Savęs pagalba, dvasios pakėlimas

Pradėjo wendigo, gruodžio 28, 2012, 18:55:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

wendigo

Padėkit kas nors, gal žinot kaip pakelt savo dvasią, dvasinį pasaulį? Nes atrodo, kad jau visko dugnas, gal žinote kokių burtų ar apeigų..? Esu visiškai išsekęs, nebesinori jau nieko..Nuo visko pavargęs..padėkit kas nors

Teroras

O kodel nori griebtis is karto magijos/burtu? Gal esi tiesiog pavarges nuo darbo/mokslu? Tada siulyciau daugiau poilsio. Gali pabandyti medituoti, klausytis raminancios muzikos - nepagalvojai apie tai?

astropasaulis

Sveikas.  Būtinai padėsime tau atrasti savastį. :)
Pirmiausia siūlau nueiti nusimaudyti. Patį procesą įsivaizduok kiek kitokį: maudydamas galvok, kad vanduo suteikia tau jėgų, kad jis išvalo iš tavęs neigiamą energiją. Suprask kitokią vandens prasmę.
Gali eiti atsigulti. Ne šiaip pamiegoti, o tiesiog atsigulk, užsimerk ir apie nieką negalvok. Tiesiog viską užmiršk ir paleisk save, užmiršk save. Po tokio seanso, dažnai pasijaučiu laimingas, aplinkiniai pastebi mano šypseną. :)
Pamėgink pakeisti mitybą. Atsisakyk tokių gaminių, kurie akivaizdžiai yra nenatūralūs: guminukai, šokoladiniai batonėliai ir visas kitas brūdas. Pamėgink namuose ką nors pats šviežio pasigaminti. Pats procesas išlaisvina nuo žemiškų kančių, bei suteikia naudos to proceso vaisiai. Bus juk šviežias, natūralus maistas, pagamintas su meile. :)
Taip pat siūlau pasiklausyti meditacinės muzikos. Stenkis surasti tokią muziką, kuri tave atpalaiduotų, o ne vargintų. Kuri tau suteiktų peno save realizuoti. Stenkis vengti, kuo mažiau klausytis populiarios muzikos.

wendigo

Aš jau tą bandžiau, paprasčiausiai kai prieš maždaug metus išsiskyriau su mergina viskas prasidėjo nesisekt..prieš kelis mėnesius netekau darbo, galvojau pailsėsiu, bet nesigavo, ir taip jau ilgą laiką..Beje daugiau nei prieš metus, pradėjo truputį namuose vaidentis, jautėsi bloga energija, draugai ir mergina sakė, kad visiškai pasikeičiau, tapau šaltas, bejausmis..Bet tada jaučiausi pilnavertis, siekiantis tikslo, bet po kurio laiko atsikėlus ryte, pasijaučiau, kad pabudau visai kitas žmogus, lyg viduje kažko trūktų..Ir dabar ilgą laiką jaučiu tuštumą viduje..Ir nežinau kaip toliau elgtis, nes jaučiu, kad greitu metu pulsiu į visišką debresiją..

astropasaulis

Atrask save. Pradėk domėtis pasauliu. Domėkis tuo, kas tau prie širdies. Užsiimk kuom nors. Rask būdų save realizuoti. Bandyk pažinti save. Stenkis atitrūkti nuo ko esi priklausomas. Įveik tuos sunkumus, kurie sunkina tavo gyvenimą. Nepasiduok kitų įtakai. Veik taip, kaip nori tavo širdis, siela.
Bent jau aš, kai pradėjau domėtis dvasiniai dalykais, nebejaučiau daugiau tos tavo minimos tuštumos. Atsirado kūrybinis penas. Užplūdo įvairūs planai, nukreipti į kitų gerovę.
Tu išbrįsi iš to liūno. Tik nekenk pats sau. Vyk neigiamas mintis į šalį. Jas pakeis tyromis.

2Pacas

sakai isiskyrei su mergina, ir kaip supratau metus jau vienisas esi? pabandyk koke nauja susirast,nes gali but kad del to taip jauties.

Aukštyn