Balsavimas už forumo administratoriaus pakeitimą

Pradėjo Pašalietis ne iš šalies, kovo 18, 2016, 20:01:58

« ankstesnis - sekantis »

Ar forume turėtų būti pakeistas administratorius?

Taip, dabartinis netinka šiam forumui.
Ne, dabartinis gerai atlieka pareigas.
Neturiu nuomonės
Žemyn

klajunas

Problema visai ne tame, kad forumo administratorius skeptikas ar dar kas nors. Problema yra iš viso šito forumo ir anomalija.lt paskirtis. Ar mes žinome kokiu tikslu buvo įkurtas puslapis, ir kokiu tikslu forumo administratorium buvo padarytas skeptikas ir kokia veikla jis iš tikro čia užsiima. Pavyzdžiui, ar tai nėra kokia nors užmaskuota platforma tyrimui, kurį jis paskui panaudos savo demaskuojančioje knygoje. Ar čia nėra tikslas tik surinkti kuo daugiau informacijos, kokia paranormalių idėjų sklaida Lietuvoje. Administratorius, kaip savo srityje turintis mokslinį laipsnį, visai tikėtina, gali valstybės užsakymu dirbti kaip tik tokį darbą. Todėl gali būti, kad ryškesni formumo dalyviai turi užvestus dosje. Tai gali būti daroma moksliniais tikslais, o gali būti kaip sakoma VSD vykdoma ideologinė kontržvalgyba, kuri kontroliuoja visus mąstančius kitaip nei nustatyta dominuojančios paradigmos. Todėl protingi žmonės į šį forumą neina, nes supranta į kokius spąstus gali papulti. Aš viešinu savo informaciją tik todėl, kad ji čia paprasčiausiai perkeliama iš mano tinklaraščio ir dubliuojama. T. y., man dosje jau yra užvestas dėl mano kaip nepriklausomo tinklaraštininko veiklos, todėl dėl veiklos konkrečia čia - nesibaiminu. Tie kas nenori, kad juos kontroliuotų ideologiniu pagrindu, to nedaro. Administratorius tėra šios sistemos sraigtelis ir tik problemos dalis. Pakeitus administratorių šie klausimai neišsispręstų, nes tokią veiklą galima vykdyti ir neturint skeptiškai nusiteikusio administratoriaus. Kita vertus tai logiška, nes deguto įmiežiama į ezoteriką tam, kad kuo mažiau ja rimtai susidomėtų jaunų žmonių, kad jie būtų perviliojami į negatyviai nusiteikusias perspektyvas, tokias kaip mokslas. Tokia ideologinio skyriaus VSD darbo esmė - ezoterikos ir PR srities diskreditavimas.

TinSoldier

O, geras, paragraf, ir tu VSD dirbi.
Keista, kad niekada kur nors ten koridoriuose nesusitinkam. Ir susirinkimuose su Grybauskaite, Merkel, Obama ir Xi Jinpingu kažkaip prasilenkiam :/

Citata iš: Pašalietis ne iš šalies  kovo 18, 2016, 22:59:27Jeigu čia būtų forumas su 5000 aktyvių narių, tada galbūt tai būtų ir neblogas variantas. Tačiau dabar tai absurdiškai atrodytų kai yra dešimtys narių ir prižiuri juos tris adminai.
Bet tai juk dabar lygiai tas pats: dešimtys narių ir 3 prižiūrintys žmonės.

 

kiskis

#32
kovo 19, 2016, 10:12:58 Redagavimas: kovo 19, 2016, 10:27:41 by kiskis
Citata iš: klajunas  kovo 19, 2016, 07:36:07Todėl protingi žmonės į šį forumą neina, nes supranta į kokius spąstus gali papulti.
Nu tu maladec, visus cia ateinancius isvadinai durniais.
Citata iš: klajunas  kovo 19, 2016, 07:36:07Aš viešinu savo informaciją tik todėl, kad ji čia paprasčiausiai perkeliama iš mano tinklaraščio ir dubliuojama.
Nepamirsdamas isskirt saves :D .




klajunas

Citata iš: TinSoldier  kovo 19, 2016, 09:53:08O, geras, paragraf, ir tu VSD dirbi. Keista, kad niekada kur nors ten koridoriuose nesusitinkam. Ir susirinkimuose su Grybauskaite, Merkel, Obama ir Xi Jinpingu kažkaip prasilenkiam :/
VSD dirba visa valstybės organizacija, ir jeigu kaip nors esi susijęs su valstybės struktūromis, kad ir per universitetų organizaciją - dirbi VSD. Vien todėl, kad VSD yra visa valstybė, o ne tik pastate sėdintys etatiniai darbuotojai. Mokslinis laipsnis reiškia kažkokios kategorijos valdininko statusą, net jeigu jis nėra labai aukštas vaidinantis tik pagalbinį vaidmenį.

@Tin jeigu kada nors buvai studentas, tai net studentų sąjunga ir visos atstovybės yra VSD agentūra. Aš studentas buvau ir žinau kaip jie dirba. Be to net turėjau dirbdamas mokykloje mokytoju, valdininko statusą ir turėjau prie vaikų ir studentų agentūros duomenų bazių oficialų priėjimą. Taip kad @Tin nekrušk proto.

Vytautas

Visokie saugumai nepriklausomai nuo valstybės tipo visuomet būna "šalia". Ir kitaip nebus. Kad šis puslapis jų projektas abejoju bet neabejoju kad akylai stebimas. Kiekvieno puslapio kūrėjai visuomet turi savo tikslus. Taip pat viskas normalu. Kiekvienas mes čia būdami taip pat turim savo tikslus ir darom kažką tiems tikslas įgyvendinti. Ir vėl taip turi būti. Kitaip būtų visiška beprasmybė. Iš kitos pusės visų tikslai tarpusavyje nėra suderinami ir vyksta tam tikras konfliktas. Niekur nuo to nepabėgsi. Tiesiog į visą tai reikia žiūrėti ramiai. Galų gale jei per mažai erdvės galima kurti kažką savo. Šiais laikais tai padaryti pakankamai paprasta. Man patiko rusų forumų valdytojų perspėjimas iš karto kad tai yra jų nuosavybė ir jie savo teritorijoje elgiasi kaip tik jiems patinka. Aišku išsireikšta subtiliau bet esmė tokia. Pasakei žodį ne taip ir laisvas. :) Tiesiog patarimas paklaidžiokit po virtualų pasaulį ir pažiūrėkit koks jis margas visomis prasmėmis. Ir galiausiai prieini išvados kad visur gerai bet "namuose" geriausiai. :)

Šiaip kilo mintis kad Gabrielis galėtų "susiskaidyti" į du vartotojus. "Gabrielis" kaip paprastas vartotojas ir "paragraf 78" kaip administratorius. Dabar žmonės neskiria administratoriaus darbo nuo žmogaus asmeninės nuomonės. Aišku tai techniškai nepatogu persijunginėti vartotojus. :) Tai tik idėja ir man gerai taip kaip yra nors šio pasaulio suvokimo prasme su paragraf 78 tikrai ne esam  draugai. Bet skiriu kur jis administratorius , o kur žmogus reiškia savo nuomonę ir įsitikinimus bei siekia savų tikslų kaip ir visi. :)

kiskis

#35
kovo 19, 2016, 11:18:52 Redagavimas: kovo 19, 2016, 12:14:03 by kiskis
Citata iš: Vytautas  kovo 19, 2016, 11:10:27Visokie saugumai nepriklausomai nuo valstybės tipo visuomet būna "šalia". Ir kitaip nebus. Kad šis puslapis jų projektas abejoju bet neabejoju kad akylai stebimas
Gal jie tiek pajegumu neturi (man atrodo) viska stebet ir visur kistis, bet skleisti gandus apie savo visagalybe, jie turetu, kad liaudis butu "tylesne uz vandeni ir zemesne uz zole".
Bet is kitos puses paziurejus, netiek cia daug zmoniu ir reik stebet... turbut ir deka tos skleidziamos visagalybes propagandos...Gal yra galimybe viska , klausyt ir stebet techniskai, bet tai turi daryt zmogus, o ne kamera. Taigi 1 zmogu turi stebet maziausiai 1 zmogus. Todel ir valdo mus saujale "elito", kad sugeba gerai prigazdint ir primakaronint.

klajunas

Citata iš: Vytautas  kovo 19, 2016, 11:10:27Kiekvienas mes čia būdami taip pat turim savo tikslus ir darom kažką tiems tikslas įgyvendinti. Ir vėl taip turi būti. Kitaip būtų visiška beprasmybė. Iš kitos pusės visų tikslai tarpusavyje nėra suderinami ir vyksta tam tikras konfliktas. Niekur nuo to nepabėgsi.
Čia gerai pasakyta, tik tų tikslų nereikia mistifikuoti, nes tikslai yra labai paprasti - skleisti ir gauti tikrą, neiškraipytą informaciją. Blogai yra tada, kai pradedama dėtis ne tuo, kas esi. Nes jeigu puslapio arba forumo tikslas yra demaskuoti paranormalius reiškinius, tai taip turi būti aiškiai ir parodyta, kad nebūtų apgaudinėjami vartotojai. Tegul tai būna skeptikų forumas ir tegu jie čia skleidžia ką nori. O gaunasi taip, kad valdžia skeptikai (pagal mano įspūdį), bet dedasi ezoterikais ir t.t. pritraukia įvairių paprastų vartotojų (irgi visokių), ir šie atsiduria skeptikų paspęstuose spąstuose. Nes kitaip juk negali būti, negali būti be sąmokslo kai skeptikai organizuoja paranormalių reiškinių forumą. Kyla klausimas - o kokiu tikslu jie tai daro? Tegu aiškiai apsiskelbia ir kai PR besidomintis žmogus eis į forumą, tai žinos, kad čia eina tam, kad diskutuotų su skeptikais, jeigu to nori. Kitam forume diskutuos su bendraminčiais.

kiskis

Citata iš: klajunas  kovo 19, 2016, 11:22:36į forumą, tai žinos, kad čia eina tam, kad diskutuotų su skeptikais, jeigu to nori. Kitam forume diskutuos su bendraminčiais.
:D su bendraminciai nesidiskutuoja kazkaip...

TinSoldier

#38
kovo 19, 2016, 12:30:18 Redagavimas: kovo 19, 2016, 12:32:05 by TinSoldier
Kas geriau: skeptikai forume apie paranormalius reiškinius ar tokios vyraujančios žinutės?



Aš, asmeniškai, neneigiu, manau, jog nepagrįsti, mistiniai tikėjimai ir principas, dėl kurių jie kyla ir yra palaikomi - vienas žalingiausių, kenksmingiausių dalykų žmonijoje. Tai ir registravausi čia tik vedinas jaunatviško idealizmo, norėdamas kuo labiau pakenkti naujam forumui, sukurtam būtent tą tikėjimą skatinti.

Kodėl čia pasilikau taip ilgai ir kodėl net prisirišau prie šito forumo - velnias žino.

Bet, jeigu būčiau tikintysis ir norėčiau nuoširdžiai diskutuoti apie PR, vis tiek, manau, ieškočiau tokio forumo, kuriame vyrautų kritiškas požiūris. Kur žmonės kritiškai vertintų viską, prieš puldami įtikėti. Kuriame nebūtų tokių žinučių, kaip nuotraukoje.

Pvz., nors šitame forume (http://www.abovetopsecret.com/forum/index.php) nelabai lankausi (tai galiu dėl jo ir klysti), bet, kiek esu ten patekęs dėl įvairių priežasčių, labai maloniai nustebdavau. Lyg ir forumas skirtas visokiems paranormaliems reiškiniams, konspiracijoms ir pan. Bet žmonės ten analizuoja, kritikuoja, pirmiausiai ieško žemiškų paaiškinimų, jeigu neranda, tik tuomet pasilieka galimybę, jog galėjo būti kažkas "nepaaiškinamo". Bet visą tai daro apgalvotai, sveikai ir gana kritiškai.

Toks, manau, turėtų būti pavyzdinis forumas apie paranormalius reiškinius. O ne kažkokia lunatikų irštva. Rimtesnių žmonių skepticizmas neišgąsdina. Ir sveiką skepticizmą turinti forumo valdžia, jeigu kokį nors įvaizdį ir kuria, tai tik solidumo.

Vytautas

Citata iš: kiskis  kovo 19, 2016, 11:18:52Taigi 1 zmogu turi stebet maziausiai 1 zmogus.
Nesutikčiau. Tikriausiai visiems Lietuvos forumams stebėti pakanka vieno žmogaus. Šiam forumui stebėti į dieną reikia daugiausiai pusvalandžio, o kartais ir 5 min pakanka nes nieko nevyksta. Tuo labiau kad čia niekas nesiruošia versti esamos valdžios ar griauti sistemos. Koks delfis jaučiasi kad turi savo etatinius cenzorius ir jie tyliai nereikalingą info šalina be jokio perspėjimo. Arba ten net automatizuotas variantas kada "pasiskundusių" atitinkamas skaičius automatiškai naikina komentarą. Nors buvusi analogiška sistema vz.lt sakyčiau visiškai save kompromitavo. Tiesiog piktybiškai tokiu būdu jau patys komentarų rašytojai ištrina vieni kitų komentarus. Dabar tokią nesąmonę ten panaikino. :) Taip kad visur savos problemos. O saugumui čia stebėti tik pigi smulkmena. Aišku buvo keistas viešas "išlindimas" klajūno prižiūrėtojų. Bet iš kitos pusės jų buvimas čia reikalingas mano tikslams kad savo laiku informuotų ką reikia ir apie ką reikia. :) Galiu pajuokauti kad jie yra "žaislai" mano rankose todėl ir "pasirodė". Suprantama jei viskas bus taip kaip žinau. :) Tai va kokie čia keisti mūsų tikslai. :) Ir po to dar sugebėk draugiškai sugyventi. :)


kiskis

#40
kovo 19, 2016, 12:45:02 Redagavimas: kovo 19, 2016, 13:00:25 by kiskis
Citata iš: Pašalietis ne iš šalies  kovo 18, 2016, 20:01:58Myliu šį forumą. Stebiu jį beveik nuo pat jo atsiradimo. Pažįstu visus jo narius iki tokio lygio, kad kartais atrodo tartum jie būtų mano draugai nuo mažens.

Nesu iš tų žmonių kurie aktyviai reiškia savo nuomonę, tačiau nepaisant to, tikrai negalvoju, kad neturiu jokios teisės pasisakyti. Esu lygiai toks pats pilnavertis narys, nepasaint, kad forumo gyvenimą stebėjau iš šalies, nediskutuodamas jame.
Siaip tai tu maladec, kad uzvedei tema, stebetojau is salies, forumas butu gyvesnis, jei stebetojai is salie dazniau pasireikstu, adminas deja to uz jus padaryt negali, tik topikas galejo but arciau prie anomaliju :).

Citata iš: Vytautas  kovo 19, 2016, 12:38:16Tikriausiai visiems Lietuvos forumams stebėti pakanka vieno žmogaus. Šiam forumui stebėti į dieną reikia daugiausiai pusvalandžio, o kartais ir 5 min pakanka nes nieko nevyksta. Tuo labiau kad čia niekas nesiruošia versti esamos valdžios ar griauti sistemos.
Turejau galvoj , ne foruma, o gyva stebejima, del forumo tai jo daug nereikia, patrolini biski, pagazdini ir liux. Vienas piemuo gali ganyt didele aveliu banda.
Citata iš: Vytautas  kovo 19, 2016, 12:38:16Suprantama jei viskas bus taip kaip žinau. :)
O kaip cia zinai, primink jei ne sunku, kazkaip praleidau...

klajunas

Citata iš: TinSoldier  kovo 19, 2016, 12:30:18O ne kažkokia lunatikų irštva. Rimtesnių žmonių skepticizmas neišgąsdina.
Nežinau ką čia vadini "lunatikais" ir kodėl save laikai "rimtu žmogumi". Skepticizmas čia ne kai renki ir analizuoji informaciją, bet kai skleidi propagandą kitaip mąstančius vadindamas visokiais pagražintais žodeliais.

Mano informacijos šaltiniai yra

JAV whistlebloweriai tokie kaip William Binney ir Kirk Wiebe kurie 30 metų dirbo NSA (national security agency). Vienas yra kriptomatematikas, o kitas vyresnysis NSA analitikas, kūrę dirbtinio intelekto sistemą Amerikos elektroninei žvalgybai (SIGINT). Jų kurta programa vadinasi "Thin Thread". Bet buvo parinka konkuruojančios firmos programa "TrailBlazer".

Šitie žmonės žino visą CŽV, NSA, DARPA ir kitų organizacijų kurtą psichotroninio visos planetos užvaldymo programą. Dabar šie žmonės yra kuriamos organizacijos World Cash patarėjai ir konsultantai techniniais klausimais. Mes čia ne apie plaukų kuokštus kalbam. Ezoterika yra viskas kas slapta, kas skirta tik išrinktųjų klanui, taip pat ir ezoterika moksle ir ezoterika susijusi su sąmokslais, nes tokia informacija prieinama tik nedideliai daliai žmonių.

Jeigu įdomu, pasiklausykit

http://www.democracynow.org/2013/6/10/inside_the_nsas_domestic_surveillance_apparatus_whistleblower_william_binney_speaks_out

http://worldcach.com/2015/11/24/honorable-advisors-to-us-cach/

Kai kurie "skeptikai" nesuvokia, kad jie patys lunatikai.

Pašalietis ne iš šalies

Citata iš: TinSoldier  kovo 19, 2016, 12:30:18Rimtesnių žmonių skepticizmas neišgąsdina.
Pasipūtimas virš visko. Matot, rimti dėdės padeda paprastiems žmonėms per daug nenuklysti į lankas EZOTERINIAME forume. Graudu skaityti.

Tai jeigu jau taip, tai gal padarykim skalę kurios ezoterinės temos per daug nukrypsta į lankas, o kurios ne. Man tik įdomu kaip jus tai vertinsite, nes ezoterinės temos retai turi kažkokius gamtamokslinius įrodymus.

Tie rimti dėdės kaip save vadini kartais užmiršta kurioje vietoje sėdi.

TinSoldier

Citata iš: klajunas  kovo 19, 2016, 13:10:03Nežinau ką čia vadini "lunatikais" ir kodėl save laikai "rimtu žmogumi".
Ne save vadinau "rimtu žmogumi", o kaip tik vadinau tikinčiuosius, kurie yra pajėgūs argumentuotai, gana logiškai svarstyti, laikytis savo tikėjimų, kritiškai mąstyti ir t.t. Tokius, kurie šitame forume pasiliko, nepaisant "piktųjų skeptikų".

O lunatikais vadinau tokius žmones, kurie absoliučiai visur mato burtus, mistiką, paranormalumus ir pan., - kaip kad apie plaukų kuokštus. Kurie neturi kritinio mąstymo ir gyvena iliuzijų pasaulyje.

Atsiprašau, dabar nepasidomėsiu apie tavo šitoj žinutėj pateiktą info. Kažkada vėliau pasigooglinsiu.

Bet ką noriu pasakyti, jeigu šitas forumas būtų pilnas lunatikų (o pačioje pradžioje puslapio tematika juos traukte traukė), kaip kad toje facebook'o grupėje, - tai ir tavęs čia nebūtų. Lažinuosi, ir tau pačiam nebūtų įdomu skleisti savo tiesą žmonėms, kurie ir pratrydę piktųjų dvąsių darbą įžvelgia. Tau irgi reikia mąstančios, nuovokios auditorijos.

Ir tikrai nuoširdžiai manau, kad būtent sveikas skepticizmas padėjo šitam forumui pritraukti mąstančią, nuovokią publiką, kuri neleido forumui nusiristi į visišką absurdo skylę.

Pašalietis ne iš šalies

Pratrydo žmogus - kaltina piktąsias jėgas.

Žmogui nesiseka - kaltina, kad kažkas ji prakeike.

Kur daugiau absurdiškumo, o kur mažiau? Kuo remiesi? Kaip nustatai ir kokiais kriterijais vadovaujiesi? Kodėl vienas iš jų tavo manymu gyvena iliuzijų pasaulyje, o kitas jau ne? Juk pagal tavo logiką, tai čia ir vienas ir kitas gyvena pasakų karalystėje, tada kodėl vienas yra išskiriamas, o kitas jau nebe?

Aukštyn