niekas nera irodyta, lika tik spėlioti...
O kam mes lankom Menuli? Norim aplankyt Marsa? Kam mes lankom pvz. atokiausias Zemes vietas, studijuojam ir narpliojam kaip gyvena civilizacijos nemaciusios gentys?
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: Skeletonas birželio 09, 2017, 15:10:10
Gal jūs ir teisus. Šeip ar taip niekuom tikėti neimanoma( bent man ) kol nepamatau savom akim.
Antraštė: Neatpažintas skraidantis objektas
Parašė: vytra birželio 09, 2017, 15:40:02
Citata iš: Skeletonas  birželio 09, 2017, 15:10:10.. kol nepamatau savom akim.
- pasikartosiu dar n-tąjį kartą: savom akim Jūs matote iliuziją!

:)