Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas

Geros istorijos  :) .Ir įdomu kaip gi tie ateiviai atrodo :D ?

Benamis

#31
birželio 26, 2012, 00:00:10 Redagavimas: birželio 26, 2012, 00:02:58 by Benamis
Nuojauta kuzda, kad si tema su laiku gali buti populiariausia forume ;D

Man iskilo vienas klausimas del implanto. Siandien anomalija ikele nuotrauka:



Jeigu as gerai supratau, tai ten kur yra toks mazas iskilimas, tai yra implantas - taip?

TinSoldier

Turiu pasakyti, kad inkognito tikrai labai fainas žmogus ir yra vienas iš tu vos vos kelių, kurie kažką teigia ir atsako už savo žodžius.

Jokiu budu nesakau, kad jo istorija tiesa, tačiau, po trumpo skype pokalbio, tikrai manau, kad jis ja nuoširdžiai tiki. Tai yra, skaitytojų sąmoningai neapgaudinėja.

Dėl to labai smagu :)

Bet, dar kartą pakartosiu, nesakau, kad manau, jog visa visa tai yra tikra :) Tiesą, labai tikiuosi, greitai pavyks sužinoti (:


Benamis

Citata iš: TinSoldier  birželio 26, 2012, 00:25:44
Tiesą, labai tikiuosi, greitai pavyks sužinoti (:


Kokiu budu? :)

TinSoldier

Citata iš: Benamis  birželio 26, 2012, 00:29:49
Citata iš: TinSoldier  birželio 26, 2012, 00:25:44
Tiesą, labai tikiuosi, greitai pavyks sužinoti (:


Kokiu budu? :)


Sužinosim, jei pavyks surasti žmonių, kurie yra pakankamai kompetentingi ir pakankamai motyvuoti tai išsiaiškinti :) Rytoj pradedu paieškas.

Teroras

Sekmes ieskant :) O zinant kokio pobudzio yra tema, jos tikrai gali prireikti :)

Na jeigu jau inkognito ir TinSoldieri sudomino, tai tikrai idomu.

Beje, turiu prasyma, gal galetum ikelti Skype pokalbi i foruma? Nemanau, kad inkognito priestarautu, jis kaip suprantu pats nori kuo daugiau papasakoti.

Benamis

Prisidedu prie prasymo :)

TinSoldier

Citata iš: Teroras  birželio 26, 2012, 00:35:11
Sekmes ieskant :) O zinant kokio pobudzio yra tema, jos tikrai gali prireikti :)

Na jeigu jau inkognito ir TinSoldieri sudomino, tai tikrai idomu.


Mane domina absoliučiai viskas, kas yra netikėtina ir ką galima gana patikimai patikrinti. Manau, kad per daug plačiai platinami pasakojimai apie paranormalius reiškinius ir per mažai dėmesio skiriama objektyviam jų tikrinimui/(atmetimui).

Jei tai tiesa - netikrinant - milžiniškas nuostolis tiesos paieškose. Jei tai nėra tiesa - bukinama ir klaidinama liaudis. Bet kurio atveju, ignoruoti tokius dalykus - tikras nusikaltimas :)

Dėl skype pokalbio - man nusispjauti - jei inkognito norės, galės čia paskelbti. Bet nieko svarbaus ten nebuvo. Per daug nesureikšminkit :D

Sabikas

Labai įdomūs bei įtraukiantys Inkognito pasakojimai. Keletą kartų per dieną vis atsiverčiu šią temą laukiant, kol Jis prabils. :D

Susidomėjusiems Inkognito pasakojimais bei norintiems sužinoti daugiau apie panašius dalykus rekomenduoju perskaityti Rael'io knygą „Žinutė perduota kosmoso žmonių" (http://www.rael.org/download.php?list.44). Šią knygą galima pavadinti savotiška ateistine Biblija. Joje atrasite nemažai įdomių "faktų, spėjimų, hipotezių" net nežinau, kaip visa tai pavadinti. :) Joje iš ateistiškosios pusės aiškinamos Biblijos ištraukos.

Nenoriu pradėti offtopic'o, tačiau būtų įdomu išgirsti kitų, nuomones apie šią knygą. :)

Sharikovas

Citata iš: Sabikas  birželio 26, 2012, 03:06:52
Labai įdomūs bei įtraukiantys Inkognito pasakojimai. Keletą kartų per dieną vis atsiverčiu šią temą laukiant, kol Jis prabils. :D

Susidomėjusiems Inkognito pasakojimais bei norintiems sužinoti daugiau apie panašius dalykus rekomenduoju perskaityti Rael'io knygą „Žinutė perduota kosmoso žmonių" (http://www.rael.org/download.php?list.44). Šią knygą galima pavadinti savotiška ateistine Biblija. Joje atrasite nemažai įdomių "faktų, spėjimų, hipotezių" net nežinau, kaip visa tai pavadinti. :) Joje iš ateistiškosios pusės aiškinamos Biblijos ištraukos.

Nenoriu pradėti offtopic'o, tačiau būtų įdomu išgirsti kitų, nuomones apie šią knygą. :)



Raelismas panasi religija kaip ir Scientologija kuria isgalvojo garsus fantastas L.R. Hubbardas, bent jau ju sukurimo tikslai mano manymu panasus, tai pasipelnyti ir dalyvauti orgijose. Pasidomek daugiau, nes ir Lietuvoj yra ju atstovu, tikslai kilnus, tai kodel gi ne, tik svarbu galvos nepamest ir nesukist viso mociutes palikimo pries tai nesudalyvavus bent vienoj orgijoj.

inkognito

Sveiki,peržiūrėjau visus kilusius klausimus ir pamačiau, kad daugumoje jie tokie patys į kuriuos jau senų seniausiai atsakiau kituose forumuose.Tad nors ir  pasikartosiu bet atsakysiu į juos.
Tie ateiviai su kuriais bendravau praktiškai nuo mūsų nesiskiria ir su daugeliu iš jų, jūs prasilenkiate tiesiog gatvėje. Juk kaip pasakojau Bronius Karla dirbo Šaudymo treneriu (tai sudarė jam galimybę pastoviai turėti po ranka šaunamajį ginklą,o ir mane jis privertė paklusti Margulino sistemos mažo kalibro sportiniu pistoleto pagalba) Be to, kas mane nustebino, kad iš erdvėlaivio prieš mane pagrobiant išlipę ateiviai taip pat buvo ginkluoti kažkokiais ginklais,kurių paleisti darban nesugebėjau, nors buvau tarnavęs armijoje ir net baigęs seržantų mokyklą. Gal buvo per mažai laiko, o gal kas kita stresas ,nežinojimas kaip apsispręsti veikti keleto sekundžių bėgyje gerai dar ir dabar nesuvokiu. Bet jie visi buvo GINKLUOTI reiškia į mūsų planetos paviršių jie išlipo, kaip kariai nors apsivilkę ir buvo civiliai, bet pas visus buvo vienodi languoti kostiuminiai švarkai ir ant krūtinės kabojo po ginklą.
Ar šitaip ateina taikūs proto broliai pas mus į svečius? Taip kad Raeliečiai gerokai skiedžia apie jų taikius ketinimus.
  Aš tik pabudęs nuo girdimų keistų garsų suvokiau, kad reikia kuo ilgiau simuliuoti miegantį ir leisti jiems draugiškai toliau paplepėti su Karla,o paskui pasinaudojant netikėtumo faktoriumi staigiai šokti ir nerti tankmėn stengiantis pabėgti nuo jų .Dasikasti iki savo motociklo,o tada jau aš karalius... dabar suvokiu, kad buvau labai naivus galvodamas, kad man būtų pavykę pabėgti.
Bet tada aš iš karto ,puoliau begti,adrenalino tiek buvo susikaupę, kad kojos buvo kaip plieninės spyruoklės ir atsitrenkus į jų stovintį, kaip tik už mano galvos sargybinį,- jis nulėkė kaip šapelis vėjo nupūstas,o jo ginklas  automatiškai panaudojus sambo pratimą, kuriuos mokėjau tobulai iš kart atsidūrė mano rankose,tik visa bėda nemokėjau jo užvesti darbui ir nutariau pasinaudoti tik kaip smogiamuoju įrankiu. Bet gerai, kad nugalėjo protas ir aš pamatęs į mane nukreiptus penkis ginklus ir Karlo pistoletą padėjau jį ant žemės,kitu atveju šiandien apie tai tiesiog jau negalėčiau nieko parašyti...
Taip ,kad susidarote nuomonę, kad jų masė palyginus su mano ,o aš tada svėriau apie 75 kilogramus buvo gerokai mažesnė ,mano manymu tie kariai nesvėrė daugiau nei po 50 kilogramų. Karla buvo už mane aukštesnis ir jau tada svėre kokius 85-90 kilogramų,taip, kad jų kai kurie yra ir tokio pat svorio ir ūgio ir nesiskiria niekuom nuo mūsų ir sugeba adaptuotis ir gyventi su mumis kartu, nesukeldami jokių įtarimų. O gal būt jis buvo vienas iš mūsų žmonių tarpo- koloborantų su jais ir veikiančių čia kaip rusų Štirlicas pas Hitlerį.
Na o apie bazes tai jų yra labai daug išsidėsčiusių po visą pasaulį kur GT taikos palaikymo pajėgos neša savo kasdienę tarnybą o naktimis atlieka skraidymus ir kovinę apsaugą skriedami už mūsų atmosferos ribų. O tie NSO kuriuos mes pastebime yra tų kovų rezultatai, kada jie pamušti ir negali įjungti maskavimo sistemų kad grįžtų į savo bazę niekieno neužfiksuoti. Jiems reklamos nereikia jie dirba savo darbą ir jų veiksmus kontroliuoja ir koordinuoja GT paskirta karinė jų vadovybė.Paskutinės įkurtos bazės yra Tian šanio kalnuose ir jos turi gerą kovinį pasirengimą,nes  ir šiandien vyksta karo veiksmai, kurių mes iki šiol nematome, nors jie labai tiesiogiai liečia visus iš mūsų.

inkognito

Komentaras  dėl inplanto. Taip aplinkui šiek tiek  vos vos mėlynuojanti oda,bet nėra jokios žymelės apie jo įstatymą ir aš neatsimenu tiesiog kaip šitą inplantą man įstatė,tai yra vienas iš keturių likusių mano kūne inplantu. Dar vienas yra po žandikauliu irgi neatsimenu kaip įstatė bet lengvai užčiuopiu liežuviu ir dar du pakaušyje po kaukolės kaulu,apie šituos man išsitarė RSA atstovas,kai buvau su juo ir dar dviem NSO.LT forumo dalyviais susitikęs Vilniuje. Iš kur šitas galėjo žinoti?Sakė kad tas kur nuotraukoje yra nėra veikiantis ir atlieka tik STOP ženklo funkciją bet kuriems iš galaktikos laivams,t.y. suteikia man neliečiamybės stausą. O pakaušyje yra aktyviai veikiantys ir šiandien ir tikriausiai maitinami mano organizmo biosrovėmis. RSA atstovas (su juo susirašinėjau emailais kokį pusmetį kol jis paslaptingai nedingo palikęs vietoje savę kažkokį Nohobo,kuris šiandien jau taip pat dingo) sakė, kad jiems pavyko  įrašyti į juos NSO valdymo programą ir tarpgalaktinę licenciją juos valdyti,tad aš tur būt automatiškai sugebėčiau pilotuoti tuos aparatus jei tik pavyktų patekti į valdymo kabiną.
Tuos dalykus rašau tik todėl, kad tai yra labai praktiškas ir geras dalykas tie inplantai ir jų technologijas derėtų ateityje plačiai panaudoti ir žemės reikmėms. Pavyzdžiui eismo taisyklių įdiegimui, nes dabar ne paslaptis, kad daugelis teises nusiperka, o už tai sumoka ne tik savo, bet ir kitų gyvybių kainomis. O čia tebūtų kelios sekundės prie tam tikro įrenginio ir ši info būtų jau jumyse, tarsi su ja būtumėte ir gimę. Ir tarsi gyvūnai instinktyviai žinotumete ką turite daryti vienu ar kitu atveju.

Karolis

Sveikas Inkognito. Tavo pasakojimas ištiesų įdomus. Bet kyla tam tikrų klausimų. Kiek supratau tu buvai pagrobtas 5metus. Tu pasakoji tokią informaciją, kurios iš tiesų neturėtum žinot, kaip pavyzdžiui "Paskutinės įkurtos bazės yra Tian šanio kalnuose ir jos turi gerą kovinį pasirengimą,nes  ir šiandien vyksta karo veiksmai, kurių mes iki šiol nematome, nors jie labai tiesiogiai liečia visus iš mūsų.", taip pat ir tavo pasakojime yra daug daugiau informacijos, kurios pagrobtasis nelabai turetų žinoti. Juk manau ir jie turi kažkokį slaptumą. Kaip tau pavyko prieiti prie tokios svarbios informacijos ?

Benamis

Inkognito, o kodel manai, kad tas RSA atstovas tau sake tiesa del implanto? Gal jo funkcija visai nesusijusi su tavo nelieciamybe, o pvz. jis yra skirtas valdyti tam tikrus tavo veiksmus? (As cia tik kaip pavyzdi nurodau).

Taip pat jeigu dar turi ta implanta, tai manau, labai lengva butu tau irodyti visai Lietuvai ir pasauliui, kad kalbi tiesa. Reikia tik ji isimti ir duoti nepriklausomiems ekspertams kurie paliudytu, jog kol kas zmonijai neimanoma butu sukurti panasaus prietaiso ar pns.

inkognito

Kaip jau minėjau kad pusmetį bendravau su RSA atstovu o taip pat su Nohobo iš jų ir gavau didžiają dalį šios info ir dar didesnę, kurios net jums negaliu pasakoti dėl bazių ir visa kita. Čia slypi diddžioji slapta politika tarp buvusios TSRS ir Nato šalių,turiu netgi info kad mano pagrobimą organizavęs Karla yra KGB pulkininkas,ar tai nieko nesako?
Implanto smegenyse ir ant piršto  neketinu išimti pakaks kad būtų padaryta jo rentgeno nuotrauka,nes jis randasi tokioje srityje smegenų kad prisilietimas prie jo sukelia 99 proc. pavojaus mano gyvybei,išimti leisčiau nebent implantą po žandikauliu, nes tas kur yra ant mano piršto yra man irgi gyvybiškai svarbus,nes daugelis rasių siunta ant manęs už mano skleidžiamą info ir jei tik netekčiau apsaugos netruktų su manimi susidoroti.
Mano veiksmų nevaldo niekas tik esant reikalui galiu gauti vertingų patarimų,juk jeigu jie valdytų aš negalėčiau nieko jums parašyti apie tokius dalykus kurių jie viešinti niekaip nenori. aš esu SAVARANKIŠKAS ir galiu jų patarimų neklausyti,bet paklausęs tikrai neapsirinku nueikite į NSO.LT puslapius ten esu detaliai išdiskutavęs keletą atvejų kai jų paklausiau ir išmintingai pasielgiau.

Aukštyn